fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu

Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 07:00/12:30

Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu Hakkında

Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu okul öncesi alanda 20 yıllık tecrübesi ve deneyimi ile alanında uzman kadrosuyla 4. Şube olarak Balgat’ta hizmet vermektedir. Okulumuz 2-6 yaş arası çocuklara hizmet vermektedir. Grup kontenjanları yaş gruplarına göre değişiklik göstermekle beraber maksimum 16 kişidir. Okulun sahip olduğu fiziksel imkanlar arasında geniş ve ferah sınıflar, revir, yemekhane, özenle hazırlanmış (400m2 den geniş yeşil alan) bahçe, (300 m2) oyun park, ilgi köşeleri ve spor salonu (300m2) yer almaktadır. Gün içerisinde diyetisyen eşliğinde hazırlanmış menülerle, tamamen doğal ev ortamında hazırlanan ürünlerle, bir anne özeniyle hazırlanmış sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir. Okulumuzda tam zamanlı psikologumuz çocukların gelişimsel süreçlerinin takibini yapmakla beraber velilere de danışmanlık hizmeti sunmaktadır.
Özel Çankaya Güler Çocuk Akademisi Anaokulu tam gün ve yarım gün eğitim seçenekleri bulunmaktadır. İngilizce, Robotik Kodlama, Drama, Görsel Sanatlar ve Modern Dans gibi branş dersleri vermektedir. 21. Yüzyıl gereksinimleri göz önünde bulundurularak eklektik bir eğitim sistemi benimsenmektedir.
Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu Montessori, Reggio Emilia, Çoklu Zeka Kuramları ve Scamper eğitim yaklaşımlarını göz önünde bulundurularak çocuğun ihtiyaçları ve ilgisi doğrultusunda bir eğitim modeli planlanmıştır. Bu eğitim modelimizde proje çalışmaları ile çocuğun sorgulama, araştırma, üretme ve problem çözme becerilerinin gelişmesi hedeflenmektedir.

Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu Yorumları (26)

  • BK

    Oğlum Güler Çocuktan mezun oldu ve şuan özel bir kolejde 1. sınıfta. Ama anaokulunda aldığı eğitim ile hiç bir zorluk yaşamadan 1. sınıfın ilk yarısını bitiriyor. Sesleri ve matematiğe dair her şeyi bilerek başladı ilkokula. Bir çok arkadaşımız saatlerce evde okuma yazma çalışırken çocuğunu zorlarken biz bir kez bile o sürece girmedik. Anaokulunda eğlenerek sevdirerek öğrettikleri için her ödev seansımız oyunla eğlenceyle geçiyor. Özel bir kolej olmasına rağmen eğitim anlamında Güler Çocuğun yanından bile geçemez. Anaokulunda çok daha fazla bilgiyi severek eğlenerek oynayarak öğreniyordu. Güler Çocuğun en sevdiğimiz özelliklerinden biri de kendini hem çocuk hem veli açısından özel hissettirmesiydi. Kapıdan girdiğiniz anda herkes güler yüzlü inanılmaz ilgili ve yardımcı olmak için her şeyi yapıyorlar. Mezun olduktan sonra bile ilk okul gününde mesaj attılar işte böyle ince düşünceli insanlar. Kreş arayışında olanlar mutlaka gidip görmeli. O kapıdan girince zaten ne demek istediğimi anlayacaklardır.

  • Oğlum 2,5 yaşında kısa bir süredir gidiyor. Buna rağmen çok fazla olumlu geri dönüş alıyorum. Kısa zamanda yaşına göre çok ilerleme kaydetti. Montunu fermuarını açarak kendisi çıkarıyor, makas kullanabiliyor rahatlıkla, merdiven inip çıkması hızlandı, sıra beklemeyi sabretmeyi öğrendi. En en önemlisi de sınıf öğretmenini çok seviyor ve öğretmeni 2. Bir anne okul 2. Bir yuva oldu. Aylık haftalık programları, geri bildirimler günlük rapor verilmesi resimlerle desteklenmesi bunlar çok güzel, programı yeterli buluyorum. Montessori, reggio emilia ve waldorf ekolleri ve materyalleri ile birlikte yapılan etkinlikler çok faydalı oluyor. Tek bir ekole bağlı kalınmaması o açıdan çok güzel. Yemeklerini kendileri yapıyor, turşuları reçelleri yoğurtları konserveleri hepsi kendileri tarafından yapılıyor. Oğlumun uykusu çok problemliydi hem öğlen hem akşam uykuları ve uykuya geçişi ilk günden itibaren çok düzeldi. İletişimi kuvvetlendi. En önemlisi çok seviliyor kendini rahatlıkla ifade edebileceği güzel güvenilir bir ortamı var. Her anlamda çok çok memnunum. Okul Veli öğretmen ilişkisi çok iyi. Rahatlıkla hem idareyle hem öğretmenle konuşabiliyorsunuz. Alışma adaptasyon süreci çok güzel yönetiliyor. Öğretmen ve çocuk İçin çok güzel bir bağ kurma ortamı oluşuyor. Ayrıca okul çok şeffaf. Bu açıdan da güven veriyor. En ufak şeyde gerekli bilgilendirme yapılıyor. En küçük bir soru işaretiniz kalmıyor. Ben çok güvenerek oğlumu emanet ediyorum.Günlük raporlarda branş dersleriyle de ilgili geri dönüş olsa iyi olur.

  • GA

    Gözünüz kapalı çocuğunuzu emanet edebileceğiniz gerek yönetim gerekse öğretmenlerin sizden birisi gibi olması en önemlisi aile sıcaklığının hissedilmesi bir çocuğu kreşe vermek için en büyük etken. Temizlik,yemek, kişisel bakım açısından fazlasıyla iyi öğretmenlerin bir anne bir abla gibi yaklaşımı çocuk için ayrı bir güven sebebi herşey için çok teşekkür ediyorum yine çocuğum olsa yine hiç düşünmeden emanet edebileceğim tek adres teşekkürler güler çocuk ailesi iyi ki varsınız iyi ki çocuğum sizin ellerinizde güvenle yetişti

  • Yd

    Okulu ilk araştırdığımda kurucularının eğitim alanında 20 yıllık bir tecrübeye sahip olduğunu öğrenmişti. Oğlumu kayıt ettirdikten sonra gerçekten bu tecrübeli uzman ekibe güvenip doğru karar verdiğimiz için çok mutlu olduk. Eğitim anlamında karma bir sistemleri var. Tüm dünyayı gezip araştırıp en iyi eğitim modellerini en doğru şekilde uyguluyorlar. Her çocuk için ayrı ayrı eğitim planları geliştiriyorlar. Ebeveyn olarak biz ve çocuğumuz Güler Çocuk Akademide gerçekten özel olduğumuz hissediyoruz.

  • Eve yakın olması nedeniyle diğer şubeleri ile görüşmüştük. Ama iş yerimize yakın olması nedeniyle balgat şubesi daha mantıklı geldi. Zaten okulu gezerken bile doğru yerde olduğumuzu anladık. Fiziki şartlarına ek olarak bilgi verirken bile sergiledikleri her şeye hakim, özgüvenli tutumları inanılmaz güven vericiydi. Bu duyguyla başladık ve 2. Yılımız. Gerçekten doğru karar verdiğimizi bir kez daha anlıyorum. Mutlaka okulu gezmek için de olsa uğrayın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

  • Torunum 4 yaşında ve Güler Çocuk Akademide 2. yılını bitiriyor. Okula her seferinde koşarak heyecanla gidiyor hatta hafta sonları okul olmadığı için üzülüyor. Evde yemek yemeyen çocuk okuldaki yemekleri seçmeden bayıla bayıla yiyor. Okula kendi aramızda ailecek organik okul diyoruz. Aynı evimizde yaptığımız gibi ev eriştesi, turşusu, ev yoğurdu, kışlık konservelerini kendileri yapıyorlar. Torunumda bizde ailecek okulumuzu çok seviyoruz. İyi ki varlar.

  • PC

    Kendimde ilkokulda öğretmeni olduğum için yapmış oldukları işi ne kadar titizlikle ve özenle yaptıklarını biliyorum. Aynı sektörde olduğumuz için çalıştıkları branş öğretmenlerinden, kullandıkları malzeme, eğitim materyali, eğitim modelleri vs her şeyi en iyisi, en kalitelisi ve çocuklar için en uygununu yaptıklarını gözümle gördüm. Ticari kaygı gözetmeden tamamen çocuk odaklı böyle bir okul görmedim. Tüm ekibe sonsuz teşekkürler.Keşke okulunuzun koleji /ilkokulu olsaydı. Eğitimde çıtayı o kadar yükselttiniz ki şuan eğitimsel anlamda ihtiyaçlarımızı karşılayan bir ilkokul bulamıyoruz.

  • ee

    Merhaba önce yeğnim şuan kızım için her şeyini araştırarak başladığım güvendiğim bir okul. Gerçekten öğretmenleri çok sevecen sıcakkanlı, çocukları bir anne sevgisiyle ve özeniyle yetiştiriyorlar. Kızım ayakkabısından dolayı takılıp düştüğünde kendi çocuğu düşmüş gibi hemşiresinden öğretmenine idari kadrosuna varana kadar herkes çok üzülüp gerekli tüm müdahaleleri yapmışlardı. Güler Çocuk Akademi her zaman bizim ikinci yuvamız. Önce güven, sevgi ve eğitim anlayışları aile olarak hepimizi çok memnun etti.

  • Rb

    Okulun herşeyden önce şu pandemi döneminde vermiş olduğu çabayı takdir ediyorum. Bir an bile olsun hijyenden ödün vermeden güven ortamında aile sıcaklığıyla gayet güzel bir eğitim verdiler kızıma. Her bir çalışan ayrı ayrı alanında uzman. Okul fiziki olarak inanılmaz güzel insanın içini açan huzur veren bir ortam. Geniş tertemiz sınıflar sınırsız yeşil alan ve güler yüzlü sevgi dolu öğretmenler. Tüm bunlar düşünüldüğünde Güler Çocuk Akademi başımıza gelen en güzel şeysin. Herşey için teşekkür ederiz...

  • Vb

    Kızım 4 yaşında ve bu okulda. Alanında uzman kadrosu yeniliğe açık bakış açısı mükemmel bir eğitim sistemleri var. Gerçekten merdiven altı kreşlerin arttığı şu dönemde hemşiresinden psikoloğuna kadar tüm detayları çocuklarımız için düşünüryorlar. En ufak bir detay için bile araştırmalar yapıp en iyisini yapmaya çalıştıklarını kendi gözlerimle gördüm. En önemlisi kızım orda mutlu ve güvende ayrıca en iyi eğitimi alıyor daha ne isterki bir veli...

  • Sb

    Torunum bu okula gidiyor. Öğretmenleri alanında o kadar bilgili ve tecrübeli ki bizim aklımıza bile gelmeyen şeyleri düşünüp bizi yönlendiriyorlar. Tüm ekip olarak o kadar güler yüzlü ve pozitif bir enerji saçıyorlar ki insanın okuldan çıkası gelmiyor.

  • HA

    27 aylık kızımın 3 aydır devam ettiği okulumuz. Tek bir eğitim modeline bağlı kalınmayıp Montessori, Reggio Emilia ve çoklu zekayı birlikte uygulamaları, her çocuğun kendine özgü karakterini gözeten çocuk odaklı yaklaşımları ve çocukların toprağa, çimene, ağaca dokunmasını sağlayan olanakları nedeniyle gayet memnunuz.

  • Daha önceki olumsuz kres deneyimimizi bize unutturan güleryüzlü ve fedakar ögretmenlerimize ve cocuklarla kendi çocuğu gibi ilgilenen, onlari gozlemleyen, bizimle dusuncelerini paylasan, ticari kaygilarin onune cocuklarin mutlugunu ve sagligini koyan yönetime cok cok teşekkür ederiz.

  • BD

    Fiziki koşulları, eğitimi, öğretmen ve idarecilerin hem çocuklara hem velilere yaklaşımı.. hepsinden çok memnunuz.. tüm bunlar sayesinde Oğlum çok kısa süren bi alışma sürecinden sonra severek gidiyor ve mutlu ayrılıyor..

  • SE

    Çocuğum okulunu çok seviyor burada aglanmaz burası gulen çocuklar in okulu diyor. Yaramazliklari sevgiyle çevirip uslu bir çocuk ortaya çıkarıyor öğretmenimiz. Süt alerjimizle , cilt hassasiyeti yle herşeyiyle özel ilgilendiler. Çocuklar da çok terbiyeli itiş kakış olmadan mutlu gidip geliyor oğlum

  • Da

    Okulun fiziki şartları güzel. 2.5 yasindaki kızım 2 aydır devam ediyor. Gerek öğretmenlerin gerek yöneticilerin yaklaşımını gözlemleme sansimin olduğunu ve benden tam not aldıklarını söyleyebilirim. Gönül rahatlığıyla gönderiyoruz biricik kızımızı. Tavsiye ederiz.

  • Y

    Evladınızin eğitim ortamı için isteyebileceğiniz kriterleri bir düşünün ve sonra bu okulu gezip yönetim ve eğitimcilerle bir tanışın derim.Gerek çocuklarımıza verdikleri eğitimler kazandırdıkları deneyimler olsun gerek yeme içme ve barınma anlamında sundukları imkanlar olsun gerçekten memnun kalacağınız bir okul.hatta diğer aileler gbi keşke ilköğretim eğitimi de verseniz de evladımız sizlerle burada devam etse diyen ekibin içinde kendinizi bulacağınız bir okul.Çıkış saatinde oğlumu almaya gittiğimde kendisi bile benim yanıma gelmeyip öğretmenleriyle haber gönderip beş dakika daha oynayayım diyen oğlumun orada yaşadığı mutluluğu görmek dünyalara bedel.benim gbi pimpirikli bir anne iseniz eger evladiniz bu okuldaysa gonlunuz son derece rahat olacaktir.

  • A

    Büyük sınıfları geniş bahçesi ve oyun parkı ile çok güzel bir okul. Biz geçen seneden bu yana çok mutlu devam ediyoruz. Çok tatlı öğretmenlerimiz var. Bugüne kadar hiçbir olumsuzluk yaşamadık ❤️❤️❤️

  • GK

    Çok kaliteli bir yönetim ve eğitmen kadrosu mevcut.Herkese tavsiye ediyorum

  • GA

    Güler yüz ilgi alaka be gerçek bir aile içerisinde çocuğumu güvenle bırakıyorum

  • En önemli nokta çocukları kendi çocukları gibi görüyorlar.. Tüm çalışanlara ayrı ayrı teşekkürler

  • Ke

    Kızımın eğitimi için Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu ile yolumuzun birleşmesi bizim için çok büyük bir şans. Deneyimli kadrosu ve bir çocuk için gerekenden fazlasını sununan fiziki şartlarıyla, titizlikle seçilen branşlar ve branş öğretmenleriyle çocuğuma inanılmaz kaliteli bir eğitim, eğlence ve güven ortamı sunuyor. Kızım arkadaşlarıyla eğlenip sosyalleşirken aynı zamanda çağın tüm gereksinimlerini içinde bulunduran özenle hazırlanmış eğitim programıyla tüm gelişim basamaklarını ve zihinsel aşamaları hızla ilerliyor. Benim bile aklıma gelmeyen düşünemediğim ince detayları bile gözden kaçırmadan yeri geldiğinde bizi yönlendiriyorlar. Bir anne şefkatiyle ama öğretmen profesyonelliğini de kaybetmeden sevgi ve güvenle eğitimine devam ediyoruz. Keşke kızım eğitim hayatına hep Özel ÇAnkaya Güler Çocuk ANaokulu ile devam edebilse. Orası bizim ikinci evimiz. Tüm çalışanlarına güler yüzü, yüksek enerjisi, bilgisiyle bize ışık tutması ve kızıma sundukları sevgi ve bilgi dolu eğitim için teşekkür ederim.

  • me

    Kötü bir kreş tecrübesi sonrası, okul fobisi oluşan 4 yaşındaki oğlumu bu okula verdim. Bırakın yalnızca fobiyi yenmeyi, oğlum okulu çok ama çok sevmeye başladı.Okul yönetimi ve öğretmenlerin bunun için çaba sarfetmesi bizi çok mutlu etti .Olumsuz hiç birşey yaşamadık. Çocukların sosyal becerilerini geliştirebileceği, kaliteli eğitim görebileceği, kaliteli öğretmenlere sahip bir okul.Oğlumu, okula gidiş ve dönüşlerinde ağlayan değil, mutlu bir çocuga dönüştürmelerindeki katkılarından dolayı teşekkürler. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

  • SE

    Eğitimin ticarete döndüğü bugünlerde tamamen çocuk odaklı yaklaşımı ile işin uzmanlarıyla beraber her süreci yönettiği özel ve nadir okullardan biri. Tüm çocuklara kendi çocuğu gözüyle ve hassasiyetiyle yaklaşan bir kadroya sahip ki bence en önemlisi bu. Çocuğum oraya huzurla ve keyifle gidiyor. Karantina döneminde bile okulunu öğretmenini sayıklayıp her sabah okula gideceğim diye ağlıyordu. Çocuğuma orada aşçısından İdareye kadar sevildiğini özel olduğunu hissettiriyorlar. Bir anne başka ne isterki:)Hafta sonu kapalı olması çok üzücü :(

  • AY

    Kaliteli eğitiminin yanında güvenli, hijyenik, güler yüzlü ortamı ile sevgiyi hissettiren bir okul. Hayatı yeni keşfetmeye başlayan oğlumuz büyürken çevresine karşı sevgi dolu, saygılı, araştıran, merhametli, adil, arkadaş bağları kuvvetli bir çocuk yetiştirmemiz için yardımcı olan tüm Özel Çankaya Güler çocuk Anaokulu ekibine destekleri için sonsuz teşekkürler.

  • İY

    4 yaşında kızım var . Okulun diğer şubelerinde çocuğu olan arkadaşlarımdan okul ile ilgili gerek eğitim öğretim gerekse fiziki koşulları hakkında çok güzel şeyler duydum. Şunu açık yüreklilik söylemeliyim ki; az bile söylemişler. Okul gerçekten görülmeye değer.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çankaya Güler Çocuk Anaokulu İletişim Bilgileri

Nasuh Akar Mah., Ziyabey Cad., No:21/B Çankaya/Ankara
0 312 963 1812
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum