fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çiftlik Evi Anaokulu

Özel Çiftlik Evi Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 12:30/18:00

Özel Çiftlik Evi Anaokulu Hakkında

Özel Çiftlik Evi Anaokulu, Dikmen Keklik Pınarında 3-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim veren bir anaokuludur. Çiftlik Evi Anaokulu ormanın içinde şehrin merkezinde konumlanmıştır.
Araba gürültüsünden uzak, derslere kuş seslerinin eşlik ettiği, Ankara' nın en iyi manzarasına sahip olan Çiftlik Evi Anaokulu, sadece fiziksel imkanlarıyla değil eğitim süreciyle de beklentilerinize karşılık bulabileceğiniz bir okuldur.
Özel Çiftlik Evi Anaokulu, bünyesindeki minik bireylerin gelişimlerini sağlam bir temel üzerine inşa etmeyi amaçlayan özel bir eğitim kurumudur. Okulun amacı sadece çocukların sosyalleşmesini sağlamak değil, aynı zamanda bireysel gelişimlerini yakından takip ederek onlara özgü çözüm önerileri hazırlamaktır. Bu doğrultuda, her çocuğun kendine özgü yetenekleri ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim programı sunulmaktadır. Kurum, her öğrencinin bireysel özelliklerinin bilincinde olarak etkili eğitim içerikleri oluşturmaktadır.
Özel Çiftlik Evi Anaokulu'nun sunduğu eğitim ve aktiviteler, öğrencilerin doğayla iç içe büyümelerine ve doğal çevreyle etkileşim içinde olmalarına olanak tanımaktadır. Okulun bulunduğu alan, şehrin tam merkezinde olmasına rağmen 1.500 m2 bahçe içerisinde yer almaktadır. Bu büyük bahçe, çocukların doğayı keşfetmeleri, meyve ağaçlarıyla temas etmeleri ve hayvan dostlarımızla etkileşimde bulunmaları için geniş bir alan sunmaktadır.
Giriş ve çıkış saatleri 8.00 ile 18.00 arasında olan Özel Çiftlik Evi Anaokulu, ailelerin günlük rutinlerine uygun bir şekilde hizmet vermektedir. Bu sayede öğrenciler hem güvenli bir ortamda eğitim alırken hem de aileleriyle daha uyumlu bir yaşam sürmektedir. Üretim ve sanat temelli bir anaokulu olan Özel Çiftlik Evi, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeleri için çeşitli sanat ve el işi etkinlikleri düzenlemektedir. Ayrıca, okulun eğitim programı içerisinde fen bilimleri, matematik, dil gelişimi ve sosyal beceriler gibi alanlarda da zenginleştirici etkinlikler yer almaktadır. Çok yönlü bakış açısı ve vizyonu ile öğrencilerin bir sonraki eğitim seviyesine ayrıcalıklı biçimde hazırlanmasında aktif rol oynamaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Çiftlik Evi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

Özel Çiftlik Evi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çiftlik Evi Anaokulu Yorumları (17)

  • AK

    Eğitim sektörü meşakkatli bir iştir. Hele hele Anaokulu-kreşler...Sabır ister,hoşgörü ister,sevgi ister, şefkat ister. 2 yıl önce kötü okul tecrübelerinden sonra yolumuzun kesiştiği ve iyiki dediğim Çiftlik Evi Anaokulu...Mesleğini severek yapan, iyi kalpli, güler yüzlü, Çocuğumun gelişimine büyük katkı sağlayan Elif Öğretmenimiz...Tüm içtenliğiyle ve naifliğiyle her konuda destek olan Ayşegül Hanım... En değerli varlığımız, çocuğumuzu, gönül rahatlığıyla teslim ettiğimiz Anaokulu.

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Uzun süren eğitim hayatında anaokulu önemli bir yere sahiptir. Çocuklarımız, anaokulu döneminde okulla ilgili olumlu ya da olumsuz tutum geliştirirler; bu durum onların sonraki eğitim dönemlerine doğrudan yansır, ne mutlu bize ki olumsuz anıları hafifletmişiz, yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • DY

    Şehrin içinde doğa ile uyumlu, gönül rahatlığı ile çocuklarımızı emanet ettiğimiz yuvamız oldu. İki çocuğumun her gün severek geldiği, mutlu olduğu, lezzetli yemekleri ile beslendiği ikinci yuvaları oldu. Gerek Ayşegül hanıma gerek Elif hanıma ilgileri ile çocukların bireysel ihtiyaçlarının karşıladığı ve çocuklarıma okul deneyimini sevdirdiği için teşekkür ederim.

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Erken çocukluk döneminde okulla ilgili olumlu tutum geliştirmek, çocukların ileri dönemlerdeki okul hayatlarını ve hatta çalışma hayatlarını olumlu yönde etkilemektedir. Çocuklarınıza okulu sevdirdiğimiz için çok mutlu olduk, başarılı ve sağlıklı bir hayat dileriz.

  • ŞE

    Çiftlikevi anaokulu bizim için çok değerli. Okulun konumu,çalışanları, öğretmenleri hepsi bir birinden kiymetli. Ayşegül hocam her konuda yaninizda gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzu gönderebilirsiniz.

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumlarınız için teşekkür ederiz, siz de çocuklarınız da bizim için çok değerli, okul- aile-çocuk işbirliğini sağlayabildiğimiz için ne mutlu bize!

  • EG

    Ciftlikevi anaokulunun ilk ogrencilerindendi benim oğlum. Şehrin göbeğinde bir orman, ormanın içinde bir okul

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulun içinde açmayı bekleyen nice çiçekler... o çiçekleri özenle büyütecek nice öğretmenler...

  • TB

    Geçtiğimiz yıl bir arkadaşımın bilgilendirmesi ile okuldan haberdar olmuştum..Öncelikle bizi ilk cezbeden şey okulun bulunduğu doğal ortam.. Elif öğretmenle yaptığımız ilk konuşmamızdan itibaren de kurumun eğitim kalitesinden ve samimiyetinden çok memnunuz.. Müdürümüz Ayşegül hnm da çok bilinçli, dürüst ve iyi niyetli bir eğitimci.. gönül rahatlığı ile tüm ekibe çocuklarınızı emanet edebilirsiniz ! Şimdi oğlum 1.sınıfa geçti, kızımı da bu yıl Çiftlik evi anaokulumuza emanet edeceğiz kısmetse, en kısa zamanda..Daha çok reklam yapıp adı duyulsun isterim..

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ediyoruz, reklamın en iyisini bizi tanıyan velilerimizin yapabileceğine inanıyoruz. Kızımızı en yakın zamanda bekliyoruz.

  • Kızımızın, Özel Çiftlik Evi Anaokulu'nda Elif öğretmen ile geçirdiği zamanı sadece bir eğitim deneyimi olarak değil, bir büyüme serüveni olarak görüyoruz. Elif öğretmenin çocuklarımıza sunduğu doğa temelli eğitim, onların yaşlarına, karakterlerine ve ilgi alanlarına uygun bir şekilde özelleştirilmiş gibi görünüyor. Elif öğretmen, çocuklarımızın toprakla vakit geçirmelerine, meyve toplamalarına ve hayvanları beslemelerine olanak tanıyor. Bu deneyimler, çocuklarımızın doğaya olan sevgisini ve çevresel farkındalıklarını artırıyor. Onların dört duvar arasında sıkışıp kalmak yerine açık hava ve doğa ile etkileşim içinde olmaları gerçekten değerli. Özel Çiftlik Evi Anaokulu, geleneksel sınıf içi eğitimden farklı bir yaklaşım sunarak çocuklarımızın öğrenme deneyimlerini zenginleştiriyor. Elif öğretmenin kişiselleştirilmiş ilgi ve destekle çocuklarımızın potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmasını takdir ediyoruz. Bu okulun sunduğu farklı bir eğitim deneyimine sahip olmak, hem çocuklarımız hem de bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Elif öğretmen ve Özel Çiftlik Evi Anaokulu'na teşekkür ederiz.

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Elif Öğretmene, Ceren Öğretmene, Arzu Öğretmene ve emeği geçmiş bütün öğretmenlere kocaman teşekkür ediyoruz. "İnsan sevmediği bir kimseden öğrenemez" der Aristo, bu noktadan hareketle Çiftlik Evi Anaokulu olarak ilk hedefimiz, çocukların sevebileceği, bağ kurabileceği öğretmenlerle çalışmak, önce öğretmenlerin işlerini kolaylaştırmak, onlara okulu sevdirmek, sonrası zaten biraz çaba biraz emek...

  • Et

    5 yaşında oğlumu deprem sebebiyle zorunlu geldiğimiz Ankara'da tavsiye üzerine bu okula kaybettirdik. Gerek yönetimin ve öğretmenlerin ilgisi gerekse de çocuğumuzun kişisel gelişimi yönünden çok memnun kaldık. Ani okul değişikliğine rağmen çocuğumuz yabancılık çekmedi ve severek okula gidiyor tek sorunumuz hafta sonları okula gidemediği için çocuğumuzun üzgün olması :)

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın kendilerini güvende hissetmeleri bizim için çok önemlidir. Ne mutlu ki çocuğumuzda aidiyet duygusu oluşturabilmişiz.

  • İŞ

    3 yaşındaki oğlum eğitim öğretim hayatına bu sene Çiftlik Evi Anaokulunda başladı. Oryantasyon sürecini tamamen çocuğun bireysel farklılıklarına göre planlıyorlar ve bu hem anne, hem de anneden ilk kez ayrılacak çocuk için inanılmaz güven verici bir durum. Herkes oldukça güler yüzlü, hiç yabancı hissettirilmiyorsunuz. Öğretmenlerin alanına hakimiyeti oldukça belirgin, 3 yaş grubu öğretmeni Arzu hanımın seçtiği ilk oyunlar çocuğun ortamda kendisini güvende hissetmesine yönelikti hep. Okul oldukça huzurlu, fiziksel şartları tamamen çocuğun regüle olmasına yönelik. Toprakla oyunlar, ağaçlar, hayvanlar, bahçedeki hamak kendi çocuğum özelinde regülasyon araçları. Çocuğa, yaşı ne olursa olsun saygı duyulduğu, duygularının görüldüğünü hissettirdi okuldaki öğretmenler bana. Oğlum benden ayrılmakta zorlandığı günlerde bile “aslında orada mutluydum ama seni özleyince biraz ağladım” diyerek özetledi gününü. Arzu öğretmenimize tüm emekleri için, Ayşegül öğretmenimize süreçteki tüm desteği için, Elif öğretmenimize de her karşılaştığımızda beni cesaretlendirip bana “evet, olacak” dedirttiği için teşekkür ederim.

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın her biri farklı karakterlere sahip bu sebeple adaptasyon süreçlerini aile ve çocuğun duygu durumunu ön planda tutarak planlıyoruz. Bizimle iş birliği içinde olduğunuz için biz de size teşekkür ederiz. Birlikte güzel bir dönem geçirmeyi diliyoruz.

  • DT

    Çiftlik Evi Anaokuluyla kızım 3,5 yaşındayken 1 yıl önce tanıştık. İlköğretime kadar da bir yere ayrılmaya niyetimiz yok. Çünkü bedensel ve zihinsel gelişime verdikleri önemden çok çok önce güvenle bağlanmayı, hoşgörüyü, sevgiyi, ilgiyi , harmanlayarak çocuğuma nakşediyorlar. Çocuğumun okulda geçirdiği zamanla ilgili hiç bir kaygı duymuyorum, geri bildirimlerini hem çocuğumdan görebiliyorum. Hem de öğretmenlerimize ve yönetime ulaşmakta sorun yaşamıyoruz, kocaman bir aileyiz aslında. Çocuğum okulda çok mutlu, sevgi ve güvenle deneyimlediği o kadar güzel anlar var ki hepsi gösterişten uzak sadece bizler görebiliyoruz. Son olarak da okulu ticaret olarak değil, geleceğin aydınlık, mutlu yüzlerini yetiştirmeyi görev edinen değerli kurucularına ve değerli öğretmenlerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Keşke anaokuldan sonra ilköğretim için de çalışma yapılsa, hiç kaçırmayacağım kesin.

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuz karmaşadan uzak yalın bir eğitim anlayışı benimsemektedir. Bizler insanlara, hayvanlara, doğaya ve en temelinde kendine saygı duyan bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bize olan güveniniz için teşekkür ederiz.

  • EK

    3 yaşındaki oğlum için kreş arayışındayken tesadüfen karşılaştığım ve hayatımın şansı olarak değerlendirdiğim okul. İlk görüşmeden sonra işte bu dedirtti! Daha önce görüşmeye gittiğim tüm okullarda verilen hizmetin ödenecek ücretle eş değer olduğunu gördüm ki bunun çocuklara yapılan büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Çocukların aile ortamının dışında ihtiyaçları olan en büyük şey şefkat, merhamet ve samimiyet bana göre.. Biz bunları iliklerimize kadar hissettik. Öğretmenleri, ablaları ve tüm çalışanları çok güzel insanlar..Bunların yanında okulun fiziki yapısı da çok önemli ki çocuklar için çok yeterli fiziki imkanlara sahip, Çiftlik Evi, adı üstünde :) Laf olsun diye isimlendirilmemiş yani gerçek bir çiftlik evi:) Kreş-anaokulu arayışındaki herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.Dönemin maddi koşullarını dikkate alırsak ne kadar mümkün olur bilemiyorum ama bir pedagog ile de çalışılabilir.

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarınız en değerli varlıklarınız! Bu büyük sorumluluğun farkındayız ve elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Çocuklarınızı daha iyi tanıyabilmenize katkı sağlamak için şubat ayı itibari ile okulumuza psikolojik danışmanımız hizmet sunacaktır.

  • İA

    Aile sıcaklığını hissettiğimiz, Çocuk dostu, çocuğun ritmine göre gelişiminin desteklendiği ve ilerlediği bir yer Çiftlik Evi Anaokulu. Doğayla iç içe oluşu, bu okulu tercih etmemizdeki en onemli sebep. Meyve ağaçları ile donanmış bir bahçesi var okulumuzun. Şehrin ortasında çocuklarımız dalından meyve toplayıp yeme keyfine erisebiliyorlar. Doğadaki gelişimi ve değişimi gözlemliyor, yaparak yaşayarak öğreniyorlar. Hayvan sevgisini okulunuzun köpeklerini severek, tavşanlarla zıplayarak, tavukların yumurtalarını toplayarak ve ati ile dolaşarak öğreniyorlar. Çocuğun gelişiminin önemsendiği, gösterişten uzak bir okul.

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yaparak yaşayarak öğrenme, kalıcılığı en uzun öğrenme biçimidir. Yapabilecekleri işlerde çocuklara fırsat vermeyi önemsiyoruz. Yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.

  • EG

    Çiftlik anaokulu çocuklarla birebir iletişimde olan çocuğumuzu güvenerek teslim ettiğimiz temizlik hijyene dikkat eden pırıl pırıl bir okul .Çankaya bölgesinde olanlar için çok tavsiye ediyorum.

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın akademik ve duygusal ihtiyaçlarını karşılamak kadar sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bulunmalarını sağlamak da bizim görevimizdir. Düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Mk

    Ankara’ya taşındıktan sonra kızım için en çok endişelendiğim şey okul konusuydu geldiğimiz yerde severek gittiği okulundan sonra nasıl olacaktı derken çiftlik evi ile kesişti yolumuz şimdi haftasonları okulun ne zaman açılacağı hesapları ile geçiyor pazartesiyi iple çekiyoruz. Aile gibi kucak açan dolu dolu etkinlikleriyle kocaman bahçesinde doğayla iç içe bir okul. Gözüm kapalı tavsiye ederim herkese

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Fiziki şartlarımızın yanı sıra eğitim sürecimizin çeşitliliği, çocuklarımızın ilgilerinin aktif kalmasını sağlıyor bu sebeple çocuklarımız "Bugün acaba okulda neler var?" merakıyla okula geliyorlar, bunu sağlayabildiğimiz için ne mutlu bize!

  • Çiftlik okulu şehrin merkezinde ulaşımın en rahat olduğu konumda doğayla iç içe çocuklarla bire bir iletişim sağlayan çok güzel bı okul toprakla doğayla bire bir rehberlik yapan hocalarımız hepsinin güler yüzü çalışanların şefkatli yaklaşımları çalışan anne babalar için gözlerinin arkada kalmadan an anı gercekten çok kaliteli şekilde geçirdikleri bı yer sınıf mevcudunun az olması herkese aynı imkanların sunulduğu bı yer hiç olmasa bı gidip oranın bahçesinde çay içip tasinmanizi tavsiye ederim

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çiftlik Evi Anaokulunda sınıf kapasitesi 20 öğrenci olmasına rağmen kalitenin düşmemesi adına maksimum sınıf mevcudu 13 öğrenci olarak belirlenmiştir. Düşünceleriniz için teşekkür eder, yeni nesil çocukları konuşup çay- kahve içmeye her zaman bekleriz.

  • Merhaba, 2022 Ağustos ayında kreş eğitimi ile başlayan yolculuğumuz bu sene de anaokulu eğitimi ile devam ediyor:) Okulun egitim/öğretim kalitesi, doğa ve hayvanlarla iç içe bir bahçe ortamının olması, yemeklerinin parmak ısırtacak derecede ( hatta sürekli tarif istiyoruz ) lezzetli olması, hijyene son derece önem verilmesi ve tabi ki A dan Z ye herkesin işini severek samimiyetle yapması burayı vazgeçilmez hale getirdi bizim için:) İlkokul eğitimi de olsa devam etmek isteyeceğim bir eğitim yuvası

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yemeklerimiz, bol sevgi ve doğal- el yapımı ürünler ile hazırlanmaktadır. Okulumuzdaki personel ve eğitimcilerimizi özenle seçmekteyiz. Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

  • P

    Özel Çiftlik Evi Anaokulu 4,5 yaşındaki oğlumun çok severek devam ettiği eğitim, beslenme ve fiziki koşullar ile ilgili her detayın özenle hazırlandığını yaşayacağınız süreçte kalitesi ile fark edeceğiniz mevcut tüm personel tarafından yakın ilgi ve sevgiyi hissedebileceğiniz bir okul. Oğlumun gelişimini yakından takip eden kurucusu ve gelişimlerine büyük katkı sağlayan nitelikli öğretmenleri ile çok mutlu ve güvenli bir okul deneyimi yaşıyoruz.

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Düşünceleriniz için teşekkür ederiz, Çiftlik Evi Anaokulunda çocuk beslenmesi önemli konulardan bir tanesidir. Aşçımızın özenle hazırladığı üç öğüne ek olarak saat 18.00' e kadar kalan çocuklarımız için ek ara öğün( meyve) verilir, böylece çocuklarımızın aileleriyle karşılaşmalarında ani duygu geçişlerinin azalması sağlanır.

  • Dy

    Ciftlik evi anaokulu iki cocugumun gidip sureci tamamladigimiz bir okul, gelisim degerlendirme, beslenme, gunluk faaliyetler gibi surecleri muazzam , icerige cok onem veriyorlar, her cocuk bireysel gozleniyor, diger brans dersleri, genis bahce alaniyla duyusal yonden cok destekliyorlar cocukları,

  • Özel Çiftlik Evi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzda gelişim test ve envanterleri kullanılarak, gelişim değerlendirilmesi yapılmaktadır. Bireysel veli toplantılarında test sonuçları velilerle paylaşılmaktadır. Buradaki amaç hem çocuğun gelişimsel durumunu takip edip gerekli yönlendirmeleri yapmak hem de velinin çocuğunu daha iyi tanımasını sağlamaktır. Çocuklarımıza başarılar diler, mutlu günler dileriz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çiftlik Evi Anaokulu İletişim Bilgileri

Keklik Pınarı Mah. 876 Cad. No: 10 Çankaya / Ankara
0 312 963 0815
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum