fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Emre Koleji Anaokulu

Özel Emre Koleji Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:20

Özel Emre Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Emre Koleji Anaokulu, Ankara'nın merkez ilçelerinden biri olan Çankaya'da bulunmaktadır. Özel Emre Eğitim Kurumları markasıyla 1992 yılından beri eğitim vermektedir. 2002 yılında 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından desteklenerek yapılan yeni binaya geçiş sağlanmıştır. Okulun yeni binası radyal temel üzerine yapılan, depreme dayanıklı ilk okul binasıdır. Okul bünyesinde; 16 adet son teknolojiyle donatılmış derslik, etüt salonu, bilgisayar ve fen laboratuvarları bulunmaktadır. Öğrencilerin kendini akademik alanlar dışında, sanat ve spor dallarında da geliştirebilmesi amacıyla; Emre Kültür Sanat Merkezi, resim atölyesi, müzik atölyesi, kütüphane, bahçe ve spor salonu bulunmaktadır.
Özel Emre Koleji Anaokulu, öğrencilerinin gelişimi için birçok etkinlik ve aktivite düzenlemektedir. Okul öncesi eğitimde, alanında uzman pedagojik eğitimini tamamlamış eğitmenleriyle çocukların; fiziksel, bilişsel ve zihinsel gelişimlerini desteklemektedirler. Öğrencilerine çağdaş eğitim veren bu kurum; temel alışkanlıklar kazanmalarını sağlamak ve ilkokula hazırlamak amacındadır. Aynı zamanda çocukların gelişimi psikolojik danışmanlar ve rehberlik öğretmenler tarafından gözlemlenmekte ve ebeveynlerle belirli aralıklarla paylaşılmaktadır. Ebeveynlere de çocuk eğitimi konusunda destek olunmakta ve ailelere danışmanlık hizmetleri verilmektedir.
Özel Emre Koleji Anaokulu, çocukları yetiştirirken onların sevgiyle büyümesini sağlarken aynı zamanda milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, insani ve kültürel değerlere saygılı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Çocukların her alandaki gelişimini desteklemek amacıyla robotik, görsel sanatlar, müzik, beden eğitimi, seramik, yoga, dans, satranç ve drama gibi uygulamalı dersler verilmektedir. Tüm bu derslerle öğrencilerin psiko-motor becerilerinin gelişmesini sağlamak, yaratıcı ve girişimci özellikler kazanmasını sağlamak, sosyal iletişim becerilerini geliştirmek, empati yapma yeteneği kazandırmak, estetik algısı güçlü bireyler yetiştirmek okulun nihai hedeflerindendir.
Özel Emre Koleji Anaokulu, öğrencilerinin uluslararası standartlarda bireyler olması amacıyla küçük yaştan itibaren İngilizce dil eğitimi vermektedir. Görsel ve işitsel destekli yabancı dil eğitimiyle çocuklar hem eğlenip hem de dil eğitimlerine güzel bir başlangıç yapmış olacaklardır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Emre Koleji Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Emre Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Emre Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Emre Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:20 şeklindedir.
  • Özel Emre Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Emre Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Emre Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Emre Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Emre Koleji Anaokulu Yorumları (3)

  • SY

    İki çocuğumda orda eğitim görüyor, anaokulu eğitimi gerçekten çok kaliteli ve ilkokula çok güzel hazırlıyor. Bütün öğretmenlerimiz çok donanımla herkesten çok memnunuz.

  • şd

    Okul kültürü olan, kurallı, sevgisini ve başarısını öğrenciye geçirir. kızımda çok büyük ilellemeler oldu, özelikle matematik ve ingilizcede.

  • Özel Emre Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, yorumunuz için teşekkür ederiz. Emre Koleji olarak ağırlıklı İngilizce eğitim programımız kapsamında öğrencilerimizin iyi bir dil eğitimi kazanmalarını hedeflemekteyiz. Bununla birlikte, matematik eğitimimiz alanında uzman öğretmenlerimiz ile öğrencilerimize hem matematiği sevdirip hem de öğrenmelerini kolaylaştırıyoruz.

  • Öğretmenler koçluk öğretmenlerinin birebir haftalık takibi akademik anlamda dönüş yapması eksta vip etütleri,okul psikolojik danışmanın birebir ilgisi iletişimimiz her şey mükemmel. Yemekler ve temizlik açısından da sorunla karşılaşmadık.

  • Özel Emre Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz, yorumunuz için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Emre Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Barbaros Mah. Abay Kunanbay Cad. Bilir Sok. No:41, Çankaya / Ankara
0 312 963 0842
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum