fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İncek Anka Bilim Koleji Anaokulu

Özel İncek Anka Bilim Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-5
Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:20

Özel İncek Anka Bilim Koleji Anaokulu Hakkında

Özel İncek Anka Bilim Koleji Anaokulu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinin Kızılcaşar Mahallesi'nde hizmet vermektedir. Uzman eğitimcileri ile 3 - 5 yaş arasındaki çocuklara okul öncesi eğitim verilmektedir. Kurum, çocukların okul içerisinde yaptıkları hareketleri inceler ve belirli aralıklar ile ailelere rapor olarak sunmaktadır. Bu raporlar sayesinde ebeveynler çocuklarının durumu hakkında bilgiler öğrenmektedir. Kurum, hazırladığı bu raporlar üzerinden çocukların ihtiyacına yönelik eğitimler de vermektedir.
Özel İncek Anka Bilim Koleji Anaokulu, çocukların gelişim çağında nasıl eğitilirlerse gelecekte öyle bir birey olacağının farkına varmıştır. Bu sebeple kurum, verdiği tüm eğitimlerde gelecekte topluma yararlı bireyler yetiştirme hedefini gütmektedir. Kurum, çocukların yarım gün İngilizce yarım gün Türkçe ders almalarını sağlamaktadır. Günün yarısında ana dili İngilizce olan öğretmenler tarafından ders alan çocuklar yabancı dillerini daha hızlı geliştirmektedir. İlkokula geçişte uyum sağlamaları için çocuklara çeşitli aktiviteler yaptırılmaktadır. Bu aktivitelerde çocuklar el - göz koordinasyonlarını geliştirmektedir. Örnek vermek gerekirse çocuklar ilkokula geçtiklerinde okul öncesi eğitim almayan akranlarına göre daha iyi kalem tutup harfleri daha iyi yazmaktadır. Tiyatro eğitimi verilen çocuklar gösteriler yapmaktadır. Bu gösterilerde çocuklar hem arkadaşları ile sosyalleşmekte hem de bir kalabalık karşısında kendini ifade edebilme yeteneği kazanmaktadır. Kurum, kısaca hayal gücü zengin, kendine güveni olan, kendini iyi ifade edebilen ve bilinçli bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Kurumun tam gün eğitiminde giriş saati 08.30 çıkış saati 16.20'dir. Servis hizmeti de sunan kurum çocukların güvenli bir şekilde anaokulu ve evleri arasındaki ulaşımını sağlamaktadır. Kurum içerisinde bulunan yemekhanede organik yemekler hazırlanmaktadır.

Özel İncek Anka Bilim Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İncek Anka Bilim Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:20 şeklindedir.
  • Özel İncek Anka Bilim Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İncek Anka Bilim Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-5
  • Özel İncek Anka Bilim Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel İncek Anka Bilim Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İncek Anka Bilim Koleji Anaokulu Yorumları (5)

  • MA

    Çocuğunuzu bir okula kaydettiğinizde ne sonuç alacağınızı, somut bir çıktısı olamayacağınızı bilirsiniz. Bir belirsizliğe ücret ödersiniz. Eğitim devam ederken bazı çıktılar görürseniz doğru bir karar verdiğinizi düşünürsünüz. Örneğin çocuğun okula gitme isteği, okul ne zaman tatil olacak diye sormaması, ödevlerini siz söylemeden yapma isteği, sorumluluk duygusu ile hareket ederek ödevim var yapmalıyım cümlelerini kurması, okulun ve tuvaletlerin ne kadar temiz olduğu ile ilgili söylemleri, öğretmenini sevmesi, onu özlemesi, onun dediklerini dikkate alması,sınıfını, arkadaşlarını sevmesi, daha da önemlisi okula girerken heyecanlanması, mutlu olması gibi değişik göstergeler doğru bir karar verdiğinizi size düşündürmektedir. Zaten çocuk severse bilgi ve başarı arkasından gelmektedir. Bütün bunları benim çocuğuma yaşattığı için Anka Bilim ailesine teşekkür ederim

  • ÖT

    2022-2023 eğitim ve öğretim yılında ikiz çocuklarımızı okul ile görüşmelerimiz ve tavsiyeler üzerine 5. sınıfa kaydettirdik. Başlangıçta çocuklarımızın farklı bir okula başlıyor olmaları ve ilkokuldan ortaokula geçiyor olmaları sebebiyle ailece kaygılarımız vardı. Ancak okulumuz yöneticileri ve öğretmenleri bu konuda çok destek çıktılar ve bir kaç haftalık bir alışma süreci sonrası her şey yoluna girmişti. Bizi ve çocuklarımızı bu kadar yakından takip etmeleri, her türlü bilgi akışına açık olmaları, sosyal ve fiziki imkanlarının güzelliği ve etkili işleyişi bizi hayran bıraktı. Şu ana kadarki her şey için teşekkür ederiz.

  • Bb

    Anka Bilim koleji hem 1. Sınıfa giden kızımızın hem de 4. Sınıfa giden oğlumuzun her anlamda gelişmesine sebep olmuştur. 1. Sınıfa giden kızımızın Arı kolejinde yaşadığı büyük sıkıntıdan kaynaklanan anneden ayrılma, okul stresi gibi problemleri yavaş yavaş çocuğumuzu alıştıra alıştıra ortadan kaldırmıştır. Başta Asunay hocama ve diğer tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.

  • MK

    Anka Bilim Koleji, bir çocuğun yetişmesinde izlenebilecek en güzel yol diyebilirim. Sadece akademik olarak değil, kültürel ve sosyal olarak da bireyi tam anlamıyla donatan, son derece tecrübeli bir akademik kadronun, veliler ile yakından işbirliği içerisinde elele verdiği bir kurum. Gözlemlerim, yabancı dili aksansız konuşan, enstrüman çalabilen , Mozart in bir müzisyenden çok daha fazlası olduğunu bilen aynı zamanda bilim konusunda da çok ileride bir okul. Okulun sloganı “HER ÇOCUK DOĞRU IŞIKTA PARLAR “ ⭐️ Bunun için her çocuğun özel ve biricik olduğunu bilmek lazım. Anka Bilim bunun fazlasıyla farkında. Temelinde sevgi olan saygı olan bir okul . Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim !

  • FO

    Çocuğumu emanet ettiğim ve ilk yılında inanılmaz şeyler yaşatan, çocuğuma mutluluk veren, kendini geliştirmesini sağlayan bir okul. Bir özel okul velisi olarak Ankara’nın Robert Kolejini yaşıyoruz diyebilirim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İncek Anka Bilim Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Kızılcaşar Mah. Başlar Cad. No:420, Gölbaşı / Ankara
0 312 963 1303
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum