fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Keçiören Işıltı Anaokulu

Özel Keçiören Işıltı Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/18:30
Sabahçı: 07:30/12:30
Öğlenci: 12:30/18:00

Özel Keçiören Işıltı Anaokulu Hakkında

Özel Keçiören Işıltı Anaokulu, MEB Odaklı Eğitim Modelini benimseyip deneyimli öğretmenleri ile 3 - 6 yaş grubundakilere okul öncesi eğitim hizmeti sağlamaktadır. Psikolojik danışmanı bulunan kurum çocukların tüm gelişimlerini takip etmektedir. Kurumun amacı kendisine güvenen, çok yönlü düşünebilen, bilinçli ve saygılı bireyler yetiştirmektir.
Özel Keçiören Işıltı Anaokulu'nda çocuklar güvenlikli bir ortamda eğitim almaktadır. Anaokulu bahçesinde çocuklara zarar vermeyen malzemelerden yapılmış oyuncaklar bulunmaktadır. Günümüzde yeşil alanların çok azalması ve sokaklarında çocukların oynamasının çok güvenli olmamasından dolayı aileler çocuklarını dışarı çıkarmamayı tercih etmektedir. Kurumda bulunan oyun alanlarında çocuklar atamadıkları enerjilerini deşarj edip akranları ile sosyalleşmektedir. Çeşitli aktiviteler oynanarak çocukların fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimleri artmaktadır. El becerisi ve hayal gücü gerektiren ebru ve origami etkinlikleri ile çocukların el göz koordinasyonu artmaktadır. Günümüzde çok rağbet gören yazılımın temelleri robotik ve kodlama dersi ile verilmektedir. Drama etkinliği ile kendini iyi bir şekilde ifade eden çocukların özgüveni artmaktadır. İnsanın bağımsız bir birey olma aşamasında bu adımlar önemlidir. Çocuklara temel dini eğitim de verilmektedir. İngilizce yabancı dil eğitimi ile çocuklar İngilizce kelimeleri okumayı ve yazmayı öğrenmektedir.
Özel Keçiören Işıltı Anaokulu 3 farklı zamanda eğitim vermektedir. Eğitim saatleri şöyledir; tam gün 07.00 ve 18.30, sabahçı 07.30 ve 12.30 ve öğlenci 12.30 ve 18.00 saatleri arasındadır. Küçük yaşta çocuğu olan ve çalışan ailelerin en önemli sorunlarından birisi çocuklarını nereye bıraktıklarıdır. Kurum uzun saatler eğitim vermesi sayesinde bu soruna çözüm sağlamaktadır. Kurumun aynı zamanda yaz okulu ve servis hizmeti de bulunmaktadır. Çocuklara yemekhanede organik yemekler hazırlanmaktadır.

Özel Keçiören Işıltı Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Keçiören Işıltı Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Keçiören Işıltı Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Keçiören Işıltı Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Keçiören Işıltı Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Keçiören Işıltı Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Keçiören Işıltı Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Keçiören Işıltı Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Keçiören Işıltı Anaokulu Yorumları (8)

  • MA

    Okulun eğitim kalitesi o kadar güzel ki. Öğretmenleri çok özveriyle çalışıyorlar. Kurum olarak okulu bir yuva yapıyorlar çocuklarınıza. Hiç bir çocuğu ticari gelir olarak görmüyorlar. Her konuda yardımcı oluyorlar. Beş yıldızdan daha fazlasını hakediyor. İyiki yollarımız kesişmiş Işıltı ile.

  • AD

    Çok gelişmiş ve eğitimi gayet kaliteli bir okul. Çocuğum okula büyük bir istekle gidiyor. Öğretmenler çok sevecen. Biz fazlasıyla memnunuz.

  • BK

    Anne ve babadan sonra en güvenilir öğreticimiz, geleceğimizin mimarları,çocuklarımızı kendi evladı gibi sevip anne şefkatiyle başını okşayan, Öğretirken kendini sevdiren, sevdirirkende hayatı öğreten, çocuklarımıza yol gösteren, onları hayata hazırlayan, iyi kalpli, güler yüzlü, kocaman yürekli sevgi doludur bizim öğretmenimiz. Okul müdiremiz Fatma KAVUN İki prensesimi de gönül rahatlığıyla teslim edebildiğim en güvenilir okul. İyi ki siz… Burcu KÖSEKUL

  • İD

    Ben iki oğlumu da ışıltı anaokuluna gönderdim çok tedirgindim başta ama Allah razı olsun hiçbir zaman gözüm arkada kalmadı ve öyle güzel donanımlı oldu ki çocuklar birinci sınıfta hiç zorlanmadık çok güzel eğitim aldılar haklarını ödeyemem Söz konusu çocuk olunca insan güvenemiyo bi de ticari kaygılı diğer kurumları görünce iyi ki ışıltı iyi ki Fatma hocam diyorum

  • G

    Okul oncesi egitim ve cocuklariniz sosyallesmesi acisindan cok iyi bir okul gonul rahatligiyla gonderebilirsiniz

  • Bu

    Çocuğumu gönül rahatlığı ile gönderiyorum. Hem eğitim açısından hemde ahlak ve kareler açısından çok çok farklılık göstereceğine inanıyorum bütün çalışan öğretmenlere ve Fatma Hanıma çok teşekkür ediyorum.

  • MK

    çocuğum çok şey öğrendi bir sürü aktiviteye katıldı. öğretmenler çok bilgili iyi insanlar. herkese tavsiye ederim.

  • E

    Çok güzel bir okul. Eğitimi çok güzel. Çocuğumuzda baya gelişim mevcut. Öğretmenlerinin hepsi üniversite mezunu

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Keçiören Işıltı Anaokulu İletişim Bilgileri

Kuşcağız Mah., 339. Sok., No:13, Keçiören/Ankara
0 312 963 1720
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum