fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu

Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/17:00

Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu, 3-6 yaş aralığındaki öğrenciler için eğitim hizmeti vermektedir. Sabah 07.30 itibari ile başlayan eğitim akşam saat 18.30 itibari ile tamamlanmış olur. Dini eğitim konusuna verdiği önem ile dikkat çekmektedir. Kur'an okuma ve ezber dersleri okulda yapılmaktadır. Yabancı dil eğitimi ile de oldukça tercih edilen Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu, İngilizce dersi uygulamaktadır. Çocukların kendilerini ifade edebilme, hızlı düşünebilme, hızlı çözüm üretebilme yeteneklerinin gelişmesi için zeka kuramı doğrultusunda çocukların gelişimleri desteklenmektedir. Okul fiziksel ve sosyal yönden çeşitli aktivite imkanları sunmaktadır. Çocukların yeteneklerini keşfedecekleri, sorumluluk bilincinde olacakları, hızlı problem çözme yeteneği kazanacakları bir yer olan kurum, sınıflarını, etkinliklerini ve aktivitelerini çocukların yaş ve gruplarına uygun olarak planlamaktadır. Okul öğrencilerin vicdani, insani duygular kazanması amacıyla bir çok etkinlik yürütmektedir. Okulda öğrencilere yaş gruplarına göre bölünmüş manevi eğitimlere ağırlık verilmektedir.

Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Arapça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu Yorumları (5)

  • KB

    Keçiören Ovacıkta bir kolej. Akademik eğitimde başarılı olduklarını söyleyebilirim. Öğrenciyi özellikle pandemi döneminde çok sıkı takip ettiler. Pandemi döneminde ücrettede yardımcı oldular. Öğretmenleri çok ilgili. Biz ilk kayıtta baya bir araştırmıştık. Eğer çocuğum akademik eğitimde alsın aynı zamanda dinini imanını öğrensin, ahlaklı olsun diyorsanız doğru adres. Galiba hafızlık yaptırmak isteyenlerede yardımcı oluyorlar. Ancak biz yaptırmadık.Daha geniş bir bahçesi olsa yeşillikler içinde Çok iyi olurdu. Ancak şehir içinde ne kadar olursa o kadar. Bütün kolejlerin hepsi aynı bu konuda maalesef. Arsa fiyatları göz önüne alınırsa yapacak pek bir şey yok.

  • İY

    Sirac Koleji'ne kayıt yaptıracağımız zaman manevi eğitim veren akademik eğitime de kıymet veren bir özel okul arıyorduk. Hangi cemaatin diye araştırma yaptık. Ancak bir cemaate bağlı olmadığı ve Hayrat Vakfı'ndan manevi eğitim konusunda özel destek aldığını gördük. İşlerini gerçekten iyi yapıyorlar.Servis ağını geliştirmeleri gerektiğini düşünüyorum.

  • ME

    Sirac Koleji Ankara'da Keçiören'de 3 tane şubesi vardı. Biz Anaokulu için Etlik Caddesindeki şubeye çocuğumuzu gönderiyorduk. Ancak şimdi 3 şubeyi birleştirip Ovacıkta büyük bir kampüste birleşiyorlar. Daha geniş ve tek elden daha ferah olması bizim için iyi. Zira Akademik eğitimle Islami eğitimi iyi yönetiyorlar. Çocukların eğitiminde aklım kalmıyor. Öğrenci sayısını abartmazlarsa kolej olmanın avantajını sirac koleji ile orada devam ettirebiliriz. Tavsiye ederimKampüs dardı yeni kampüse taşınmaları avantaj olmuş. Sınıfta ki öğrenci sayıları yeni binalarında 20 yi geçmezse kalite bozulmaz.

  • DA

    Sirac Koleji şu an için Ankara da 3 şubesi var. Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul. Okulla beraber hafızlık eğitimi veriyorlar. Arapça, Osmanlıca ve İngilizce Anaokulundan itibaren başlıyor. Hayrat Vakfından manevi eğitim derslerinde destek alıyorlar. İşlerini iyi yapıyorlar. He bir de çocuklara helal gıda sertifikası olmayan hiçbir şey yedirmiyorlar. Eğer dini hassasiyetiniz ve özel okulda çocuğunuzu okutacak paranız varsa doğru adres.Okulun diğer özel okullara göre dezavantajı ise servis kısmı... Bulunduğu bölgede akademik eğitim ile manevi eğitim veren kurum yok denecek kadar az. Haliyle servis olarak çok geniş bir alana yayılamıyorlar... Bu konuda telefonla bilgi alabilirsiniz.

  • MH

    Sirac Koleji Hayrat vakfına bağlı bir kurum. Kurumun vizyonu ve misyonu islam ahlakı temellerinde akademik eğitim veriyor. Keçiören civarında daha iyisi henüz yok bana göreServis ağını daha geniş tutabilirle belki.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ovacık Siraç Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Ovacık Mah. 548. Cad. No:7/B Keçiören / Ankara
0 312 963 1528
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum