fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Seçilmiş Anaokulu

Özel Seçilmiş Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 1-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/18:30

Özel Seçilmiş Anaokulu Hakkında

Seçilmiş Anaokulu olarak tecrübeli kadromuzla, Ümitköy, Mutlukent Mahallesi, 1980. Cadde, Binsesin sitesi, No:5’te, artık biz VARIZ. Okulumuz, şehrin içinde gürültüden uzak bir lokasyonda bulunmaktadır. Binamız 4 katlı olup, geniş ve aydınlık sınıflara sahiptir. Okulumuzun, etrafı doğal çim ve çeşitli meyve ağaçlarıyla kaplı olup, çocuklarımızın rahat oynayabileceği, doğa ile iç içe olabileceği güzelliktedir. Sınıflarımızda ahşap malzemelerden oluşan mobilyalar kullanılmıştır. Bebek evimiz, oyun ve emekleme odası, uyku odası ve bebek bakım odası olmak üzere, onların gelişim ve ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenmiştir. Okulumuz ayrıca Yaşamkent, Beytepe, Bilkent, Türkkonut, Konutkent, Bağlıca, Eryaman, Batıkent, İncek, Beysukent, Alcaatlı semtlerine de hizmet vermektedir. Biz Seçilmiş Anaokulu olarak, çocuklarımızın kendi yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlayacak bir eğitim sistemi oluşturduk. Özgün Seçilmiş Eğitim Sistemimiz ile hedefimiz çocuğun var olan potansiyelini açığa çıkarmasını desteklemek ve duyarlı, bağımsız bireyler yetiştirmektir. ÖSES programı çocuk ve oyun merkezli, sanat destekli, tematik ve proje içerikli bir programdır. Bu program sanatçı, entelektüel, çözen, iletişim kurabilen, lider, mutlu, inceleyen ve şefkatli çocuklar yetiştirmek için planlanmıştır. Ayrıca Montessorıes, Regio Emilio, Waldrof ve High Scope yaklaşımlarından da etkilenmektedir. Branşında uzman eğitimciler tarafından tam gün İngilizce ve sanat eğitimi, haftanın belirli günlerinde müzik-orff, jimnastik, drama, aktif sanat, zarafet, satranç, bale, dans, yoga ve değerler eğitimi de verilmektedir. Okulumuzda “Barış Eğitimi”, “Çocuklarla Felsefe” gibi çeşitli projelerde yer alacaktır.

Özel Seçilmiş Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Oyun Temelli Eğitim

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Eklektik Yaklaşım

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Waldorf Pedagojisi

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

- Ekoloji Temelli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Seçilmiş Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Seçilmiş Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Seçilmiş Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Seçilmiş Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Seçilmiş Anaokulu yaş aralığı nedir?
    1-6
  • Özel Seçilmiş Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Seçilmiş Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Seçilmiş Anaokulu Yorumları (21)

  • çocuklara kendi çocukları gibi özenli ve sevgiyle yaklaşan bir kurum.daha fazla sosyal faaliyet ve etkinlik olmasını istiyoruz

  • KB

    Bu kadar değerli öğretmenin bir arada olduğu tek kurum ...sema hocam gerçek bir okul öncesi eğitimcisi olarak okuluna yeteneklerini, anaçlığıňi , şefkatini entegre etmiş

  • Seçilmiş anaokulu tepeden tırnağa sevgi ve ilgi dolu bir okul.Samimiyetlerine ve çocuklara olan ilgilerine defalarca şahit oldum.Hem akademik hem de sosyal anlamda çocuğumuza kattıkları için minnettarım.Herşey tam olması gerektiği gibi.

  • Sema Seçilmiş öğretmenimizin harika yönetimi, Asuman öğretmenimizin idaresi ve Melis öğretmenimizin çok iyi öğretmenliği ile harika bir okul. Veliler hiçbir zaman geçiştirilmiyor ve sürekli etkileşim halinde olabiliyorsunuz. Tam anlamıyla aile içindesiniz. Üçüncü ve son senesinde kızımız. Özel okul kategorisinde sadece kreş ve anaokulu haricinde üst sınıflar da olsa kesinlikle düşünülür :)) Eğitim kalitesi, etkinlikleri, sosyal beceri faaliyetleri, okulun kendi yaptığı yemekleri ile 1 numara diyebiliriz. Çocukların gelişimi ve kendine güvenleri bu okulda daha da artıyor. Başarılarınızın devamını dileriz.

  • Co

    İçinizi ısıtan sıcacık şefkatli ortami ve ayni zamanda deneyimli profesyonel bir ekip ile mükemmel işleyen bir eğitim sistemi var, Çocuklar çok mutlu, güvenle emanet edebilceğiniz bir okul.

  • Tg

    Okuldaki her öğretmen bire bir öğrenciler ile ilgili,guleryüzlüdür. Branş ders öğretmenleri kendi alanında en iyi ve mesleki tecrübesi olan öğretmenlerdir.okulda yemek çeşitleri bol ve gıda malzemeleri kaliteli olarak alınmaktadır.

  • SS

    Seçilmiş Anaokulu her bir çocuğun bireysel özelliklerini dikkate alan, uygulanan eğitim programlarıyla her yaş grubu çocuklarının gelişimlerini önemseyen bir okuldur. Kendi hazırladıkları programların yanısıra verdikleri branş dersleri ile çocuklarımızın kendilerini tanımaları için olanak vermektedirler. Çalışan öğretmenlerin ilgi ve sevgileri, her bir çocuğa verdikleri değer bizi çok mutlu ediyor. İyi ki varsın Seçilmiş Anaokulu

  • AY

    Özel Seçilmiş Anaokuluna kızımızı 3 sene boyunca gönderdik. Çok deneyimli ve personeliyle sevgi dolu bir kurum. Tüm branş öğretmenleri alanında çok deneyimli. Ayrıca hijyene ve beslenmeye de önem veriliyor. Sema hanım ve Asuman hanımın tecrübeleri ile çocukların emin ellerde olduğunu hissedeceksiniz. Çocuklarını buraya kayıt ettiren ailelerin gönül rahatlığı içinde olup gözü arkada kalmaycaktır..Şu ana kadar bir eksiği bulunmamaktadr.

  • İşlerini severek ve büyük bir özveriyle yaptıklarına o kadar eminim ki.Tecrübelerini içten sevgileriyle birleştiren, güvenilir bir kurum.Gönül rahatlığıyla verebilirsiniz yavrunuzu.

  • ib

    oğlum severek gitmekte okula. akşam da çıkmak istemiyor. öğretmenleri birbirinden iyi. akademik olarak da çocuklara verdiği eğitim çok iyi.

  • Hepsi birbirinden güler yüzlü,şefkatli,eğitici,eğlenceli,anlayışlı ve kıymetli bir kadronun olduğu bu okulu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Profesyonel bir okul sahibesi var.Yeniliğe çok açık zaten geliştirilecek şeyleri herkesten önce görüp halledecektir

  • EM

    Eğitimci bilinçli anne şefkatiyle çocuğunuza bakım verebilen eğitim verebilen gelişiminde çok güzel katkılarda bulunabilen çok pozitif insanlar barındıran güvenilir bir kurum sadece çocuğumuzun alışma sürecine katkıda bulunmakla kalmıyor ebeveynlerinde alışma sürecine destek oluyor güçlü iletişimleri ve pozitif enerjisi ile teşekkürlerimi iletmek isterim.

  • Na

    Hem güvenilir hemde samimi bir iş yeri kesinlikle herkese öneririm çocuklarımız çok mutlu

  • KA

    Çalışan bir anne olarak bebeğimden uzaklaşmak ve güvenli bir yer/ kreş bulma endişesi içindeydim. Sema hocamla ve ekibiyle tanıştıktan sonra bu kaygılarımızı kolayca giderdik. Uzun yıllara dayanan tecrübeli eğitim yaklaşımları ve ilgileri bize çok rahat bu süreci geçirmemizi sağladı. Beneğimizin dil gelişimi, oyun yetenekleri ve motor becerilerinin zamanla daha ileri seviyeye ulaştığını fark ettik. Bebeğimiz mutlu bir bebek olmasına katkı sunan kıymetli öğretmenimiz Gönül hanıma ve Sema hanıma çok teşekkür ederiz.

  • FB

    Hem eğitim sistemi hem de çocuklara olan sevgi ve hassasiyetleri açısından, şahane bir okul. 7 aylık bebeğinizi bile güvenle emanet edebilirsiniz.

  • Pe

    Kurucu öğretmenleri ve kadrosu gayet başarılı. Çocuğun temel gelişimini tamamlaması için ellerinden geleni yaparken, okulu da çocuklara sevdirmeyi becerebiliyorlar.

  • DA

    Çok profesyonel, işleri bu kadar severek yapan bir ekipler.Aile ortamını çocuklara hissettiren eğitimi dolu dolu veren bir okul iyiki yollarımız kesişti çok teşekkürler:))

  • EK

    Bu kuruma gözü kapalı güveniyorum. Gerek öğretmen kadrosu gerek kurucusu Sema öğretmen gerekse diğer çalışanlar çok saygılı ve işinin ehliler. Çocuğumun ileriye dönük gelişimini gün gün izliyor çok mutlu oluyorum. Verilen eğitim ve sevgi pahabiçilemez. Gözünüz kapalı yavrunuzu emanet edebilirsiniz. Şiddetle tavsiye ediyorum.Her şey olması gerektiği gibi mükemmel.

  • İS

    ☆Sıcacık, şefkat kokan bir ortam; ☆Çocuklarla bildikleri herşeyi paylaşmak için can atan, işini aşkla yapan, insana kendini ikinci evindeymiş gibi hissettiren güzel, güleryüzlü insanlar; ☆Kocaman, ferah ve tertemiz sınıflar, mis gibi kuş cıvıltıları içinde bir bahçe, sanat odasi, spor odasi, havuz, hijyenik tuvaletler, organik anne yemekleri; Belki daha eklenecek çok şey var ama asıl önemli olan içeriye girdiğinizde hissettiginiz o güven duygusu, çocuğunuzu gözünüz kapali bu güzel insanlara emanet edebilirsiniz. Çocuklarin mutluluğu ise en büyük ispatı. Sadece gelip bir görmeniz yetiyor. Hepsini sevgiyle kucakliyorum.

  • SD

    tek kelimeyle HARİKA... odaların dizaynı oldukça profesyonel olup, hiç bir eksiği bulunmayan çocuklar ve bebekler için herşeyin intizamla düşünülmüş olduğunu gördüm. çok detaycı olmam nedenyle çocukların güvenlik ve konforu konusundaki planlama ve hassasiyet mükemmel açıkçası. herşey yumuşacık ve oval olarak tasarlanmış, ekibide son derece güler yüzlü ve profesyonel. mutlaka görmenizi tavsiye ediyorum..herşeyi oldukça detaylı inceleyen biri olarak bir eksik göremedim açıkçası..

  • EK

    Çok tecrübeli bir kadroya sahip ve güzel dekore edilmiş bir anaokuludur. Ankara'da gördüğüm en iyi anaokulu . İçinde havuzu bile var. Bahçesi de çok iyi. Güzel oyun alanları yapılmış.Dışarıdan güzelliğini ve kalitesini fark etmek mümkün olmuyor. Mutlaka içeri girmek gerekiyor.Daha fazla tanıtım yapması lazım.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Seçilmiş Anaokulu İletişim Bilgileri

Mutlukent Mahallesi, 1980. Cadde, Binsesin Sitesi, No:5, Çankaya / Ankara
0 312 963 1929
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum