fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ümitköy Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu

Özel Ümitköy Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 0-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/12:30
Öğlenci: 12:30/18:30

Özel Ümitköy Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu Hakkında

Özel Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu Ümitköy Çankaya'dae ğitim vermekte olan özel bir eğitim kurumudur. Kurumda 0-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim hizmeti verilmektedir. 0-3 yaş aralığındaki çocuklar için oyun grubu seçeneği bulunmaktadır. Kurum Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olarak eğitim hizmeti vermektedir. Kurumda açık hava derslikleri bulunmaktadır. Özel Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu çocukların sağlıklı ve dengeli beslenmelerini sağlamak adına organik ve doğal beslenmeyi desteklemektedir. Okulda yenilen yemekler organik yumurtadan, köyden getirilen süt ve yoğurtlardan, organik pazarlardan alınan meyve ve sebzelerden oluşturulmaktadır. Kurumda tam zamanlı olarak hemşire ve psikolojik danışman bulunmaktadır. Kurum binasının güvenliği özel şifreli kapılarla sağlanmaktadır. Özel Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu çocuklara bale eğitimi vermektedir. Erken yaşta başlanan bale eğitiminin çocuklardaki duruş bozukluklarını giderdiği, çocuklara doğru bir duruş ve postur kazandırdığı bilinmektedir. Özel Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu çocuklara İngilizce ve Rusça dil eğitimi vermektedir. Dil eğitiminin en yoğun olduğu erken çocukluk döneminde öğrenilen dil bilgilerinin kalıcı olması adına kurumda İngilizce ve Rusça dramalar düzenlenmektedir. Böylece çocuklar anaokulu döneminde en az iki dile hakim olmuş olmaktadırlar.

Özel Ümitköy Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Ümitköy Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ümitköy Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Ümitköy Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Ümitköy Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Rusça, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Ümitköy Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu yaş aralığı nedir?
    0-6
  • Özel Ümitköy Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Ümitköy Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Ümitköy Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu Yorumları (12)

  • Öğretmenler çok ilgileniyorlar diye duydum.Evim yakın olsa kesinlikle 3 çocuğumuda gönderirdim.

  • ÇK

    Çocuklarınızı gözü kapalı emanet edebilirsiniz. Gerek eğitimi, gerek Güler yüzlü personelleriyle ümitköydeki açık ara en iyi okul

  • ZK

    Umitkoy çevresinde diğer yerlere göre açık ara açılmış en güzel okullardan biri kesinlikle gözü kapalı güvenebilirsiniz.

  • ZK

    O kadar sevgi dolu bir yer kiii çocuklarınızı gözü kapalı emanet edebilirsiniz ❤

  • Öğretmenlerinin güler yüzlülüğü, yöneticilerinin ilgi ve alakası, personelin temizliği titizliği çok güzel bir ortam. Bir okulda olması gereken tüm özelliklere sahip. Öncelikle çok temiz hijyene çok önem veren bir kurum. Öğretmenlerinin çocuklarına yaklaşımları verdikleri eğitim ve öğretim çok güzel aralarındaki bağ çok kuvvetli. Gözünüz kapalı çocuğunuzu bırakabilirsiniz.

  • Eg

    Sevgili dolu güvenilir mükemmel kadrosu mükemmel eğitimleriyle gönül rahatlığıyla çocuğunuzu teslim edebileceginiz tek adres.

  • Açık ara bu bölgedeki en iyi okul. Daha kayıt yaptırmaya gittiğinizde gerek sınıfları, bahçesi gerek öğretmenleri, yöneticisi oldukça etkili tüm çalışanları sıcakkanlı. Öğrencilerin yaratıcılığını arttıracak, onları sosyalleştirecek etkinlikler ve derslerin çeşitliliğinin ne kadar önemli olduğunu çocuğunuzda görünce fark edeceksiniz.Okulda birçok branş dersin bulunması çocukların duygularını açığa çıkarıp kendini daha iyi ifade etme becerisi özgüven sahibi olması yönünden faydalı olacaktır.Okulun bahçesinin geniş olması fiziksel, zihinsel ve sosyal yönden çocukların gelişimine katkı sağlayacaktır.Sıniflar geniş ve aydınlık ayrıca çok fazla eğitici materyal bulunması dikkatimi çekti.Rusça ve ingilizce dil eğitiminin bulunması da artılarındandır.Ayrıca Okulda sınıflar ve bahçe temiz ve güvenli olası kazalar için önlemler alınmış. Yemekler organik ürünlerden ve hijyen kuralları en üst seviyede hazırlanıp yapılıyor. Çocuklarınızı hiç düşünmeden güvenle emanet edebileceğiniz tek yer @bilimyuva sı

  • Öö

    Değerli veliler 0-6 yaş çocuklar için muazzam düşünülmüş fiziksel koşullar , iletişime açık Güler yüzlü profosyonel öğretmen kadrosu, sağlıklı ve dengeli beslenme programı ile son derece güvenli bir ortamda eğlenerek öğrenme ortamı sağlanmış, harika bir yuva.Çocuklar için evlerinden sonra güvenle eğitim alabilecekleri sıcacık samimi bir ortam .

  • Mi

    Çocuklarınızı güvenerek emanet edebileceğiniz eğitimine gerçekten inandığım bir okul. Çocuğum için sadece bir kreşten daha ötesi olduğuna eminim. Tavsiye ederim.

  • FO

    Eğitim kalitesi, öğretmen kalitesi tartışılmaz bir kurum. Evlatlarınızı güvenerek emanet edebilirsiniz. Dolu dolu etkinlikleriyle eğlendirirken öğretiyorlar.

  • NA

    Güvenli ve sevgi dolu bir ortamda, gözümüz arkada kalmadan çocuklarımızı emanet edebileceğimiz bir yuva.

  • Gi

    Çocuklarımızın hoşça vakit geçirdiği , güler yüzlü öğretmenlerle eğitim aldığı , çocuklarımızın gelişimi için her türlü aktiveyi içinde barından bir anaokulu . Her şey için teşekkürler

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ümitköy Bilim Yuvası Kreş ve Anaokulu İletişim Bilgileri

Mutlukent Mahallesi 2073 Sok. No:1 Ümitköy-Çankaya/Ankara
0 312 963 1038
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum