fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 0-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 12:00/18:00

Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi Hakkında

Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi, 2011 senesinden bu yana gelişen teknoloji ve biriken tecrübesi ile öğrencilerine kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Öğrencilerimizin öz güveni yüksek , bireysel becerilerinin farkında , kendini gerçekleştirebilen ve başarılı bireyler olmaları için temel atmaktayız.
Okulda yapılan sosyal aktivitelerle; tiyatro, piknik, eğitici-eğlendirici geziler, at binme, mutfak etkinlikleri, proje çalışmaları ve müzik dersleri ile öğrencilerin bireysel becerilerinin olduğu bölümler keşfedilmekte ve yönlendirilmektedir. Çeşitli sanat etkinlikleri ile öğrenci bilişsel becerileri gelişmektedir, bunlardan bazıları; ahşap boyama, takı-aksesuar yapımı, ebru sanatı, drama ile sanatsal etkinlikler şeklindedir.

Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevinde yabancı dil olarak İngilizce eğitimi, alanında tecrübeli kişiler tarafından verilmektedir. Okulda bulunan psikolojik danışman sayesinde öğrencilerin ruhsal gelişimleri takip edilmekte ve öğrenciler bazı testlerle objektif-projektif değerlendirmeye tabi tutulmaktadır. Öğrencilerin fiziksel gelişmeleri yüzme, tenis, jimnastik ve temel hareket becerileri gibi spor aktiviteleri ile desteklenmektedir.
Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerine iyilik, yardımseverlik, sevgi, saygı, hoşgörü gibi temel insani değerler alanında değerler eğitimi vererek onları değerleri konusunda bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır. Okulda tam gün saati sabah 07.00 ile akşam 18.30 arasındadır. Çalışan veliler için saat genişletilmesi ancak beş öğrenci okulda kalıyorsa akşam 19.00'a kadar okulda nöbetçi öğretmen eşliğinde bekleyebilmektedir. Okulda tuvalet eğitimine de yardımcı olunmaktadır.

Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevinde çocuklarının dil gelişimini destekleme, sosyal ortamlarda grup içerisinde hareket edebilme gibi özellikler kazanmasını isteyen velilerimiz için oyun gruplarımız da bulunmaktadır. Haftada bir gün, iki, üç ve dört gün seçenekli uygulamalarımız bulunmaktadır. Hafta sonu spor salonumuzda düzenlediğimiz spor atölyeleri ile de çocuklarımıza spora yönelik temel hareket becerilerini kazandırmayı amaçlamaktayız. Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi çocuklarınızı güvenle bırakabileceğiniz, ev rahatlığında konfor sunan yapısıyla hizmetinizdedir...

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi Soru - Cevap

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Veliler

- Okul Personeli

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Diğer

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi yaş aralığı nedir?
    0-6
  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi Yorumları (30)

  • ŞS

    Herkese merhabalar öncelikle okul öncesi eğitim tüm ailelerin hepimizin çok önemsediği bir konu bizde ilk başlarda bölgedeki onlarca okulu gezdik hiçbirinde böyle bir samimiyet böyle bir düzen tertip eğitim öğretim anlayışıyla karşılaşmadık. Oğlumuz kayra metehan yaklaşık 3 haftadır okula gidiyor. 15 aylık olduğu için başlarda duyduğumuz kaygıların tamamı Nuriye öğretmenimiz ve Dolunay öğretmenimiz sayesinde ortadan kalktı. Oğlumuza aile şefkatiyle yaklaşan bir okul bulduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Yönetimini yapan Mustafa hocamıza güler yüzü samimi yaklaşımı ve bize böyle bir eğitim anlayışı sunduğu için çok teşekkür ederiz

  • AO

    Mustafa öğretmenimiz ve Kader öğretmenimizden çocuğum ve biz çok memnun kaldık Güleryuzlu ekibi ve kadrosuyla çok iyi ilgileniyorlar

  • VU

    Güler yüzlü, samimi ve ehil kadrosuyla dönem ortasında başlayan 2 yaşındaki kızımın kısa sürede kreşe alışmasına yardımcı olan bir eğitim yuvası. Kızımızı gönül rahatlığı ile gönderdiğimiz çevredeki diğer kurumlara göre gerek servis imkanı gerekse de fiziki koşulları olarak olanakları çok daha iyi olan bir kurum. Bu vesileyle kurum sahibi Mustafa Hocama, Şengül Hocama, Tolunay Hocama ve diğer tüm çalışanlara teşekkür eder başarılar dilerim.

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak sizlere en güzel ve en güvenilir hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • KC

    Zerdali de ikinci yılımızda yavrumuzu içimiz rahat emanet ediyoruz. Temiz, düzenli, güvenilir. Yönetim her zaman ilgili. Öğretmenlerimiz çok kıymetli cana yakın anne sıcaklığında yaklaşıyorlar. Oğlumuz kreşine öğretmenine koşarak gidiyor. Gözümüz arkada kalmadığı için teşekkür ederiz.Çocukların koşup oynayacağı geniş bir bahçesi var. Yaz sıcaklarında güneşi kesmek için bahçeye gölgelik tente, alternatif kum havuzu neden olmasın :)

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak sizlere en güzel ve en güvenilir hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz.. istekleriniz doğrultusunda kurumumuzu geliştirme çalışmalarımız devam ediyor..

  • Sk

    Gayet ilgili çözüm odaklı eğitici güvenilir bir işletmeYemek menüsü biraz daha geniş kapsamlı yapılabilir Gün içinde çocukların aktiviteleri uygulama dan az paylaşım yapılıyor öğleden sonra çocuklarımızın biraz daha fazla paylaşım yapmasını bekliyoruz örnek uyuma geçtikleri yemek yedikleri zamanlar gibi vs. Birde aktivite yapılıyor videolar çekiliyor ama Instagram da değil de aileler için uygulama dan paylaşım yapılsın çocukların yüzleri gözüksün bizim paylaşımlarınızda Ara ara veli toplantısı yapalım öğretmenler birlikte yazın bol aktivite olsun

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak sizlere en güzel ve en güvenilir hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz. Hizmetlerimizin talepleriniz doğrultusunda geliştirilmesi için gerekli çalışmaları başlatıyoruz

  • AK

    Okulumuzdan çok memnunum ve ayrıca yönetim olsun öğretmenlerimiz olsun çok ilgili ve alakalılar gerçekten çocukla çocuk olmayı bilen kişilere çocuğumu emanet ettiğim ve bizlere değer verdikleri için teşekkürler

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak sizlere en güzel ve en güvenilir hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • SD

    Bebeğim çok küçük yaştan itibaren başladığı ve gözümü asla arkada bırakmayan güvenilir bir ekip, temiz ortam, aile sıkacaklığını hissedeceğiz bir kurum. Emeğinize sağlık.

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak sizlere en güzel ve en güvenilir hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • H

    İlgili ve temiz bir kreş. Öğretmenler oldukça yardım ediyorlar çocuklara. Faydasını çok gördüm.

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi sizlerle daha güzel, daha güçlü

  • B

    Gerçekten guvenilebilecek bir kurum Mustafa hoca ve tüm öğretmenlerimizin öz verili bir şekilde hizmet vermektedirYeni kadrosu ve öğretmenleri ile amaç eğitimi hedefleyen süper bir kurum

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak sizlere en iyi hizmeti sunmanın gayretindeyiz. Özverili çalışmalarımızın sizler tarafından takdirle karşılanması sorumluluğumuzu arttırmaktadır. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Yk

    Oğlumun buraya severek gelmesi benim için en önemli nedenlerden . Her bırakıp almam da güler yüzlü ögretmenlerimizden ayrılmak zor oluyor bizim için

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz, Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak çocuklarımızın ve velilerimizin mutluluğu bizleri daha çok motive ediyor. Sizler mutlu olduğunuz ve güvende hissettiğiniz sürece bizler de mutlu oluyoruz. Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak ilgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz

  • Ac

    Cocuklarinizi guvenle emanet edebileceginiz bir okul.titiz bir egitim ve bakim alabileceginiz bir okul.

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • HK

    Çok sempatik ve çok hoşgörülü öğretmenleri var müdür bey için ayrıca çok çok teşekkür ederim kendisi çok ilgilendi bizimle çocuğunuz için bir baba olarak söylüyorum gönül rahatlığıyla birakabileceginiz bir kreş şahsım adına çok memnunum

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • HT

    Okul gayet iyi öğretmenleri olsun müdürleri olsun çok ilgililer tamda aradığım bir okul herkese teşekkür ederim özellikle de müdür Şengül kurnaz hanıma ayrıca teşekkür ederim güler yüzlülüğü bir yana tüm çocukları kendi öz çocukları gibi benimsemesi bambaşka birşey iyiki varsınız

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • S

    Kaliteli insanlar helal olsun emeğin hakkı bu olsa gerek

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • M

    İlgili becerikli herkonuda yardımcı oluyorlar yeni egitim öğretim yılı hayırlı olsun

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • Cc

    Gerçekten çok iyi bir kreş ilgililer temizlik ve yemekleri güzel gözümüz arkada kalmıyor

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • Sb

    Öğretmenler çok iyi güleryüzlüler sınıflar tertemiz bir annen evladı için en iyi seçimi

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • MS

    Kurum temiz çocukların gelişim açısından faydalı ve ögretmenleri çocuklara karşı çok iyi sevgi ile yaklaşıyorlar

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • Şengül Kurnaz Öğretmenimiz Gerçekten Çok Önem Veren Bir Öğretmenimiz Allah Kendisinden Razı Olsun Çocuğum Çok Güzel Öğreniyor

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz.

  • İb

    Herkese tavsiye ederim okul çok temiz öğretmenler çok iyi ve ilgileniyolar bütün okullara örnek bi okul bence müdürü dünya tatlısı bi insan çocuğunuzu bıraktığınızda gözünüz arkanızda kalmıyo

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • SG

    Kaliteli eğitmenler eşliğinde eğitim veren bir kreş sosyal etkinlikler ve spor faaliyetleri ile çocuklar eğlenirken öğreniyorlar.tavsiye ederim

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • OT

    Deneyimli eğitimciler tarafından yönetilmesi ve hizmet odaklı emek verilmesi bu zamanda oldukça değerli. Gözünüz arkada kalmadan çocuklarınızı emin ellere bırakabileceğiniz bir ortam.Kreş yönetimi tarafından,çocuklarımızın gelişimi yönünde oldukça değerli edinimler sağlanmış,eksik bir şey bulamıyorum doğrusu.

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • MS

    Çocuğumu gönül rahatlığıyla bırakabileceğimi yönetimdeki arkadaşlarla ilk tanışmamda anlamıştım. güven verici bir ortam ve sıcaklık var. Enerjileri güven veriyor. Gayet nezaketli bir şekilde bizimle ilgilendiler. kayıt yaptıktan sonra güvenimizin boşa çıkmamasından dolayı son derece memnunuz. Hem bakım Hem de eğitim anlamında gayet iyi. düşünen veliler için kesinlikle tavsiye ederim...

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • Hv

    Çocuklara gösterilen bire bir ilgiden dolayı Mustafa Bey'e çok teşekkür ederiz. Ritim, tenis, jimnastik kurslarını çok sevdik. Tüm emeği geçenlere teşekkür eder, tavsiye ederim.Daha önce katıldığımız ritim, tenis, jimnastik gibi kursların hem velilere hem öğrencilere kattığı değerler nedeniyle sürekli olmasını talep ediyoruz.

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Kurslarımız devam ediyor

  • GC

    Kurum olarak Egıtıcıler ogretmenler olarak tam bir aile ortamı.. MUSTAFA Hoca yada hassaslığı konusunda tesekkur ederimOyun alanı aracları geliştirilebilir.

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • AS

    Okul özellikle çocuklar için çok bakımlı ve hijyenik durumda. Öğretmenlerin ilgisi her zaman çocukların üzerinde. Çok memnunum herkese tavsiye ediyorum.

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Temizlik ve hijyen bizimde önemle üzerinde durdurugumuz bir konu. İhmale gelmez. Teşekkür ederim

  • Sk

    Eğer kreşe yaşında bir çocuğum olsaydı kesinlikle Mustafa hocam ve ekibine gözüm kapalı emanet ederdim. Eminim ki her türlü ayrıntıyı düşünüyorlardır. Her zaman gelişime ve değişime açık bakış açısıyla tabiki de zerdali ❤️

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Güveniniz için çok teşekkür ederim

  • BA

    Evlatlarımız için ilk olarak güvenli kişilere emanet etmenin verdiği iç rahatlıkla yeterli eğitiminde alacaklarina inandığım bir kurum

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler

  • GD

    İlginiz için çok teşekkür ederim.sicakliginiz samimiyetiniz alandaki tecrübeniz muazzam

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Desteklerinizle daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz

  • Ş

    Gerçekten eğitim alanında başarılı ve temiz bir ortam çocuğum için yaptığım en iyi tercih

  • Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederim

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Zerdali Kreş ve Gündüz Bakımevi İletişim Bilgileri

Ayyıldız Mahallesi, 1656. Cadde, No:21/B1-2 Blok, Etimesgut / Ankara
0 312 963 1021
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum