fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu

Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00

Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu Hakkında

Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu 3-6 yaş grubu okul öncesi eğitimi veren özel bir eğitim kurumudur. Ümraniye ile Şerifali arasında kalan bölgede eğitim öğretim hayatını sürdürmektedir.
Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu'nun eğitim modeli çoklu zeka kuramı, High Scope, montessori, Emillia, Scamper yöntemlerinin okulun kendi bünyesinde bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Çocukların kavrama yöntemlerine göre yaklaşılmakta ve onlara öz bakım yetisi kazandıracak ekipmanlar kullanılmaktadır. Okulda verilen eğitime göre 2-3 yaş grupları oyun gruplarıdır. Bu çocuklar için serbest oyun saati fazla ve oyun alanında geçirdikleri vakit fazladır. Okulun eğitim esasları ise yaparak ve yaşayarak öğrenme sistemine göre hazırlanmıştır. Branş eğitimleri arasında Singapur matematiği, satranç zihinsel gelişim için önemli bir yer tutmaktadır. Akademik hayat öncesinde çocuklara her yönden eğitimi savunan okul, bir çok sanatsal etkinlik yapmaktadır. yaratıcı drama, bale ve modern dans eğitimleri, ve yaratıcı sanat çalışmaları ile onların içindeki sorgulayan çocukları dışarı çıkarmakta ve yeteneklerini sergilemelerine izin vermektedir.
Okulda kültürel ve bilimsel alan gezileri yapılmaktadır. Geziler belli aralıklarla tekrarlanmakta ve yaşayarak öğrenme modeli hayata geçirilmektedir. Sosyal projeleri, konsept partilere ve doğum günü partilerine yer verilmektedir. Etkinlikler ve eğitmenler okula çok sık gelmekte ve çocuklar uzman bir kadronun elinde özenle işlenmektedir. Özel gün ve haftalarda çeşitli faaliyetler yapılmakta ve velilerle beraber fikir alışverişi sürmektedir.
Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu geniş bir bahçenin yanı sıra geniş bir oyun alanına da sahiptir. Yemeklerin tamamı günlük olarak okulda hazırlanmakta ve çocuklara üç öğün şeklinde verilmektedir.

Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu Yorumları (80)

  • Fk

    Canımın Cavide öğretmenimiz iyi ki sizi tanıdık güzel kalbiniz merhametiniz sevgi dolu bakışlarınız ve asla bitmeyen kahkahanız için teşekkür ederiz. Ne mutlu ki değişim ile çok kaliteli bir kurum olmuş BOĞAZİÇİ tebrik ediyorum.2.çocuğum için kayıt yaptırdım hiç düşünmeden gözüm kapalı çocuğumu emanet ediyorum.

  • Şa

    Enerjisi yüksek bir müdür ,kahkaları dışarıdan duyulan bir kurum.Çocuklara annesi gibi yaklaşan personeller kesinlikle görüşme sağlayın.

  • CE

    Değişimi takdir ediyorum.Milli bayrama verdikleri değeri görmek gurur vericiydi.Çocuklar için yapılan tüm organizasyonları yakından takip ediyorduk.Görüşme sonrası aklımda başlatma kararı yokken hissedilen güven ile deneyime başladık.Çok memnunuz umarım uzun yıllar bu şekilde devam edilir.

  • Ya

    Çocuğum Cavide hanımdan mezun bizim için nasıl büyük bir şans anlatamam .İlkokula başladık fakat hala kendisinin her yönden arıyoruz asla aynı sevgiyi ve şefkati bulamadık.Keşke ilkokulu da olsa kurumun bizler için güven dolu bir yerdi Boğaziçi şiddetle tavsiye ediyorum.Cavide hanımın işlettiği bir kurumdan kahkaha ve sevgi eksik olmaz .

  • P

    Cavide hanıma ve ekibe teşekkür ederiz.Çocuğumda ki gelişimle yakından ilgilenen bir müdür her zaman ulaşım sağlanması çok büyük bir önem.İlk deneyimimizi böyle güzel bir kurumda gerçekleştirdik çok şanslıyız.

  • E

    Atatürk ilkelerine uygun bir kurum .Tüm sorularına içtenlikle cevap veren ve çocuklarla her zaman ilgilenen Cavide hanımla tanışmak büyük bir şans oldu bizim için.Kayıt aşamasında ne konuşulduysa aynı şekilde devam edildi .Şeffaf ve içten bir kurum.Tavsiye ediyorum.

  • Na

    Fiziksel olarak oldukça ferah ve samimi bir kurum.Cavide hanım oldukça anaç bir ruha sahip takdir etmemek elde değil emeği oldukça fazla .Tüm personellere ve ekibe teşekkür ederim.

  • Ha

    Çevredeki tüm kurumları gezdikten sonra karar verdiğim bir kurum oldukça memnunuz tavsiye ediyorum

  • SA

    Cavide Hanım ile görüşme sağladıktan sonra çocuğumu güvenerek teslim ettim teşekkür ediyorum asla pişman olmadım oldukça kaliteli ve güvem veren bir kurum .

  • CI

    Çocuklar için bir okul düşünüyorsunuz kesinlikle görüşmeye gelerek fikir edinmelisiniz ,şeffaf bir kurum çocuğumuz adaptasyonda sorun yaşadığında hazır değil biraz ara verelim yormayalım çok küçük denildi sonrasında başka kurum denedik ve çocuğumu zorla içeri alarak travma yarattılar belirli bir süre sonra tekrar başlamak istedik Boğaziçine pedagog ve sınıf öğretmeni ile süreci muhteşem atlattık çocuk odaklı bir kurum para ve veliler asla öncelikleri değil teşekkür ediyorum iyi ki siz..

  • Ök

    Cavide Hanım ve tüm öğretmenlere teşekkür ederim.Oryantasyon da oldukça hassas bir şekilde çocukla ilgilendiler ve bu süreci minimum seviyelerle tamamladılar.Şuan keyifle gidiyor çocuğum okula teşekkür ederim.

  • CA

    Görüşmeye ilk girdiğimde kurumun enerjisi beni büyülemişti çocuklar için sağlıklı güzel bir ortam tavsiye ediyoruz.

  • PA

    Kurumum tüm emekçilerine teşekkür ederiz,çocuğum Cavide Hanımdan mezun ve oldukça iyi bir seviyede ilkokula başladı o kadar çok sevgi gösterdi ki yemi öğretmenimize alışmakta zorlandık ,eski yöneticinin ilgisizliğinden sonra Cavide Hanımla muhteşem bir seviyeye geldi kurum herkese tavsiye ederim.

  • OH

    Okul arayan ve çocuğumu gözüm arkada kalmadan nereye bırakabilirim diyen anne ve babalara tavsiyemizdir. Psikolojik destek ve tüm ilgileri ile diğer okullardan bir adım öndeler,teşekkür ediyorum.

  • İA

    Referans ile başladık ve çok memnun kaldık Atatürk’ü ve değerlerini çocuklara kaliteli bir şekilde öğreten bir kurum Cavide Hanım ve tüm ekibe teşekkür ediyoruz .

  • ED

    Şerifali bölgesinde bahçe içinde renkli bir kurum ,yönetici çocuk ile çocuk olan tatli şirin bir anaokul öğretmeni mezun olan öğrencilerden bahsedince duygusallaşıyor,tüm çocuklara anne gibi yaklaşıyor buna şahit oldum.iyi ki başladık ve iyi ki sizlerleyiz umarım kızımın kep atma gününü sizler ile ön sırada izlerim.Tavsiye ediyorum .

  • HY

    Tüm alanlarda çocukları ön planda tutan bir kurum oldukça sıcak ve sevgi dolu bir ortam yeni gelen sistem ile bambaşka bir kurum olmuş tebrik ediyorum.

  • EY

    Tüm kurum çalışanlarına ilgili ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.İlk kayıt görüşmesinde tüm sorularıma bilgili ve şeffaf bir şekilde cevap veren kurum yöneticisi Cavide Hanıma teşekkür ediyorum.

  • Ea

    Kaliteli ve güvenilir bir kurum tavsiye ederiz. İlk okul deneyimimizi böyle bir kurumda yapmak büyük bir şans .

  • Öu

    Öncelik bu mesajımı okuyacak tüm ailelere içlerinde bulundukları durumu anlayan biri olarak yazıyorum. Bir dönem başka bir kuruma gittik sonrasında beni şüpheye sokan durumlar oldu ve ayrıldık kreş arayışım devam etti yoldan geçerken gördüğüm bir yerdi ve görüşmeye gittim. Günlerce Cavide Hanıma sorular sordum her defasında o kadar güzel açıklamalar yaptı ki acaba ben çok mu sıkıyorum dedikçe hayır siz annesiniz ben olsam daha detaylı sorar ve incelerim dedi çok rahatlattı beni . Ve her konuda konuştuğumuz gibi bir sürecimiz oldu iyi ki tanıdım bu güzel aileyi aynı kalitesi ile devam etmesini umuyorum .

  • Yk

    Şeffaf ve içten çalışanları olan bir kurum gayet keyifli bir şekilde kuruma devam ediyoruz umarım böyle devam ederiz

  • KA

    Mükemmel bir Dünya var Boğaziçi’nde iyi ki kızım bu kurumda tecrübeli bir öğretmen kadrosu mevcut tebrik ediyorum

  • Küçük kızım için okul arayışındayken referans üzerine başladık çok memnunum herhangi bir sorun yaşamadık

  • SL

    Çocuğum kurumdan mezun şuanda kardeşini verdim Cavide Hanımın enerjisi tüm okula yansıyor öğretmeni ve ekibe teşekkür ediyoruz. Atatürk önceliği ve duyarlılığı olan bir kurum ,çocuklara her türlü pedagojik destek için çaba göstermeleri ve şeffaf olmaları takdire şayan.

  • MK

    O kadar güzel bir kurum oldu ki Boğaziçi Cavide Hanımı tebrik ediyor ve aynı kaliteli ile devam etmelerini rica ediyorum .Merhamet ve anlayışlı bir kurum yöneticisi takdir ediyorum çok memnunuz iyi ki yollarımız kesişti .

  • Ha

    İyi ki dediğimiz bir tecrübe yıllar boyunca gönül rahatlığıyla çocuğumuzu teslim ettik ve şuan okulda hiç zorluk yaşamıyoruz .Okul araştıran velilere tavsiye ediyoruz.

  • KB

    Eğitim ve çocuk odaklı olması her türlü önlemlerin alınması Boğaziçi park anaokulu tüm okul deneyimimizden sonra bize ve yavrumuza çok iyi geldi .Cavide hanıma teşekkür ediyoruz tüm ekip muhteşem bir özveri ile çalışıyor bu dışarıdan hissediliyor.

  • DA

    Tüm bölgeyi gezdikten sonra kapıdan ilk girişte tüm sıcaklığı hissediyorsunuz .Tavsiye ediyoruz iyi ki tecrübeli okullarımız var ki çocuklarımızı gönül rahatlığıyla teslim ediyoruz.

  • SA

    Cavide hanıma ne kadar teşekkür etsem az kalır içtenliği şeffaflığı ile ilgili tüm bilgilerini ve deyimlerini bizimle paylaşarak bizi rahatlattı ve aydınlattı .Dediği gibi bir dönem geçiriyoruz çok memnunuz.

  • M

    İçten ve şeffaf davranan bir yönetim ,çocuklara anne sıcaklığı işe davranan öğretmenler tavsiye ediyoruz

  • Za

    Şerifali bölgesinde çocuk odaklı bir kurum keyifli ve eğlenceli bir kurum deneyimleyerek yorum yapıyorum.

  • Ya

    Çocuklara anne gibi yaklaşan bir yönetici nasıl içim rahat anlatamam tavsiye ediyoruz .

  • Şç

    Anne ve baba olarak içiniz rahat bir şekilde çocuklarınızı teslim edebilirsiniz.

  • Ga

    Şerifali bölgesinde gezip ve beğendiğimiz kurum tavsiye ediyoruz öğretmenleri ve yönetimde idareci olan Cavide Hanım çok ilgililer ve güler yüzlüler .

  • Çocuğum Cavide Hanımdan mezun ilkokula başlangıç olarak hiç zorluk çekmedik çocukları anne şefkati ile sevmesi oldukça kıymetli ne mutlu ki yönetime geçmesi ile muhteşem bir değişim söz konusu tüm çocuklar çok şanslı şiddetle tavsiye ediyorum

  • Ca

    Tüm branş dersleri ve okulun deneyimi ile tavsiye edilen bir kurumdu görüşme için Cavide hanım ile sohbet ettiğinizde tüm güveni size verebiliyor şeffaf bir okul tercih edebilirsiniz

  • Tt

    Aile gibi bir kurum öncelikleri çocuk olduğu için bir adım öndeler tavsiye ediyoruz

  • MA

    Tüm fiziki şartları ile güvenilir bir kurum ticari ve çocuk kaygısı olmadan devam etmelerini diliyorum iyi sizinle tanıştık teşekkür ederiz

  • Sa

    İlk okul deneyimini Boğaziçi ile yapmak her çocuk için tercih olmalı çocuklara kapıyı açar açmaz anne sıcaklığı gösteren ve devam ettiren tüm ekibi çocuklara karşı duyarlı olması için önemseyen Cavide Hanıma teşekkür ediyorum ailem adına…

  • Atatürk ilke ve e inkılaplarına önem veren bir kurum ne mutlu ki yollarımız kesişti her türlü sorumuza keyifle ve net bir şekilde cevap veren Cavide Hanıma teşekkür ediyoruz

  • İE

    Oldukça keyifli ve eğlenceli bir okul kesinlikle çocuklarınızı güvenle teslim edebilirsiniz

  • Keyifli ve neşeli bir kurum idarecileri başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum

  • Okul araştıran ve nasıl çocuğumu bırakacağım kaygısı yaşayan veliler için yorum yapmak istedim çünkü ben bu konuda çok zorlandım .Uzman kişiler ve kurum yöneticisinin tecrübesi,çocuklara olan sevgisi ve önceliği çocuklar olması çok kıymetli .Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu kayıt yaptırabilirsiniz Cavide Hanıma ve öğretmenlere teşekkür ederim

  • Ticari işletme mantığından uzak aile samimiyetinde bir kurum . 2 yıl boyunca kızımızı güvenle emanet ettiğimiz her konuda ilgili güler yüzlü Cavide Hanıma ayrıca teşekkürler.

  • SK

    Çocuğunuzu güvenle gönderebilirsiniz, öğretmenleri çok güvenilir ve eskiler,çok memnunum

  • ZB

    Gayet memnunuz hocalarda guler yuzlu sevecen insanlar kizimi gonul rahatligiyla emanet ediyorum.

  • ZB

    Gayet memnunuz hocalarda guler yuzlu sevecen insanlar kizimi gonul rahatligiyla emanet ediyorum.

  • DE

    Atatürk ilke ve inkılaplarına önem veren Atattürkçü bir okul olarak gururla çocuğumu gönderiyorum öğretmenleri oldukça ilgili ve deneyimli bizim kendi öğretmenimiz Cavide Hanımdı 2 yıl boyunca çocuklarımıza kendi çocuğu gibi titredi şimdi tüm okuldaki çocuklara özverili bir şekilde yaklaşacağına eminim asla gözüm arkada kalmadı hiç bir zaman çocuğum eve giderken üzülerek gidiyordu Cavide Hanımı ailecek seviyoruz ve iyi ki diyoruz ❤️

  • HA

    Şerifali bölgesinde güvenerek çocuklarımızı teslim edeceğimiz tek kurum .Teşekkür ediyorum tüm ekibe

  • Cavide Hanım ve Nazlı Hanıma tüm ekibe çocuğumu kendi evlatları gibi gördükleri için ve eğitim düzeyini yükselttikleri için teşekkürü borç bilirim iyi ki BOĞAZİÇİ diyorum

  • Uzun zamandır okul arayisindaydik. Daha önce yasadigimiz olumsuz tecrübeden dolayı açıkçası korkarak gitmiştik ancak Sevgili Cavide hanım bizlerle o kadar güzel ilgilendi ve sorularımızı tüm icetenligi ve samimiyetiyle yanıtladıki aklımızda soru işaretleri kalmadan kayıt yaptırdık. Şimdi çok mutluyuz iyi ki varsınız Cavide hanım ve Boğaziçi park ailesi ❤️❤️❤️

  • İE

    Okul arayan ve güvenilir bir kurum bakan velilere fikir olması adına paylaşım yapıyorum. Aylarca çocuğum için okul arama çabası içerisindeyken yolumun üstünde görerek içeri girdim ilk gördüğüm andan itibaren güler yüzünü hiç kaybetmeyen personeller ve Cavide Hoca ile tanıştıktan sonra deneme amaçlı başladık ve şuan için sorunsuz bir şekilde devam ediyoruz.Tüm ekibe teşekkür ediyorum ❤️

  • Zg

    Benim oğlum 2 sene yazında 1 er ay olmak üzere öğrencisiydi ve biz gerek öğretmenlerinden gerek yönetiminden gerekse temizlik,yeme içme imkanlarından her daim çok memnun kaldık oğlum çok severek biz de çok severek öğrencisi ve velisi olduk bu kurumun sonuna kadar canı gönülden tavsiyedirOkul içi robotik kodlama,jimnastik gibi etkinliklere daha yoğunluk verebilirler

  • FK

    Öncelikle Cavidan öğretmenimize ve Tuğçe öğretmenimize buradan teşekkürlerimizi iletiyorum. Kızımda bizde okuldan gayet memnunuz.

  • FK

    Cavide hanımla görüştükten sonra kızımı gözü kapalı kayıt ettim. Çok güler yüzlü dürüst güvenilir.Şuan için gözüme çarpan bir durum yok.

  • Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda vermiş olduğunuz eğitim için öncelikle teşekkür ederim. Akabinde güler yüzlü, anlayışlı, çocukları gerçekten seven, onlara değer yargılarını öğreten ve hayata hazırlayan,içtenlik ve samimiyetle benimseyen Boğaziçi Park Anaokulu ailesi çok kıymetlisiniz. İyi ki yollarımız kesişmiş.

  • Ak

    Oğlumun bu okulda 3. Yılı olacak. Hem biz hem oğlum okulumuzdan çok memnunuz onun gelişiminde birçok artı sağladı. Öğretmenlerimiz ve sorumlu olan tüm kişilerin ilgisi güleryüzü bize hep güven verdi ve vermeye devam ediyor.. ☺️

  • AK

    Oğlum 4 yaşında. Pandemi sebebiyle kısıtlamalarla geçen bebeklik döneminden dolayı kendi yaşıtlarıyla oyun kurmakta zorlanıyordu. Boğaziçi Park Anaokuluna başladığından beri sosyal becerileri gelişti. Yaşıtlarıyla iletişim kurma becerileri gelişti. Evdeyken kendi başına yemek yemezken şimdi kendi yemek istiyor. Daha farklı yemekleri reddetmeden kendine yettiği kadarını yiyor. Yalnızca 1 aylık süre içerisinde bile çok güzel gelişmeler gösterdi. Öğretmenlerine ve okul yönetimine çok teşekkür ederiz

  • Yy

    2 oglumuda 2 yas itibari ile Boğaziçi park anaokuluna verdim ve simdi 2side mezun oldu.çocuklarimin gelisiminde cok etkileri oldu çalışan bir anne olarak aklimin ve kalbimin rahat olduğu senelerdi.keske hep bu okulda kalabilselerdi.ogretmenlerin hepsi birbirinden sevgi dolu özverili hepsini ayri seviyoruz.emekleriniz cok kiymetli hersey icin tesekkurler bu civardaki en iyi okul diyebilirim arastiran kararsiz kalan veli arkadaslarim icin yazdim.

  • PA

    Okulun tum ogretmenleri son derece ilgili ve guler yuzluler.Oglum ilk basladigi gunlerdeki alisma surecini cok guzel yonettiler kendilerine tesekkurlerimi iletiyorum.

  • KA

    Uzun soluklu bir okul arayışında sonra yolumuzun kesiştiği, her gün daha çok iyi ki dediğimiz kaliteli bir okul. Başta okul Müdürü Cavide hanım olmak üzere uzman öğretmen kadrosu bize çok güven veriyor. Selin öğretmenimiz ve Tuğçe öğretmenimiz çocuğumun okula alışma sürecinde çok destek oldular. Göstermiş oldukları özveri sayesinde içim rahat çocuğumu emanet edebiliyorum. İyi ki varsınız ❤Hep böyle şeffaf kalın ❤

  • KA

    Çocuğum için okul arayışında olduğum süreçte bir çok gezdiğim okulun sonunda sizinle tanıştım ❤ iyi ki dedirttiniz bizlere Hep böyle kalın ❤

  • BE

    Ümraniye Şerifali bölgesinde asla arkanıza bakmadan çocuk teslim edeceğiniz bir kurum Cavide Hanım üniversite mezunu ve öğretmen olduğu için hem öğretmen hem veli çerçevesinden olaya bakabiliyor zaten kendisinin güler yüzümü gördükten sonra hemen içiniz ısınacak.Çocuklara sevgi dolu bakışları anne gibi yaklaşımı oldukça kıymetli .Tüm çocuklar bu kurum ile tanışmalı .

  • Bu sene kızım için tercih ettiğim bi okuldu öğretmenleri çok güler yüzlü , verilen eğitim muhteşem her şey için teşekkür ediyorum

  • Uzman kadrosu ve yönetimdeki Cavide ajanımın tecrübesi birleşince muhteşem bir okul olmuş Boğaziçi yıllar önce mezun olan çocuğumdan sonra kardeşini de yazdırdım daha kaliteli daha güler güzlü bir ekip işe karşılaştım ne mutlu Cavide Hanım ve oluşturduğu ekibe teşekkür ediyorum.Emeklerinize sağlık…

  • MS

    Boğaziçi park anaokulu hem kendim memnun kaldığım hem de yakınlarıma arkadaşlarıma akrabalarıma tüm çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye edebildiğim bir ana okuludur Çalışan ve 2 çocuk annesi olarak gerek içerisindeki öğretmenleri gerek müdüresi müdüre hanım yardımcısı özellikle nazlı hanım her konuyla alakalı bizleri bilgilendir çocuklarımızın da hemşiresi olup hep çocuklarımızla yakından ilgileniyor olması bizleri çok mutlu ediyor daha öncesinde aklımda çok soru işareti Vardı crashe versem nasıl olur inanılmaz güven problemim vardı daha önceki ana okullarından kaynaklı ama bu problemi ortadan kaldıran çocuklarımızı evlerinde gibi hissettiren boğaziçi park anaokulu ailesine teşekkürlerimi bir borç bilirim iyi ki varsınızYazın çocuklarımız için klima taktırılabilir

  • OA

    Çocuk olsam gitmek isteyebileceğim tek yer, hatta bazen nasıl eğlendiklerini gördükçe çocuk olmak istemiyor değilim. :) Kocaman ve şirin bir bahçe, içinde rengarenk çiçekler ve bakımı düzenli yapılmış oyun alanları! Ne zaman ihtiyaç olsa güleryüzlü öğretmenler ve desteklerini hiç esirgemeyen fedakar ve azimleri ile ellerini uzatan Cavide Hanım ve Nazlı Hanım va, güleryüzlü personeller ve hemde çalışkan, enerjik, çocuklarla çocuk olan bir okul kurucusu var bu okulda. Öğretmenler ise çok çok bilinçli, çocuk gelişimi ve yaratıcılığının gelişmesi konusunda hiç bir ayrıntıyı atlamıyorlar. Atlamadan her ufak ayrıntıda velilere geri bildirim veriyorlar Cavide Hanım ve Nazlı Hanım, hatta bazen velileri zorluyorlar bile. Evde ne oldu? Dün nasıl davrandı? Bir değişiklik oldu mu? Okuldaki öğretmenler velilerden bile daha ilgili olduklarını düşünmüyor değilim. Okulumuzu çok seviyoruz, çoçukların gelişimlerini görmek ayrıca bir mutluluk.Okulda akustik masalar ve tavanlarda akustik olması gerekiyor, öğretmenlerin ve öğrencilerin sağlıkları için. Avrupa standartlarında okul olunulması gerekiyorsa.

  • Eğitimin her zaman gönül işi olduğunu düşünmüşümdür. Boğaziçi Park Anaokulu tanıdıktan sonra bu düşüncemin ne kadar doğru olduğunu anladım. Anne baba için çocuğunun gittiği okulda mutlu ve güvende olduğunu bilmek son derece memnuniyet verici bir durum. Cavide Hanım ve Öğretmenlerinize sonsuz teşekkürler…

  • Md

    Okulunuz yönetmeliği olsun çocuklarımızın okulunuza geldiğinden beri başarısını özverisinin artmasını görmek bizleri çok mutlu etmiştir,okul yönetmeliğinizde olan nazlı hanım sağolsun her ulaşmak görüşmek istediğimizde her zaman güler yüzü ile karşılamıştır her hangi bir sorumuzu her zaman cevaplayıp çözmüştür çok teşekkürler

  • Mk

    Güler yüzlü hem Veli ile iletişimi, yaklaşımı iyi olan hemde çocukların dilinden anlayan bir okul müdürü Cavide hanıma çok teşekkür ediyorum.. Eğitim açısından oldukça gelişmiş bir okul tavsiye ederim

  • Sa

    Yönetim değişikliğinden sonra okulda inanılmaz bir değişim söz konusu öğretmen kadrosu ve çalışanlar çok güleryüzlü gözümüz kapalı emanet edebiliriz yavrularımızı

  • GE

    4 sene boyunca bir kere bile sorun yaşamadığımız oğlumun severek gittigi okulumuzdan bu sene mezun olduk.Yeni okul müdürümüz bizimde ögretmenimiz olan Cavide Hanim ve diger ogretmenlerimiz çok degerli bizler icin.Gözünüz arkada kalmadan yavrularınızı emanet edebilirsiniz

  • CA

    Merhabalar bu sene çocuğumu Boğaziçi Park Anaokulu’na kayıt ettirdim ,başka bir kurumu da denedik daha önce fakat çocuğum asla 1 ay boyunca kapısından girmek istemedi Cavide hanımın deneyimli bilgisi ve tecrübesi ile 1 hafta da alıştık okula ,iyi ki diyorum bir anne olarak gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz.

  • SS

    Yönetim değişikliği ile bambaşka bir okul oldu Boğaziçi.Cavide Hanım ve ekibi inanılmaz çocuk odaklı ve anlayışlı kişiler.İletişime açık sorun çözme odaklı bir kurum .Kesinlikle deneyimlemenizi tavsiye ediyorum .

  • GH

    Boğaziçi park anaokulu kadrosuyla harika bir ekipten oluşuyor. Sıcak samimi bir ortam. Çocukları neşe içinde ve mutlu görmek sevindirici. Öğretmenlerinden hergün geri bildirim almak bir o kadar güzel. Yemesi içmesini geçtim. Harika yeni bilgilerle dolu mutlu ve gülerek gidip gelen bir çocuğum var ve bu konuda öğretmenlerimize ve özellikle Canan hocama çok teşekkür ederim.

  • AA

    Kaynaştırma grupları ile çocukları okula başlamadan önce adım adım diğer arkadaş ve öğretmenlerine hazırlıyorlar. Oğlum bu harika yardımları sayesinde hiç yabancılık çekmeden ve sorun çıkarmadan okuluna alıştı

  • Her sınıfta bir çok oyuncak ve öğretici ekipman bulunuyor. Çocukların hepsi için her şey tek tek düşünülmüş ve çocuklar istedikleri her şeyi sorup öğretmenlerinden öğrenebiliyor. Bu da onları çekinmeyen daha öğrenmeyi meraklı hale getiriyor. Onlara her zaman böyle çok ilgi gösterir umarım öğretmenlerimiz

  • RB

    Yemekhanede uzman bir kadro ile yemek tablosu hazırlamaları ve büyük bir özenle çocuklara yemek hazırlamaları bizi çok mutlu ediyor. Hem sağlıklı hem doyurucu öğünler hazırlıyorlar

  • GA

    Okulumuz oyuncak seciminden hijyene kadar çocukların sağlığını tehdit edebilecek her konuda çok dikkatli. Bu özelliklerini hic bozmadan devam ederler umarım

  • HA

    Montessori veya high scope ile kendilerini birebir eşlemek yerine hepsinin iyi yönlerini almaya çalışmış bir okul. Bence başarılılar ve çocukların farkli konuları farkli tekniklerle anlayacağının farkındalar

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Boğaziçi Park Şerifali Anaokulu İletişim Bilgileri

Şeri̇fali̇ Mahallesi̇ ,Yunus Sokak, No:28, Ümrani̇ye/İstanbul
0 216 706 6895
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum