fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu

Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:30

Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu Hakkında

İstanbul da bulunan Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu Küçükçekmece semtinde 36 ile 66 ay aralığındaki çocuklara eğitim vermektedir. Kurumda çocukların tüm gelişim alanları aynı anda desteklenmektedir. Çocuk merkezli ve gelişimsel eğitim programı uygulanmaktadır. Çocukların gelişimini kalıcı kılmak için hedeflenen kazanımlar tekrara dayalı olan sarmal bir sistem içinde verilmektedir. Programda hedefe dönük, belli aralıklarla uygulanan ancak farklı şekillerde hazırlanmış basitten karmaşığa doğru etkinlikler bulunmaktadır. Çocukların kendi hızlarına göre, bireysel şekilde ilerlemesine imkan verilmektedir. Program eğitim materyalleri ile desteklenmektedir. Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu 'nda çocuklara gelişimleri açısından zengin uyarıcıların bulunduğu ortamlar hazırlanmaktadır. Süreç sonunda çocuklar yaşamsal deneyim yapma fırsatı bulacaklardır. Kurumda eğitim programları düzenlenirken çocukların gelişim özellikleri, ilgi ve gereksinimleri, yaşları, bireysel farklılıkları ve çevresinin özellikleri dikkate alınmaktadır. Çocukların potansiyeli açığa çıkarılmaktadır. Çocukların Türkçeyi düzgün konuşması, tonlamalara ve vurguya dikkat etmeleri amaçlanmaktadır. Çocukların bilişsel, duygusal, sosyal olarak ilköğretime hazırlanmaları amaçlanmaktadır. Çocuklara olumlu benlik algısı, özgüven kazandırılmaya çalışılmaktadır. Çocuklara oyunlar ile öğretmek esas alınmaktadır. Çocukların kendine güveni bu sayede yakalanmaktadır. Çocuk gelişiminin süreklilik isteyen bir süreç olduğu göz önünde tutularak çok yönlü gelişimleri hedeflenmektedir. Ayrıca okulda çocukların öz bakım becerileri kazanmaları hedeflenmektedir. Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu 'nda çocukların bilişsel, bireysel, kültürel, toplumsal gelişimlerine katkısı olan İngilizce eğitim programı profesyonel bir ekip tarafından hazırlanmakta ve uygulanmaktadır. Anaokulunda amaç çocukların öğrenme isteklerini üst seviyeye çıkarmak, 2. dil olarak İngilizceyi severek öğrenmelerini sağlamaktır. Kurumda beden eğitimi, müzik, bilgisayar, yüzme, sahne sanatları eğitimi, dans eğitimi, satranç eğitimi verilmektedir. Anaokulunda öğretmen ve velilerin görüşme gün ve saatleri yaş gruplarına göre düzenlenmiştir. Anaokulunda koruyucu ve gelişimsel rehberlik hizmetleri sunulmaktadır. Okulda sabah kahvaltıları, öğle yemekleri kurum tarafından kurulmuş, hijyen kurallarına bağlı olarak, sağlıklı ve kaliteli yemekler hazırlayan yemek firması tarafından hazırlanmaktadır. Diyetisyen ve kalite kontrol sorumluları tarafından yemeklerin kalori hesapları yapılarak menüler oluşturulur ve doktor gözetiminden geçerek öğrencilere sunulur. Anaokulunda çocukların sağlıkla ilgili sorunlarında ilk müdahaleyi yapacak hemşire bulunmaktadır. Revir gerekli donanıma sahiptir. Haftanın 1 günü okul doktoru tarafından öğrencilerin genel sağlık kontrolleri yapılmaktadır.

Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu Yorumları (4)

  • Öğretmeniyle irtibat halinde olabilme imkanı çocuğun gelişim takibi noktasında önemli. Bu imkanı velilere vermeli güzel bir ayrıcalık. Zaten verilen eğitim tecrübeli kadrosuyla eğlenceli geçiyor çocuklar için.

  • UP

    Sosyal ve akademik dengeyi her aşamada iyi sağlayan bir okul. Aktivitelerin bol olduğu ve çocukların eğlenceli vakit geçirdikleri bir ortam okul sevgisini zaten aşılıyor.

  • ES

    Çocuğu güvenerek emanet edebildiğim bir kurum. Bu güvenin içerisinde eğitim kalitesi beslenmesi ve iyi vakit geçirmesi dahil. Emeği geçenlere teşekkür ederim gerçekten. Anaokulunda Bilfenli olduğumuz için şanslıyız. Bundan sonra da şüphesiz Bilfende olacağız.

  • DP

    Bilfen ayrıcalığına dahil olduğumuz için gururluyuz. Tecrübe ederek söyleyebilirim ki gerçekten çok kaliteli bir eğitimleri var. Özellikle ingilizce konusunda yaşıtlarına göre çok ama çok ilerideler.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Halkalı Bilfen Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Atakent Mah. Papatya Çıkmazı Sok. No:1, Küçükçekmece/ İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum