fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu

Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/12:30

Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu Hakkında

İstanbul’da birden fazla şubesi olan Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokullarının şubelerinden biri olan okul 3-6 yaş arası öğrencilere okul öncesi eğitim vermektedir. Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu, 4 katlı binası ile 1000 metrekare kapalı alana ve 200 metrekare bahçeye sahiptir. Sınıflar, 3 yaş, 4 yaş, 5 yaş, 6 yaş olmak üzere 4 gruba ayrılmıştır. Toplamda, okul öncesi eğitime yönelik 6 sınıfta, 12 öğretmen görev yapmaktadır. Okulda sınıf öğretmenlerinin yanı sıra, alanında lisans eğitim yapmış, formasyon sahibi 6 branş öğretmeni ve 3 yardımcı personel görev almaktadır. Öğrencilerin ihtiyaç duymaları halinde okula uyum sağlamaları için destek veren ve bilişsel, duygusal gelişimlerini düzenli takip eden uzman psikolog görev yapmaktadır. Görevli öğretmenlerinin tamamı ilk yardım sertifikasına sahiptir. Sertifikalar, İl Sağlık Müdürlüğü kontrolünde 4 günlük eğitim sonrası yazılı ve uygulamalı sınavdan geçtikten sonra verilmektedir. Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu'nda öğrencilere okul öncesi hazırlık eğitim programının yanında müzik, sanat eğitimi, modern dans, bale, halk oyunları, jimnastik, bilim, İngilizce ve Rusça branş dersleri de verilmektedir. Eğitim binasında sınıflar haricinde, çocukların gelişimlerinde ihtiyaç duyacakları uykuyu alabilmeleri için uyku odası ve 200 metrekarelik büyük bir oyun odası bulunmaktadır. Sınıflardaki materyaller eğitim gören yaş grubuna göre ayrı seçilmiştir ve okul tuvaletleri 3- 6 yaş gurubu çocuklara yönelik özel dizayn edilmiştir. Depreme dayanıklılık raporuna sahip okul binasında, yangın merdivenleri, yangın alarm sistemi ve yangın tüpleri bulunmaktadır. Merdiven başlarında koruma korkulukları, prizlerde koruma kapakları gibi her türlü güvenlik tedbirleri alınmıştır. Okul giriş çıkışı kontrol altındadır. Okulda paratoner bulunmaktadır. Sınıf zeminlerinde, kanserojen madde içemeyen, koku yapmayan ithal zemin kaplama malzemesi kullanılmıştır. Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu'nda yemekler, kendi mutfağında sadece mutfaktan sorumlu olan deneyimli personel tarafından hazırlanmaktadır. Aylık olarak çıkarılan yemek listesinde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı yer alır. Yaz okulu hizmeti sunan kurumda, yaz dönemi için eğlenceli ve eğitici aktivitelere yer verilir. Yüzme, su oyunları, mutfak etkinlikleri, gezi etkinlikleri, resim, müzik dersleri yer almaktadır. 15 kişilik her koltuk emniyet kemerli araçlarda servis öğretmeni ile güvenli bir şekilde servis ulaşımı sağlanmaktadır.

Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu Yorumları (5)

  • ST

    Herşeyden önce güvenerek verebileceğiniz bir okul. okulun yöneticileri ,öğretmenleri oldukça ilgili. oğlumun konuşmasında sıkıntılarımız vardı. okula başladıktan sonra daha çok kelime söylemeye, girişken. kendine öz güveni geldi. İngilizce öğretmeni çok iyi. *****

  • MK

    Çocuğumun gelişimine katkısı çok fazla oldu güvenerek gittiğimiz bir okul.Ayrıca başta ingilizce olmak üzere imkanları en iyi olan anaokulu.

  • YS

    Çocuğumun fiziksel gelişiminde katkı olacak sportif aktiviteleri yapabildiği güvendiğimiz okul. Bölgemizde bir çok araştırdığımız okullar arasında imkanları bol olan bir anaokul. Öğretmenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

  • PO

    Çok değerli eğitimcilere sahip bir anaokulu. Anne sıcaklığında temiz ferah ve bir çok avantaja sahip. Pek çok güzel anımızın olduğu biricik okulumuz. Gerçekten kızım sizlere çok alıştı. Her şey için teşekkür ederiz.

  • PD

    Çeşitli okullar arasında bu seviyede bir çok imkana sahip bir okul. Öğretmenlerinin deneyimi sayesinde güvenerek emanet edebildiğimiz aile sıcaklığında bir yuva.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Halkalı Kaşif Çocuk Akademisi Anaokulu İletişim Bilgileri

İnönü Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi, No:123, Küçükçekmece / İstanbul
0 212 963 2076
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum