fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 10:00/15:00

Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu Hakkında

OKULUMUZU YAKIN TANIYALIM
Sevgili velimiz, pandemi sürecinde sizlerin ve çocuklarımızın sağlığını düşünerek önlemlerimizi maksimum seviyeye çıkarmış bulunmaktayız.
Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu 1 Haziran 2020 tarihinde eğitim ve öğretim hayatına kaldığı yerden devam etmeye başlamıştır. Covid 19'a tüm önlemler alınmış olup; Okulumuz dezenfekte edilmiştir. İlaçlamamız yapılmıştır. Sınıf kontenjanlarımız mevcudun yarısına indirilmiştir. Sabah Veli ve öğrencinin ateş ölçümü en dış kapıda temassız yapılarak öğrenci teslim alınacaktır. Ateş ölçümleri gün içerisinde periyodik olarak tekrarlanmaktadır. Aktiviteler çoğunlukla bahçede yapılmaktadır. Aktif kullanım alanı geniş ve ferah olan bahçemizdir. Bahçemiz hava şartları muhalefeti nedeniyle uygun değilse sınıflarımızda sosyal mesafe kuralına uyulacak yakın temastan kaçınılmaktadır. Sınıflar her ders arasında havalandırılıp dezenfekte işlemi (Kullanılan araç ve gereçler, sandalye ,masa ,kapı kolları vb .)yapılmaktadır. Ayrıca velilerimizin bekleme alanı bahçemizdir. Okul girişine ve her sınıfa ve her kullanım alanına dezenfektan yerleştirilmiştir. Çocuklarımız ve çalışanlarımızın sağlığı için randevusuz görüşme yapılmayacaktır. Bu süreçte pandemi ile alakalı tüm önlemler alınmış olup okulumuz yeni normale tam anlamıyla hazırdır.

BİRAZDA KENDİMİZDEN BAHSEDELİM :)
Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu Yunus Emre Mahallesinde bulunan 15 yıllık deneyimiyle alanında uzman kadrosuyla ve 2,5-6 yaş gurubunda hizmet veren okul öncesi eğitim kurumudur. Okulumuz sabah 07:00-19:00 arasında hizmet vermektedir. Tam gün, yarım gün, oyun grubu ve yaz okulu katılım sağlayabileceğiniz grup seçenekleridir. Eğitim sistemimiz Milli Eğitimin belirlediği eğitim sistemi modelidir. Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu kendi bünyesinde uzman bir pedagogla çalışmaktadır. Çocuklarımızın mental gelişimi periyodik olarak psikologumuz, öğretmenimiz ve velinin teması ile takip edilmektedir. Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu'nda profesyonel bir öğrenci takip sistemi olan çocuğum yanımda uygulaması kullanılmaktadır. Velilerimize tüm bültenler, fotoğraflar, videolar dijital olarak bu platformda gönderiliyor olup aplikasyonun takibi her veliye özeldir. Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu olarak 2019-2020 eğitim döneminde gerekli hijyen koşullarının sağlanmasına istinaden hijyen onur belgesi verilmiştir, Sadece temiz okul sağlıklı okul projesi kapsamında verilen beyaz bayrağı almaya hak kazanan bölgedeki tek okuldur. Okulumuzda küçük yaş grubu öğrencilerine tuvalet eğitimi verilmektedir. Okulumuza Milli eğitimin öngördüğü kontenjanda kaynaştırma öğrencisi alınmaktadır. Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu olarak çocuklarımızın okulda bulunduğu süre içerisinde değerler eğitimi, ahlaki gelişim, öz bakım becerileri, topluma kurallarına uygun davranış modelleri geliştirmek noktasında gerekli destek sağlanmaktadır. Öğrenim ve edinimlerinin daha kalıcı olması adına rol model alarak, dijital uyaranlar eşliğinde eğlenerek öğretme modelini benimsiyoruz. Sanat etkinlikleri ile de bu edinimleri pekiştiriyoruz.

Okulumuzda Beslenme;
Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu'nda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek verilmektedir. Okulumuzun gıda alışverişi gıda koteksine uygun olarak mevsiminde uygun sebzeler ve içeriklerle desteklenmektedir. Kış mevsiminde yazdan istiflenen taze sebzeler ile öğle yemeği öğünlerimiz çeşitlendirilmektedir. Öğünlerimiz düzenli periyotlarla hem Gıda tarım bakanlığı hem de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından denetlenmektedir. Öğünlerimizde kullanılan salça, reçel, pekmez vb ürünler organik tarımdan elde edilen mahsüllerle üretilmektedir.

HİJYEN
Her gün 2 kez tüm sınıflarımız ve tuvaletlerimiz temizlenir. Öğrencilerimizin sınıftan ayrıldığı yemek ve etkinlik saatlerinde sınıflr havalandırılarak havanın değişimi sağlanır. Periyodik ilaçlamalarla zararlı mikroplardan ve bakterilerden çocuklarımızı koruyor ve düzenli kontrol mekanizmalarıyla sık sık denetliyoruz.

SERVİS
Araçlarımızda bulunan hosteslerimiz çocukların ulaşım esnasında güvenliklerini sağlamaktadır. Aile veya ailenin bildirdiği kişiler dışında öğrenciler yabancı kimselere teslim edilmemektedir. Çocuklarımızın serviste veya trafikte aşırı vakit geçirmesini önlemek için geliştirdiğimiz servis sistemi ile öğrencilerimiz kısa sürede evlerine ulaşmaktadır. Servisimize öğrenci ve servis öğretmeni dışında hiç kimse alınmamaktadır.

VİZYONUMUZ Her yerde ve her zaman başarı odaklı, geleceğine bugünden hazırlanan, aklı hür vicdanı hür Atatürk ilke ve İnkılapları ışığında yolunu bulan, fedakar, özgüvenli, sorgulayan, keşfeden, deneyimleyerek öğrenen, mutlu, insanı ve insanın içinde olduğu doğal ekolojiyi seven uygar ve özgür nesiller yetiştirmektir.

MİSYONUMUZ Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu olarak çocuklarımızın gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla sürdürülebilir eğitim temel prensibimizdir. Okulumuzda tüm çocuklarımızın bireysel farkındalıklarını gözeten dünya standartlarındaki eğitim anlayışıyla yüksek akademik standartlara sahip,çağdaş yeni dünya düzenine ayak uyduran sevgi ve saygı çerçevesinde kendi ayakları üzerinde durabilen yeniliklere açık milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek.
Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak yılın 12 ayı, haftanın 5 iş günü 07:00-19:00 saatleri arasında eğitim vermektedir. Haftasonları ve Milli Eğitim Bakanlığınının duyurduğu Resmi tatillerde kapalıdır.

PROGRAMLARIMIZ
Tam gün hafta içi 5 gün 07:00-19:00
Yarım gün hafta içi 5 gün 10:00--15:00
Oyun grubu hafta içi 5 gün 10:00-13:00

Pazartesi: Oyuncak Günü
Salı: Belgesel Günü
Çarşamba: Puzzle Günü
Perşembe: Kitap Günü
Cuma: Sürpriz Günü
Oyuncak günümüzde benlik ve paylaşım duygusu, Belgesel günümüzde genel kültür, Puzzle ve kitap günümüzde ise zeka gelişimi ve ince -kalın motor gelişimini desteklemek ana hedefimizdir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Klasik Sistem

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Hibrit Eğitim Modeli

- Masal Terapisi Eğitimi

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Sınıf Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 10:00 - 15:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu Yorumları (65)

  • OT

    Eğer çocuğunuzu kaliteli bir birey olarak yetiştirmek isterseniz hiç düşünmeden Sultangazi AKD Kids' i tercih edebilirsiniz. Eğitim sisteminden eğitim materyallerine eğitimcilerinden bakıcılarına her şey 5 yıldız.

  • SO

    Başarılı, sıcak ve profesyonel hizmet. Özellikle Çiğdem Hanıma teşekkürler :) :):)

  • AD

    Profesyonel eğitim kadrosu ve güleryüzlü idarecilerin olması bizi bu okula bağladı. çocugumun eğitimi için çok memnun kaldık

  • ST

    Çocukların eğitimi için katkı sağlayan, onların gelişimini ön planda tutan; güvenilir, dürüst ve bilinçli kadrosu ile kesinlikle tavsiye ettiğim bir anaokulu

  • Bk

    Çocuğunuzu güvenle gözü kapalı gönderebileceğiniz bir yer. Adeta bir yuva çok memnunuz

  • Bi

    İki senedir devam ediyoruz çevremide yönlendiriyorum sürekli kendileri geliştirdiklerine yakından şahidim tertemiz bir okul biz çok memnunuz başarılarınızın devamını diliyorum

  • Ei

    Okul öğretmen ve idare çok ilgili tertemiz sürekli etkinlik ve aktivite dolu oğlumda çok güzel ilerlemeler gözlemliyorum her türlü soru için iletişim kurabiliyorum çok teşekkür ederim

  • th

    bu sene kayıt yaptırdım kızımı ilk senemiz hilal öğretmenimiz kızımın alışma süresinde sürekli iletişimde bulundu özveriyle ilgiyle yanaştı kurum çok temiz yemeklerini severek tüketiyor kızım feride teyzemiz ayrı ayrı yemek saatinde tüm çocuklarla ilgili ve çok temiz iyiki sizi tercih etmişim bu civardaki en güzel kurumsunuz

  • Sk

    Herkes çok güler yüzlü ve çocuk seviyor kızım teachera bayılıyor.ingilizce eğitiminde Kübra öğretmen ile yok aldık iyiki var akdkids

  • fi

    çok güzel ve ilgili bir okul çocuğum yemek yemiyordu feride teyzemizin yemeklerini severek yiyor ilgili ve alakalı tertemiz bir okul kesinlikle tavsiye ediyorumsürekli bir yerler değişiyor yenileniyor söyleyecek birşeyim yok bu işi severek yapıyorlar başarılarınızın devamını dilerim

  • Td

    Öncelik ile şunu söyleyebilirim okul sahibi Çiğdem hanım çok güler yüzlü çok ilgili yemekhane ve sınıfların hijyeni tartışılmaz derecede temiz harika bir parkı var bu bölgede bu kadar iyisini beklemiyordum

  • Sh

    oğlum 2,5 yasından berı bu krese gıdıyor severek her sabah mutlu bır sekılde gıdıyor ogretmenlerı calısanları hepsı ılgılı sevecen ınsanlar bır okul degılde bır ev gıbı

  • EU

    İlk çocuğum birinci sınıfa gitmeden önce AKD kids Sultangazi şubesinde okul öncesi eğitim aldı ve gerek öğretmenlerin ilgisi , gerekse yönetim kadrosundaki yetkililer hepsi çok ilgililer.Her konuda veli olarak bizlere destek oluyorlar Şimdi ikinci cocuğum AKD KİDS’te başladı ve çok memnunuz. Herkese tavsiye edebileceğim güvenilir bi kurum.

  • BE

    Kızım büyük bir keyifle gidiyor. Öğretmenler ve müdürü hanım çok ilgili. Pedagog desteği, İngilizce ve egzersiz eğitimi ve kocaman da bir bahçesi var. Yemek menüleri de güzel ve ne piştiyse veli ile paylaşılıyor. Çocuğun mahremiyetine de önem veriliyor ve herkese açık sayfalarında çocuğun yüzüyle paylaşım yapmıyorlar. Biz ailece çok memnunuz ve tavsiye ediyoruz

  • Gc

    Güvenilir olması. çalışanları bir öğretmenden fazla çok bir anne gibiDil,eğitim

  • Bk

    Öncelikle 3 yaşında ki oğlumu okula vereceğim için çok tedirgindim. Fakat okulu gezdikten ve öğretmenleri izle tanıştıktan sonra kaydımızı yaptırdık.Öncelikle alışma sürecinde destek veren öğretmenlerimize çok teşekkür ederim.Oğlum çok kısa sürede kreşe alıştı ve artık kendisi gitmek istiyor.Okulda her gün aktivite yapılması çok güzel.Ayrıca sosyal medyada çocukların mahremine gösterdiklerini özen hoşuma gitti.Okulumuzun güzel müdiresi Çiğdem Hanım ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim .Gayet ilgili ve temiz bir okul .Fiyat olarak gayet makul ve gerçekten yardımcı oluyorlar .Biz çok memnunuz oğlumu güvenerek gönderiyorum .Emeği geçen herkese teşekkürler.Sevgiler

  • HY

    Okul iç dış düzeni ve yemekler çok özenilmiş kendilerini bu konularda tebrik ederim ayrıca çocuklarımıza duydukları ilgi ve alaka için teşekkür ederim.

  • Du

    İlk ana okulu deneyimimiz olmasına rağmen gônül rahatlıgıyla bıraktım kızımı okul yönetimi ve ögretmenlerimizin güleryüzlü anaç olmaları benim ilk içimi ısıtan durum oldu çok samimiler çocuklarımıza karsı çok sıcaklar çok seviyoruz okulumuzu♥️

  • AD

    Güler yüzleri ve her zaman ilgili tavırlarıyla eğitimin yanında sıcak bir aile yuvası. Çiğdem hanım ve ekibine en içten teşekkürler

  • SK

    Merhaba Kızım 2 senedir kayıtlı okulda ve çok mutluyuz. Çalışan ebeveynler olarak hiç gözümüz arkada değil. Geçen sene Hilal Öğretmenimiz ve bu senede Huriye Öğretmenimiz ile birlikteyiz iki Öğretmenimiz de kızıma tıpkı bir anne şefkatiyle ilgi ve alaka gösteriyorlar bunun için onlara minnettarız. Ders içeriği ve etkinlikleri kızımızın gelişimine gerçekten katkı sağladığını görebiliyoruz. Daha önce başka bir okulda şanssızlık yaşamış bir aile olarak şuan çok şanslıyız. Okulumuzun tüm çalışanlarına ayrı ayrı teşekkürlerimizi iletiyoruz.

  • Td

    Günümüz çağında çalışan veya ev hanımı anneler çocuğunun sosyalleşmesi ve gelişmesi için okul öncesi anaokullarına göndermek zorunda kalıyor . Bu okullardan bir tanesi de AKD KIDS anaokuludur. Öncelikle iki bayanın sırt sırta mücadelesi için onları tebrik ederim .Okula girdiğiniz ve görüşme yaptınız zaman zaten bir yuva sıcaklığı hissediyorsunuz enerjik ve samimi cana yakın konuşmalar insanı iyi hissettiriyor.Kurucular her değişime açık ve faaliyete geçirme gayretinde olduğunu görüyorsunuz.Öğretmenlerde keza öyle.Kimse evladını kendi dışında güvenerek emanet edemez kimseye bunu anlayan insanlarla iletişimde olmakta insanı biraz daha rahatlatıyor.Gelişim ve değişim sonu olmayan bir durum. Bu okulda bu algıya sahip olup ellerinden gelenin fazlasını yapıp sürekli kendilerine bir fazla katıp gelişmekte ve değişmektedir.

  • HA

    Öncelikle Akd Kiss Sultangazi için büyük nimet kreş,okul öncesi eğitimi muazzam okul müdüremiz Çiğdem hanım çok ilgili güler yüzlü öğretmenleride harika kızımı gönül rahatlığıyla birakabildigim tek yer İyi ki Akds kids♥️♥️

  • Öb

    İlgi alaka çok iyi çok memnunumÇalışan aileler için hafta sonu ile alakalı bi sistem düşünülebilir

  • SS

    Cigdem hanım ve Tugba hanım başta olmak üzere, çocuklarımızla ilgilenen herkes çok çok özel ve profesyonel. Tam bir aile ortamı, kizimdaki gelişim gözle görülür bir şekilde fark atti, severek geliyoruz okulumuza♥️ ikinci evimiz gibi rahatız. Ilgi, eğitim, yemekler, temizlik, sevgi ve daha niceleri fazlasıyla var..... Herşey için teşekkür ederizzzzz. Iyiki keşfettikkk burayı ♥️♥️♥️♥️

  • Hb

    Yöneticileri değerli öğretmenleri, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim ❤️ İyi bi eğitim, güvenli bir kurum bulmak çok büyük bir şans hepsi iyiki varlar çok teşekkür ediyorum.

  • Gayet ilgili bir ekip her konuda iyi niyetle yardımcı olunmaya çalışılıyor. Ekstra yapılan etkinlikler ve egzersizler çocuklarımızın gelişimi için çok faydalı oluyor.

  • GT

    İki Oğlumun da ilk eğitim aldığı ve çok keyifli güzel anılar biriktirdiği yer. Çalışan herkesin çocuklara sevgileri inanılmaz .

  • Kesinlikle çocuğumu güvenle yolluyorum çocuğum severek okula gidiyor bütün velilere tavsiye ediyorum

  • Et

    Öğretmenler ve kurum yöneticileri çok ilgililer.. Temiz bir okul.. Çalışanlar güleryüzlü

  • NB

    Okul temiz ve çok huzurlu öğretmenler çok ilgili okul müdürü Çiğdem Hanım dünya tatlısı insan ben çok memnunum..

  • Ok

    Yeğenimi kaydettirdim. Çiğdem hanım ve Tuğba hanım çok ilgililer sağolsunlar fiyattada mutabık kaldık. Yeğenimin gelişimini ekstradan takip ediyorum çünkü bende çocuk gelişimi okuyorum, kesinlikle tavsiye ederim memnun olucaksınız.Birtane daha şube açmaları bu kaliteyi birtane yer ile sınırlamasınlar :)

  • KY

    Çok samimi , eğitimcileri ve çalışan personelleri oldukça güleryüzlü Hali hazırda planlarının olduğunu biliyorum okulun bahçe konusunda ama bahçenin daha verimli hale gelmesi biz velileri çok daha mutlu edecektir .

  • EU

    İlk çocuğum birinci sınıfa gitmeden önce AKD kids Sultangazi şubesinde okul öncesi eğitim aldı ve gerek öğretmenlerin ilgisi , gerekse yönetim kadrosundaki yetkililer hepsi çok ilgililer.Her konuda veli olarak bizlere destek oluyorlar Şimdi ikinci cocuğum AKD KİDS’te başladı ve çok memnunuz. Herkese tavsiye edebileceğim güvenilir bi kurum.

  • GC

    Memnun kaldığım ve kalmadığım yönleri olan bir okul evimize yakın olması avantajından bu okulu sectıkÇocuğum belli temel eğitimi hızlı bir şekilde okulda öğrendi ve öğretmenleri ile ilişkileri de cok iyi hergun geldiğinde güzel bir şekilde anlatıyor Ama memnun kalmadığım yanları ise herhangi bir düşme vb olay yaşandığında tam bir bilgi sağlanmıyor bunu geliştirebilirler ve gün içinde çocuğun yediği içtiği konusundada velileri bilgilendirirseniz daha güzel bir aile olunacağından şüphemiz yok. İyi çalışmalar

  • Sh

    Tam bir sevgi yuvası oğlum ilk kelimesini onlarla Söyledi öğretmenleri personeli müdüreleri yemek yapan feride teyze hepsi çok sıcak cok cana yakın. Aile ortamı olan bir kreş iyiki oraya vermişim oglumu

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; Memnuniyetinizi devam ettirebilmek en büyük gayemiz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz...

  • ÖA

    deeğerli yöneticimiz çiğdem hanımı çok seviyorum pozitif enerjisi ve çocuk sevgisiyle kızımı emanet edeceğim tek okul.iyiki varsınız

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; Memnuniyetinizi devam ettirebilmek en büyük gayemiz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz...

  • Sh

    Oğlumu 2.5 yaşında başlattık konuşmuyordu diye su anda 3.5 yaş ve çok sosyal aktif bir çocuk oldu. Aile ortamı olan bir kreş severek gidiyoruz... Ayşegül öğretmenimize hilal öğretmenimize çok teşekkür ederiz

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz iyiki varsınız takdiriniz bizler için çok değerli değerli yorumunuz İçin teşekkür ederim

  • MT

    Özel sevgi yuvasını bulmadan önce Bi çok kreş değiştirdik hepsi zaman kaybıydı, kızımıza bişeyler katacağına aksine hiç bir faydaları olmadı. Sonrasında özel sevgi yuvasını bulduk yaklaşık 1 yıldır birlikteyiz şuana kadar çok memnunuz gönül rahatlığı ile çocugunuzu bırakabilirsiniz.

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizlerin bu denli güzel yorumlarına Nail olabilmek ne güzel bir duygu eksik olmayın değerli velim onurlandırdınız

  • İe

    Sevgi yuvası anaokulunda 3 yıla yakın kızım orada ve gerçektende çok memnunum.yönetim olsun öğretmenler olsun çok memnunuz yapılan dersler ve aktiviteler olsun cocukları geliştirici aktiviteleri çok iiii yani tavsiye ederim sevgi yuvasını.

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Şükürler olsun memnuniyetinize mashar olabildiysem . Fikirleriniz bizim için çok değerli, iyi ki varsınız sayın velim ❤️

  • Ak

    Bulabileceğimiz en ilgili en nezih en güler yüzlü yeri bulduk. Servis personeline kadar özenle seçilmiş. Çocukların kişisel gelişimi ön planda gerek etkinleri gerek oyunları hep geliştirmeye yönelik. Bütün hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. İhtiyaçlarınızı her şekilde güler yüzlü halde çözüyorlar iletişimleri çok güzel.

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Siz değerli velilerimiz sayesinde yaptığımız işi daha çok seviyoruz .iyiki varsınız ❤️

  • SP

    Merhaba 2 yıldır oğlumu gönderiyorum çok severek gidiyor sıcak bir aile ortamı var çok memnunuz şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık. Teşekkürler sevgi yuvası.

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok sağolun sayın velim minneti ve şükranı bir borç bilirim.

  • Sevgi yuvasında 3. Senem çok şükür bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunuz ve bu sene mezun oluyoruzVelilerle daha fazla iletişim içinde olmalarını isterim

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    daha uzun yıllar devam edelim isterdik ancak her güzel şeyin sonu var :) Allah iyilerle karşılaştırsın.

  • Ne

    Ben cok memnunum gözüm arkada kalmiyor kizımda cok seviyor okulunuBu haliylen bile cok guzel

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ya siz çok tatlısınız çok teşekkür ederim

  • Sd

    Kızım 1 yıldır gidiyor 1 üst sınıfa geçti her anlamda katkısı oldu bize her konuda ilgililer okul sahipleri ilgili çalışanlar ilgili güler yüzlü öğretmenler cok ilgili sevecen yavrularımız emin ellerde içiniz rahat olsun ❤️Okulumuzu çok seviyoruz ❤️❤️❤️

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizlerde sizleri çok seviyoruz değerli velimiz

  • SA

    Çocuğumuzun mutlu olacağı ve isteyerek gideceği bir yer olmasını istedik ve karşımıza sevgi yuvası çıktı şimdi oğlum kosa kosa gidiyor teşekkürler yeni ailemiz

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; Güveninizi tesis etmek çok mutluluk verici daim olması dileğiyle. Sevgiler.

  • Eh

    Çocuğumun oturtamadığım bir düzeni ve corona dönemi çocuğu olduğunu için maalesef aşamadığımız bir çekingenliği vardı. Öğretmenlerimizden Allah razı olsun. Okula gitmek için can atıyor kapıda beni bırakma diye ağlamaları bitti şimdi öğretmenlerine koşarak sarılmaları başladı. Özellikle çiğdem hocama çok teşekkür ederim günün her saati gık demeden herşeyimizle ilgilendi.Yok

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz ; Görüşleriniz için minnettarım ... Çiğdem hocadan Sevgiler ...

  • SK

    Güzel bir okul öğretmenleri iyi iki çocuğum bu okulda eğitim görüyorKamera sisteminden çocukları takip edebilmek iyi olur

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; Kamera ile Takip KVKK kapsamınca yasal değildir.Yoksa elbette memnuniyetiniz bizler için çok kıymetli...

  • İd

    ÇOK GÜZEL VE TEMİZ BİR OKUL KESİNLİKLE ÇOCUKLARIMIZI EMANET EDEBİLCEĞİMİZ BİR KREŞ

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; Memnuniyetinizi devam ettirebilmek en büyük gayemiz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz...

  • Ağlaya ağlaya, korka korka emanet etmek zorunda kaldığımız ancak 1 hafta içinde içimize çok sinen gerçek bir sevgi yuvası oldu. Sadece öğretmeni değil, yöneticileri ,diğer çalışanları da çocuğunuza sahip çıkıyor, severek ve isteyerek çocuğunuzla ilgileniyorlar 1 ay içinde çocuğumuzda olumlu değişimler gözlemledik . Sadece servis konusunda çok sıkıntılı, servis konusunu oturtamamışlar.Servis problemi çözülmeli, servis disiplini,hijyeni ve güvenliği sağlanmalı.

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; Artık düzene girmiş bir servis sistemimiz var . Bilgilerinize önemle duyurulur.

  • ET

    3 yaşında olan oğlum çevresine karşı hep uzaktı hiçkimseye sevgisini göstermez kimseye yaklaşmazdı 6 aylık eğitiminden sonra sürekli insanlarla konuşup kendini ve çevresini anlatmaya başladı hayvanlara karşı olan ilgisi ve sevgisi arttı artık sokak hayvanlarına mama ve süt alır kendi eliyle yedirir hale geldi arkadaş edinme duygusu arttı kendini daha açık ve net bi şekilde ifade etmeye başladı bunda okulunun etkisi gerçekten kayda değer derecede fazla öğretmenleri ve pedagog gözetiminde geçirdiği zaman ciddi anlamda oğlumda çok güzel ve gözle görülür farklılıklar yarattı bunun için okulumuzun tüm çalışanlarına ve sevgili öğretmenlerine teşekkür ederim Ara ara böyle anketler düzenlenebilir soru cvp şeklindede olabilir ve aileler ile bazı etkinkiler düzenlenebilir

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; Ailelerimiz içinde dönem içerisinde sınıfına özel iki sefer veli toplantısı düzenlenmektedir. Ayrıca bireysel pedagog görüşmeleri de düzenlenmektedir veli talebi doğrultusunda. Ancak önerdiğiniz bir konu var ise gündeme almaktan mutluluk duyarız.

  • Pe

    Okuldan memnunum oğlum sabahları çok istekli gidiyo 1 hafta içinde oglumdaki değişimleri farkettim okul müdürü olsun öğretmenleri olsun çok ilgililer hepsine çok teşekkür ederim Şuanlık birşey görmüyorum

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; Memnuniyetinizi devam ettirebilmek en büyük gayemiz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz...

  • BB

    Gayet memnunuz oğlum severek gidiyor güvenli ve temiz bi okul güvenle gönderebilirsiniz çocuğunuzuBen pek geliştirilecek bi yer bulamadım açaıkçası herşeyi gayet güzel

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; Memnuniyetinizi devam ettirebilmek en büyük gayemiz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz...

  • SG

    Özel Sevgi yuvasını daha önce bilmiyordum yeni keşfettim kızımı onlara onların güller yüzlülüğü ne güvenerek rahatlıkla bırakabiliyorumGenel olarak iyi

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; Memnuniyetinizi devam ettirebilmek en büyük gayemiz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz...

  • Fb

    Kızımın konusma gelişimi ve hareketleri yok degıatı ogretmenının ilgiside çok guzldı guvenle aklım kalmadan bırakabıldıgım bıryer

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; Memnuniyetinizi devam ettirebilmek en büyük gayemiz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz...

  • CY

    Merhaba. Ben büyük oğlumu da bu kuruma yolladim gayet güzel güvenli ve faydalı oldu bizim için. Şuan küçük oğlum da aynı okula gidiyor içim rahat yolluyorum.

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nesillere katkıda bulunmak; ileride hatırlayacakları güzel anılara temel oluşturmak en büyük gayemiz ... Değerli velimiz görüşleriniz için teşekkür ederim.

  • NG

    Sevgi yuvasi anaokulu na Çok tsk lerimi sunuyorum Tüm idare hilimlerine ve ögretmenlerine herkese çok tsk ederim sonsuz tsk lerimi sunuyorum ben oglumu gönderiyorum çok memnunum SİZLER BANA BİR KAPI AÇTINIZ SİZLERİZ DEGERLI MÜDÜRLERIMIZIN ÖGRETMENLERIMIZIN BİN BİR KAPILARINIZ AÇILSIN CANI GÖNÜLDEN DİLEKLERIMLE

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarınız çocuklarımız... Memnuniyetinizi daim kılmak en büyük gayemiz değerli velimiz...

  • Hk

    Çok ilgili alakalı bir eğitim kadrosu var.çocuğumu güvenle teslim ediyorum.hijyen noktasında beyaz bayrak ödülünolan yemekleriyle kızıma yemek yeme alışkanlığı kazardırmış bir anaokulu.iyiki varsınız sevgi yuvası

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; Memnuniyetinizi devam ettirebilmek en büyük gayemiz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz...

  • Sevgi yuvası anaokulu hem uzman eğitici kadrosu hemde Güleryüzlü çalışanlarıyla bölgede ki en iyi okul hem de diğer okulllara göre eğitim ücretleri daha uygun kesinlikle tavsiye ederim bir çocuğumu orda büyüttüm diğeri de büyüyor.İyi ki varsın SEVGİ YUVASI ANAOKULU

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Görüşleriniz bizim için çok kıymetli .Çok teşekkür ederiz sayın velimiz ...

  • Ak

    Okul çok güzel ve kolay ulaşılabilecek konum da öğretmenleride çok kibar ve ilgililer

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz

  • MK

    Arkadaşlarını öğretmenini çok seviyor oğlumuz. Biraz yemek seçiyor gerçi ama bi şekilde sağolsunlar ona göre de ayrıca ilgileri müthiş. Oyunları eğitici ve haliyle eğlenceli bu da tecrübeli öğretmenleri sayesinde. Teşekkür ederiz.

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öğretmeni ve arkadaşları da onu çok seviyor ❤️

  • CK

    Pırıl pırıl çocuklar hepsi. Sevgi Anaokulu çok iyi yetiştiriyor gerçekten. Zihinsel ve bedensel aktivitelerin biz çok faydasını gördük. Önceki yuvasında ilgi yoktu bizimle irtibat kurulmazdı. Çok fark var gerçekten.

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımıza fayda sağlamak ve gözlerimizin önünde hayat yolunu yürüdüklerini görmek bu yolda onlara meşale olabilmek Ne güzel bir duygu ❤️

  • ÜŞ

    Allah sizden razı olsun. Bugüne dek hiç bir problem yaşamadık. Özellikle oğlumuzun alışamamasından ve huysuzluğundan korkardık. Ama öyle olmadı. Veli öğretmen iletişimi sık olunca ortam mutlu olunca her şey yolunda oluyor. Teşekkürler Sevgi Anaokulu.....

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Eksik olmayın sevgili velim

  • SY

    Sevgi yuvası gerçekten sevgi dolu. Çocukların o neşesi mutluluğu gözlerinden okunuyor. Ferah sınıflar hijyenik ortamı ve sabırlı öğretmenleri her şey için sağolun.

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgimiz sizlerle büyüyor iyiki varsınız sevgili velim ❤️

  • ÇS

    Bizim için okul öncesi çok önemli. Amacımız sadece çocugun biz işteyken bir yerde bakılması değil. Bu sebeple Sevgi yuvasından çok memnunuz. Çünkü öğreticiliği çok fazla. Emeği geçenlere teşekkürler.

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Takdiriniz bizler için çok değerli çok sağolun ❤️

  • ÖC

    Okul yönetimi çok sevdiğimiz insanlardır. Gerçekten işlerini severek yapan iyi kalpli eğitimcilerdir kendileri. Biz de kızımızı hiç başka bir yere vermedik ve haliyle çok memnunuz. Teşekkür ederiz.

  • Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz efendim sizinle yollarınız iyi ki kesişmiz sağlıcakla kalın

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sultangazi AKD Kids Anaokulu İletişim Bilgileri

Yunus Emre Mah. 1328/1 Sok. No:1-2-3 Sultangazi̇/İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum