fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Başkent Örnek Koleji Batıkent Çakırlar Fen Lisesi

Özel Başkent Örnek Koleji Batıkent Çakırlar Fen Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:00

Özel Başkent Örnek Koleji Batıkent Çakırlar Fen Lisesi Hakkında

Özel Başkent Örnek Koleji Batıkent Çakırlar Fen Lisesi, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde fen lisesi düzeyinde kampüs içerisinde eğitim veren bir kurumdur. Bu kurum fen lisesi olarak öğrencilerine bilim adamı özelliklerini entegre etmektedir. Araştırmacı, merak eden, sorgulayan ve istikrarlı olan bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu kurumda fen ve matematik dersleri ağırlaştırılmış olarak işlenmektedir. Aynı zamanda üniversite sınavlarına öğrencilerini 9. sınıftan itibaren hazırlayan bu kurum öğrencilerini süreç sonunda Türkiye'nin en iyi üniversitelerine yerleştirmektedir.
Özel Başkent Örnek Koleji Batıkent Çakırlar Fen Lisesi, öğrencilerine deneyler ve gözlemler yaptırarak, teorik bilgilerin pratiğe dökülmesini somut bir şekilde görmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda ödev ve proje tabanlı sistemle; öğrencilerin yaratıcı ve üretken olması sağlanmaktadır. Ödevlerle öğrencilerin dersi pekiştirerek, araştırma alışkanlığı kazanması sağlanmaktadır. Üniversiteye hazırlık sürecinde öğrencilere psikolojik danışmanlar ve rehberlik öğretmenleri eşlik etmektedir. Bu bağlamda kariyer hedefleri belirlenmekte ve bu doğrultuda emin adımlarla ilerlenmektedir. Bununla beraber öğrencilerin meslek seçimleri konusunda ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirmelerde bulunulmakta ve geleceğe mutlu bireyler olarak taşınmaları amaçlanmaktadır.
Özel Başkent Örnek Koleji Batıkent Çakırlar Fen Lisesi, öğrencilerin akademik durumunu belirlemek amacıyla düzenli olarak sınavlar ve testlere tabi tutulmaktadır. Bu sınavlar sonunda öğrenciler soru çözümleri veya kendi sorularını cevaplandırmak amacıyla ek ders ve etütlere katılabilmektedir. Hafta sonu eğitim de veren bu kurum, hafta sonlarını seviye belirleme sınavlarına ayırmaktadır.
Özel Başkent Örnek Koleji Batıkent Çakırlar Fen Lisesi, öğrencilerinin sosyal bireyler olarak yetişmesini amaçlamaktadır. Bu bağlamda okulda birçok sosyal kulp bulunmakla beraber birçok sanat ve spor dersleri de öğrencilere verilmektedir. Keyifli zaman geçiren öğrenciler, sosyal iletişimlerini de geliştirerek vizyon sahibi gençler olmaktadır.
Özel Başkent Örnek Koleji Batıkent Çakırlar Fen Lisesi, İngilizce dil eğitiminin öğrencilerin uluslararası standartlarda bireyler olmasını sağlamaktadır. Yoğun İngilizce dersi verilen bu kurumda, dil eğitimi konuşmaya dayalı olarak yoğunlaştırılmaktadır. Tüm bu imkanlar dahilinde tercih edilen bu kurum, servis hizmetiyle öğrencilerinin ulaşımını sağlamaktadır.

Özel Başkent Örnek Koleji Batıkent Çakırlar Fen Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Başkent Örnek Koleji Batıkent Çakırlar Fen Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Başkent Örnek Koleji Batıkent Çakırlar Fen Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Başkent Örnek Koleji Batıkent Çakırlar Fen Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Başkent Örnek Koleji Batıkent Çakırlar Fen Lisesi İletişim Bilgileri

Turgut Özal Mah. Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Blv. No:39/7 Yenimahalle / Ankara
0 312 963 1476
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum