fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu

Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:15

Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu olarak öncelikli amacımız, çocuklarımızın fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerine destek vermek; düzenli ve sağlıklı bir ortam içinde toplumun geleneklerini ve kültürel özelliklerini de dikkate alarak eğitim almalarını sağlamaktır.
Öğrencilerimizin hayatı keşfetmeleri konusunda ilk adımı attıkları anasınıfından itibaren uygulamaya başladığımız bütünsel eğitimle farklı yeteneklerini ortaya çıkarmaktayız. Hayatın içinden seçtiğimiz öğrenci merkezli etkinlik ve çalışmalarda yaş gruplarını dikkate almaktayız.
Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu'nda birçok kurumun aksine verdiğimiz branş derslere, kendi alanlarında uzman branş öğretmenlerimiz girmektedir. Branş derslerimizin yanı sıra öğrencilerimizin farklı becerilerini geliştirecek ve yeteneklerini ortaya çıkaracak çalışmalar yapmaktayız. Bunlar arasında okuma yazma etkinliği, sanat etkinliği, müzik etkinliği, oyun etkinliği, fen ve matematik etkinliği, Türkçe dil etkinliği, serbest zaman etkinlikleri gibi farklı çalışmalar bulunmaktadır.
Okul öncesinde başlıyoruz vermeye başladığımız yabancı dil eğitimiyle öğrencilerimize yeni bir dünyanın kapılarını aralıyoruz. Onları sıkmadan ve kalıcı bir şekilde öğrenebilecekleri etkinliklerle İngilizceyi öğretmekteyiz.
Robotik ve kodlama dersini, alanlarında uzman ve deneyimli branş öğretmenlerimizle anaokulundan itibaren öğrencilerimizle buluşturmaktayız. Çocuklara öğrettiğimiz kodlama diliyle; matematik, bilim, problem çözme, takım çalışması, proje bazlı düşünme, yaratıcı sanatlar ve daha pek çok alanda beceri kazandırmaktayız.
Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu'nda öğrencilerimizin sadece beceriler kazanmalarını sağlayacak çalışmaların yanında, aynı zamanda yeteneklerini de ortaya çıkarıcı faaliyetler yürütmekteyiz. Doğaçlama, dans, ritm, drama ve hareketi esas alıp, çocuğun kendini özgürce dışa vurabileceği temeller üzerine inşa edilmiş orff eğitimimizle de öğrencilerimizin kendilerini ifade edebilme yeteneklerini desteklemekteyiz.

Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu Soru - Cevap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

- İdareciler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- GeniuSpy Düşünme Becerileri Programı

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Müzik Aletleri

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Sanat Bursu

- Akademik Başarı Bursu

- Üstün Zeka Bursu

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3,5-6
  • Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu Yorumları (9)

  • CS

    Kızıim bu yıl 1., sınıfa başladı geçen yıl anasınıfına gidiyordu bir buçuk yıldır eğitimi bizi hiç yanıltmadı nasıl başladıysa öyle gidiyor iyi ki bilişim kolejini tercih etmişiiiz. Okulla ilgili bir araştırma yapmak isterseniz veya bilgi almak isteyen veli arkaşlarımız olursa Bilişim kolejinin inceleyebilirsiniz.

  • MT

    kızımı geçen yıl anasınıfına yazdırmıştım. bu yılda bilişim kolejinde 1.sınıfa gidecek. anasınıfına gitmeden önce içine kapanık hiçbir eşyasını paylaşmak istemeyen becerilerinin ve yeteneklerinin farkında olmayan bir çocuktu. şimdi bu sorunların hepsini aştık öğretmeni sayesinde. çok ilgililer öğrencilere karşı.veliler düzenli olarak bilgilendiriliyor.

  • M

    Her yönüyle başarılı öncelikle insan yetiştirme gayreti ve Sinan Usalan gibi samimi olarak gecesini gündüzüne katan öğretmenleri ile çok başarılı ve devlet okulu ciddiyetinde aile sıcaklığında bir eğitim yuvası

  • MT

    5.5 yaşındaki oğlumda doğduğu günden beri yeme bozukluğu sorunu ile karşı karşıyaydık bir anne olarak çocuğumun yetersiz kilo alımı ve kilo kaybı gibi sorunları beni oldukça üzmekteydi. uzun dönemde gittiğimiz diyetisyenlerin yönlendirmeleriyle çocuğumun üzerinde az da olsa başarıya ulaşmıştım ancak anaokulu tercihi yaparken çocuğumdaki bu yeme bozukluğu sorunu beni oldukça tedirgin etmekteydi bilişim kolejiyle tanışana kadar oğlum şu anda coğu sebzeyi severek yemekte ve eskisi gibi yemek yerken öfke nöbetleri geçirmemekte tüm bunlar bilişim koleji anaokulunda hazırlanmış olan çocuklara yönelik gıdalarla ve anasınıfı öğretmenlerinin ilgileri ile gerçekleşti gözüm arkada kalmadan çocuğumu bilişim kolejine gönderiyorum teşekkürler bilişim koleji,

  • İkiz çocuklarıma bakmakta çok zorlanıyordum işe başladığım zaman çocuklarımı bırakabilecek ve eğitim kalitesi güzel olan bir yer arayışına girdim. Fazla hareketli olan çocuklarım için bilişim koleji çok doğru bir seçim oldu hem gelişimlerini en iyi şekilde devam ettirirlerken hem de onların huzurlu ve güvenli bir ortamda olduklarını bildiğim için gözüm arkada kalmıyor. Teşekkürler bilişim koleji,

  • doğumdan sonra işe geri dönüşüm için 3.5 yaşındaki kızımı bırakabileceğim bir yer bulmak benim için zor bir süreçti. hem ondan uzun saatler boyunca ayrı kalacağım hemde nasıl vakit geçirdiğini bilemeyecek olmam beni endişelendiriyordu. ancak bilişim koleji ile tanıştıktan sonra tüm bu düşüncelerin yersiz olduğunu fark ettim. istediğim zaman öğretmenlerine ulaşabiliyorum kızımın durumuyla ilgili bilgi alabiliyorum özellikle ilk zamanlar günde bir kaç kez aramama rağmen benimle çok fazla ilgilendiler. her anne gibi bende onun iyi ve mutlu olmasını istiyorum. hem öğretmenlerimiz hemde diğer çalışanlar bu konuda çocuklarla çok fazla ilgileniyorlar sadece gözümün arkada kalmaması değil aynı zamanda kızımın kişisel gelişimi açısından da bilişim koleji çok önemli rol oynamakta. Gerek teknolojik gerekse sanatsal anlamda kızımın gelişimini desteklemektedirler. bu anlamda bilişim kolejini tercih ettiğimiz için çok mutluyuz. ilerideki dönemlerde de kızımın bilişim kolejinden mezun olmasını istiyorum,

  • Sk

    4.yaşındaki oğlumu bu sene bilişim kolejine kayıt ettirdik. çocuğumun her zaman müzik kulağı olduğunu düşünmüştüm. Bilişim koleji sayesinde bu yeteneği dahada gelişti yaptıkları etkinliklerle oğlum bugün ritim tutabiliyor ve farklı enstrümanlara karşı ilgisi her geçen gün bilişim koleji sayesinde artıyor,

  • FD

    5. Sınıftan beri Oğlum Bilişim Kolejinde okuyor .Gerek ilgi;gerek öğretmenlerin takibi oldukça iyi .Oğlumun mutlu şekilde okula gitmesini sağlayan kurum.

  • A

    Kızım bu yıl anasınıfına başladı. Bilişim Koleji Çankaya'ya kayıt yaptırdık ve yeni geçtikleri Cambridge sistemi nedeniyle okullarını erken açtılar. Başlattıkları bu eğitim sistemi ile Ankara'da öncü bir kolej olacaklarına eminim. Kızım çok mutlu ve bizde kızımı Bilişim ailesine emanet etmekten çok memnunuz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çankaya Bilişim Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

İşçi̇ Bloklari Mah. 1508. Sok. No:12, Çankaya / Ankara
0 312 963 0709
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum