fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Dönüşüm Anaokulu

Özel Dönüşüm Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/13:00

Özel Dönüşüm Anaokulu Hakkında

Milli Eğitim Bakanlığı na bağlı olarak okul öncesi eğitim hizmeti sağlayan Özel Dönüşüm Anaokulu, hafta içi saat 08.00-18:00 saatleri arasında tam gün hizmet vermektedir. Ankara Çankaya’da bulunan, geniş oyun alanları, ferah derslikleri kendine ait bağımsız binasıyla, 1000 metrekare kapalı alanıyla, Özel Dönüşüm Anaokulu, sabahın ilk saatlerinde gelen çocuklarımızı, güne huzurlu ve mutlu başlamaları için öğretmenlerimizin sıcacık gülümsemeleri ile karşılar. Gruplar yaş aralıklarına ve gelişim özelliklerine uygun olarak düzenlenmiş ve öğrenci sayıları ona göre belirlenmiştir. Gruplarımız maksimum 16 kişiliktir. Atölyelerimiz oldukça geniş ve ferahtır. Kurumsal anlayışımız gereği grup mevcutları özellikle az tutularak, öğretmenlerin her çocukla birebir ilgilenme imkanı sağlanmaktadır. Her gün aynı sınıfta hayal kurulmaz.” anlayışını benimseyen Özel Dönüşüm Anaokulu’ nda Atölye Sistemi uygulanmaktadır. Yani çocuklarımız sabahtan akşama kadar aynı mekanda zaman geçirmez, belirlenen program dahilinde atölyelerde beceri geliştirme süreçlerine katılırlar. Farklı atölyelerde farklı yaşantılarla çocuklarımızın bütüncül gelişimlerine katkı sunulmaktadır. Bu amaçla okulumuzda :
• Sanat atölyesi,
• Drama atölyesi,
• Montessori atölyesi
• Müzik-Ritim& Orff atölyesi
• Dramatik Oyun Atölyesi
• Akıl Oyunları Atölyesi
• Jimnastik & Çocuk Yogası atölyesi
• Modern dans ve bale atölyesi
• Tasarım ve Beceri Atölyesi
• Tarım Atölyesi
• Fen ve Bilim Atölyesi Bulunmaktadır.
Özel Dönüşüm Anaokulu' nda güzel konuşma becerilerinin kazandırıldığı Türkçe dil eğitiminin yanı sıra yabancı dile de önem vermektedir. Okulumuzda, İngilizce Dil Edinimi Tam Zamanlı olarak yürütülmektedir.
Tüm eğitim kadromuz alanında öğrenim görmüş uzman ve deneyimli öğretmenlerden oluşmaktadır. Kurumsal olarak “öğrenen okul felsefesi” ışığında, periyodik hizmet içi eğitimlerle, eğitim kadromuzun mesleki donanımları üst düzeyde tutulmaktadır.
Özel Dönüşüm Anaokulun da psikolog destekli öğrenci değerlendirmeleri periyodik olarak yapılmakta olup bu değerlendirme sonuçları velilerimizle bireysel görüşmelerle paylaşılmaktadır.

Okulumuzda üç öğün beslenme vardır. Sabah kahvaltısı açık büfedir ve her gün uygulanmaktadır. Yemeklerimiz hijyen kurallarına uygun kendi mutfağımızda pişirilmektedir. Doğal ve organik ürünler soframızda bulunmaktadır. Yaz aylarında kış için hazırlıklar yapılarak, özenle ürettiğimiz Tarhana, konserve, reçel vb. ürünlerimiz çocuklarımızın sağlıklı beslenmesi için kullanılmaktadır.
Okulumuzda bağımsız uyku odalarımız bulunmaktadır.

Kurumsal olarak kullanılan mobil uygulama üzerinden velilerle her an iletişim kurulmaktadır. Gün sonunda, çocuklarımızın fotoğraf ve videoları ile birlikte anne babalara mobil uygulamadan günlük değerlendirmesi yapılarak gönderilmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Dönüşüm Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Dönüşüm Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Dönüşüm Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Dönüşüm Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Dönüşüm Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Dönüşüm Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Dönüşüm Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Dönüşüm Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Dönüşüm Anaokulu Yorumları (35)

  • ET

    Merhaba, Biz İstanbuldan buraya iki hafta önce taşındık. Gelmeden önce okul arayışı içerisine girmiştim ve ilk görüşmek istediğim yer burasıydı. İyi ki de öyle yapmışım. Oğlum 4 yaşında, olumsuz bir okul deneyimimiz oldu ve önceki sene mart ayında okuldan alma kararı verdik. Buraya başlayalı 5 gün oluyor. Ciddi anlamda bir öğretmen korkusu gelişmişti. Niyazi beyle ilk karşılaştığımızda öğretmen yok degil mi burda, bana kızmaz degil mi diyerek iceri adımını attı. Sonra ne olduysa oğlum da 5 günde bile gözle görülür farklar oldu. Sanırım içerde sihirli bir şeyler yapıyorlar :) Okula ve her şeye çok öfkeli oğlum pamuk gibi oldu. Her şeyi konuşarak ifade edebilmeye başladı. Önceki okulumuzda en fazla çıkış saatimiz 14.30ken(oğlunuz çok öfkeli gelebilir misiniz diye çok arandığım için) buradan saat 16.00da bile çıkmak istemiyor. Şaşırıyorum hem de çok. İşinin ehli bir okula gittiği için çok seviniyorum. Gözüm arkada kalmıyor ki ben çok kaygili bir anneyim. Bir de bahsetmek istediğim başka bir şey var. Niyazi bey yaz okulu olmasina rağmen her sabah okulda oluyor. Çocukları kendisi karşılıyor ve uğurluyor. Bu çok güzel :) Bize çok iyi geldiniz, başarılarınız daim olsun. ❤️

  • okuldan çok çok memnunum. Ben normalde çok ince eleyip sık dokuyan biriyim ama kızım okula başladığından beri hiç aklım onda kalmıyor aşırı aşırı aşırı seviyoruz.bana göre herşeyiyle mükemmel ❤️❤️❤️

  • Ec

    Kapısından bir kere girdikten sonra bir daha asla çıkamayacağınız bir okul. Okul müdürü, okul çalışanları hepsini ayrı ayrı çok seviyoruz.

  • SE

    Eğitim alanında gösterdiği öncülüğü Okul müdürü olan Niyazi beyin çocuklarla birebir iletişimi, Öğretmenlerin çocuklara yaklaşımı.. Her çocuğun mutluluğu için verdikleri özverili çalışmayı.. Okulumuzla yollarımız iki sene önce keşişti iyi ki keşişti.. Hem kaliteli eğitimci hem kaliteli eğitim nasıl olmalıdır sorusunun bütünleştiği tek yer.. İki senedir çok memlunum mezun olucağımız için çok üzgünüm.. Başarılarının devamını diliyorum...Bence bu kurum ilkokulu da açmalı..

  • SD

    Çocuğunuzu gözü kapalı emanet edebilirsiniz.Aile sıcaklığında güzel bir ortam.

  • t

    Bu okulun personeli ile tanıştığım için çok mutluyum ve onlar çok deneyimli ve kibar insanlar.Her şey harika

  • PB

    Güler yüzlü bir kurumGözlemlediğim ve yaptıgım kısa gezide şimdilik bir geliştirme kısmı görmedim..

  • Samimi yönetim kadrosuyla ve öğretmenleriyle güzel bir okul

  • Es

    Güler yüzlü öğretmenler Çocukların sorunlarına en hızlı ve candan çözüm bulan müdür Niyazi bey ve eşi Seyhan hanım Okul içine girdiğinizde binadan bozma değil küçücük sınıflar değil ferah ve güneş alan alanları 4 bir tarafı oyun alanı En iyi yemek menüleri 2 yıldır kızım gidiyor hiç bir şekilde rahatsızlık duymadık

  • DK

    Çok memnun olduğumuz her anlamda başarılı bir okul. Her türlü etkinlik, dil eğitimi, motor gelişimi aktiviteleri mevcut. Tüm bina okula ait olduğu için çok ferah ve minicik sınıfa kapalı kalma sorunu yok. Öğretmenler son derece anlayışlı ve çocuklara sabırla yaklaşan bir eğitim anlayışına sahipler. Çocuğunuzu gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz.

  • Ma

    Hatay’dan deprem sonrası geldik kızımız için okul bakmaya başladık. Önceliğimiz yaşadığı travma üzerine okul değişikliği başka travma yaratmamasıydı. İlk günden beri oluşturdukları güven ortamı için minnettarız. Okula severek gidiyor. Her gün gelen video ve fotoğraflardan mutlu olduğunu görebiliyorum. Eğitim açısından baktığımda bizim ikinci okulumuz aradaki farkı görebiliyorum her gün yeni bir bilgiyle geliyor. İngilizce eğitimini çok güzel oyunlarla öğreniyorlar. Tamamen çocuk odaklı bir okul kesinlikle tavsiye edilir. Özel dönüşüm ailesine teşekkür ederiz.

  • FG

    Dönüşüm anaokuluna gidiyorsanız şanslisiniz. Çocuğunuzun öğretmeni yasemin hanimsa daha da sanslisinizdir. Çocuklara olan yakinliği şevkati sevgisi korumaci tavri paha biçilemez.

  • ÇU

    İlgili, alakalı ve sevgi dolu yaklaşıyorlar. Benim için çok önemli. Hep aktifler ve çocuklar güzel öğreniyor.

  • Aradığımız hemen hemen tüm kriterler var, güvenle bırakıyorum, bina olarak atölye ve atölye odaları çok büyük ferah ve konforlu,ilgi, eğitim çeşitliliği ve temizlikten çok memnunım, en önemlisi çocuğum mutlu gidiyorEğitmenlerin daha fazla motivasyona ihtiyaçları olduğunu hissediyorum

  • MG

    Kızımızı ilk kez okula verecek olmanın verdiği endişe ile yuva ararken şans eseri Özel Dönüşüm Anaokulu ile karşılaştık. İyi ki karşılaşmışız. Ailemize emanet eder gibi gözümüz arkada kalmadan kafamız rahat bir şekilde kızımızı gönderebiliyoruz. Tüm öğretmenlerin ve okul müdürümüzün birebir tüm öğrencilere özel ilgi gösterdiği nezih bir okul. Kızımın çok mutlu bir şekilde gidiyor, kafamıza takılan konuları, her türlü endişemizi rahatlıkla paylaşabiliyoruz ve her zaman çözüm odaklı bir bakış açısıyla karşılaşıyoruz. Uzun uzun yazacağım daha çok şey var. Güler yüzlü, pozitif, yaratıcı, güvenli, sağlıklı daha çooook sıfatlar sayabilirim. Özel Dönüşüm iyidir.

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güveniniz ve kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Bütün çocukların biricik olduğunu bilerek, her bir çocuğumuzun en temelde sevgi ve güven ihtiyaçlarını karşılamak önceliğimizdir. Çocuk gelişiminde okul ve ailenin önemli paydaşlar olduğunu bilerek, siz değerli velilerimizle iletişim kanallarını her zaman açık tutmayı ve iş birliği içerisinde olmayı önemsiyoruz.

  • EB

    Ozel Dönüşüm Anaokuluyla tanismaktan cok mutluyuz.Kızım 3 yasinda ve cok severek geliyor.Ogretmenleri ve calisan personeller cok guler yuzlu ve cok cana yakinlar. Verdikleri egitimin cok kaliteli.En onemlisi Kurucumuz ve müdürümüz sayin Niyazi bey cocuklara karsi cok ilgili ve cok sevecen.Egitim anlaminda ve pedegojik anlamda cok ustun yeterliliklere sahip.Cocuklar cok mutlu okulda.Dusunen ebeveynlere dusuncelerim ışık olsun sevgiler.Tesekkurler Dönüsüm

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. En temelde çocuklarımızın kendilerini güvende, rahat ve mutlu hissetmeleri en önemli önceliklerimizdendir. Güveninizi kazanabildiysek ne mutlu bize.

  • Kızım 9 aydır başka bir kreşe gidiyordu ve sabahları okula bırakırken problem yaşıyorduk. Bir türlü bu problemi aşamadık. Bu konuda bir uzman desteği aldık ve okulu değiştirmemizi önerdi. Özel Dönüşüm Anaokuluna başlamamızın ardından kızım çok kısa bir sürede okulunu ve öğretmenini çok sevdi. Hem kurumsal hem akademik olarak çok başarılı bir okul. Aynı zamanda çocuklara sevgiyle yaklaşıyorlar. İyi ki varlar.

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın okulla tanışmalarındaki ilk eşlikçileri olarak; yaşam boyu öğrenmeye ve okul fikrine ilişkin sevgi ve ilgilerinin oluşumundaki kritik rolümüzün farkındayız. Bu bağlamda, kendilerini güvende ve rahat hissetmeleri için çabalayarak, çok çeşitli materyal ve öğrenme yaşantısı sunduğumuz eğitim ortamlarıyla, öğrenmeyi keyifli hale getirmek önceliklerimizdendir. Güveninizi kazanabildiysek ne mutlu bize.

  • Ei

    Sevgi dolu bir okul çalışanları çok iyi ve sevgisi çocuklara geçiyor. İyi ki karşımıza çıktınız özel dönüşüm anaokulu deneyimli ve ilgili bir okul.

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklar sevildiklerini ve kendilerini güvende hissettikleri ortamda sağlıklı gelişir, bağımsızlaşır ve öğrenirler. Çocuklarımızla güvenli bağlar kurarak; kendilerini doğru ifade edebilen, özgüvenli, dışa dönük bireyler olmaları için destekliyoruz. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • İy

    Güler yüz ve güven, güveniyoruz onlara . Sıkıntılarımıza anında çare bulunuyor içinizde soru işareti kalmıyor

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güveniniz için çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızın güvende hissetmesini sağlayarak gelişimlerini doğru yönde desteklemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 0-6 yaş dönemindeki çocuklarımızın hayatlarındaki önemli paydaşlar olduğumuzun bilincinde olarak; sizlerle her zaman iş birliği ve açık iletişim içerisinde olmayı önemsiyoruz.

  • VY

    Herşeyden önce çocuğum okula severek gidiyor ve bütün arkadaşlarının ismini sayabiliyor. Okulda etkinlik anlamında çeşitlilik var: birçok atölyesi var ve bu atölyeleri kullandıklarını günlük gelen resim ve videolarla görebiliyoruz. Düzenli tiyatro etkinlikleri var. Piskoloğu var. Öğretmenleri ve Bakım personeli sayısı bana yeterli göründü. Malzemeden kısmıyorlar. Yemeklerin mümkün oldukça paketli gıdalardan uzak durdukarını söylüyorlar. Niyazi Bey çocukların gelişimi odaklı, finansal açıdan diğer görüştüğüm okuullara kıyasla yardımcı olmaya çalıştı. Çocuğun geliştiğini gördükçe iyiki de göndermişim diyorum.Şuana kadar zayıf bir yönünü görmedim.

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Okulumuzda düzenlenen tüm faaliyetler ve benimsemiş olduğumuz yaklaşımlar; çocuklarımızın sağlığı başta olmak üzere, çocuk gelişimindeki beş temel gelişim alanına (bilişsel, dil sosyal duygusal, motor, öz bakım) ilişkin gelişimsel ihtiyaçları gözetilerek planlanmaktadır. Gün içerisinde yapılan etkinlik fotoğraf ve videoları Okul cep uygulamasından günlük olarak sizinle paylaşılmaktadır.

  • Anaokulumuzdan çok memnunuz, kızımız da daha ilk günden beri severek gidiyor ki bizim için en önemlisi bu. Müdürümüz ve öğretmenlerimiz çok ilgililer, sürekli iletişim kurabiliyoruz. Okula başladığından beri kızımızın hareketleri, konuşması, hatta yemek yemesi bile çok gelişti. Gözümüz kapalı emanet edebiliyoruz. Çok çeşitli atölyeleri, aktiviteleri, etkinlikleri mevcut.

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz ve bizlere güveniniz için çok teşekkür ederiz. Çocuklar kendilerini güvende hissettikleri yerde öğrenir ve bağımsızlaşabilirler. Atölye sistemimiz aracılığıyla çocuklarımıza farklı yaşantılar sunarak gelişimlerini doğru yönde desteklemek, özerkleşmelerine fırsat vermek öncelikli hedeflerimizdendir.

  • Go

    Çocuğumun başladığından bu güne gelişiminden çok memnunum. Yaşanan tüm olumlu olumsuz süreçlerde Niyazi Bey in ve öğretmenlerin iletişimde olması ve yönlendirmesini çok doğru buluyorum ve geri bildirimler hep olumlu oluyor ♥️Okul cep te daha çok fotoğraf

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizlerle iş birliği içerisinde hareket ederek ve her zaman bütün iletişim kanallarını açık tutarak çocuklarımızın gelişimlerini doğru yönde desteklemek temel hedeflerimizdendir. Etkinlik fotoğraf ve videolarını Okul cep uygulamamız aracılığıyla sizlere göndererek çocuklarımızın mutlu anlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

  • Eb

    Oğlumu 2021 ağustos ayında göndermeye başladık ve çok memnun kaldık. Kreşe alışması zaman aldı ama okul müdürü ve öğretmenleri sayesinde zor olan dönemi kolaylıkla atlattık. Kesinlikle tavsiye ederim

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için teşekkür ederiz. Okula oryantasyon süreci çocuğun gelecekte bulunacağı tüm öğrenme ortamlarına ilişkin algısını belirleyeceğinden hassasiyetle yaklaştığımız süreçlerden biridir. Temel yaklaşımımız, çocuğun duygu durumunu önceleyerek, kendi belirlediği hızda ilerlemesine fırsat vermektir. En öncelikli olarak çocuğun kendisini güvende hissetmesini sağlamaya ilişkin ihtiyacı olan gözlem yapma süresini çocuğa tanıyor; eş zamanlı olarak öğretmeniyle bağ kurma çalışmaları yürütüyoruz. Her çocuğun biricik olduğunu gözeterek ve sözlü-sözsüz verdiği tüm mesajları dikkate alarak, çocuğa sunduğumuz minik tekliflerle yavaş yavaş sürece dahil etme çalışmaları yürütüyoruz. Çocuğun eğitimsel süreçlere kendiliğinden katılımının ve okul kurallarına uyumunun; kurulan güven ilişkisi ve grubun bir parçası olduğunu içselleştirmesiyle mümkün olduğunu bilerek, oryantasyon süreçlerinde çocuktan beklenti oluşturmadan, sağlıklı sınırların kapsadığı şefkatli bir yaklaşımla ilerliyoruz.

  • Es

    Mekan bakımından çok ferah bir okul . Ayrıca her etkinlik için atölyeler bulunmakta. Yönetim konusunda Niyazi hocam mükemmel bir insan çocuklarla çocuk oluyor. Eğitimci öğretmenlerimizi tek geçerim özellikle bizim öğretmeniz nurhan öğretmen kendisini çok seviyoruz.Okulun en büyük özelliğinde her branş İçin ayrı öğretmenim gelmesi. İngilizce eğitiminde kızıma çok faydası oldu. O yaş çocuklar İçin ayrı bir eğitime gerek yok bizim okulumuz bu konuda gerçekten yeterli konumda sevgiler

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Öğrenme ortamlarımızı, etkili öğrenmenin, çocukların kendilerini rahat ve güvende hissettikleri ortamda gerçekleştiğini gözeterek planlıyoruz. Her grubun ana öğretmeni olmakla birlikte, eğitim faaliyetlerimiz, uygun araçlarla dizayn edilmiş ortamda, alanında uzman branş öğretmenlerimiz eşliğinde yürütülmektedir. İngilizce dil eğitimimiz, günün belirli bir saat dilimiyle sınırlı kalmayıp, okulumuzda tam zamanlı olarak bulunan öğretmenimizin günlük akışta çocuklara eşlik ederek dili iletişim aracı olarak kullanmalarını hedefleme temeline dayanmaktadır.

  • EB

    Öncelikle her Veli için iyi bir okul bulmak inanılmaz zor bir süreç. Oğlum yaklaşık 2 yıldır buraya gidiyor. Benim öğreteceğim anne olarak tıkandığım noktalarda okulumuz bu konuda büyük destek oldu. Eğitim zaten çok iyi fakat benim önceliğim her çocuğa eşit davranılması sevgi ve saygı öğretilmesi işte bu noktada gerçekten inanılmaz olumlu şeyler gördüm. En önemlisi ise okula koşa koşa gitmek isteyen bir çocuk görmek bu yüzden Niyazi bey ve diğer tüm öğretmenlere sonsuz teşekkür ediyorum

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız ve güveniniz için teşekkür ederiz. Okulumuzda siz kıymetli velilerimizle iş birliği içinde hareket ederek çocuklarımızı gelişim alanlarında desteklemek ve hayata hazırlamak önceliğimizdir. Eğitim içeriklerimizi; her çocuğun bireysel farklılıklarını ve içindeki bulundukları gelişim basamağını gözeterek oyun ve yaşayarak öğrenme temelli programımızla, saygı ve şefkat dili ile yürütüyoruz. Çocuklarımız için, istek ve heyecanla geldikleri güvenli bir alan oluşturabildiysek ne mutlu bize.

  • G

    Çok fazla okul gezdim. Bir kere apartman girişi okullardan değil. Sınıflar geniş çocuklara yeterli hareket alanı sağlıyor. İnanılmaz atölyeleri var. Her gün farklı branşlardan farklı hocalar gelip müzik, resim, seramik, sanat dersleri veriyorlar çocuklar inanılmaz mutlu oluyor. Okulda ingilizce derslerinin dışında da ingilizce etkinlikler yapılıyor ve bütün gün çocuklar ingilizce talimatlat alıyorlar. Öğretmenler inanılmaz ilgili ve eğitimli. Müdür bey, müfettiş kökenli ve kurumda disiplin en üst seviyede. Gözümüz kapalı emanet ediyoruz.

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güveniniz ve değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Kalıcı öğrenme, çocukların kendilerini güvende hissettikleri ortamlarda ve bilgiye deneyimleyerek ulaştıklarında gerçekleşir. Atölye sistemi, desteklenmesi hedeflenen gelişim alanı ve kazanılması hedeflenen becerilere ilişkin uygun materyal ve ortamın çocuğa sunularak, deneyimleyerek ve keyif alarak öğrenme yolu ile bilginin içselleştirilmesi imkanı sağlar. Ayrıca çocukların farklı yetişkinlerle temas etmelerini sağlayarak sosyal yaşam becerilerinin gelişmesine de katkıda bulunur. Dil eğitim anlayışımız, çocukların günlük yaşamın doğal akışındaki deneyimlerini duyduğu dil ile ilişkilendirmesi, oyun aracılığıyla dile ilişkin merak ve ilginin oluşturulması, maruz kalma yoluyla dili iletişime geçmek için bir araç olarak kullanması ilkelerine dayanır.

  • M

    Her şey güzel. Çok aradım nihayet en güzeli buldum. Kendim öğretmenim ve çok zor karar verdim. Müdür ve personel güzel davranıyorlar. Kızım da mutlulukla gidiyor her gün.

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Temel yaklaşımımız, çocuklarımızın öznel farklılıklarını ve duygudurumlarını gözeterek, kendilerini rahat ve güvende hissetmelerini sağlamaktır. Çalışma içeriklerimizi ve ortamlarımızı, çocuk gelişiminin beş temel alanı olan sosyal-duygusal, bilişsel, motor, dil, özbakım alanlarındaki gelişimlerini destekleyecek şekilde planlıyoruz. Çocuklarımızın oynayarak ve deneyimlerek süreç içerisinde kendiliğinden öğrenmeleri ve öğrendiklerini beceriye dönüştürerek günlük yaşam akışlarında kullanabilir hale gelmeleri temel hedeflerimizdendir.

  • NM

    The Manager and teachers are educated and wonderful. Although we just started, I can see my daughter changed and goes to school with joy. The environment is so big , neat and tidy with lots of educational materials. My daughter comes from a Montessori school but I wish I could find this school before. They even have a Montessori section in their great school. Strongly recommended to send your kid here and then you will not be worried about anything.

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    First of all, thank you for your valuable comment and trust. We aim to enable our children to obtain permanent learning by offering various learning experiences in environments designed with appropriate learning tools to support their developmental processes.

  • BA

    Daha iyisi yok her alanda profesyonel eğirim ve aile güveni ile içimiz rahat çocuğumuz mutlu

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle kıymetli yorumunuz için teşekkür ederiz. Kişilik gelişiminin en kritik dönemi olan 0-6 yaş dönemindeki çocuklarımızın yaşamlarındaki belirleyici rolümüzün farkında olarak, çalışmalarımızı siz değerli velilerimizle iş birliği içinde yürütmek önceliğimizdir. Okulumuzda uyguladığımız atölye sistemimizle, çocuklarımıza farklı öğrenme yaşantıları sunarak; sorgulayan, üreten, hızlı değişen yaşam koşullarına daha kolay adapte olabilen bireyler olarak yetişmelerini hedefliyoruz.

  • St

    Çok okul gezdik ve sonunda en doğrusuna karar vermişiz. Okulun idaresi ve öğretmenleri çok ilgili ve şeffaf insanlar. Okulun imkanları çok iyi. Geniş bir alanı var. Bina tümüyle okul bu çok önemli gerçekten. Uyku odası çok ferah. Yemek menüsü çeşit dolu. Okulun eğitimi çok iyi. Salgın sürecini çok iyi yönetiyorlar. Okulun hijyeni çok iyi. Eğitsel olarak kesinlikle MEB’e bağlı okullarım müfredatı çok daha iyi. Dönüşümün İngilizce eğitimi harika. Kızım 3 yaşında İngilizceye bayılır oldu. Okula alıştırma yöntemleri çok iyi. Mutlu olarak ve istekli gidiyor okuluna bu en önemlisi. Kesinlikle tavsiye ederim.Olumsuz bir yanı yok ama ilk zamanlar bir kaç önerimiz olmuştu okul önerileri oldukçA pozitif değerlendiriyor.

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Çocuklar kendilerini rahat, güvende ve mutlu hissettikleri yerde öğrenirler. Önceliğimiz çocuklarımızı gelişimlerinin her alanında sağlıklı şekilde destekleyebilmek için uygun ortamlar oluşturmak ve onlara deneyimlerek öğrenebilmeleri için fırsatlar sunmak.

  • NI

    Dönüşüm Anaokulu'nun bize katkisi cok buyuk oldu. Her sabah 7de kendi kendine uyanan ,üstünü tek başına giyinen ve dişlerini fırçalamadan evden çıkmayan bir oğlum var. Sorumluluk sahibi, özgüvenli ve girişken . Okuldaki öğretmenlerimiz oldukça sevecen ve çocukların dilinden anliyorlar. Okul cep uygulaması sayesinde çocukların günlük aktivitelerini ve beslenme programlarını görebiliyoruz. Okulumuzun yoga öğretmeni Uzman Psikolog Eda Hanim sayesinde oğlumun gelişimini, okulla koordineli bir biçimde takip edebiliyorum. Okul müdürümüz Niyazi Bey,genel koordinatör Hilal Hanım ve öğretmenimiz Ayşegül Hanım bu mesleğe yıllarını vermiş uzman kişiler. Oğlumu gönül rahatlığıyla Dönüşüm Anaokuluna yolluyorum. Seneye küçük oğlum da bu okulda başlayacak. Bence doğru adres burası. Herşey için teşekkürler...

  • D

    Bir kuruma güvenmek hiç gözün arkada kalmadan günü geçirmek. Çocuğum her anlamda güvendemi? Sorusunun cevabı dönüşüm anaokulu benim için

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle teşekkürler. Çocuklar güvende olduklarını bildikleri yerde mutlu ve huzurlu olurlar. Öğrenmede o zaman başlıyor. Okulda çocuklarımızı güvende hissetirmek temel görevimiz.

  • YU

    Okul öncesi eğitim çocuklar için çok önemli bizde bu yüzden çok araştırdır ve burada karar kıldık, biz okulun en eskilerindeniz oğlum bu sene anasınıfı grubundan mezun olucak, ve kızım kreş grubuna başlayacak. Okulumuzun kurucusu, müdürü, öğretmenleri ve diğer ekip arkadaşlarından çok memnunuz bir aile ortamı var, güler yüz sevgi ile bakan gözler ve en önemlisi güvenli bir ortam. Çocuklarımız çok mutlu okula giderken koşarak gidiyorlar, bizim evimiz okulumuza 1 saat uzaklıkta ama okulumuz için o yolu her gün geliyoruz. Okulumuzun kurucusu eğitimci kökenli olduğu için çocukları ilkokul dönemine hazırlamak için daha çok uğraş veriyor ve devamlı üstüne koyarak ilerliyoruz, biz çok mutluyuz iyi ki yollarımız kesişmiş. Her şey için çok teşekkür ederiz .

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İnce yorumlarınız için teşekkürler. Okulöncesi Eğitimin ana hedeflerinden biri çocukları bir üst öğrenim kurumuna hazırlamaktır. Okulumuzda çocuklarımızın bütüncül gelişimleri gözetilerek okula hazırlık çalışmaları titizlikle yürütülmektedir.

  • S

    Güven verici, hoş bir ortam.

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • EA

    Egitim hayatinin baslangici olan kres seciminde her veli cocugu icin en iyisini istediginden yorucu bir arama sureci baslar.Iste ben de bu sureci geciren ve bircok kres ziyaret edip ,sosyal ortamdaki tum yorumlari resmen hatim ettikten sonra "Ozel Donusum Anaokulu " na karar verdim.Kizimin cok severek gittigi (hatta donmek istemedigi),hergun yeni birseyleri uygulamali olarak ogrendigi,tertemiz(ki hijyene benim gibi takintili olmayan yoktur diye dusunuyorum),guler yuzlu egitimli ogretmenleri,kurucusu,muduru ve tum samimi calisanlariyla bir gun bile bu kararima pisman olmadigim "Ozel Donusum Anaokulu" na tum ictenligimle tesekkur ediyorum ve kesinlikle bu sureci yasayan ya da yasayacak olan anne babalarimiza bu kresi gormeden karar vermemelerini kesinlikte tavsiye ediyorum.Bir veli icin cani icin verdigi karara ne kadar guzeldir "Iyiki " diyebilmek anlatamam..

  • Özel Dönüşüm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle samimi duygularınız için teşekkür ederiz. Okulumuzun varlık nedeni olan çocuklarımızın mutlulukları ve kendilerini güvende hissetmeleri önceliğimizdir. Bu konuda sizlerin güvenini kazandıysak ne mutlu bize.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Dönüşüm Anaokulu İletişim Bilgileri

Çankaya Mah. Prof. Dr Aziz Sancar Caddesi No:14, Çankaya/Ankara
0 312 963 0774
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum