fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Eminel Kreş ve Anaokulu

Özel Eminel Kreş ve Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00

Özel Eminel Kreş ve Anaokulu Hakkında

Özel Eminel Kreş ve Anaokulu, sevgi dolu sıcak bir ortamda eğitim hizmeti vermektedir. Okulumuz Keçiören Tepebaşı Mahallesinde bulunmakta olup, toplamda 730m² üzerine kurulu binanın 315 m² kapalı alan ve 415m² açık alanı bulunmaktadır. Sanat atölyesi, keşif ve icat atölyesi, fotoğraf atölyesi, kukla ve ışık atölyesi, mutfak atölyesi ve müzik atölyesi ile öğrencilere farklı aktivite imkanları sunmaktadır.
Özel Eminel Kreş ve Anaokulu, geniş bahçesinde ferah bir alanda eğitim sunan, bahçede kum havuzu, geniş çim alanı, bahçe ekim alanları, bahçe oyuncakları, salıncak, kaydırak, bisiklet kullanma alanı, evcilik köşesi bulunmaktadır.

Okulumuzda karakter eğitimi, değerler eğitimi, montessori ve çoklu zeka kuramı eğitimleri verilmektedir. Merkezine öğrenciyi alan montessori eğitiminde çocuklar arkadaşları ile iş birliği yaparak, kendi kararlarını vererek, öğrenmeyi hayatlarına adapte ederek ve öğrendiklerini yaşantılarında uygulayarak öğrenme süreçlerini desteklerler .Bu eğitimlerde öğrenciler düşünceli, saygılı, güvenilir, yardımsever, çevresi ile etkileşimi yüksek, adil, kendilerini kontrol edebilen, duygu ve düşüncelerini anlayan, sorumlu olma yetenekleri kazanacaklardır. Değerler eğitimi ile yardımlaşma, özgüven, dürüst, hoşgörü, saygı, barış kavramlarını öğreneceklerdir. Çoklu zeka kuramı ile öğrenciler, Türkçe dil etkinlikleri ile kendini ifade etme; müzik etkinlikleri ile farklı sesleri tanıma ve yeni sesler öğrenme; oyun etkinlikleri ile fiziksel gelişimlerine katkı sağlama; sanat etkinlikleri ile resimler, imgeler, şekiller ve çizgilerle düşünme; fen ve doğa etkinlikleri ile deneyler, proje çalışmaları, geziler; drama çalışmaları ile arkadaşlık kurma, liderlik, paylaşma ve sosyalleşme; mantıksal ve matematiksel zeka çalışmaları ile sayılarla düşünme, hesaplama, sonuç çıkarma; kişisel ve içsel zeka ile duygusal tepki derecesini, düşünme sürecini tanıma yeteneği kazanacaklardır. Özel Eminel Kreş ve Anaokulu'nda anne çocuk oyun grubu bulunmaktadır. Kurumda öğrencilere İngilizce ve Fransızca olmak üzere çift dilli eğitim gerçekleştirilmektedir. Jimnastik, drama- orff ve müzik dersleri verilmektedir. Ayrıca 4 yaşını doldurmuş çocuklarımız için Kuranı Kerim dersimiz bulunmaktadır. Bu derslerimiz branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. Ayrıca her ay düzenlenen gezilerimiz ile çocuklarımızın eğlenerek öğrenmelerinin yanı sıra, güzel hatıraları hafızalarına kalıcı olarak kazımalarını sağlamaktadır.

Önemli Not: Çocuklarımızın oryantasyon sürecini sınıf öğretmenimiz, kurum psikoloğumuz, eğitim koordinatörümüz ve ailemiz ile birlikte her çocuğa özel olarak planlamakta olup, bağlanmanın önemini bildiğimiz için ortantasyon sürecine hassas yaklaşmaktayız. Oryantasyon sürecinde evladınız ikinci evine (okuluna) uyum sağlamaya çalışırken, sizleri misafir etmekten büyük keyif duyuyoruz.

Özel Eminel Kreş ve Anaokulu Soru - Cevap

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Eminel Kreş ve Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Eminel Kreş ve Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Eminel Kreş ve Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Eminel Kreş ve Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Eminel Kreş ve Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Eminel Kreş ve Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Eminel Kreş ve Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Eminel Kreş ve Anaokulu Yorumları (19)

  • Aile ortamı gibi ve sıcakkanlı, güvenilir, tecrübeli öğretmen kadrosundan oluşuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Güvenle çocuklarımızı emanet edebilceğimiz bir okul, özellikle bu devirde böylesini bulmak çok önemli

  • MK

    Çok ilgiler gözünüz kapalı Duygu hocama çocuğunuzu emanet edebilirsinizMobil uygulama ile çocuklarımımızın gelişimlerü hakkında bilgi almak isterim

  • ME

    Çocuğumuzu gözümüz kapalı kayıdını yaptırdık. Hem profesyonel ilgi hem de aile sıcaklığını hissettiren bir kurum. Çocuğumuzun hem besin ihtiyaçlarını hem de eğitimlerine gerekli özeni hassasiyetle gösteren bu kurumdan eminim çok memnun kalacaktır her aile. Kesinlikle tavsiye ediyorum.Sosyal Medya işlerini daha çok kullanabilirsiniz.

  • YA

    Çocuğumuzu gözümüz kapalı kayıdını yaptırdık. Hem profesyonel ilgi hem de aile sıcaklığını hissettiren bir kurum. Çocuğumuzun hem besin ihtiyaçlarını hem de eğitimlerine gerekli özeni hassasiyetle gösteren bu kurumdan eminim çok memnun kalacaktır her aile. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • LK

    Güvenilir, kaliteli eğitim ve güleryüzlü özverileri kadrosu ile gözümüz arkada kalmıyor. Teşekkürler iyi çalışmalar.

  • ec

    Çocuklarınızı gözünüz kapalı şekilde emanet edebileceğiniz , hem profesyonel hem de aile sıcaklığı bulunan bir kurum. Yemeklerinden eğitimlerine her açıdan memnun kalacağınız bir yer . Kesinlikle tavsiye ediyorum

  • BE

    Profesyonel hem de aile sıcaklığı bulunan bir kurum. Yemeklerinden eğitimlerine her açıdan memnun kalacağınız bir yer . Kesinlikle tavsiye ediyorum .

  • EK

    Herkese merhabalar öncelikle okul öncesi eğitim tüm ailelerin hepimizin çok önemsediği bir konu bizde ilk başlarda bölgedeki onlarca okulu gezdik hiçbirinde böyle bir samimiyet böyle bir düzen tertip eğitim öğretim anlayışı ve hele ki son zamanların baş belası pandemi illetine karşı aldıkları önlemler gibi önlem alan hiç bir okulla karşılaşmadık tüm öğretmenlere ve bu düzeni sağlayan, okulu ticaret hane değil de ilim bilim yuvası çizgisine getiren ve bunu bozmayan Duygu hanım a teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim..

  • Zu

    Nasıl anlatsam ne desem bilmiyorum bizim için okul değil aileydi, yuvaydı. 3 yıl boyunca kızımı emanet ettiğim bir sevgi eviydi böyle okul, arkadaşlık,dostluk olurmu bilmiyorum. Gözünüz kapalı evladınızı emanet edebilirsiniz. Duygu Hanım Sıdıka Öğretmenim çok kıymetliler. Her şey için teşekkürler

  • NT

    Çocuğumu emanet ederken içimin rahat ettiği bir okul. İdare ve öğretmenlerimizle her türlü durumu rahatlıkla paylaşabiliyoruz. Aile sıcaklığını hissettiriyor hem cocuklara, hem ailelere

  • İK

    Bir kreşte veli olarak ne istersiniz; Güven,emniyet, temizlik,sevgi, şevkat ve tabiki eğitim ben şahsım adına hepsini buldum tüm öğretmenler kıymetlidir ama bizim öğretmenlerimiz gerçekten kiymetliler özverili ve dikkatliler tabiki tavsiye ederim Eminel kreşiMalum virüs sıkıntısı bitmisken artık biraz daha fazla müze gezisi,piknik,doğayla biraz daha iç içe olsalar daha da güzel olur diye düşünüyorum☺️Diğer yönleri zaten biz düşünmeden yerine getiren bir kurum.

  • Es

    Kreş bakım evi denilince aklıma gelen tek okul diyebilirim büyük kızım bu okuldan mezun oldu bi tane daha çocuğum olunca buraya göndereceğime o kadar emindim ki çok şükür ki nasip oldu. Bi ebeveyn için en önemli şey evladının ahlaki gelişimi olsa gerek ben en azından öyle düşünüyorum okulunuz bu gelişimi fazlasıyla karşılıyor evde verdiğim değerleri okulda sürdürüyor olabilmeleri benim için en önemli kriterdi çünkü. Müdürler öğretmenler o kadar sevgi dolu kibar naif insanlar bir anne aile sefkatinden farksız guvenle çocuklarımı emanet edebildim. Evet en önemli şey ahlaki gelişimdi benim için ama onun yanında manevi değerleri bilişsel gelişim sosyal iletişim hepsi bir arada çocuklarıma en iyi şekilde sunduğunuz için çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden tek tek razı olsun. Rabbım sizin gibi geleceğe umut ışıkları saçan okullar öğretmenler çıkarsın karşımıza..

  • MD

    Özverili, sabırlı, yokluğumu çocuguma aratmayan bir okulİngilizce dil eğitimi

  • M

    Keçiören bölgesinde parmakla gösterilecek bir okul. Öğretmenleri eğitimli ve güleryüzlü insanlar. Ayrıca idarecileri vicdanlı ve çok iyiler♥️önceliğim eğitim diyorsanız EMİNEL KREŞ tektir. Bahçeleri mükemmel, yemekleri harika ♥️♥️♥️

  • BK

    İyi ki yolumuz Eminel Kreş ile kesişti. Benim için en önemli kriter olan guven konusunda maksimum düzeyde hassasiyet gösteren bir kurum. Her sabah çocuğumu içim rahat bir şekilde teslim ediyorum. Öğretmenlerinin her biri ayrı ayrı kıymetli, bilgili ve hepsi de çocuklarımıza en az anne şefkatiyle yaklaşan kişiler. Sadece çocuk odaklı değil ebeveynlere de kıymet ve önem veren iyi bir eğitim kurumu.

  • GA

    Okulun kalitesi,egitim, öğretmenlerin kalitesi çok güzel. Güler yüzlü olmalari ,sorun çözme yetenekleri, çocuklara yaklasimini beğeniyor ve herkese tavsiye ediyorum

  • Bb

    İkiz çocuklarıma güvenle teslim edebildiğim, çocukların gelişimi için koordineli bir şekilde iletişim kurabildiğim bir kurum. Yönetiminde kadın eli değmiş olmasının farkı ile, güvenle çocuğunuzu teslim edebilirsinizSınıf güvenlik tedbirleri. Çoğu için önlem alındı zaten

  • Ce

    Evladımın evindeki kadar güvenli ve huzurlu olduguna emin olmak paha biçilemez bir duygu iyiki eminel

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Eminel Kreş ve Anaokulu İletişim Bilgileri

Tepebaşı Mahallesi, Çapraz Sokak, No:1, Keçiören / Ankara
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum