fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu

Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/19:00

Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu'nun Ankara'nın Çankaya ilçesinde eğitim vermekte olan özel bir eğitim kurumudur. Kurum 3 yaş ile 6 yaş arasındaki çocuklara okul öncesi eğitim hizmeti vermektedir. Sınıfların öğrenci kapasitesi 15 kişiyle sınırlandırılmıştır, böylelikle her bir çocukla birebir ilgilenilmektedir. Kurumda her bir çocuğun özel olduğu anlayışı hakimdir. Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu, eğitim sistemini oluştururken Sınav Eğitim Kurumlarının 27 yıllık tecrübesinden hareketle hedefini hep yüksek tutarak hazırlamaktadır. Okul hedeflediği şekilde öğrencilerin fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişimlerini sağlamak için bilgi ve becerilerini artıracak uygulamalı özgün bir sistemi geliştirmiştir. Bu sistem çocukların gelişimlerinin en hızlı olduğu dönemde onların gelişimlerini her yönden desteklemek üzerine kurulmuş bir sistemdir. Bu bağlamda kurumda çeşitli sportif, sanatsal ve bilişsel etkinlikler aktif olarak sürdürülmektedir. Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu çocukların dil becerilerini de önemsemektedir. Bu önem doğrultusunda çocuklara anadillerini daha iyi kullanma, kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlama adına çeşitli aktiviteler sunulmaktadır. Çocukların en az bir yabancı dil hakkında bilgi sahibi olmalarını da önemseyen kurum, İngilizce dil bilgisi eğitimini çocuklara vermektedir. Bu eğitim şarkılarla ve oyunlarla pekiştirilmekte ve kalıcılığını sağlamak amaçlanmaktadır.

Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu Yorumları (3)

  • zk

    Güvenilir, temiz her açıdan dolu dolu.. çocuğumuza kısa süre de bile hem sosyal hem akademik çok şey kattı. zaten birçok kişinin referansıyla kayıt yaptırmıştık ben de çok kişiye tavsiye edeceğim.

  • fa

    Eğer çocuğunuzun ingilizce kelimeler öğrenmesini değil; ingilizceyi ana dili gibi konuşmasını istiyorsanız, aynı zamanda bunun ders gibi değil günlük akışta oyunla olmasını istiyorsanız aradığınız anaokulu burası. Her sınıfın okul öncesi öğretmeni dışında ingilizce öğretmeni var ve çocuklar okula giriş yaptığından itibaren ingilizceye maruz kalıyorlar. Binanın içinde havuz var çocuklar okul içinde yüzme dersi alıyorlar. 9 farklı branş dersi veriliyor, branş öğretmenlerinin hepsi okula geliyor. Böylelikle çocuğunuzu dışarda ekstra kurslara gönderme gereği duymuyorsunuz. Eğitim anlamında çocuğunuz adına küçük yaşta sağlam temeller atmak istiyorsanız beklentinizi fazlasıyla karşılayacak bir anaokulu. Okul müdürü, idare, öğretmenler ve tüm çalışanlar çocuğunuzu gözünüz kapalı bırakabileceğiniz güvenilirlikte.

  • GB

    Üç yıldır çocuğumu emin ellere teslim ettiğimi her gün fark ettiğim tek yer. Gerek İngilizce eğitimi, gerek sosyal anlamda verdiği branş derslerinin çeşitliliği, gerek anadil faaliyetleri ile dört dörtlük dediğim bir kurum. Sınav Kolejleri "anaokulu" kapsamında emin adımlarla ilerliyor ve biz veliler olarak bu durumdan çok çok memnunuz. İyi ki varsınız.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sokullu Sınav Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Sokullu Mehmet Paşa Cd. No/170 Çankaya / Ankara
0 312 963 3317
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum