fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Muratpaşa Deha Anaokulu

Özel Muratpaşa Deha Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/18:30

Özel Muratpaşa Deha Anaokulu Hakkında

Özel Muratpaşa Deha Anaokulu, öğrenmenin en yoğun ve doğru olduğu, temel beceri ve alışkanlıkların kazanıldığı okul öncesi dönemde küçük yaştaki öğrencilerin 10 kişilik sınıflarda kaliteli ve ayrıcalıklı bir öğrenim görmelerini sağlamaktadır. Bünyesine kabul ettiği 3 ile 6 yaş arası öğrencilerin bilişsel, duygusal, fiziksel ve zihinsel gelişimlerini destekleyerek ayrıcalıklı bir hizmet sağlamaktadır. Öğrencilerin yaş gruplarına ve gelişim özelliklerine göre çeşitli eğitim faaliyetleri ve yaklaşımları doğrultusunda eğitim programlarını renklendirmektedir. Özel Muratpaşa Deha Anaokulu'nda dünyada geçerliliğini kanıtlamış olan Montessori, Reggio Emilia, Scamper ve High Scope yaklaşımları ile oluşturulmuş ekletik bir program oluşturmaktadır. Özel Muratpaşa Deha Anaokulu, yarım gün İngilizce ve yarım gün Türkçe olarak eğitim verilmektedir. Paralel bir yapıda sürdürülen eğitimler sayesinde öğrenciler kavramları hem İngilizce olarak hem de Türkçe olarak öğrenebilmektedir. Öğrencilerin içeriklere farklı açılardan yaklaşabilmelerine ve öğrenebilmelerine imkan sağlanmaktadır. Bu kurum, farklılaştırılmış eğitim-öğretim programları ile öğrencilerin ilgi, beceri, öğrenme stilleri gibi bireysel özelliklerinin farkında olan, öğrencilerin bireysel farklılıklarına göre farklılaştırılabilen bir öğrenim süreci yaşatmaktadır. Öğrencilerin okul öncesindeki eğitim ihtiyacını en etkili biçimde karşılamaktadır. Velilerin çalışma durumuna göre tam gün ve yarım gün eğitim veren bu kurum, hafta sonu eğitimi ve yaz okulu hizmetiyle tüm sene çocukları hem eğitip hem eğlendirmeye devam etmektedir. Atatürk'ün izinde ilerleyen, çağdaş, yenilikçi ve girişimci bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Özel Muratpaşa Deha Anaokulu, robotik ve kodlama dersleriyle öğrenciye analitik düşünme becerisi, sayısal yetenek ve öz güven aşılamaktadır. Çevrede tercih edilen okullar arasında olan Özel Muratpaşa Deha Anaokulu, servis hizmetiyle çocukların güvenle ulaşımını sağlamaktadır.

Özel Muratpaşa Deha Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Muratpaşa Deha Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Muratpaşa Deha Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Muratpaşa Deha Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Muratpaşa Deha Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Muratpaşa Deha Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Muratpaşa Deha Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Muratpaşa Deha Anaokulu Yorumları (1)

  • ak

    Oğlum 3 Yaşında Ve daha önce başka Antalya da uzun yıllardır var olan köklü büyük bir kreşe gidiyordu, ama her gün eve mutsuz huzursuz inatçı bir şekilde geliyordu. uzun araştırmalarım sonucu, Deha anaokulu ile tanıştım, Güleryüzlü içleri Çocuk sevgisi ile dolu olan öğretmenleri ile, Oğlum 1 ay gibi kısa bir sürede bile o kadar değiştiki o artık çok mutlu huzurlu sakin bir şekilde evine geliyor. Herşey için teşekkürler.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Muratpaşa Deha Anaokulu İletişim Bilgileri

Fener Mahallesi 1952. Sokak No:18/2, Muratpaşa / Antalya
0 242 324 34** Numarayı Göster
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum