fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu

Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-7,5
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu Hakkında

Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu, 2,5 ve 6 yaş aralığındaki çocukları yetkin bireyler olarak okul hayatına hazırlamayı hedefleyen bir okul öncesi eğitim kurumudur. Çocukların çok yönlü gelişiminin okul öncesi eğitimdeki öneminin bilincinde olan kurum, birçok farklı eğitim yaklaşımını harmanlayarak oluşturulan ders içerikleri ile çocukların gelişimini desteklemektedir. Branşlarında uzman eğitmenler tarafından hazırlanan ders planları ile çocuklar sevgi dolu bir ortamda, nitelikli bir eğitim almaktadır.
Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu, uzman eğitmenler tarafından hazırlanan ders planlarıyla çocuklara sevgi dolu bir ortamda nitelikli bir eğitim sunmaktadır. Öğrenciler, yaşlarına uygun etkinlikler ve materyallerle donatılmış sınıflarda öğrenirken aynı zamanda sosyal ve duygusal becerilerini de geliştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunmaktadır. Okulun amacı, öğrencileri sadece akademik olarak değil aynı zamanda duygusal, sosyal ve fiziksel olarak da destekleyerek yetkin bireyler olarak yetiştirmektir.
Anaokulu bünyesindeki etkinlikler ve programlar çocukların ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına göre tasarlanır. Sanat etkinlikleri, doğa ve fen deneyleri, müzik ve ritim çalışmaları gibi farklı alanlarda yapılan etkinliklerle minik öğrenciler eğlenirken öğrenmektedir. Ayrıca, okulda düzenlenen etkinlikler ve etkinlikler çocukların sosyal becerilerini geliştirmelerine ve birlikte çalışma yeteneklerini artırmalarına yardımcı olmaktadır.
Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu, çocukların zihinsel gelişimlerinin desteklenmesi için robotik ve kodlama, akıl ve zeka oyunları, satranç eğitimleri vermektedir. Böylece öğrencilerin problem çözme ve analitik düşünme becerileri güçlenmektedir. Temel motor becerilerinin gelişmesi için düzenlenen atölye çalışmaları ve deneyler ile çocukların fen, doğa ve matematik ile tanışmaları sağlanmaktadır. Bu çalışmalar sayesinde çocuklar ilkokul kademesine hazırlanmaktadır. Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu, anadiline hakim, Türkçeyi düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Yabancı dil eğitimi kapsamında verilen İngilizce eğitimi ile çocukların yeni bir dil becerisi kazanmaları sağlanmaktadır. Kurumda bulunan psikolog sayesinde öğrencilerin eğitim süreçleri düzenli olarak takip edilmektedir. Ailelere düzenli olarak yapılan bilgilendirmeler ile ebeveynler de çocuklarının eğitim sürecine dahil edilmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Klasik Sistem

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Rusça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-7,5
  • Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu Yorumları (6)

  • SS

    Çocuğumu güvenerek teslim ettim. Bize çok bağlı olduğu için tereddütlerim vardı ama başlar başlamaz öğretmenler ve idareciler ailemizden biri gibi oldular. Çok mutluyuz bu yüzden. Gerek branş dersleri gerekse sosyal aktiviteler olarak çok donanımlı, bahçe alanının olması da büyük bir avantaj

  • ZD

    Merhabalar okul öncesi eğitimde evlatlarımızı ilkokula tam donanımla özgüveni yüksek şekilde bir birey olarak hazırlayan bilim e dayalı eğitim anlayışına sahip hijyen kurallarının en üst seviyede olduğu bir okul. okulda sürekli olarak bir özveri,eğitim ve samimiyet hakim bu anlayışı ilke edinen okul öncesi öğretmene ve okulda hizmet veren tüm emekçi öğretmenlere ve çalışan arkadaşlara teşekkürler başarılar dilerim ❤️❤️

  • AS

    Çalışan bir anne olarak çocuğumun yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmesi için okul ararken bu güzel kurumla karşılaştım. Kurucularının aynı zamanda eğitimci olması ve öğretmenlerinin ilgi alakası beni oldukça etkiledi. Güvenilir bir aile ortamı sağlanması ve her çocukla bire bir ilgilenmeleri çok güzel. Gözüm arkada kalmıyor. Fiyatı da diğer Anaokullarına göre gayet makul.

  • MA

    İnanılmaz güzel bir okul. Çocuğumun iyi eğitimi almasını bir taraftan sosyalleşmesini, becerelerini geliştirmesi, bunun en iyi okulda olması için çok fazla araştırma yaptık. Beklentilerimizin üstünde bir okul oldu Ataönder Anaokulu. Gönlümüz rahat

  • PP

    Anaokulu için ilk önceliğim çocuğumun mutluluğu, güvenliği ve hijyeni idi. Gerçekten aile sevgisi ile çocukları kucaklayıp eş dost akraba gibi davranın kurum yöneticileri ve öğretmenleri var. Oryantasyonundan tutun da çocuğun hastalığına kadar bütün süreci el birliği ile yönetiyorsunuz. Eğlenceli branşlarının olması, çocuğun kaygılanmadan öğrenmesini sağlarken bir çok yeni beceriyi de kazanmasını sağlıyor. Teşekkür ederim herkese.

  • Ma

    Yiyenimi kayıt için getirdiğim de tanıştığım herkes çok ilgili ve samimi fiyatları da diğer okullara göre oldukça iyi öğretmenler ve idari personel ilgi alakası süper okul tertemiz .İlk karşılamada herşey güzel gözüküyor

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ataşehir Ataönder Anaokulu İletişim Bilgileri

Atatürk Mah. Vatan Cad. No:24 Ataşehir / İstanbul
0 216 706 6880
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum