fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Neşeli Düşler Anaokulu

Özel Neşeli Düşler Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 10:00/14:00
Öğlenci: 12:30/16:30

Özel Neşeli Düşler Anaokulu Hakkında

Sancaktepe Özel Neşeli Düşler Anaokulu MEB’ e bağlı özel bir anaokuludur. Sabah 7:30 akşam 18:30 saatleri arası hizmet vermektedir. Sancaktepe Özel Neşeli Düşler Anaokulunda iki ana öğün bir ara öğün şeklinde beslenme saatleri vardır.
Özel Neşeli Düşler Anaokulu'nda Milli Eğitimin belirlemiş olduğu okul öncesi eğitim müfredatın da yer alan tüm etkinlik planları vardır. Bunlar: Sanat Etkinlikleri, Drama Etkinlikleri, Fen ve Matematik Etkinlikleri, İlk Okula Hazırlık Çalışmaları, Hareket Etkinlikleri, Oyun Etkinlikleri, Türkçe Dil Etkinlikleridir. Bunların yanında her ay bir bilim dalı (etnoloji, arkeoloji, kimya, jeoloji, astronomi vb.), bir bilim insanı ( İbni Sina, Farabi, Mimar Sinan, Vecihi Hürküş vb.), mutfak etkinlikleri (narenciye sıkma, domates sosu yapımı, kurabiye yapımı vb.) branş dersleri ( İngilizce, robotik kodlama, jimnastik, dini bilgiler) gibi çocukların gelişimlerini destekleyecek farklı etkinlik planlarına da yer verilmektedir. Derslerimizin hazırlanışı çocukların yaş ve gelişim seviyelerine uygun olup bütünleştirilmiş etkinlik planı şeklinde ilerlemektedir.
Özel Neşeli Düşler Anaokulu'nnda hem Milli Eğitim sistemine hem de her ay işlenen diğer ders içerikleri ile bütünleştirilerek eğitim hizmeti verilmektedir. Her ayın başında çocuklara verilecek olan eğitim planı aylık bülten şeklinde ana hatları ile hazırlanıp veliler ile paylaşılmaktadır. Amacımız okul saatleri dışında da öğrenilen bilgilerin öğrencinin genelleyebilmesini sağlamaktır. Gün içerisinde alınan eğitimleri de veli bilgilendirme defterleri üzerinden velilerle paylaşımını yapıyoruz. Okulumuzda farklı gün ve saat dilimleri şeklinde eğitim uygulanmaktadır.
Okulumuza öğrencinin kaydı yapılmadan önce, bir gün 2-3 saatlik deneme dersleri yapılmaktadır. Bu sayede öğrencin okul hazırbulunuşluluk durumu incelenmektedir. Okula kaydı yapılan öğrencilerimize gelişim değerlendirme testi uygulanmaktadır. Bu test sayesinde gelişimsel olarak geriden gelen öğrencilerimizin gelişimlerini destekleyecek eğitim içerikleri o ay ve bir sonraki ayların eğitim planına alınmaktadır. Bu da okulumuza gelen öğrencinin kısa sürede yaşının gelişim özelliğini sergilemesinde olumlu yönde desteklemiş olmaktadır. Okulumuzda oryantasyon süreci çocuk, aile, okul iş birliğinde ilerlemektedir. Okula kaydı yapılan her öğrenci çocuğa bakım veren kişi ile eğitim öğretim sürecine alınıyor. Bu süreçte çocuğa bakım veren sınıfın kapısının önünde oturuyor. Çocuk anneyi okulda ve sınıfının kapısının önünde gördüğü için hem bakım verene güven duyuyor hem de bakım veren okula güven duyuyor. Okulumuz kamere ile gözetlenmektedir.
Okulumuzda kaynaştırma eğitimi verilmektedir. Kaynaştırma eğitimine ihtiyaç duyan özel gereksinimli bireyler içinde okula kayıt yapılmadan önce bir gün 2-3 saatlik deneme dersleri yapılmaktadır. Kaynaştırma ihtiyacı olan öğrencilerimiz için oryantasyon süreci normal gelişim gösteren çocuklarımızla aynıdır.
Özel Neşeli Düşler Anaokulu aile, çocuk, okul üçlüsüne dikkat etmektedir. Bunun amacı eğitim tek bir yerden verilmesi değildir. Eğitim birlik işidir. Amacımız geleceğimizi yansıtacak olan çocuklarımızın yarınlara ilerlerken ellerinden doğru tutabilmektir. Bu süreçte bilimsel kaynaklar, moderne eğitim yöntemleri, hizmet içi eğitimler, aile bilgilendirmeleri gibi pek çok konuda herkesi desteklemeye çalışıyoruz.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Neşeli Düşler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- STEM

- Montessori Eğitimi

- Aktif Öğrenme Sistemi

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Ayda 1 kere

Özel Neşeli Düşler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 10:00 - 14:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 16:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Neşeli Düşler Anaokulu Yorumları (24)

  • AE

    Çocuğumuz yaklaşık 2.5 yıldır bu okulda kayıtlıdır. İlgili öğretmenler ve geniş programlarla çocuğumuzun geliştirmesini sağlamışlar şu ana kadar. Çok memnunuz.

  • Ge

    Öğretmenlerimizin güler yüzlü ve çok sevecen olmasıyla oğlum severek okuluna gidiyor.güvenliği ile ilgisi aklımda hıcbir şey kalmadan gönül rahatlığı ile teslim ediyorum.2 senedir hıcbır sorun yaşamadım.ve en önemlisi çocugumdaki değişimi görebiliyorum.oğretmenlermize emekleri için çok teşekkür edermGelişmesini düşündüğüm bir ozellıkliği yok başarılarının devamını diliyorm

  • Hy

    Okulun ögretmenleri ilgili çocuklara şefkatli temiz çocukların severek ve eğlenerek gittiği bir okul eğtimcilere ve yöneticelere kendim adıma çok teşekkür ederim

  • Çocuğum özel gereksinimli olduğu için ayrıyetten ilgilenmeleri Eymene özel öğretmen ayarlamaları bizim için çok değerli .Dil terapisti

  • BS

    Cocugum bensiz durmuyordu gelişimini açısından cok yardımcı oldular. Arkadaslariyla oynamayi öğrendi.Tek başina bişeyler yapabiliyor. Her açidan eğitim veren bir okul hersey için teşekkür ederim.

  • HK

    İlginizden ve eğitiminizden çok memnunum. Öğrenmeyi oyunla eylenceli hale getirmeniz ve yaptığınız etkinlikler harika

  • Fk

    Okula daha once oğlumu göndermiştim uc yıl once kadarı sımdı kızımı baslattım. Yönetim değiştikten sonra civarda ki en iyi okullardan biri oldugunu düşünüyorum. Bir çok alanda yenılıklere acık bır okul ..

  • EA

    Yönetimden, ögretmenlerine yemekci ablamizdan hepsinden cok memnun kaldık. Çok ilgililer hepsi. Tesekkur ederim hepsine çocugunuzu güvenli bir şekilde emanet edebileceğiniz bir yer. Şükran ogretmeninimizin çocuklara yaklaşımı gerçekten çok iyi.

  • Biz iki senedir okulumuzdayiz ve çok seviyorum çokta memnunuz çocuğuma verdikleri değer sevgi ve eğitimi için çok teşekkür ederim öğretmenlerimiz ve okul yönetimine ♥️♥️♥️Ben bi eksik göremiyorum ben gayet memnunum

  • Benim neşeli Düşler okulunda iki çocuğum okudu minik oğlum okula hala devam ediyor kızım mevzun oldu neşeli düşlerden okul düzeni disiplini her şeyiyle çok titiz bir okul

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Memnuniyetiniz için teşekkür ederiz.

  • DM

    Güler Yüzlü sevecen öğretmenlerimiz güvenilir bir kurum Gülsüm hanım yasemin sema Tuğba hanım gözüm arkada kalmadan kızımı emanet ettim eğitim ve gelişim adına çok şeyler kattı bize tavsiye ederimYemek menüsü daha iyi olabilir

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Memnuniyetiniz bizim için önemli. Geri bildiriminizi değerlendireceğiz. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • BY

    Oğlum bu sene anasınıfı eğitimini burada tamamladı ve aldığı eğitimin desteğiyle 1.sınıfa hazırbulunuşluk kazandı.Okulun binası,öğrencilere yönelik tutumları,öğretim teknikleri ve en önemlisi eğitim kalitesinden memnun kaldık.Yasemin hanım ve Yaren öğretmen oğlumu bu okula kayıt yaptırırken güvenle emanet etme sebebimdi ve bu konuda hayal kırıklığı yaşamadım,oğlum okulunu gerçekten severek tamamladı. Gelişmesini temenni ettiğim konular;okulun sosyal ve kültürel faaliyetleri,okul dışı gezileri ve kutlama,organizasyon konularında deneyim kazandıkça daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Emekleri geçen tüm okul çalışanlarına teşekkür ederim.

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzun eğitim kalitesinden memnun kalmanıza sevindik. Öğrencilerimizin severek okula gelmesi ve güven ortamında eğitim alması bizim için çok önemli. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • EE

    Çocuğumun emin ve güvenilir bir kurumda gelişimini sağladığını ve her çocuğa ayrı bir değer verildiğini bildiğim bir kurumdur. İlginiz ve katkılarınız için teşekkür ederim.

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Mutluluğunuz bizim için çok değerli. Sizlerin gönlüne dokunmuş olmak çok mutlu ediyor bizleri. Okulum adına güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Sevgilerimle okul müdürü

  • C

    Çocuklara bakarken bir anne şevkati ile içi kaynayarak öpüp sevdikleri için sorularıma cevap aldıgım için oğlumda olumlu düzelmeler oldugu icin iyiki neşeli düşler anaokulu.

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizi tercih etmiş olmanız ve mutlu kalmış olmanızın vermiş odluğu gurur bir başka teşekkür ederim. Sevgilerimle okul müdürü

  • C

    Aile sevgisini çocuğuma görderdiniz için sorularıma cevap aldığım için mutluyum.

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Siz değerli velilerimize yardımcı olabilmenin mutluluğu paha biçilemez. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sevgilerimle kurum müdürü

  • SA

    Bir kere çok durustler kurumum sahipleri yasemin hanım ve sema hanım.gulsum hocamiz mesleğinin ehli bir insan son derece başarılı bir eğitimci hiç düşünmeden çocuklarınızı bu kuruma verebilirsiniz,saygilarimla... Türk Halk Müziği Sanatçısı Selda Arat.Etkinlikler eğlenceli ve zeka geliştirici çocuklarimizin çok güler yüzlü öğretmenleri var ve çok seviyorlar öğretmenlerini kurumu herkese tavsiye ediyorum ben memnunum

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Selda Hanım sizde bizim için önemli bir insansınız. Okulumuzu beğenmiş olmanız bizi çok mutlu etti. Okulumuz ve şahsım adına çok teşekkür ederim .Sevgilerimle kurum müdürü

  • AY

    Kızım gelisimi inanilmaz olumlu yönde degisti.ögretmen ler calişanlar olsun ilgileri ve verdikleri egitimler cok cok iyi. Okulda kamera oluşu yemekleri kendileri yapiyorlar temizlik konusunda çok dikkatliler. Nasip olirsa seneye de buraya vericemOkul müdür ve ögretmenleri gerekenleri yapiyorlar. Okul dışı kültürel ve geziler daha cok

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzu beğenmiş olmanız bizi çok mutlu etti. Öğretmenlerim ve okulum adına çok teşekkür ederim. Sevgilerimle kurum müdürü

  • SC

    Okulun eğitimi gayet başarılı. Çalışanlarının hepsi çok ilgili ve güleryüzlüler. Temiz ve güzel bir okul. Sınıftaki öğrenci sayıları ideal düzeyde. Oğlumu okula gönderdiğimden itibaren hem davranışlarında hem de bilgisinde büyük değişimler oldu. Öğretmenlerimiz çok ilgili ve güvenilirler. Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu teslim edebileceğiniz en iyi okul

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuz ve çalışan personellerimizin adına memnun olmanız bizi mutlu etti. Güzel yorumunuz için teşekkürler. Neşeli Düşler Anaokulu

  • Ad

    Çocukların gelişimi eğitimi çok güzel her konuda ilgili ve duyarlilar bütün çocukların okul öncesi bu tür okullara gitmesi gerekir

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuz hakkında olumlu düşüncelerinizin olması bizi çok sevindirdi. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sevgilerimizle Neşeli Düşler Anaokulu

  • TA

    Değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız üzerinde çok emekleri var , hepsinden binlerce kez Allah razı olsun.

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuz ve öğretmenlerimizin adına memnun olmanız bizi çok sevindirdi teşekkür ederim. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sevgilerimizle Neşeli Düşler Anaokulu

  • Sc

    Öğretmenlerimiz güler yüzlü tatlı dilli anlayışlı kisiler.çocuklarımıza kendi cocuklqri gibi özen gösteren kisilerdir.

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuz ve öğretmenlerimizin adına memnun olmanız bizi çok sevindirdi. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sevgilerimizle Neşeli Düşler Anaokulu

  • Gt

    Eylül den bu yana gayet memnunuz bi sıkıntı yaşamadık öğretmenler ve okul müdüresi gayet cana yakın sevecenler yemekleri yapan ve temizlik ile ilgilenen ablamız bile çocuklara aşırı sevecen. Bilgi konusunda dışardan gelen öğretmenler gayet işlerinde üst seviyedeler profesyoneller eğer çocuğunuzu vermeyi düşünüyorsanız bi okula gidip gezmenizi muhabbet etmenizi tavsiye ederiz . Kızım duru çok memnun ve okulunu çok seviyor inşallah senelerde böyle gider sorun yaşamayız

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuz ve çalışan personellerimizin adına memnun olmanız bizi çok sevindirdi. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sevgilerimizle Neşeli Düşler Anaokulu

  • C

    Oglumu gönderiyorum içimde çok rahat eğitimiyle beraber sevgi şevkkat annelerin tedirginliklerine dokunuyolar ilk cocugum duru icin korkum vardi alisdik

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Gönlünüze güven duygusunu verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim

  • Sg

    Yaklaşık 1 bucuk yıldır oğlum bu kurum da egitim aliyor gayet memnunum oğlum özel bir cocuk yasemin hanimlar saysinde soyallesme yemek yeme davranış konusunda ilerleme kaydetti anne sefkati ve tecrübe siyle annelerin endisenlendiren her konuda güler yüz sıcak tavırlarıyla güven veriyor cocuklarınız icin tavsiye ederim.

  • Özel Neşeli Düşler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Size ve çocuğunuza güzel dokunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi tercih ettiğiniz ve güven duyduğunuz için teşekkür ederim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Neşeli Düşler Anaokulu İletişim Bilgileri

Abdurrahmangazi Mah. Adalet Cad. No: 24/A Sancaktepe / İstanbul
0 216 706 6873
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum