fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çeştan Akademi Anaokulu

Özel Çeştan Akademi Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/19:00

Özel Çeştan Akademi Anaokulu Hakkında

İstanbul Bağcılar'da bulunan Özel Çeştan Akademi Anaokulu 3-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim vermektedir. Okulda sınıflar yaş gruplarına göre ayarlanmıştır. Okulun temel hedefi çocukların ilkokula geçiş döneminde öğrenme sevgisini destekleyerek çocukların öğrenmesini sağlamak , sosyal becerilerini ve iletişimlerini geliştirebilmektir. Okul fiziksel olarak birçok olanağa sahiptir. Okul kullanışlı bir bina ve çocukların keyifle zaman geçirebileceği bir sınıfa sahiptir. Bina içerisinde kullanışlı sınıflar , uyku odası , yemekhane , oyun alanı bulunmaktadır. Çocukların her yönden gelişimini tamamlayabilmesi için okulda birçok eğitim verilmekte ve etkinlik düzenlemektedir.

Özel Çeştan Akademi Anaokulu'nda verilen Drama dersleri ve yapılan Yaratıcı Etkinlik Çalışmaları çocukların yaratıcılıklarını ortaya koymalarına olanak sağlamaktadır. Drama ile çocukların kendilerini doğru ifade etme becerileri de gelişmektedir. Müzik ve Klasik Müzik dersleri ile çocukların işitsel olarak gelişmesi ve sesleri tanıyabilecek hale gelmesi sağlanmaktadır. Değerler eğitimi ile çocukların ahlaki olarak gelişmesi ve uygun davranışlar sergilemesi sağlanmaya çalışılmaktadır. Akıl oyunları ve Satranç dersleri ile çocukların zihinsel olarak gelişmesi , sorgulayarak öğrenmesi sağlanılmaktadır.

Kendini doğru ifade edebilen bireyler yetiştirmek isteyen Özel Çeştan Akademi Anaokulu yaptığı Türkçe Dil Etkinlikleri ile çocukların dilimizi doğru olarak kullanabilmesi sağlanmaktadır. Kurum , yabancı dil olarak ise İngilizce eğitimi tercih etmiştir. Verilen İngilizce dersleri ile çocukların temel kavramları öğrenebilmesi , sayı sayması gibi temel eylemleri yapabilmesi sağlanmaktadır. Okul çocukların ilkokula geçerken hazır olmasını sağlamaya çalışmaktadır. Bu yüzden verdiği Mental Aritmetik dersleri ile çocukların matematiksel temel kavramları öğrenmesi , 4 işlemi yapabilmesi gibi özelliklerinin gelişmesi sağlanmaktadır.. Çocukların yazı yazabilecek hale gelebilmesi için el motor kaslarının yeterli gelişimi göstermesi gerekmektedir. Yapılan etkinlikler ile bunlar desteklenmekte ve çocukların ilkokula hazır olarak gitmesi sağlanmaktadır.

Özel Çeştan Akademi Anaokulu çocukların merak duygularını destekleyerek bu duyguların eğitimi kolaylaştırması için Bilim Günü ve Deney Çalışmaları etkinlikleri ile çocukların merak ettikleri konularda deney yapıp deneyerek ve gözlemleyerek öğrenmesi sağlanmaktadır. Okul çocukların beslenmesine oldukça önem vermektedir bu yüzden okulda sabah kahvaltısı , öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek verilmektedir. Yemekler çocukların yaş ve günlük besin ihtiyaçlarına göre hazırlanmaktadır. Çocukların gelişimlerine destek olabilmek için okulda bulunan Rehberlik hizmeti çocukların gelişimlerini düzenli olarak takip etmekte ve gerekli bilgilendirmeleri ailelere yapmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Çeştan Akademi Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Klasik Sistem

- SCAMPER Tekniği

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Çeştan Akademi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çeştan Akademi Anaokulu Yorumları (36)

  • DG

    3 yıldır aynı okulu tercih ediyoruz . Okul temizliği , düzeni , disiplini çok iyi . Öğretmenler çok ilgili ve anlayışlı .değerler eğitimi olması bizim icin artı oldu . En önemlisi kızım okula gitmekten keyif alıyor ❤️ Gözüm kapalı emanet edebiliyor olmakta beni mutlu ediyor .

  • ÖA

    Öğretmenlerimiz güvenilir, bilgili, samimi ve ilgililer, çocuklarımın ikinci evi gibi oldu okulumuz.

  • Gt

    Okulumuzu bende kızımda çok seviyoruz, öğretmenlerimiz hepsi birbirinden değerli ve kıymetli, ama bizim canımız Büşra öğretmenimiz, gözüm arkada kalmadan kızımı teslim ettim ona iyiki tanıştık, okulumuz temiz düzenli çok eğlenceli, bol etkinlikli, herkes çok özverili çalışıyor, kızımın oraya isteyerek ve mutlu şekilde gitmesi bana yetiyor zatenMaalesef eksi olarak tek yazabileceğim bahçe gibi bi açık alan olmayışı ,

  • Me

    Çok severek oğlumun okula gitmesi. isteyerek sıkılmadan. Bu beni çok mutlu edıyor. Içım rahat ve memnunumBız veliler canlı olarak çocuklarımızın orda ne yaptığını görmek ısterız açıkçası. Her yere kamera takıp velilere gorebilmeli.

  • Gd

    Bunu gerçekten içten söylüyorum benim gibi anneler tereddüt ediyorsa cestan der susarım hem öğretmenlerimiz hem değerli müdürümüz. Ağlayarak giden kızım şimdi benden önce kresine koşuyor ve en önemlisi sonsuz güven Şu an kusursuz

  • Çocuğum sanki evinde gibi canla başla mutlulukla gidiyor Allah’ıma çok şükür olsun hiçbir sıkıntı yaşamadık sizlerle Çeştan ailesi ile aynı çatı altında olduğumuz için çok mutluyuz iyi ki varlar öğretmenlerimiz sizleri yaman çok seviyor Sosyal becerileri kazanımlarına yönelik piyona bale dans kursları olabilir .

  • GB

    Okulun Kurucusu ve Ögretmenleri benim için çok değerli. Oğluma her anlamda çok büyük katkı sağlıyorlar ve cok ilgileniyorlar. Öğretmenlerimizi çok seviyoruz.Gün geçtikçe okula yenilikler getirildiğini düşünüyorum. Geliştirmek için çok çalıştıklarını görüyor ve biliyorum.

  • Bg

    Öğretmenlerimiz son derece özenle ve sevgiyle ilgileniyorlar. Oğlum severek gidiyor. Sık sık geziler ve aktiviteler olduğu için çok memnunuz… :)

  • So

    Öğretmenlerini kızım çok seviyor.çok kalabalık olmayan sınıflarda olması,öğretmenine ihtiyacı olduğunda sesini duyurabilmesi,rahatça iletişim kurabilmesi açısından çok değerli.Çocukların temiz havada oynayabilecekleri Bir bahçeye ihtiyacı var.Kahvaltılarda hergün haşlanmış bir yumurta da iyi olurdu.

  • Çok başarılı butik bir okul. Konumunun merkezi olması ve anlayışlı kadrolarının olması okulu daha da keyifli yapıyor. en iyisi güler yüzlü olmaları sabahları çocukları o kadar büyük bir enerji ve güler yüzle karşılıyor ki, bunun için kadroya ve kurum sahıbıne teşekkür ediyorumServis eklenmesi

  • TS

    Her şey çok güzel mükemmel bir okul ve öğretmenler de çok başarılı çok teşekkür ediyoruz

  • Ey

    Yıllardan beri bildiğim okul başta büyük oğlum sonra küçük oğlum egitim aldi ilgili öğretmen kadrosu ile aile gibi olduk verdikler eğitim sabır çalışma disiplinlerinden dolayı taktir ediyorum gözü kapalı emanet edebilirsnz çocuklarınızı biz çok seviyoruz öğretmenimizin aslında söylecek çok şey var. Ama siz iyiki varsınız ❤️Tam anlamıyla mükemmel herhangi bir eksikliği yok⚘️

  • Ey

    Yıllardan beri bildiğim okul başta büyük oğlum sonra küçük oğlum egitim aldi ilgili öğretmen kadrosu ile aile gibi olduk verdikler eğitim sabır çalışma disiplinlerinden dolayı taktir ediyorum gözü kapalı emanet edebilirsnz çocuklarınızı biz çok seviyoruz öğretmenimizin aslında söylecek çok şey var. Ama siz iyiki varsınız ❤️Tam anlamıyla mükemmel herhangi bir eksikliği yok⚘️

  • GB

    Biz çok faydasını görüyoruz oğluma bu okul çok iyi geldi. Ve bir şeyler öğrenmeye başladığını görmek beni çok mutlu ediyor . Öğretmenleri çok güzel ilgileniyor çok memnunuz.

  • GS

    Rahatlıkla ve gözüm arkada kalmadan çocuğumu emanet ettiğim tek yer. İyiki siz❤️

  • tb

    okuldan çok memnunum çok hijyenik cocuklarımız tok, dersleri güzel ve cok eğleniyor çok ilgililerharika bir yer

  • OK

    Değerli okul kurumu sahibi ve öğretmenleri daha önceki yaşantımızda çocuğum okula karşı fobisi vardı okul danışmanı ve öğretmeniniz sayesinde bu problemi çok rahatlıkla atlattık hepinize çok teşekkür ederim minnetlerimi sunarım yolunuz daima baki olsun kıymetli insanlar.

  • CH

    Sıcak ve samimi atmosferi ile çocuklarımıza zengin öğrenme fırsatı sunan mutlu neşeli çocuklar yetiştiren güzel bir okul idari personel ve kadrosuna bize ve evlatlarimıza kattığı imkanlar için teşekkür ederiz.

  • Eğitim ve kaliteyi ön plana çıkaran kurumumuza ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz..Gezi etkinliklerinin artırılması

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Aylık gezi planlamalarımı ayın başında planlanıp ayda bir kere olmak şartıyla düzenli bir şekilde uygulanmaktadır . talebiniz alınmıştır yeni gezilerde ve programlarda görüşmek üzere :)

  • Okuldan çok memnun kaldık. gelişim süresindeki çocuklar için çok uygun. öğretmenler özel olarak ilgileniyor, çocuklar eve gitmek bile istemiyorlar. ilgi alaka bakımından, çocuğunuzun gelişimi bakımından gözünüz kapalı güvenebilirsiniz☺️

  • Gy

    Oğlumun ilerlemesini görmek hergün yeni birşeyler öğrendiğini görüp yaşamak çok güzel. Bunu da okul sayesinde yapıyoruzBezli olan çoçukların daha sık altını kontrol edilmesini istiyorum

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    değerli velimiz bu konuda tüm çalışan personellerimizin hassasiyetli ve özenli olduğuna güveniyorum. Sizlerinde bu konuda ufak bir endişe duymamanız temenni ederiz ; içimiz rahat olsun güzel velimiz :)

  • TK

    2 yıldır kurumumuzda devam etmekteyiz annemizden ayrılma süremiz çok zor olsada bu durumu en hassas bir şekilde halleden öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz

  • Sc

    Kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz adaptasyon süresi öğretmenlerimiz sayesinde çok kolay atlattık hepinize minnetarim.

  • ÖA

    Samimi, güvenilir, yardımsever, anlayışlı kadrosu ile çocuklarımın ikinci evi gibi oldu bu kurum, çocuklarım severek ve isteyerek gidiyorlar. Daha da iyi işler yapacaklarına eminim.

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • OE

    Genel olarak çok memnunuz Kesinlikle çok faydasını gördük Güven konusunda gözüm arkada değil Öğretmenlerimiz çok sıcak ilgiliGeliştirme konusunda yeni okulumuzda yeni programlar olacağını konuşmuştuk Bence herşey çok daha güzel olacak

  • Yb

    Okulumuzu öğretmenimizi çok seviyoruz severek geliyoruz ve her gün yeni şeyler öğreniyoruz öğretmenlerimize teşekkür ederiz

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    BİZLERDE SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ.

  • Ns

    Öğretmenleri ve idare hayatımda gördüğüm ve görebileceklerimin en iyisi, gönül ferahlığı ile çocuğumu emanet edebileceğim bir kurum

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    YILLARDIR BERABERLİĞİMİZİ SÜRDÜĞÜMÜZ EKİP ARKADAŞLARIMIZ ALANINDA OLDUKÇA BAŞARILI KİŞİLERDİR.

  • B

    Müdürü ayrı öğretmenleri ayrı ilgili ve hepsi birbirinden tatlılar

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizler daha tatlısıniz değerli velim :) teşekür ederimmm.

  • Değerli kıymetli hocalarımızla çocuğumuzu yıllarca emanet edip okul öncesi dönemini beraber atlattık bu süreçde bize destek olan tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve sevgili kurum sahibi semay hanıma teşekkür ederiz.

  • Değerli kıymetli hocalarımızla çocuğumuzu yıllarca emanet edip okul öncesi dönemini beraber atlattık bu süreçde bize destek olan tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve sevgili kurum sahibi semay hanıma teşekkür ederiz.

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ADAPTASYON SÜRESİNDE ÇOCUKLARIMIZA KAYGI VERMEDEN PSİKOLOJİLERİNİ DÜŞÜNEREK HAREKET ETMEK , ANNE BABADAN AYRILMA SÜRESİNİ BİRLİKTE GEÇİRMEK DAHA SAĞLIKLI OLMUŞTUR.

  • B

    Gözünüz kapalı teslim edeceğiniz bir okul çocuklarımızın ikinci yuvası da diyebiliriz

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOCUKLARIMIZ HER ZAMAN KENDİ EVİ GİBİ HİSSEDECEKLERİ BİR KURUM OLMAYA ÖZENLE ÇALIŞMAKTAYIZ.

  • S

    Egitimi kalitesi çocuklara yaklaşımları yemekleri hijyeni fiziki şartları koşulları ayrı ayrı değerlendirildiğinde 100 üzerinden 100 puan verilir. Hiç bir olumsuzluğu yok dört dörtlük. Emeğinize sağlık teşekkür ederim yunus emre Anaokulu ailesi

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizler çok teşekür ederiz :)

  • OT

    Muhteşam bir okulÇok memnunuz okuldan öğretmenler çok teşekkürederiz

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizler çok teşekür ederiz :)

  • Gk

    Öğretici ve etkinlik dolu bir okul, Kızımın ikinci evi gözüm kapalı teslim ediyorum. Çok seviyoruz öğretmenlerimizi hepsi birbirinden değerli insanlar.

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel kızımın güzel annesi çok teşekür ederim. Başarılı eğitimli öğretim hayatınız olması dileğiyle.

  • CK

    Yıllardır kurumunuz ile beraberim , başarıların devamını dilerim , yeni yıldızlara ışık olacağınızdan eminim , yolunuz daim olsun.

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    YILARDIR BİZİMLE EL ELE YÜRÜYEN GÜZEL ÖĞRETMENİM. EMEKLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.

  • öd

    İLGİNİZ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM .. COCUKLARIMIZIN EVLERINDE GİBİ HİSSEDE BİLİCEKLERİ BİR OKUL COCUGUM VE BEN OKULUMUZDAN VE ÖGRETMENLERIMIZDEN COK MEMNUNUZ OKUL ARAYAN ANNELERIMIZW TAVSIYE EDERIM..

  • Özel Çeştan Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çeştan Akademi Anaokulu İletişim Bilgileri

Hürriyet Mah. 158. Sok. No:2/A Bağcılar/Ist
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum