fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

İzmir Bornova Liseleri

Bornova liselerinin; fiyatlarına, veli yorumlarına, adreslerine, iletişim bilgilerine ulaşın. Lise taban puanlarına göz atarak tercih sıralamanızı kolayca yapın. Bölgenizdeki özel liselerin detaylı tüm bilgilerine Bornova özel liseleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
58 okul bulundu.
%35 İndirim Özel Bornova Birikim Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Karacaoğlan Mah.
Özel Bornova Birikim Okulları Anadolu Lisesi verified

Özel Bornova Birikim Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Diğer Okullar

Özel Bornova Batı Anadolu Koleji Fen Lisesi Özel Okul
Bornova / Karaçam Mah.
Özel Bornova Batı Anadolu Koleji Fen Lisesi

Sayısal derslerden ağırlık olarak ders görmek çok avantaj sağlıyor. her konuyu tekrar etme imkanımız oluyor.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:30
Özel İzmir Bornova Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Kemalpaşa Mah.
Özel İzmir Bornova Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bu okulda üçüncü yılımız daha önceki yıllarda akademik olarak verilen eğitimden çok memnunduk çocuklarımızın üniversite...

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:00
Özel Göymen Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Doğanlar Mah.
Özel Göymen Anadolu Lisesi

Benim oğlum bu okul sayesinde hedefinde olan iyte moleküler biyoloji ve genetik bölümünü kazandı. okul uzman kadrosu ile...

Özel Bayraklı Uğur Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Kazımdirik Mah.
Özel Bayraklı Uğur Okulları Anadolu Lisesi

Özel Bayraklı Uğur Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel 29 Mayıs Okulları Bornova Kampüsü Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Erzene Mah.
Özel 29 Mayıs Okulları Bornova Kampüsü Anadolu Lisesi

Özel 29 Mayıs Okulları Bornova Kampüsü Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:30
Özel Bornova Radikal Okulları Fen Lisesi Özel Okul
Bornova / Evka 3 Mah.
Özel Bornova Radikal Okulları Fen Lisesi

Özel Bornova Radikal Okulları Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 15:15
Özel Fen Bilimleri Bornova Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Evka 3 Mah.
Özel Fen Bilimleri Bornova Anadolu Lisesi

Özel Fen Bilimleri Bornova Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel 29 Mayıs Okulları Bornova Kampüsü Fen Lisesi Özel Okul
Bornova / Erzene Mah.
Özel 29 Mayıs Okulları Bornova Kampüsü Fen Lisesi

Özel 29 Mayıs Okulları Bornova Kampüsü Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Rota Koleji Bornova Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Evka 3 Mah.
Özel Rota Koleji Bornova Anadolu Lisesi

Özel Rota Koleji Bornova Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Bornova Kent Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Erzene Mah.
Özel Bornova Kent Koleji Anadolu Lisesi

Özel Bornova Kent Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 18:00
Özel İzmir Doğanlar Akademi Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Doğanlar Mah.
Özel İzmir Doğanlar Akademi Koleji Anadolu Lisesi

Özel İzmir Doğanlar Akademi Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:15 - 16:15
Özel Mev Koleji İzmir Bornova Fen Lisesi Özel Okul
Bornova / Rafet Paşa Mah.
Özel Mev Koleji İzmir Bornova Fen Lisesi

Özel Mev Koleji İzmir Bornova Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ege Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Evka 3 Mah.
Özel Ege Okulları Anadolu Lisesi

Özel Ege Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Rota Koleji Bornova Fen Lisesi Özel Okul
Bornova / Evka 3 Mah.
Özel Rota Koleji Bornova Fen Lisesi

Özel Rota Koleji Bornova Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Okyanus Koleji Bornova Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Evka 3 Mah.
Özel Okyanus Koleji Bornova Anadolu Lisesi

Özel Okyanus Koleji Bornova Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Nesibe Aydın Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Çiçekli Mah.
Özel Nesibe Aydın Koleji Anadolu Lisesi

Özel Nesibe Aydın Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Mev Koleji İzmir Bornova Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Rafet Paşa Mah.
Özel Mev Koleji İzmir Bornova Anadolu Lisesi

Özel Mev Koleji İzmir Bornova Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Bornova Tek Ada Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Kemalpaşa Mah.
Özel Bornova Tek Ada Koleji Anadolu Lisesi

Özel Bornova Tek Ada Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00
Özel Bahçeşehir Koleji 50. Yıl Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Karaçam Mah.
Özel Bahçeşehir Koleji 50. Yıl Anadolu Lisesi

Özel Bahçeşehir Koleji 50. Yıl Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:30
Özel Küre Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Evka 3 Mah.
Özel Küre Anadolu Lisesi

Özel Küre Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Işıkkent Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Karacaoğlan Mah.
Özel Işıkkent Anadolu Lisesi

Özel Işıkkent Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İzmir Bil Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Bornova / Tuna Mah.
Özel İzmir Bil Koleji Anadolu Lisesi

Özel İzmir Bil Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İzmir Bil Fen Lisesi Özel Okul
Bornova / Tuna Mah.
Özel İzmir Bil Fen Lisesi

Özel İzmir Bil Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Bornova Bilfen Koleji Fen Lisesi Özel Okul
Bornova / Erzene Mah.
Özel Bornova Bilfen Koleji Fen Lisesi

Özel Bornova Bilfen Koleji Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

İzmir Bornova Liseleri

İzmir'in Bornova ilçesinde bulunan lise seviyesinde eğitim veren tüm okulların bir arada bulunduğu listeler aracılığıyla sizin için yararlı olabilecek birçok bilgiden yararlanabilirsiniz. Birçok farklı alternatifin bulunduğu bölgede sizin kriterlerinize uygun okulları filtreleme yaparak zaman kaybetmeden bulabilir, randevu talebi oluşturarak okulların sizlere geri dönüş yapmasını sağlayabilirsiniz. Çocuğunuz için en iyi eğitim kurumunu bulmak için okulların detaylı bilgilerini inceleyebilir, aklınızdaki soruların cevaplarına lise profillerinden ulaşabilirsiniz.


Bölgede birçok devlet lisesinin yanında uzun yıllardır hizmet veren köklü kolejler ve özel liselerde bulunmaktadır. Harita üzerinden Bornova liselerinin adres bilgilerini görüntüleyerek konumunuza en yakın eğitim kurumlarını kolay bir şekilde keşfedebilirsiniz. Eğer beğendiğiniz bir okul size uzak kalıyorsa okulların sunduğu servis hizmetleri hakkında bilgilere listeleme sayfası üzerinden erişebilirsiniz. Ayrıca, okulların sunduğu yemek, güvenlik, rehberlik ve sağlık hizmetleri hakkında da bilgileri bulabilirsiniz. Bu sayede çocuğunuza sağlanmasını istediğiniz tüm desteği sağlayacak bir okul keşfetmeniz çok kolaydır.


Bornova liseleri taban puanları ve yüzdelik dilimleri her sene değişmekte ve öğrenciler güncel bilgilere ulaşmaya çalışmaktadır. LGS sınavından sonra netleşen bu bilgiler öğrencilerin tercih listesi oluşturabilmesi için gereklidir. Bornova liseleri taban puanları okulun verdiği eğitimin kalitesine bağlı olarak da değişebilmektedir. Sizler de en güncel puan bilgilerine ulaşmak isterseniz, listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz. Anadolu ve fen liselerinin taban puanlarını öğrenmek için de okul profillerini ziyaret edebilirsiniz. Bu kurumlar alanında uzman eğitmenlerle eğitim verdiklerinden çocuğunuzun üniversite sınavlarında başarılı olma ihtimali yüksek olmaktadır.


Lise dönemi bir gencin gelişim sürecinde çok önemli bir süreci kapsamaktadır. Bu dönemde öğrenciler çocukluktan yetişkinliğe geçiş yapmakta; daha branşlaşmış, daha zorlayıcı derslerle karşılaşmakta, kariyer planlaması yapmakta ve belki de en önemlisi, üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanmaktadır. Bir okulun çocuğunuza sağlayacağı sınav başarısı onun hangi üniversiteye geçeceğini, hangi bölümde okuyacağını, alacağı eğitimin kalitesini ve dolayısıyla profesyonel hayatlarındaki mutluluklarını doğrudan etkilemektedir. Bundan dolayı veliler öğrencilere konu anlatımları ve soru çözme programları ile etkili bir sınav hazırlık süreci yaşatan liseleri tercih etmektedir. Gözünüze kestirdiğiniz bir lisenin sağlayacağı sınav başarısı hakkında bir fikir oluşturmak için o lisenin taban puanlarına, üniversiteye geçiş oranlarına, mezunlarının başarısına ve sunduğu sınava hazırlık programlarına dikkat etmeniz gerekmektedir. Sizler de tüm bu bilgelere listeleme sayfalarında bulunan okulların profilleri üzerinden erişerek çocuğunuzun geleceği için en doğru liseyi keşfedebilirsiniz.


Bir okulun eğitiminin kalitesi hakkında bir fikir oluşturmak için o okulu daha önce deneyimlemiş bireylerin tecrübelerinden yararlanmak da çok önemlidir. Bu sayfadaki okulların profillerinde birçok Bornova Liseleri yorumları bulunmaktadır. İlçede yer alan liseleri daha önce tecrübe etmiş velilerin yaptığı yorumlar sayesinde kurumların artı ve eksi yönleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tamamen tarafsız gözlerden yapılan veli yorumları lise seçiminizde işinizi kolaylaştıracaktır. Lise profillerinden bu yorumları okuyabilirsiniz. Ayrıca sizler de bir lise ile yaşadığınız deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz o okulun sayfasına yorum bırakarak diğer ailelerin lise tercih sürecine destek olabilirsiniz.


Bornova kolejleri de bütünleşik yapı içerisinde anaokulundan başlayarak lise seviyesine kadar eğitim hizmeti vermektedir. Bu kurumlarda öğrenciler farklı bir okula geçmek zorunda kalmadan tüm seviyelerde eğitim alabildikleri için uyum sorunu yaşamamaktadır. Ayrıca öğrencilere kaliteli bir yabancı dil eğitim imkanı sunan Bornova kolejlerinde öğrenciler en az iki yabancı dili akıcı bir şekilde konuşabilecek seviyede okullardan mezun olmaktadır.


Bir gencin çocukluktan yetişkinliğe geçtiği lise döneminde geleceğini düzgün bir biçimde şekillendirebilmesi için bir çok seçeneğe sahip olması çok yararlıdır. Türkiye’de gençlere gelecekleri hakkında farklı seçenekler sunan birçok farklı tür lise bulunmaktadır. Her öğrencinin kendi hedefleri ve ilgileri doğrultusunda eğitim sağlayan bir lise türünü seçmesi çok önemlidir. Her lise türünün müfredatı, yönetimi, fiziki yapısı ve hedefleri farklıdır. Listeleme sayfaları üzerinden lise türüne göre aratma yaparak hedeflerinizin gerçekleşmesi için en doğru okulu bulabilirsiniz. Bornova’daki lise türleri Anadolu liseleri, fen liseleri, fen ve teknoloji liseleri, mesleki ve teknik Anadolu liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, sosyal bilimler liseleri, güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, Anadolu imam hatip liseleri, akşam liseleri ve çok programlı liseler olarak sıralanmaktadır. Bütün seçenekler arasından sizler için en iyi olan türdeki liseleri kolayca keşfedebilir, randevu alarak kayıt görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz.


Bornova Anadolu Liseleri verdikleri nitelikli ve geniş kapsamlı akademik eğitim ile öne çıkan eğitim kurumlarıdır. Bornova Fen Liseleri ise akademik kariyer hedefiyle yola çıkmış öğrenciler için son derece doğru bir tercihtir. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerine öğrenci yerleştiren bu liseler iletişim becerileri gelişmiş, problem çözme yeteneğine sahip bireyler yetiştirmektedir.


Bazı liseler mezun olduktan sonra hemen işe başlamak isteyen öğrencilere mesleki eğitim vermeyi hedeflemektedir. Bu öğrencilere Bornova Meslek Liseleri hitap etmektedir. Bu tür liselerde edindikleri mesleki eğitim ve kalifikasyonlar sayesinde isterlerse mezun olduktan sonra hemen iş hayatlarına atılabilmekte ya da üniversitede mesleki eğitimlerine devam edebilmektedir. Özellikle sağlık sektöründe çalışmak isteyen öğrenciler ise Bornova Sağlık Meslek Liseleri tercih etmektedir.


Çeşitli lise türleri ise özel ilgi alanlar ve yetenekleri olan öğrencilere özel kültürel, sanatsal, sportif veya dini eğitim sağlamaktadır. Bornova Sosyal Bilimler Liseleri, adı üstüne sosyal bilimlere odaklanarak geleceğin düşünürlerini; Bornova Güzel Sanatlar Liseleri görsel sanat dallarında eğitim vererek profesyonel sanatçıları; Bornova Spor Liseleri nitelikli spor eğitmenleri ile milli sporcuları ve Bornova İmam Hatip Liseleri de akademik ve dini eğitimi beraber vererek din insanları yetiştirmektedir.


Gündüzleyin çalışan veya başka sebepten dolayı eğitimlerini geleneksel liselerde devam ettiremeyen öğrenciler için Etimesgut Akşam Liseleri çok değerli bir seçenektir. Bu liseler akşam vaktinde esnek saatler ile ders vererek emekçi bireylere lise eğitimlerini devam ettirme fırsatı tanımaktadır. Son olarak, Bornova Çok Programlı Liseler ise diğer tüm lise türlerinde bulunan eğitimleri tek çatı altında sağlayan okullardır. Bu liselerde hem akademik hem mesleki eğitim sağlanmakta, her tür öğrenciye hitap edilmektedir.


Velilerin çok merak ettiği Bornova lise fiyatları ise birçok farklı değişkene göre farklılık göstermektedir. Bornova lise fiyatlarına ulaşmak isterseniz, okul profillerini ziyaret edebilir, bütçenizi zorlamayacak olan okullardan randevu alabilirsiniz. Birçok Bornova liseleri indirimler sunmaktadır. Birçoğu erken kayıt dönemlerinde çeşitli indirim fırsatları sunmaktadır. Bazı Bornova kolejleri bursluluk sınavları düzenlemekte ve başarılı öğrencilere burs imkanı sağlayarak onları bünyelerine katmaktadır. Siz de Bornova'daki kolejlerin bursluluk sınav tarihlerini görüntüleyerek bu site üzerinden bu sınavlara başvuru yapabilirsiniz.


Bornova liseleri listesi ile ilçede yer alan bütün liseleri tek bir sayfada görüntüleyebilir, okulları tek tek gezmek zorunda kalmadan ayrıntılı bilgilerini görüntüleyerek çocuğunuzun kaliteli eğitim almasını sağlayabilirsiniz. Bornova liselerinin; fotoğraf galerilerine, eğitim fiyatlarına, ortalama sınıf mevcutlarına, yabancı dil imkanlarına, fiziksel olanaklarına, eğitim anlayışlarına, giriş ve çıkış saatlerine ulaşabilir, birçok seçenek arasında karşılaştırmalar yaparak tercihinizi yapabilirsiniz. Bu tarz eğitim kurumlarının hakkında yazılarını okuyarak hedefleri ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz.


Bornova liselerini incelemek için vaktiniz yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarımızdan yardım alabilir, okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

Bornova Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Bornova Liseleri Taban Puanları

Okul Adı Okul Türü Yabancı Dili Taban Puanı Tavan Puanı En Düşük Yüzdelik En Yüksek Yüzdelik
İzmir Fen Lisesi Fen Lisesi İngilizce 488.2 500 0.15 0.01
Bornova Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 461.3 486.85 1.73 0.19
Bornova Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi Almanca 460.88 476.69 1.78 0.61
Bornova Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi Fransızca 459.96 476.69 1.84 0.61
Yunus Emre Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 426.71 451.73 5.7 2.65
Yunus Emre Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi Almanca 424.02 446 6.09 3.26
Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum