fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüzbakımevi

Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüzbakımevi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 07:30/12:00

Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüzbakımevi Hakkında

Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüz Bakımevi okul öncesi eğitim döneminde çocukların Bedensel(Psiko-motor Gelişim),Bilişsel, Sosyal-Duygusal, Dil ve Özbakım becerileri gibi temel gelişim alanlarını çok yönlü eğitim ortamlarında desteklemektedir. Yaş, gelişim özellikleri ilgi ve öğrenme ihtiyaçlarını göz önüne alarak, çağdaş eğitim metotları ile çocukların merak etme, gözlem, buluş becerilerini geliştirmek amacıyla çalışmalar sürdürülmektedir. Doğuştan gelen bir yetenek olan yaratıcılık sonrada öğrenilebilecek bir kazanım değil desteklenip, geliştirilecek bir yetenektir. Bu çevrede uygun fiziksel çevre, çocukların yaş özelliklerine göre hazırlanmış destekleyici bir program ve bu alanda özenle yetiştirilmiş personelle çocuklarda var olan bu yeteneği geliştirmek için çalışılmaktadır. Yaratıcılık eğitimi almak çocukların, karşılarına çıkan fırsatlardan yararlanmalarını, karşılaştıkları güçlükleri yenmek için yeni çözüm yolları bulmalarını, merak ederek soru sormalarını ve tahmin yürütmelerini, Araştırma ve deney yapma isteklerini arttırmalarını, hayal güçlerini geliştirmelerini, yeni ve değişik buluşlar ortaya koymalarını, herhangi bir konu üzerinde ilgi ve dikkatlerini uzun süre tutabilmelerini, ayrıntılara dikkat ederek yanlış ve eksiklerini hissedebilmelerini, yeni oyunlar keşfetmelerini, çevrelerini biçim ve mekân ilişkisiyle görebilmelerini, kendilerine güvenen, kendilerini geliştirip gerçekleştirebilen ve bağımsız olabilen kişilikler geliştirebilmelerini, kendilerini dış dünyaya, birlikte yaşadıkları ve tüm insanlara açık tutabilmelerini, Kendilerini yalnız bugün için değil, yarın için de hazırlayabilmelerini, fark edebilmelerini sağlamaktadır. Kurumda branş dersi olarak Montessori eğitimi vermektedir.

Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüzbakımevi Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüzbakımevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüzbakımevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüzbakımevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüzbakımevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüzbakımevi yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüzbakımevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüzbakımevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüzbakımevi Yorumları (14)

  • Merhaba öncelikle okul müdürümüz hasan bey eşi NİLAY hanım öğretmenimiz Beren hanım ve neşe annemize iki yıl boyunca verdikleri tüm emekleri için teşekkür ederim.

  • MN

    3 aylık kısa bir sürede kuruntulu takıntılı bir annenin güvenini kazandığınız için başta Müdürümüz Hasan Bey ve eşi Nilay hanım ,öğretmenlerimize ve bütün personel çalışanlarımıza çok teşekkür ederim. Sizleri tanıdıktan sonra ve özellikle Hasan beyin ilk konuşması gerçekten psikolojik anlamda bir anne olarak çok rahatlattı beni. Her konuda desteklerini esirgemeyen güzel kalpli Güler yüzlü insanlarsınız. Verdiğiniz o sevgi aile sıcaklığı çocuklarımı hemen ortamınıza alıştırdı. Bütün çocukların gözü kapalı emanet edilebileceği bir ortam sizden önce iki çocuğum bir birine uyum sağlamazken şimdi arkadaş gibi bir birleriyle oynamaları beni mutlu ediyor. Sizi gibi güzel insanlar hep hayatımızda olurlar inşallah başarılarınızın devamını dilerim iyiki varsınız

  • S

    Kızımın ilk kreş deneyimi ve anneye fazla bağımlı bir çocuk olduğundan çok endişelerim vardı. Sevgili Hasan bey olsun , öğretmeni Yeter hanım olsun çok ilgilendiler. Kızım bu süreci sorunsuz atlattı ve alıştı gayet severek gidiyor severek ayrılıyor biz Yaratıcı Çocuklar kurumundan gayet memnunuz. Kızımın ikinci evi

  • Oğlumun ikinci evi gibi oldu. Kreş deneyimini bizim için çok kolaylaştırdı. Kadrosu çok ilgili ve kaliteli. Etkinlikler öğretici ve eğlenceli. Yemekleri kaliteli. Temiz. Biz çok memnunuz.

  • NE

    İlk kreş deneyimimiz olmasına rağmen çok tedirgin başlamamıza rağmen bütün kaygılarım gitti. Okuldaki herkesin ilgisi ve deneyimi sayesinde cok guzel bir başlangıç oldu. Eğitim şekli okulun temizliği düzeni ve yemekleri mükemmel. Düşünen herkese tavsiye ederim.

  • Gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzu emanet edebileceğiniz bir eğitim kurumu. Hasan beyin özverisi ve eğitimcilerin ilgisi güvenmek için yeterli. Oğlumun diğer egitim kurumlarinda kreşe başlangıcı ne yazık ki iyi yapamadı. Korkulari vardı ve bu durumu asmamiz zor görünüyordu. Araştırdik ve yaratıcı çocuklara kayit ettirdik. Kısa sürede olumsuzluklar ortadan kalktı. Suan okula basladi ve cok heyecanlı. Bunu yaratıcı çocuklar ekibine borçluyuz. Herkese tavsiye ederim.

  • Kalite ve güvenin tam anlamıyla karşılık bulduğu yer. Alp demir severek gidiyor. Bir ebeveyn bundan başka ne isteyebilir

  • D

    Bizde bu sene başladık . Çok memnunum. Benim gibi aile sıcaklığı arayanlar için ideal bir kreş. Çocuğunuz hasta olduğunda Derya hanıma çok rahat teslim edebilirsiniz. Hasan Bey ve öğretmenimiz Şura Hanım da her konuda çok yardımcı.

  • Ei

    Merdiven olmaması gizli daklı depo vs olmaması güzel. Okul müdürü odasının heryere hakim konumda bulunması ve okul müdürünün sürekli orada bulunması çok güzel. Her sınıfa bir öğretmen bir de yardımcı öğretmen bulunması çok güzel. Yemekleri güzel olmalı çünkü çocuğumuz hepsini yiyip bitiriyor. Giriş çıkış saatleri çok uygun. Yardımcı ve güleryüzlü bir ekip var. Uyku odalarında kampet veya ranza olmaması tekli ahşap yatak bulunması çok güzel. Fiyatları da aynı şartlarda olanlara göre gayet uygun. Tuvalete götüren yardımcı anneler için seçtikleri kişileri uygun bulmuyorum. Ve de Çocukların tuvalette kendi kendilerine temizlenmeye teşvik edilmelerini tercih ederdim. Okulun alanı biraz daha geniş olsaydı keşke. Dış mekan gerçek çim ve daha geniş olabilseydi keşke.

  • GG

    Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebileceğiniz, eğlenerek öğrenmeyi ve öğretmeyi ilke edinmiş bir yer.Oğlum 6 aydır gidiyor ve çok mutlu. Ondaki ilerlemeyi ve hevesi gördükçe biz de çok mutlu oluyoruz. Özellikle İngilizce derslerinin oldukça verimli olduğunu düşünüyorum.Oyun eşliğinde sıkmadan öğreniyorlar tüm bilgileri.Başta sınıf öğretmeniz Şura Hanım ve Hasan Bey olmak üzere A'dan Z'ye tüm Yaratıcı Çocuklar çalışanlarına teşekkür ediyorum.

  • B

    yaklaşık 1 yıl oldu başlayalı Temiz, sevecen, öğretmenlerimiz ve kurum sahiplerimiz çok ilgili her şeyden önce oğlum hastayken bile kreş gitmek istemezken burda okulumdan geri kalmamalıyım öğretmenim ve arkadaşlarım özler diye koşa koşa gidiyoruz.Bu yüzden bizde çok mutluyuz.etkinlikler ve branş derslerde çok başarılı oğlumu gönül rahatlığı ile gönderiyorum.başta Öğretmenlerimize sonra tüm kurumda çalışıp cocuklarımıza özveriyle yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

  • EC

    benim gözümde o kadar çok olumlu yanı var ki, hangisini yazacağımı bilemedim doğrusu. Okul kapanma saatine yetişemediğim de "Siz yavaş gelin biz buradayız" demelerimi, kızımın öğretmenini benden çok sevmesini mi, Her şeyin çocuklar için olmasını mı, herkesin aileden birisi gibi olmasını mı, kızımda ki gelişim seviyesini görmek mi, etkinliklerin kalitesi mi, yemekler mi, bu liste böyle uzar gider. Kızımda bende mutluyuz kısaca. Teşekkürler Yaratıcı Çocuklar. :)

  • AA

    Okulun etkinlikleri, yemekleri, çocuğuma ve bana yaklaşımları ve ilgileri çok güzel.Her şey için bütün kreş çalışanlarına teşekkür ederim.

  • fk

    Okul cok temiz, yemekleri çok çeşitli ve etkinlikleri gerçekten çok güzel. her şey çocuklar için. oğlum ve yeğenim 4 yıldır oraya gidiyor cok memnunuz. aile ortamı var çok sıcak ve samimiler. çocuklarınızı gönül rahatlığı ile gönderebilirsiniz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yaratıcı Çocuklar Creative Kids Kreş ve Gündüzbakımevi İletişim Bilgileri

Turgut Özal Mahallesi 2196. Sokak 14/B Yenimahalle-Ankara
0 312 963 1821
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum