fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu

Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu Hakkında

2 ile 6 yaş arasındaki öğrencilere eğitim veren Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu; İstanbul ilinin Büyükçekmece semtinde eğitim öğretim hizmetleri sunmaktadır. Kurumda öğrenciler bilgiyi; ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, yaparak, sorgulayarak, yaşayarak edinmektedir. Kurumda çocuklar benlik saygısı gelişmiş, öz disiplini yüksek, paylaşımcı, farkındalığı gelişmiş, kendini ifade etmekte zorlanmayan, sorumluluk alabilme yeteneği gelişmiş, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına da saygılı olarak yetişmektedir. Kurumda aile katılımı desteklenmektedir. Velilerin kendilerini çocuk gelişimi ve eğitimi konusunda geliştirebilecekleri veli gelişim kursları düzenlenmektedir. Kurumda Milli Eğitim Bakanlığı standartlarına göre eğitim verilmektedir. İngilizce, mental aritmetik eğitimleri, yanında fen ve doğa etkinliği bulunmaktadır. Kurumda okul öncesi öğrencilerine resim, satranç, müzik, dans, drama eğitimleri verilmektedir. Okulda verilen hizmetler arasında; güvenlik, rehberlik, yemek, temizlik de mevcuttur. Her hafta belirli günlerde Uzman Klinik Psikolog desteğimiz ile ebeveynlere her anlamda karşılıksız destek sunulmaktadır. Okulda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün yemek hizmeti verilmektedir. Yemeklerin sağlıklı besinlerden yapılmış olmasına ve hijyenik ortamlarda servis edilmesine dikkat edilmektedir. Öğrencilerin okul içinde ve gezi etkinliklerinde güvende olması için gerekli önlemler alınmış olup öğrenciler velileri dışında kimseye emanet edilmez, gezilerde öğretmenleri asla yalnız bırakmaz, her çocukla tek tek ilgilenir. Öğrencilerin sağlığının olumsuz yönde etkilenmemesi için okulda tüm alanların temizliğinin devamlı olması sağlanmaktadır. Ayrıca hastalanan öğrenciler doktordan rapor alarak hastalık süresince evde dinlenirler. En güzel öğüt örnek olmaktır anlayışıyla; çocuklarımızın ve ailelerimizin esenliği için ''Günlük duyguları doyurmak yerine geleceğin doğru insanını yetiştirmek'' anlayışını ön planda tutuyoruz. Konusunda uzman eğitimci kadromuz, deneyimli branş öğretmenlerimiz ve uzman klinik psikolog desteğimiz ile gelin çocuklarınızın becerisini beraber keşfedelim.

Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu Yorumları (6)

  • DS

    3,5 yaşındaki oğlum için çok dikkatli bir şekilde haftalarca okul aradım. Daha önce yurt dışında yaşadığım için karşılaştırma kriterlerim biraz daha farklıydı bu arayışta. Rabbim karşıma bu güzel kardeşlerimi çıkardı. Tertemiz bir okul, oğlum okulda çok mutlu. Bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz

  • ÇB

    Çocuğumun bu okuldaki ikinci yılı seneye ilkokula başlayacak 2 senede bir çok güzel tecrübemiz oldu kızımla birlikte biz de pek çok şey öğrendik. Hem ilkokula iyi hazırlandı hem sosyalleşti hem de iyi bakıldı emekleri için sosnsuz teşekküler tüm ekibe

  • CA

    Rehberlik birimi çok ilgili çocuklarımızla tek tek ilgileniyorlar kızım okula alışmakta başta zorluk çekmişti ama öğretmenleri ve rehberik servsisi çok ilgilendiler şimdi gayet seviyor okulunu ve oldukça sosyalleşti

  • SK

    Kaliteli eğitim veren yıllardır çizgisini bozmayan bir okul. Alanında başarılı eğitmenlerle çalışıyorlar. Branş derslerinin çeşitliliği fazla yabancı dil eğitimi de oldukça iyi. İngilizce dersinde şarkılar söylüyor tekerlemeler öğreniyorlarmış kızım okulunu çok seviyor.

  • DA

    Oğlumu bu okula gönderiyorum bizim ikinci evimiz oldu diyebilirim Öğretmenlerinden personellerine tüm çalışanlar sevgi dolu güleryüzlüler kendi çocukları gibi ilgileniyorlar çocuklarımızla. Emekleri için teşekkür ederiz.

  • M

    Kızımın eğitimi süresinde her bakımdan çok memnun kaldığım bir okul. Velilere tavsiye ediyorum. Yapılan yorumlara katılıyorum. Yok.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yerdeki Yıldızlar Anaokulu İletişim Bilgileri

Cumhuriyet Mah. Yıldıray Çınar Sok. No:5, Beykent- Büyükçekmece/İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum