fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu

Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 12:00/18:00

Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu Hakkında

Çiğli Merkeze 5 dakika ve Mavişehir'e 9 dakika mesafede olan Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu; Aydınlıkevler Mahallesi, Çiftehavuzlar mevkisinde yer almaktadır. Geniş bir bahçesi ile bale ve drama salonları olan, kendisine ait yüzme havuzu ve görsel sanatlar sınıfı ile 100 öğrenci kapasiteli 4 katlı yeni bir okuldur. Sınıflarımız yaş guruplarına göre 3 Yaş, 4 Yaş, 5 Yaş ve 6 Yaş olmak üzere 4 ayrı grup ve 8 sınıftan oluşmaktadır. Sınıf öğrenci sayılarımız 12'yi geçmemektedir. Her sınıfta yaş gruplarına uygun İngilizce derslerimiz İngilizce branş öğretmenleri tarafından verilmektedir. 6 Yaş gurubumuzda İngilizce dersine ek olarak Almanca dersi de yer almaktadır.

Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu'nda Montessori eğitim sistemine benimsemiştir. Derslerimiz, materyallerimiz, eğitim oyun setlerimiz Montessori eğitimine uygundur. Montessori Eğitiminin detaylarına izmirciglianaokulu.com web sitemizden ulaşabilirsiniz. Eğitimin öğretim ile beraber yürütülmesine inandığımızdan "Değerler Eğitimi" önceliğimizdir.
Okulumuzun tüm çalışanları dört yıllık üniversite mezunu olup, branşlarında deneyimli kişilerden oluşmaktadır. Okulumuzdan Bayraklı - Karşıyaka - Çiğli İlçelerinin tüm mahallelerine servisimiz vardır. Havuzumuz yaz döneminde Haziran Ayı başında açılıp, Eylül Ayı sonunda kapanmaktadır.

Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, çağdaş eğitim yaklaşımları ile öğrencilerinin okul öncesi dönemdeki ilgi ve yeteneklerini kat kat artırarak hayata daima hazır ve geleceğe yön verebilecek kapasitede bireyler yetiştirmeyi kendilerine ilke edinmektedir.
Bünyesindeki rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetinden hareketle öğrencilerinin sağlıklı biçimde gelişmelerine katkı sağlamakta ve eğitim alanının diğer dönemlerinde oluşacak problemleri, temel olan bu dönemden önüne geçmektedir.

Çiğli'de okul öncesi eğitim hizmeti sağlayan Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu, tek düze eğitimden uzak yenilikçi eğitim anlayışı ile öğrencilerinin her açıdan bilgiyle donanmış bireyler olmasını amaçlayan eğitim yaklaşımları uygulamaktadır.
Bünyesine kattığı 3 ile 6 yaş arası öğrencilerin bu dönemdeki temel eğitimi sağlıklı biçimde almalarını amaçlamaktadır.
Okulun asıl amacı etkisini kısa sürede yitiren eğitim sisteminden uzaklaşarak yaşam boyu öğrenmeyi öğrencilerine kabul ettirmektir. Bu amacıyla birlikte öğrencilerinin oyun ve eğlence dünyalarından, erdemli bireyler olma yoluna giden adımları atmaları ve kendilerini tanıyan kişiler olarak hayata hazırlanmalarını sağlamaktadır.
Eğitim hayatının ilerleyen dönemlerinde de değerlerini taşıyan akademik, sosyal ve kültürel yönlerden bilgiyle donanmış topluma ve çevreye faydalı bireyler olması hedeflenmektedir.

Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca, Rusça, Ukraynaca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu Yorumları (16)

  • D

    Herkese mrb derya ben benim kizlerim var başta hakan metin erturk hocam olmak üzere tüm emeği geçen öğretmenlerimize çok tsk ediyorum buradan okula başlamadan öncesinde benim çocuklarım sürekli bir itisme oyuncaklarını paylaşım yapmamak uyku düzenleri yoktu vs etkinlik saten yapmıyorduk çalışıyorum çünkü bakıcı sadece karın doyur bırak oynasın başka birsey yapmıyordu ama inanin okula başladık paylaşmayı uyku düzeni etkinlik yapmayı vs gibi neler neler bize çok şeyler kattılar saygı değer öğretmenlerimiz emeklerine sağlık herkesin biz okulumuzdan çok memmunuz arti bu bizim 2 yılımız normal devlet okuluna gitmesi gerekirken bu yıl okul öncesi burasını tercih ettik çok memnunuz seneye artık 1 sınıf ayrılık vakti ama biz hiç bir zaman hakan hocamı ve öğretmenlerimizi unutmayacağız sizleri seviyoruz

  • Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizler olan güveniniz. ve iltifatlarınızla doğru yönde devam ettiğimizi tekrara görmek bizi mutlu ediyor. ilginiz ve memnuniyetiniz bizi çok mutlu etti.teşekkür ederiz

  • Öş

    Okuldan cocugum ve biz veli olarak cok memnunuz,ilkeye sahip cozum odakli bir okul.Ayni zamanda egitim disiplin beklentimizi karsiladi guvenle çocuğumuzu emanet edebiliyoruz ogretmenimiz gorkem hanim her daim iletisime açik, kararlı ve iletisim becerisi yuksek bir insan bu da cocugumuza olumlu yonde yansiyor bir cok yonu onun oglumuza kattiklariyla daha da gelisti emekleri icin kendisine burdan ayrica esim ve kendim adıma tesekkur ederiz

  • Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İlgi ve övgüleriniz için minnettarız. çok teşekkür ederiz

  • Bk

    1 sene boyunca araştırmış olduğum kreşlerden en iyisi, tüm çalışanları çok sıcak kanlı samimi insanlar oğlum çok severek ve isteyerek okula gidiyor ve çok yeni olmasına rağmen çok gelişim gösterdi çok memnunuz ve okulumuzu çok seviyoruz.

  • Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • Çocuğumuzun kreşe başladıktan sonraki davranışlarını gördükten sonra iyiki varsınız dediğim bir yer. Çocuğum burada bıraktı bezi, tuvaletini burada öğrendi biz ne kadar denediysek de olmadı. Sizleri güler yüzlü sıcak ve samimi bir şekilde karşılıyorlar fakat bu ilk görünüşte olan güler yüzlü duruş her zaman devam ediyor. Ne yapması gerektiğini ve nasıl davranması gerektiğini bilen bir kadro oluşturmuşlar. Bu işi ticaret için değil ne yapması gerektiğini bilen hakkını vererek yapan bir kadro var karşınızda. Siz işteyken yada evdeyken çocuğunuz ile ilgili her zaman bilgi alabilir onu görebilirsiniz. Zaten okulun özel gurubundan çocuklarımız ile ilgili sürekli bilgi paylaşımı yapılıyor yani çocuğun ne yaptı ne etti diye aklınız kalmıyor. Ayrıca istediginiz zaman da çocuğunuzdan bilgi alabilirsiniz. Müdür beye, öğretmenimize ve de öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Iyi ki diyorum.

  • Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kurumumuza gösterdiğiniz ilgi için bizler teşekkür ederiz

  • EY

    Çocugunuzu tereddüt etmeden gonderebileceginiz her açıdan güvenebileceğiniz bir okul. Temizligi, beslenmesi, guvenligi, etkinlik calismalari her konuda cok ilgililer. Guleryuzluler. Oğlum okula güle oynaya gidiyor. İyi ki sizleri tanımışım iyi ki sizi secmisiz. Oğluma birçok bilgi kattınız ve katmaya devam ediyorsunuz. Cok tesekkur ediyoruz.

  • Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizler teşekkür ederiz

  • NK

    Başta okul yönetimi sonra değerli öğretmenlerimizin çabası ve ilgisi için teşekkür ederim

  • Da

    Anaokuluna giden çocuğum için uzun araştırmalar sonucu fiziki alan ve ilgili öğretmen kadrosu ile aradığımı bulduğumu düşünüyorum. Özellikle pandemi döneminde hijyen olarak gösterdikleri özen ve hassasiyet içimi daha da rahatlattı.j

  • Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • EY

    Cocugumu gercek egıtımcılerın oldugu sevgı ıie ıcıce bır anaokulu ortamına gonderdıgım ıcın cok mutluyum Tıcarı kaygıyı one almadan cocugumun heryonden gelısımıne onem verdıklerı ıcın basta kurum mudurumuz ve ogretmenlerımıze tesekkur ederım

  • Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • ME

    Mart ayından beri oğlumu güvenle verdiğim bu okul karşımıza çıktığı için çok şanslıyız. İyi ki varsınız... Müdür Bey'in her konu da ki hassasiyeti ve titizliği, kurucu Özlem Hanım'ın uçsuz bucaksız sevgisi öğretmenlerin gayret ve başarısı takdire şayan. Çok çok teşekkür ederiz

  • ka

    Çocuklar için oldukça geniş imkanları olan, harika bir eğitim ve eğlence ortamı. Tüm öğretmenler ve özellikle okul müdürü Özlem hanım miniklerle son derece ilgili. Çiğli yakınlarında başka bir yuva aramanıza gerek yok.

  • BB

    Merhaba anaokulumuzla geçen yıl yollarımız kesişti Bir annenin gözü arkada kalmadan rahatlıkla çocuğunu teslim edebildiği ve tabi çocuğumun severek ve isteyerek gitmeside benim için en büyük artılarından gerçekten çok teşekkür ederim PInar öğretmenim Özlem öğretmenim kabuslarımı yok ettiniz çocuğum mutlu ben mutlu

  • HD

    Sıcacık sevgi dolu pırıl pırıl bir yuva her şey çok güzel güvenebileceğimiz gözümüzün arkada kalmayacağı güzel bir yuv yuva

  • öA

    okulu gezdim gördüm; pozitif enerji, güler yüz, umut, çağdaş yaklaşım, heyecan, sınırsız sevgi ve tabii mutlu miniklerin gülen gözleri hemen dikkatinizi çekiyor. Siz de mutlaka gidin görün, kararınızı verin ve çocuğunuz geleceğine güvenli, sevgi dolu ilk adımını atsın :)

  • Ta

    Gözüm arkada kalmadan çocuğumu emanet edebildiğim bir yer...özellikle özlem hanımın ilgi ve alakası içim çok teşekkürler..

  • Gg

    Öğretmenlerin hepsi birbirinden değerli. Onları tanıdığımız için çocuklarımı ve kendimi çok şanslı hissediyorum. Herkese çok teşekkür ederim

  • Çocuğumu güvenerek gönderdiğim için ve kattıkları her güzel şey için Anaokuluna teşekkür ederim. Öğretmenlerin hepsi birbirinden değerli. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Renklerin İçinde Çiğli Anaokulu İletişim Bilgileri

Aydınlıkevler Mahallesi, 6783. Sokak, No:37, Çiğli / İzmir
0 232 335 1605
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum