fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Ankara Keçiören Liseleri

Keçiören liseleri taban puanları, fotoğraf galerileri, fiyatları, adresleri ve iletişim bilgilerine ulaşarak en uygun okulu hemen keşfedin. Bölgenizdeki özel liselerin detaylı tüm bilgilerine Keçiören özel liseleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
82 okul bulundu.
%16 İndirim Özel Keçiören Bilce Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / 19 Mayıs Mah.
Özel Keçiören Bilce Anadolu Lisesi verified

9. sınıf öğrencisi ahmet öngay'ın velisi olarak; özel elif anadolu lisesinin, tecrübeli ve dinamik eğitimci kadrosuyla ö...

Özel Ankara Biltek Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Ovacık Mah.
Özel Ankara Biltek Okulları Anadolu Lisesi verified

Özel Ankara Biltek Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Diğer Okullar

Özel Keçiören Final Akademi Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Güçlükaya Mah.
Özel Keçiören Final Akademi Anadolu Lisesi

Öğretmenleriyle ve okul olararak super kaliteli eğitim..

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 15:45
Özel Ankara Akşam Lisesi Özel Okul
Keçiören / Etlik Mah.
Özel Ankara Akşam Lisesi

Zaman çok iyi , ciddiyet var. çok ilgililer. köklü bir okul o yüzden akşam lisesinde ankarada en güvenilir yer

  • Okul Saatleri:
    18:00 - 21:00
Özel Ankara Meltem Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Etlik Mah.
Özel Ankara Meltem Koleji Anadolu Lisesi

Okul ve öğretmenleri başarılı.

Özel Keçiören Ünlü Sınav Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Pınarbaşı Mah.
Özel Keçiören Ünlü Sınav Anadolu Lisesi

Özel Keçiören Ünlü Sınav Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 18:00
Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / İncirli Mah.
Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Özel Ankara Ayyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Türk Yurdu Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / İncirli Mah.
Özel Türk Yurdu Koleji Anadolu Lisesi

Özel Türk Yurdu Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Keçiören Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Ovacık Mah.
Özel Keçiören Okyanus Koleji Anadolu Lisesi

Özel Keçiören Okyanus Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:00
Özel Ankara Yeni Nefes Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Karargahtepe Mah.
Özel Ankara Yeni Nefes Koleji Anadolu Lisesi

Özel Ankara Yeni Nefes Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:15 - 16:15
Özel Keçiören Kampüs Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Kuşcağız Mah.
Özel Keçiören Kampüs Koleji Anadolu Lisesi

Özel Keçiören Kampüs Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ufuktepe Seviye Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Ufuktepe Mah.
Özel Ufuktepe Seviye Okulları Anadolu Lisesi

Özel Ufuktepe Seviye Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Başkent Örnek Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Yayla Mah.
Özel Başkent Örnek Koleji Anadolu Lisesi

Özel Başkent Örnek Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 18:00
Özel Genç İdeal Akademi Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Ayvalı Mah.
Özel Genç İdeal Akademi Anadolu Lisesi

Özel Genç İdeal Akademi Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ovacık Data Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Ovacık Mah.
Özel Ovacık Data Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Özel Ovacık Data Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:30
Özel Ankara Doğa Koleji Keçiören Fen ve Teknoloji Lisesi Özel Okul
Keçiören / Yayla Mah.
Özel Ankara Doğa Koleji Keçiören Fen ve Teknoloji Lisesi

Özel Ankara Doğa Koleji Keçiören Fen ve Teknoloji Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 16:10
Özel Keçiören Murat Yıldırım ASML Özel Okul
Keçiören / Kanuni Mah.
Özel Keçiören Murat Yıldırım ASML

Özel Keçiören Murat Yıldırım ASML aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ovacık Hayat Koleji Fen Lisesi Özel Okul
Keçiören / Atapark Mah.
Özel Ovacık Hayat Koleji Fen Lisesi

Özel Ovacık Hayat Koleji Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 19:00
Özel Başar Fen Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Kanuni Mah.
Özel Başar Fen Koleji Anadolu Lisesi

Özel Başar Fen Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Gönül Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Özel Okul
Keçiören / Pınarbaşı Mah.
Özel Gönül Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

Özel Gönül Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ayvalı Sınav Koleji Fen Lisesi Özel Okul
Keçiören / Ayvalı Mah.
Özel Ayvalı Sınav Koleji Fen Lisesi

Özel Ayvalı Sınav Koleji Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00
Özel Ayvalı Sınav Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Ayvalı Mah.
Özel Ayvalı Sınav Anadolu Lisesi

Özel Ayvalı Sınav Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00
Özel Ankara Çözüm Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Karşıyaka Mah.
Özel Ankara Çözüm Koleji Anadolu Lisesi

Özel Ankara Çözüm Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Çağrı Okulları Fen Lisesi Özel Okul
Keçiören / Karargahtepe Mah.
Özel Çağrı Okulları Fen Lisesi

Özel Çağrı Okulları Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ankara Doğa Koleji Keçiören Anadolu Lisesi Özel Okul
Keçiören / Yayla Mah.
Özel Ankara Doğa Koleji Keçiören Anadolu Lisesi

Özel Ankara Doğa Koleji Keçiören Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 16:10

Ankara Keçiören Liseleri

Keçiören ilçesi, bünyesinde bulunan köklü eğitim kurumları ve liselerinin yüksek üniversite sınav başarıları sayesinde çevredeki ilçelerden de öğrenci çeken, eğitim alanında öne çıkan bir bölgedir. Keçiören kolejleri alanında uzman eğitmen kadrolarıyla adından söz ettirirken Keçiören devlet liseleri de okul arayan veliler tarafından sıkça araştırılmaktadır. Bölgede yer alan liselerin ayrıntılı bilgilerine listeleme sayfaları üzerinden ulaşarak çocuğunuz için en iyi okulu hemen keşfedebilirsiniz. Okul profillerinde bulunan birçok bilgi sayesinde aklınızdaki soruları cevap bulabilir, bu sayede vakit kaybetmeden okul seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz.


Lise dönemi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tasarlanan 4+4+4 eğitim sisteminin son safhasını kapsamaktadır. Bu dönemde öğrenciler daha zorlayıcı konuları daha derinlemesine işlemekte, daha branşlaşmış dersler ile karşılaşmakta, meslek olanaklarını gözetmeye başlamakta ve üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanmaktadır. Bir öğrencinin lisede aldığı akademik eğitimin ve sınav hazırlığının kalitesi, hangi üniversitenin hangi bölümünü kazanacağını, alacağı üniversite eğitiminin niteliğini ve dolayısıyla profesyonel hayatındaki başarısını etkilemektedir. Bundan dolayı bir öğrencinin lise eğitiminin büyük bir kısmı üniversiteye geçiş sınavlarında çıkacak konulara yönelik konu anlatımı ve soru çözümleri ile geçmektedir. Her lisenin sınav hazırlık süreci farklıdır. Çocuklarının sınav başarısına önem veren veliler lise seçerken bu sürecin ne kadar etkili olacağına da bakarak lise tercihlerini yapmaktadır. Bu konuda bir fikir oluşturabilmek için veliler liselerin taban puanlarına, üniversiteye geçiş oranlarına, mezunlarının başarısına ve sunduğu sınava hazırlık programına önem vermektedir. Tüm bu bilgilere listeleme sayfasında ve okul profilleri üzerinden ulaşarak siz de tercihlerinizi en doğru şekilde yapıp, çocuğunuzun başarısını garantileyebilirsiniz.


Keçiören liselerinin sınav başarıları ve sundukları eğitimin kalitesi hakkında daha iyi bir fikir oluşturmak için bu liselere çocuklarını göndermiş olan velilerin veya bu okullarından mezunlarının tecrübelerinden yararlanmak önemlidir. Okulların profillerinde Keçiören liseleri yorumları bulunmaktadır. Keçiören'deki liseleri tercih etmiş ve bu liseler hakkında fikir sahibi olan bireylerin yaptığı yorumlara okul profillerinden ulaşabilir, bu yorumlara göz gezdirerek tarafsız gözlerden okullar ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu yorumlar okulun artı yönlerini ve eksik kaldığı noktaları görmenize olanak sağlayacağı için son derece önemlidir. Okulları tek tek gezerek vakit kaybetmeden tek bir sayfa üzerinden tüm okullar ile iletişime geçebilir, randevu alarak kayıt için görüşebilirsiniz.


LGS sürecini tamamlamış olan öğrenciler ve aileleri lise tercihlerini yaparken lise taban puanlarına ve yüzdelik dilimlerine dikkat etmektedir. LGS sonuçları açıklandığında öğrenciler bu bilgilere göre tercih listelerini oluşturmaktadır. Siz de Keçiören liseleri taban puanları ve yüzdelik dilimlerine ulaşmak isterseniz listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz. Devlet okullarını tercih etmeyen veliler de özel liseleri inceleyebilmekte, randevu alarak kayıt görüşmesi gerçekleştirebilmektedir.


Ülkemizde birçok farklı tür lise bulunmaktadır. Her lise türünün yapısı, müfredatı, eğitim yöntemleri ve hedefleri farklıdır. Kimi ileri düzey akademik eğitime, kimi mesleki eğitime, kimileri kültürel, sanatsal veya sportif eğitime; kimi dini eğitime ve bazıları da birçok eğitim türüne aynı anda odaklanmaktadır. Farklı hedefleri, hayalleri olan öğrenciler kendilerine en uygun olan lise türünü seçmelidir. Keçiören’de bulunan lise türleri, Anadolu liseleri, fen liseleri, fen ve teknoloji liseleri, Anadolu meslek liseleri, mesleki ve teknik anadolu liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, sosyal bilimler liseleri, güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, Anadolu imam hatip liseleri, akşam liseleri ve çok programlı liseler olarak sıralanmaktadır. Çocuğunuz için önemli bir dönem olan lise eğitimini güvenilir ve kaliteli bir kurumda sürdürmesini ve hayallerini gerçeğe dönüştürmesini istiyorsanız tüm liselerin ayrıntılı bilgilerini görüntüleyebilir, karşılaştırmalar yaparak en uygun okulu bulabilirsiniz.


Keçiören Anadolu Liseleri geniş bir yelpazede ileri düzey akademik eğitim veren eğitim kurumlarıdır. Önce temel akademik konularda eğitim alan öğrenciler, daha sonra sayısal, sözel, eşit ağırlık veya dil bölümlerini seçerek kendi hedefleri doğrultusunda branş dersler ile eğitilmektedir. Keçiören Fen Liseleri ise özellikle sayısal konulara ve bilimsel eğitime önem veren okullardır. Bu liselerden mezun olan öğrenciler üniversitede fizik, biyoloji, tıp, matematik, kimya gibi bölümlerde okuyarak geleceğin bilim insanları ve mühendisleri olarak yetişmektedir. Keçiören Fen ve Teknoloji Liseleri ise temel sayısal konuların yanı sıra bilişim, yazılım, robotik gibi konularla teknolojik bir eğitim de vermektedir.


Mesleki ve teknik açıdan kendini geliştirmek ve mezun olduktan sonra üniversite okumadan da bir meslek sahibi olmak isteyen öğrencilerin tercih ettiği lise türleri de bulunmaktadır. Bazı öğrenciler de bu liselerde okuduktan sonra hedefledikleri mesleki sektörde ilerleyebilmek için o alanda üniversite eğitim almaktadır. Keçiören Meslek Liseleri genel mesleki eğitim veren, öğrencilerine kariyer olanakları sağlayan eğitim kurumlarıdır. Bu liselerden mezun olan öğrenciler hemen çalışmaya başlayabilmekte, isterlerse de üniversitede mesleki eğitimlerini devam ettirebilmektedir. Keçiören Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri de aslında meslek liselerinin yeni ismidir. Bu liselerde de öğrenciler istedikleri mesleki ve teknik eğitim alabilmektedir. Özellikle sağlık sektöründe çalışmak isteyen öğrenciler için Keçiören Sağlık Meslek Liseleri değerli bir seçenek sunmaktadır.


Diğer lise türleri ise öğrencilerin özel ilgi alanlarına ve yeteneklerine yönelik kültürel, sanatsal veya sportif eğitim sunmaktadır. Keçiören Sosyal Bilimler Liseleri tarih, felsefe, edebiyat, coğrafya gibi konulara odaklanarak geleceğin tarihçilerini, filozoflarını, yazarlarını ve gazetecilerini eğitmektedir. Keçiören Güzel Sanatlar Liseleri de sanatsal yetenekleri gelişmiş olan öğrencilerin profesyonel sanatçı olma yolunda eğitildiği okullardır. Bu liselerde çizim, heykeltraşlık, boyama, ebru, seramik gibi çeşitli sanat dallarında eğitim gören öğrenciler geleceğin ressamları, heykeltraşları ve illüstratörleri olarak yetişmektedir. Keçiören Spor Liseleri de çeşitli spor dallarında becerikli olan öğrencilerin profesyonel eğitmenler tarafından milli sporcu olma yönünde eğitildiği eğitim kurumlarıdır. Basketbol, futbol, yüzme, jimnastik, güreş, okçuluk, voleybol ve daha birçok spor dalında eğitim gören öğrenciler uluslararası turnuvalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedir.


Hem nitelikli akademik eğitim hem dini eğitim almaya önem veren öğrenciler için de Keçiören Anadolu İmam Hatip Liseleri en doğru seçenektir. Keçiören İmam Hatip Liseleri mezunları ülkemizin en iyi ilahiyat bölümlerinde okuyarak geleceğin din insanları olarak yetişmektedir.


Bazı öğrenciler gün içinde çalışmaları gerektiği için normal liselerde eğitimlerini sürdürememektedir. Akşam vaktinde esnek saatler ile eğitim veren Keçiören Akşam Liseleri bu öğrencilere hem iş hayatlarını hem eğitimlerini ilerletme fırsatı tanımaktadır. Bu liselerde hem akademik hem mesleki eğitim verilmektedir. Son olarak, Keçiören Çok Programlı Anadolu Liseleri birçok farklı eğitim türünü aynı anda sunarak her aileye hitap edebilecek bir eğitim modeli uygulamaktadır. Bu liselerde birçok eğitim tarzı harmanlanmakta, herkese hitap eden bir eğitim deneyimi bulundurulmaktadır.


Keçiören lise fiyatları incelendiğinde ise aranan her fiyat aralığında okul bulmanın mümkün olduğu görülmektedir. Verilen eğitimin kalitesine, öğrencilere sunulan imkanlara ve okulun hedeflerine bağlı olarak değişen lise fiyatlarını okul profillerinden görüntüleyebilirsiniz. Bunun dışında eğitim kurumları erken kayıt dönemleri düzenlemekte ve öğrencilere çeşitli fiyat avantajları sunmaktadır. Liselerin bu dönemlerini öğrenerek avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.


Keçiören özel liselerini incelemek için vaktiniz yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alabilir, okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

Keçiören Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Keçiören Liseleri Taban Puanları

Okul Adı Okul Türü Yabancı Dili Taban Puanı Tavan Puanı En Düşük Yüzdelik En Yüksek Yüzdelik
Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi Fen Lisesi İngilizce 464.89 481.29 1.42 0.4
Vecihi Hürkuş Anadolu lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 430.06 464.81 5.25 1.44
Aydınlıkevler Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 415.93 444.55 7.31 3.43
Aktepe Şehit Köksal Kaşaltı Anadolu lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 388.22 422.13 12.06 6.36
Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum