fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çizgi Ötesi Anaokulu

Özel Çizgi Ötesi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/12:30

Özel Çizgi Ötesi Anaokulu Hakkında

Özel Çizgi Ötesi Anaokulu, Cumhuriyet bilincine sahip, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. 3-6 yaş aralığındaki çocuklara okul öncesi eğitim vermektedir. Okulda Çoklu Zeka. Montessori ve Reggio Emillia eğitimleri yürütülmektedir. Anaokulunda çocuklara, yaparak-yaşayarak, sorgulayarak, araştırarak, keşfederek, katılarak ve çok yönlü eğitim materyalleri kullanılarak ilköğretime ve hayata hazırlanması sağlanmaktadır. Okul sabah saat 07.30, akşam 18.30 saatleri arasında hizmet verilmektedir. Okulda Atatürk köşesi bulunmaktadır. Burada Atatürk'ün hayatı, ilkeleri, devrimleri ve sözleri görülmektedir. Okulda çeşitli branş dersleri uygulanmaktadır. Ayrıca Dikkat güçlendirme çalışmaları, Atölye çalışmaları, Ekolojik bahçe çalışmaları, sosyal aktiviteler, partiler ve geziler etkinlikleri yürütülmektedir. Çocuklar güne mutlu ve enerjik başlamak için sabah sporu ile eğitime başlamaktadır. Spor hava şartları izin verdiği sürece bahçede yapılmaktadır. Okulda göster-anlat proje çalışmaları yürütülmektedir. Çocuklar belirlenen günlerde evden getirdikleri nesneleri okulda arkadaşlarına ve öğretmenlerine tanıtmaktadır. Okulda veliler için günlük değerlendirme formları oluşturulmaktadır. Bu doğrultuda veliler gün boyunca çocuklarının yemek yeme ve sağlık durumlarını öğrenmektedir. Okulda her Pazartesi oyuncak günü, her çarşamba kitap günü yapılmaktadır. Okulda çocukların bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimleri için çeşitli etkinlik ve aktiviteler yürütülmektedir. Okulda belirli özel gün ve haftalarda kutlamalar yapılmaktadır.

Özel Çizgi Ötesi Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

Özel Çizgi Ötesi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çizgi Ötesi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Çizgi Ötesi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çizgi Ötesi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çizgi Ötesi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çizgi Ötesi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çizgi Ötesi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çizgi Ötesi Anaokulu Yorumları (3)

  • Ek

    Çocuğumun ilk okulu , her anlamda çok ilgili özverili olmanız size çocuğumu gözüm kapalı emanet edebilmemde en güzel vesilesiniz . İdarî olarak Şeyma ve Emine hanım başta olmak üzere tüm kadroya sonsuz teşekkürler. Sizler de gönül rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebilirsiniz . (İl dışındayız ve sizi çok özlüyoruz keşke yine sizlerden eğitim alabilsek)

  • e

    Özel Çizgi ötesi Anaokulu oğlumun ilk anaokulu tecrübesiydi ve iyi ki yollarımız kesişmiş. Öğretmenlerin , yöneticilerin tutumu yaklaşımı çok sıcak ve samimi. Oğlumun ikinci evi gibiydi çizgiötesi , taşınmak zorunda olduğumuz için ayrıldık ancak hala oradaki öğretmenlerini ve okulunu çok özlüyor oğlum. Yemekleri ayrı özenli, branş dersleri çok verimli. Her anlamda çok memnun kalacağınıza eminim. Gönül rahatlığı ile yavrunuzu Çizgiötesine emanet edebilirsiniz.

  • SK

    En kıymetlilerimiz evlatlarımızın okula mutlulukla gittiğini görmek ve onları sevgi ve ilgileri ile kucaklayarak karşılayan öğretmenlerimizin oluşu, verilen eğitimin yaşıtlarıyla arada yarattığı farklılık mutluluk verici. Çocuğunu okula gönül rahatlığıyla teslim edebilmek en büyük mutluluk. İşini büyük bir sevgi ile yapan insanlar olduğu için çocuklarımız da sevgiyle büyüyorlar ve bu çocukların gözlerinden okunuyor. Özellikle oğlum için kendi adıma idarecisi, öğretmenleri ve tüm çalışanlarınıza ayrı ayrı minnettarız, ilginiz, sevginiz için tüm ekibe sonsuz teşekkürler

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çizgi Ötesi Anaokulu İletişim Bilgileri

Şehit Osman Avcı Mahallesi, Melekli Caddesi, No: 6/Ba, Etimesgut / Ankara
0 312 963 1021
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum