fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Batı Çocuk Anaokulu

Özel Batı Çocuk Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 23
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:30

Özel Batı Çocuk Anaokulu Hakkında

Özel Batı Çocuk Anaokulu yaparak yaşayarak öğrenme metoduyla eğitim vermektedir. Kurum, 3 ve 6 yaş aralığındaki öğrencilerinin farklı zeka alanlarını geliştirmeye yönelik çalışmalar yürütmektedir. Bu sayede küçük yaştaki öğrencilerin zeka çeşitlerine göre eğitim alması sağlanmaktadır. Okul, öğrencilere yönelik aktiviteleri de bu prensiplerle gerçekleştirmektedir. Akıl ve zeka oyunları aktiviteleri küçük yaştaki öğrencilerin zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmaktadır. Beden eğitimi ve jimnastik aktiviteleri sayesinde de öğrencilerin fiziksel gelişimlerini maksimum seviyeye çıkarmayı amaçlamaktadır. Kurumda ayrıca drama, dans ve modern dans aktiviteleri de gerçekleştirilmektedir. Bu aktiviteler küçük yaştaki öğrencilerin öz güvenlerini artırmakta ve iletişim becerilerini geliştirmektedir.
Özel Batı Çocuk Anaokulu fiziksel imkanları ile bölgede öne çıkmaktadır. Kurumda bulunan mutfak ve sanat atölyeleri öğrencilerin hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmasını sağlamaktadır. Okulun müzik odası sayesinde öğrenciler erken yaşta müzik ile tanışmaktadır. Böylece eğitimciler müziğe yeteneği olan öğrencileri fark etmekte ve desteklemektedir. Ayrıca okulda bulunan kapalı spor salonu öğrencilerin soğuk havalarda fiziksel aktivitelerden uzak kalmasını engellemektedir.
Özel Batı Çocuk Anaokulu doğru materyal ve metotlarla öğrencilere yabancı dil eğitimi vermektedir. Eğitimciler küçük yaştaki öğrencilerin eğlenerek, oyunlarla erken yaşta yabancı dil eğitimi almalarını amaçlamaktadır. Kurum yabancı dil eğitiminin doğru metotlar ve yetkin eğitimcilerle verilmesine oldukça dikkat etmektedir.
Özel Batı Çocuk Anaokulu, yabancı dil eğitimindeki kalitesini artırmak ve öğrencilere en iyi eğitimi sunmak için sürekli olarak materyallerini güncelleyip yenilikçi eğitim metotlarını kullanmaktadır. Bu sayede, öğrencilerin dil öğrenme süreci daha etkili ve verimli bir şekilde ilerlerken, dil becerilerini güçlendirerek gelecekteki dil kullanımı için sağlam bir temel oluştururlar. Kaliteli eğitim yaklaşımları ile okul öncesinde öğrencilere dil eğitimini oyunlar, aktiviteler, şarkılar, tekerlemeler ve benzeri faaliyetlerle aktarmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Batı Çocuk Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Oyun Temelli Eğitim

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- İdareciler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Montessori Materyalleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Batı Çocuk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    23
  • Özel Batı Çocuk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel Batı Çocuk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Batı Çocuk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Batı Çocuk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Batı Çocuk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Batı Çocuk Anaokulu Yorumları (17)

  • Batı çocuk anaokulu bizim hayatımızın en güzel dönüm noktası oldu. Oğlum Alparslan sizin desteğiniz ile çok güzel ilerliyor iyiki kesişmiş yollarımız En değerlimiz Hilal hanımcım tanışmaya geldiğimizde o ilk günü ömrüm boyunca unutmayacağımHerşey olması gerektiği gibi

  • NP

    Kızım ellerinde büyüdü diyebilirim.Kesinlikle çok memnun kaldık.Bu yıl mezun oluyoruz artık , gerek öğretmenlerinin yoğun ilgisi gerek Hilal hanımın çabaları takdire şayan iyi ki Batı çocuk diyorum biz memnun ve üzgün ayrılıyoruz.Herkese çok teşekkür ederiz SaygılarEk olarak enstrüman dersi olabilir.

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZZ

  • MY

    Çocuğumu böyle mutlu ve istekli görmek sizin ne kadar kaliteli birer eğitmenler olduğunuzu kesinlikle gösteriyor. Şu bir gerçek ki anaokulunun nasıl iyi kaliteli değerli olduğnu çocuğumun mutlu olmasından daha iyi anlıyorum.En değerli varlığım sizde şuanda ve gözüm arkada kalmıyor çok teşekkür ederimm tüm öğretmenlerimize ve Hilal hocam size❤️Umarım sizlerde hep böyle mutlu olursunuz.

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederizzzz

  • Rs

    Harika bir okul , çocuğum çok gelişti Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, çok naziksiniz.

  • BA

    Öncelikle herkese Merhaba☀️ Oğlumun ilk senesi. İlk zamanlar böyle bir okul arayışı içerisine girdiğimde, Batışehir sitesinde oturmama rağmen bu okul aklıma gelmedi. Bir kaç okul arayışına girdim, görüştüm. Ama içime sinmeyen bir şeyler vardı. Akabinde sitemizde hali hazırda bulunan Batı Çocuğa geldik. İlk görüşmemiz çok olumlu geçmişti ama bazı şeylerin teoride kalma kaygısı içimde hep vardı. Neticesinde pratikte her şeyin daha olumlu, kapsamlı, sürdürülebilir olduğunu deneyimledik. Hilal hanımın bir müdürden ziyade anaçlığı, öğretmenlerimizin özverisi. Okulun genel ideolojisi, sosyal kültürel özellikleri, Atatürk ilkelerine bağlı olması beni cezbeden en önemli etkenler oldu. Çocuklarımızın milli olan bütün bayramları kutlamaları, öğrenmeleri, hepsine ayrı ayrı büyük emeklerle hazırlanmaları, hayatlarının ilerisi için bana göre naçizane çok kıymetli. Her öğretmenin , her öğrencisinin ( örnek veriyorum 3 yaş öğretmeninin 5 yaş grubu çocuğunun ismini bilmesi, tanıması) müthiş bir şey. Bence okulu özel kılan ender özelliklerden biri bu. Yada çocuk ve aile için her zaman bir şeylerin telafisinin hiç sorun etmeden edilmesi. Etkinliklerin çocukların gelişimine uygun, sosyal becerileri gelişecek şekilde seçilmesi, yüzleri gülerek eve gelmeleri , hepsinden önemlisi , anne kucağı gibi hissediyor olması benim aradığım en büyük özellik. Amannn dikkat ⚠️ bu okula bir defa kayıt yaptıran bağımlısı oluyor..

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çoook teşekkür ederizz, duygulandırdınız bizi ....

  • S

    Özellikle Hilal Öğretmen oradaysa gözünüz kapalı verebilirsiniz , içerisi çok şeffaf ve temiz , aşırı ilgili en önemlisi merhametliler bu sene ki ekip bir harika , branş dersleri inanılmaz güzel , evladınızı sımsıcak bir aile ortamına bırakmak istiyorsanız kesinlikle batı çocuk

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, çok naziksiniz.

  • Eb

    Merhaba bir dönemi okulunuzda bitirmek üzereyiz başta okul müdür Hilal dalar ve diğer tüm değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz özellikle sınıf öğretmenlerimiz Gül hanım ve Eda hanıma minnettarız . Çocuklarımızın yıl sonu gösterisini gözyaşları ve gururla izledim bir veli olarak dans öğretmenimiz Betül hocamıza ,Spor hocamız Elif hanıma gösterileri için çok teşekkür ederiz . Aslında yazılacak çok çok detay var ama buraya sığmaz

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    teşekkür ederiz çok naziksiniz

  • Rj

    Yönetime velilere ve öğrencilere iyi muamelesi için teşekkür ediyorum ve harika öğretmenlere çocuklarımıza gösterdikleri sabır ve çocuklara karşı harika muameleleri için teşekkür ediyorum.Oğlum dört yıl önce bu okuldaydı ve şimdi kızım, çok şükür, harika bir seçimdi.Spor hocasına,dans hocasına ve tüm okul çalışanlarına çok teşekkür ederim.Bence okul harika

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, çok naziksiniz.

  • Fs

    Gerçekten süper diyebilirim rahatça söyleyebilirim tam güvenecek bir yerdir

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, çok naziksiniz.

  • Sd

    Öğretmenler harika ve çocuklarla uğraşmak sakin ve eğlenceli.Çocuğumla baş etmek çok zor ama onu anladılar ve sıkı çalışmalarını takdir ediyorum ve onlara minnettarım.İnşaatçının yanındaki kapı açılır inşallah

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    teşekkür ederiz çok naziksiniz

  • YK

    Çok nazik ve özenli öğretmenler. Kreşe tam güven. Her zaman güler yüzlü ve misafirperver. Çocuk tam bir rahatlık içindedir. Her zaman çeşitli partiler. Bu en iyi anaokulu.

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, çok naziksiniz.

  • Öğretmenlerimiz çocuklarımızla ilgili veliler ile birebir temastadır. Okulda bir aile ortamı sıcaklığı oluşturulmuştur. Gamze öğretmenimiz ilgisi ile başlangıçta okula gitme sıkıntısı çeken çocuğumun okula alışmasını ve okulu sevmesini sağladı. Çok çok çok teşekkürler. Hilal öğretmenimizin belki çocuğumuzun sarılmaya ihtiyacı vardır deyip her öğrencisni kucaklaması çocuklarda güven problemini ortadan kaldırmıştır. Çok farklı özellikte çocuklara çok farklı velilere ulaşabilmelerini gördüğümüz öğretmenlerimize çok teşekkürler. Branş hocalarımızın ilgili olmadı özellikle Betül hocamın muhteşem dans gösterisi hazırlıkları bence çocuklar için sorumluluk bilincini arttırmaktadır. Her dans gösterisinde çocukların gözlerini Betül hocadan ayırmadan her komutuna uyma çabalarını görmek çok güzel. Elif hocamın çocuklarla düzenli her hafta spor dersi yapması bence çocuklarda spor bilinci oluşturması açısından çok değerli.İngilizce eğitimin arttırılmasının fayda sağlayacağını düşünüyorum. Özellikle psikolojik danışmanlık kısmında veliler ile birebir çocuğa yönelik konuşma gözden kaçan durumların ortadan kalkmasını sağlayabilir.

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederizzzz

  • Hu

    2 kızımıda bu anaokuluna gönderdim,çok memnun kaldım,öğretmenlerimizin ilgisi çok güzel,seve seve çocuklarınızı emanet edebilirsiniz,,,

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederizzzz

  • Ma

    Daha önce erkek kardeşim gidiyordu batı çocuga 2 sene devam etti ve bu sene benım kendi evladıma nasip oldu iyi ki ama iyi ki yıllar öncede batı çocukla yollarımız denk gelmiş okadar çok sevıyorum ki gözüm arkada asla kalmıyor evladımın yüzündeki gülümseme her sabah heyecanla gitme isteği tüm mutluluğumuza değer. Sevgili okul müdürümüz HİLAL hocam ilgi alakası güleryüzü hiç değişmeyen kalbi güzel hocamız. Veee sena hocam betül hocam iyi ki ama iyi ki sizler varsınız prensesimin sevgi dolu kalbi güzel öğretmenleri sizi çook seviyoruz:)Herşey cok güzel asla ama asla kadro degısmesın :)

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederizzzz

  • Rc

    Öğretmenler çok nazik Çocuklara anne gibi davranılıyor Çok teşekkür ederim Şiddetle tavsiye ederim

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • Burası okuldan çok fazlası . Temizlik üst seviye pırıl pırıl . Öğretmenlerdeki ilgi muhteşem .Braş derslerinde braş öğretmenleri hepsi kendi alanında çok başarılı. Çocukların hem eğitim hemde eğlenmesini mutlu olmasını istiyorsanız kesinlikle bu okul.Kurum değilde sanki aile sıcaklığı gibi sımsıcak çok samimi bir ekip var içeride çocukların gözü kapalı emanet edilebilecek tek anaokul diyebilirim.Önceliği çocuk,çocuğun mutluluğu için çabalayan çocukların temizliğini yemeğini hepsini ayrı özenle titizlikle sunan çok ama çok başarılı öğretmen ve müdüre sahip olan çözüm odaklı tek yer kesinlikle tavsiye ediyorum.4 4 lük fazlası var eksiği hiç yok çok memnunuz

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • A

    Okulun tüm imkanları mükemmel, nezaket ve sabır ve sevgili çocuklara ayırdığınız zaman. Az önce küçük kızım da dahil olmak üzere biraz çekingen olan çocuklardan daha yüksek sesle konuşmasına yardımcı olun ve sevdiklerinin yanında utangaç hissetmemesi için bir ricam oldu.Anaokulunda geliştirilmesi gereken bir sorun yok, çünkü sizin gibi değerli bir yönetici ile her şey yolunda gidiyor.

  • Özel Batı Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Batı Çocuk Anaokulu İletişim Bilgileri

Göztepe Mahallesi Batışehir Caddesi Batışehir Sitesi Batı Çocuk Anaokulu
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum