fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu

Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 09:00/12:30
Öğlenci: 12:30/16:00

Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu Hakkında

Kartal Şeker Ağacı Anaokulu olarak 3,4 ve 5 yaş grubundaki çocuklara hizmet vermekteyiz. Kartal Çavuşoğlu mahallesinde hizmet veren okulumuzda çocuklarımızın ahlaki değerlere sahip, kendisi, çevresi ve tüm canlılara karşı sevgi ve saygıyla bakabilen bireyler olmasını amaçlarız. Erdem Temali Eğitim Modelinin uygulandığı kurumumuzda, E-Tema'nın bir özelliği olarak ahlaki gelişim ve akademik eğitim birarada verilmektedir. bütün bu eğitimlerin yanı sıra kurumumuzda Kuran-ı Kerim eğitimide verilmektedir. Eğitimde sürekliliği hedefleyen Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu öğrenci , öğretmen ve veli işbirliğine önem vermektedir. İstanbul'un Kartal bölgesinde hizmet vermekte olan anaokulu kendine güvenen , değerlerini bilen , üretken çocuklar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Böyle bir nesil yetiştirebilmek için okulda çocukların en iyi şekilde eğitim alabileceği eğitim ortamı hazırlanmıştır. Okul fiziksel olanaklar bakımından oldukça elverişlidir. Müstakil binaya ve geniş bir bahçeye sahiptir. Böylece çocukların hem bina içinde hem de bahçe de güvenli bir şekilde zaman geçirmeleri sağlanmaktadır. Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu çocukların zihinsel gelişimini destekleyebilmek adına ve çocukların doğru ve çok yönlü düşünebilmesi için çocuklara Robotik Kodlama eğitimi verilmektedir. Akıl ve zeka oyunları bir diğer destekleyici aktivitedir. Çocukların ince kas ve motor kaslarının gelişmesine oldukça önem verilmektedir. Çünkü bu gelişim sağlandığı takdirde çocuklar ilkokula sağlam adımlarla başlayabilmekte ve ileri ki süreçte sıkıntı çekmemektir. Bu yüzden okulda el sanatları ve görsel sanatlar etkinlikleri düzenlenmektedir. Bu derslerin haricinde çocuklar için değerler eğitimi verilmektedir. Bu eğitim kapsamında milli ve manevi değerler aşılanmaya çalışılmaktadır. Müzik atölyesi ve koro çalışmaları ile keyifli zaman geçirilerek işitsel gelişim sağlanmaktadır. Yıl sonunda da aldıkları eğitim ile bir koro düzenlenmekte ve böylece bu eğitimlerin velilere sergilenmesi sağlanmaktadır. Çocukların gezerek , görerek ve araştırarak çok yönlü gelişimini destekleyen gezi kulübü ile yıl içerisinde çocukları birçok farklı yere götürerek çoklu gelişim sağlanmaktadır. Yabancı dil olarak İngilizce eğitim verilmektedir ve bu eğitim haftanın iki günü bir ders saati verilmektedir. Okul öncesi eğitimin önemli noktasından bir tanesi çocuklar anaokulundan mezun olduğunda ilkokul için hazır halde mezun olmasıdır. Matematik ve dikkat çalışmaları bu hazırlanmayı destekleyen eğitimlerdendir. Çocukların odaklarını yönlendirebilmeleri açısından dikkat çalışmaları oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Okulda bulunan rehberlik hizmetinin temel amacı çocukların önemli gelişim dönemlerinden olan okul öncesi dönemde çocukların gelişimini kontrol altında tutmak bu gelişimlerin olumlu olmasını sağlamaktadır. Olası problemlere karşı bu hizmet aile ve öğrencilere destekte sağlamaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu Soru - Cevap

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Eklektik Yaklaşım

- Çoklu Zeka Modeli

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu Yorumları (9)

  • Ab

    Evladımın ıkıncı senesı çok memnunum,öğretmenlerin şefkatle yaklaşması akademık anlamda her konuyu detaylı işlemesı değerler eğitimi…cocuk her anlamda bilgiye ve sevgiye doyuyor.İlk cocugum başka anaokuluna gitti ıkısı arasında cok büyük fark var.keşke imkan olsa oda buraya gelebılseydi

  • Öğretmenlerinden müdüründen ve eğitim anlayışından çok memnunuz. Eğitim haricinde çocuklara kattıkları çok değerli. İyi ki yollarımız kesişmiş. Allah hepsinden razı olsun.Kahvaltı menülerı daha besleyici olabilir.

  • ZP

    İki kızımın kreş dönemi için bu kurumu tercih ettim. Öğrencilerine karşı özverili, ilgili ve sevecen tutumlarından dolayı özellikle teşekkür ederim. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir yer diyebilirim. Kızların her gün severek okuluna gitti, bir gün dahi oraya gitmek istemiyorum gibi bir sözcük kullanmadı bence bu kıymetli bir dönüş.Katkı olarak bir bildirimde bulunmak istersem zaten aktiviteler mevcut ama sayısı artabilir.

  • GK

    İki senedir kızımın severek geldiği hatta önümüzdeki sene de devam edeceğimiz güzel okulumuz,okulun en sevdiğim yanı kendi sınırları içerisinde bahçesinin olması hem doğa ile eğlenerek parkta vakit geçiriyorlar. Asıl önemli konu Müdüremiz Arzu Hanım çok ilgili her konuda muhatap bulabiliyoruz.Gökyüzü Sınıfı öğretmenimiz Arzu Hanımda çocuklarla tek tek ilgili onları kırılmayacağı üzülmeyeceği gibi kuralları da bozmadan severek öğrenmelerine yol açıyor aslında aile ortamı gibi okul olunca diğer öğretmenleri de tanıma fırsatımız oldu hepsi güler yüzlü ve samimi çocuklar kendi öğretmenleri nöbetçi olmasa bile diğer öğretmenlere bile koşarak gidiyor biz memnunuz kızımın severek mutlu gitmesi zaten okulu bize anlatıyor yüz ifadesinden ayrıca bir de leziz yemekler yapan Mehtap teyzeleri var hazır gıda tüketimi yapmıyorlar günlük yemekleri hazırlanıyor kızım bazen benim yemeğimi bu öyle olmamış annecim diye sorguluyor. Ben çocuğumun her anlamda bilgiye sahip olmasını isterim ki burada da bunu görüyorum emeklerinizden dolayı teşekkür ederiz şekerağacıkartalYapılan İngilizce derslerinin biraz daha fazla olmasını isteriz

  • EB

    Ders çeşitliliği bakımından diğer okullara göre zayıf olsa da öğretmenleri bilgili ve tecrübeli olduğu için iyi bir eğitim veriliyor diyebilirim. Yemekleri sağlıklı ve hijyenik çocukların da damak zevkine hitap ediyor.

  • Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için teşekkür ederiz. Dikkat çektiğiniz hususlarla ilgili gerekli düzenlemeleri yapmaktayız.

  • AA

    Okulda deneye çalışmaları yaparak öğrenciler keşfederek öğreniyor ve eğlenerek. Ezberci bir eğitim yerine çocukların yaratıcılığını geliştirmeyi hedefleyen bir eğitim anlayışları var.

  • HN

    Sevgi Tanesi'ni herkese gönül rahatlığıyla önerebilirim. Biz çocuğumuzu gönderdik çok memnun kaldık. Derslerin yanı sıra sosyal etkinlikler ve gezilerle çocukların çevrelerini öğrenmelerini keşfetmelerini sağlıyorlar. Rehberlik hizmeti her sorunumuzla ilgileniyor ve bize bir çok konuda yardımcı oldu.

  • Üçüzlerimizi yolladık çok memnun kaldık. Her öğrenciyle özel olarak ilgileniyorlar. Çocuklar iyi bir eğitim aldı ve sosyalleştiler. Öğretmenleri tecrübeliler ve işlerini iyi yapıyorlar.

  • Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Çocuklarımıza en iyi hizmeti vermek için tüm kadromuz özveriyle çalışmaktayız.

  • AK

    egitimin yaninda anaokulununda katkilari ve egitime verdigi degerle inancli ve insanliga faydali nesiller yetistirmek gayesi içindeler.Emekleriyle bu gayeye hizmet eden butun ogretmen ve personele kolayliklar dilerim

  • Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kartal Şeker Ağacı Anaokulu İletişim Bilgileri

Çavuşoğlu Mah. Kültür Cad. No:16, Kartal / İstanbul
0 216 706 6874
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum