fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Mavi Gezegen Anaokulu

Özel Mavi Gezegen Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:30

Özel Mavi Gezegen Anaokulu Hakkında

2 ile 6 yaş arasında ki çocuklara eğitim veren Özel Mavi Gezegen Anaokulu İstanbul da hizmet vermektedir. Kadıköy de bulunan anaokulunda psikolojik danışman bulunmaktadır. Anaokulu geniş bir alana yayılmış olup büyük bir bahçesi bulunmaktadır. Anaokulunda oyun alanı, bahçe, yemekhane, uyku odası ve revir bulunmaktadır. Rehberlik hizmeti sunulan okulda ailelere çocukların gelişimleri hakkında seminerler verilmektedir. Anaokulunda yaz okulu imkanı bulunmakta olup isteyen öğrenciler kayıt yaptırabilmektedir. Anaokulunun güvenlik sistemi mevcut olup, okul binası, yemekhane ve bahçe emniyetlidir. Servis imkanı bulunan okulda öğrenciler evlerinden alınıp evlerine bırakılmaktadır. bulunan Özel Mavi Gezegen Anaokulu 'nda bulunan öğrenciler ailelerin belirlediği kişiler dışında kimseye teslim edilmemektedir. Oyun grupları bulunan anaokulunda çocukların eğlenerek öğrenmesine önem verilmektedir. İngilizce dil eğitimi verilen okulda yabancı dil eğitimi, kartlar, kitaplar, bilgisayarlar, projeksiyon cihazları, flash kartlar ile yapılmaktadır. Anaokulunda uzman öğretmenler gözetmenliğinde yüzme eğitimi verilmektedir. Sanatsal etkinliklere önem verilen anaokulunda bale, dans, drama, orff eğitimleri verilmektedir. Çocuklara orff eğitimi verilirken ritim duygusu ve müzik kulağı kazandırılmaya çalışılır. Anaokulunda çocukların analitik ve stratejik düşünmelerini küçük yaşlardan itibaren kazandırmak için satranç eğitimleri verilmektedir. Okulda bilişim kulubü de bunmaktadır. Anaokulunda oyun parkı bulunmaktadır. Oyun parkında çocukların güvenliği sağlanmıştır. Park da çocukları hem eğlendirecek hem de öğretecek oyuncaklar bulunmaktadır. 3 salıncak, mini roller coaster, kepçe, küçük yaş grubuna uygun tünelli ve çift kaydıraklı oyun grubu ve araba gibi bahçe kullanımına uygun oyuncaklar, bahçe dartı, kriket, çocuklar için bez frisbee, golf gibi oyuncaklar da mevcuttur. Anaokulunda 6 sınıf bulunmaktadır. Her sınıfta öğrencilerin öğrenme performanslarını güçlendirecek nitelikli malzemeler bulunmaktadır. Çok amaçlı sınıfta çocukların eğlenirken öğrenmesi için materyaller yanında akıllı tahta da bulunmaktadır. Anaokulunda 1 dönümden büyük bahçe ve 20 çeşide yakın meyve ağacı bulunmaktadır. Sınıflarda antibakteriyel halılar kullanılmaktadır. Özel Mavi Gezegen Anaokulu 'nda haftanın 3 günü veya 5 günü olarak günlük 2 saatlik oyun grupları bulunmaktadır. Özellikle küçük yaşlardaki öğrencilerin okula alışmalarını kolaylaştırmak, sosyalleşmelerini ve el becerilerini geliştirmek için oyun gruplarının büyük katkısı bulunmaktadır.

Özel Mavi Gezegen Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Veliler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- İletişim Becerisi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

Özel Mavi Gezegen Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Mavi Gezegen Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Mavi Gezegen Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel Mavi Gezegen Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Mavi Gezegen Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Mavi Gezegen Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Mavi Gezegen Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Mavi Gezegen Anaokulu Yorumları (8)

  • HU

    Öncelikle çok yoğun çalışan bir anne olarak, bakıcı yerine çocuğum okulda eğlenmeli diyerek yola çıktığım okul arayışında, Mavi Gezegen ile yollarımız kesişti. Kızım okula başladığında 26 aylıktı. Hatta bez kullanıyordu. Elbette hepinizin yaşadığı korkuları, endişeleri ve duygusal gitgelleri ben de yaşadım. Şuan kızım 5,5 yaşında. Ve hayatımda verdiğim en iyi kararlardan birinin bu okula gitmesi olduğunu düşünüyorum. 2.kızım için başka bir yer bakmadım bile çünkü bir bütün olarak hayalimin ötesinde bir deneyim yaşamış şanslı bir anneyim. Pedagog desteği inanılmaz başarılı, öğretmenlerin ilgisi, şefkati.. Fulya hanım'ın sürekli kendini yenilemesi ve tüm ekibin ahenk içinde çalışması. Bahçesi, çocukların gelişimi içi büyük avantaj. Oyuncakların hepsi bir amaca hizmet ediyor. İngilizce konusu ve poandemi döneminde hızla online sürece adapte olan bir ekip.. bence günümüzde tüm velilerin sorgulaması ve talep etmesi gereken bir konu. Kızım 4 yaşından beri aktif yüzüyoor - yine sevgili Fulya hanımın(okul sahibi) 1-1 çocuklarla havuza girip, suyu sevdirmesinden kaynaklı. biz ailece okulumuzu çok sevdik ve en kıymetlilerimizi teslim ediyoruz. Umarım herkes gönlüne göre bir yer bulur ama en çok çocukları mutlu olur!Sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir okul.

  • ŞS

    Kızım 2 sene bu okuldaydı. Hatta başlayacağı ilkokulun değil, buradaki hazırlık sınıfına gitti. Çok memnundum. Harika İngilizce öğrendi. Öğrencilerle birebir ilgilenilmesi ve bahçesi şahane. İlkokula gerçekten güzel hazırlıyorlar, çocuk gayet donanımlı başlıyor. Sahibinin de hep okulda olması insana güven veriyor.

  • bk

    Yüzme dersleri çocuğumuzun sosyalleşmesine çok katkı sağladı. Oyuncaklar yetersiz, yenilenmesi lazım.

  • OK

    Sıcak ilgi ,güven veren bir yaklaşımları var. İçim çok rahat bu güzel okulda, iyi ki varlar. Çocuğumuzu iç rahatlığıyla emanet edebiliyoruz.

  • BO

    Okula daha yeni başladı oğlumuz aklımdaki en derin soru şu an ilaçlama yapılıp yapılmadığı. arı alerjisi var ama evimize de çok yakın bir anaokulu. bir sorun yaşamaz inşallah bizim ufaklık

  • ÖG

    Okulun girişine bakınca acaba doğru adreste miyim diye bir soru beliriyor kafanızda. ama içeri girdiğiniz an ilgi, alaka, çocukların mutluluğu, okulun güzelliği. artık çocuğunuzu başka okula göndermeniz mümkün değil adeta

  • MK

    bence bir okulu mu anlatıyoruz bir harikayı mı önce bunu konuşmak lazım. bu kadar güzel bir bahçe, bu kadar güzel bir bina. ne desek boş rakipsiz adeta. üzerine birde harika öğretmenler ve harika bir ilgi

  • EV

    bahçesinin yeşilliği, oyuncakları ile çocuğunuzun güle oynaya vakit geçireceği bir okul. bizim çocuğumuz bundan önce apartman dairesinde tıkılıp kalmıştı maalesef. kesinlikle biraz olsun hareketli bir çocuğunuz varsa derdinize çare olabilirler.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Mavi Gezegen Anaokulu İletişim Bilgileri

Göztepe Mah. Dr. Zeki̇ Zeren Sok. Önal Apt.no:6 D:1/4 Göztepe/İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum