fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Parlak Fikirler Anaokulu

Özel Parlak Fikirler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Öğlenci: 12:00/17:00

Özel Parlak Fikirler Anaokulu Hakkında

Özel Parlak Fikirler Anaokulu, her anne babanın göz bebeği olan çocuklarını emanet alma bilincinde olarak ve eğitim rotasını bu rehbere göre şekillendirmektedir. Okul sorumluluk sahibi, milli ve manevi değerlerine bağlı, rekabete hazır, özgüven ve karakter sahibi, mutlu, başarılı, araştıran, sorgulayan, bilgiyi bulmayı ve kullanmayı bilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Okulda kullanılan materyallerden ders içi araç gerece, yapılan faaliyetlerden, kişisel gelişim alanlarına kadar gerçeğe yakın olmasına özen göstermekte onların bilişsel, duyusal, psiko-motor gelişimlerine destek olmaktadır. 3-6 yas arası çocukların gelişimlerini göz önünde bulundurarak onlara rol model olduğunun farkında olarak eğitim ilkelerini ve kurumsal prensiplerini de çocukların gelişimleri için şekillendirmektedir. Günümüz beslenme şekillerinin bozukluğu çocuklarımızın hayatına da etki göstermektedir. Özel Parlak Fikirler Anaokulu, bu konuda kararlı tutumunu korumakta ve sürdürmektedir. Alanında uzman beslenme danışmanlarıyla hazırlanmış menüsü, paketlenmiş gıdalardan uzak çocukların günlük, haftalık, aylık ihtiyacı olan protein, karbonhidrat, yağ dengesi özel olarak hesaplanıp menülere yansıtılmaktadır. Tüm besinler organik ve hijyenik olarak hazırlanmaktadır. Doğru ve sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirilen öğrenciler, fiziksel olarak sağlıklı ve dengeli büyümeye devam etmektedir. Özel Parlak Fikirler Anaokulu'nda bulunan branş dersleri; dans, bale, orff, jimnastik, robotik ve kodlama, Steam Maker ve haftanın 4 günü verilen İngilizce eğitimi ile sektöre yön vermeye devam etmektedir. Tüm yaş gruplarına yoğun yabancı dil etkinliği içeren İngilizce eğitimi verilmektedir. İngilizce çocuklara yaşlarına uygun yöntem ve oyunlarla verilerek en erken yaşta dil becerilerini geliştirmeleri sağlanmaktadır. Okulun kendine ait bir bahçesi ve bahçe içerisinde yer alan oyun alanı bulunmaktadır. Çocuklar bu bahçede güvenli bir şekilde fiziksel aktivitelerini yapıp, özgürce sosyalleşebilmektedirler. Okulda oyun grubu ve anne-çocuk oyun grubu hizmetleri de bulunmakta, ayrıca yaz okulu eğitimi ile de çocukların yazlarını da eğitici faaliyetler yaparak geçirmelerine imkan tanınmaktadır. Parlak Fikirler Anaokulu olarak, değerli anne, baba ve çocukları sevgi dolu yuvasına davet etmektedir.

Özel Parlak Fikirler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Gems ve High Scope

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

Özel Parlak Fikirler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Parlak Fikirler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Parlak Fikirler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Öğlenci grup 12:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Parlak Fikirler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Parlak Fikirler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Parlak Fikirler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Parlak Fikirler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Parlak Fikirler Anaokulu Yorumları (19)

  • DG

    Oğlum yeni okul dönemiyle birlikte, ilk okul deneyimine bu sene Parlak Fikirler'de başladı. Bir çok kreş gezdik zor bir karardı, ancak Parlak Fikirler'e kapıdan girdiğimiz an içimiz ısındı. Güven ve şefkat hissini dolu dolu yaşadık. Önceliklerimden eğitim ve okuldan beklentilerimin dışında okulun tek katlı ve merdivensiz olmasıydı. Sınıflar bahçe tuvaletler her yer güvenli ve huzur verici, öğretmenlerimiz çok cana yakın. Oğlum Destina Öğretmenimizin sınıfında, kendisi yumuşak sevecen ve güven veren bir insan, oğlumu gönül rahatlığıyla emanet ettim kendisine. İlk haftalardan itibaren oğlumdaki değişim çok mutlu etti. Kendi kendine yetebilen bir birey olma yolunda ilerliyor. Teşekkürler Parlak Fikirler iyi ki sizi tercih etmişiz.

  • GG

    Oğlumun için Okul serüveni 2yıl önce başladı. ilk talihsiz bir seçim yaparak beklentimizi karşılamayan bir anaokuluna başlayıp 3.gün yanlış bir tercih olduğunu anlamıştım ve ümitsizliğe kapılıp doğru bir seçim yapamayacağımın düşüncesine varmıştım. Tanıdığımız Parlak Fikirler Anaokulunu tavsiye etmesiyle vakit kaybetmeden görmeye gittim. Okul sahibi ve müdüresi ile Kübra hanımla görüştük. Evet dedim oğlum için seçeceğim güven ve sıcaklık veren yer burası bu okul olmalı. Zorlu bir alıştırma süreci ile başladık Öğretmenimiz Seda hanım bu süreçte öylesine yardımcı olduki bir yandan oğlumu adapte ertmeye çalışırken bir yandanda endişeli aklı oğlunda kalan anne ile her gün düzenli birşekilde ilgilenip bilgi verdi. bir kaç ay sonra her gün arayıp bilgi almalarım azaldı.. sonrasında bir aksilik olmadığı zamanlarda hiç aramamaya başladım. Artık biliyordum ki gözüm arkada değil oğlum güvende emin ellerde. 2 senedir tek kurduğum cümle var oğlumun anaokul süreci ve öğretmeni konusunda okadar şanslıyızki umarım gelecek yıllarda da buşekilde devam edebiliriz. öğretmen okadar önemliki.. başta okul kurucularına sonrada öğretmenimiz Seda hanıma teşekkürü borç bilirim. İyi ki bu yolculuğa Parlak Fikirler okuluyla başlamışız.

  • Yk

    2 senedir devam ettiğimiz okulumuzda bu sene son senemiz.böyle bir okulda olduğumuz için çok mutluyuz ama bir okadar da buruk çünkü ilkokulda aynı özveriyi,aynı ilgiyi,aynı sevgiyi merhameti ve lezzetti yemekleri bulamayacağımızı biliyorum.keşke aynı kadro bizimle birlikte gelse hep

  • ÖA

    Okulumuz açıldığından bu yana üç sene geçti,oğlumun bu sene son senesi,bir daha böyle,Yöneticileri,Öğretmenleri,çalışanları,tüm organlarıyla koordineli olan her geçen sene üstüne koyarak ilerleyen bir okul bulabilir miyiz bilemiyorum.Seda hocamıza ayrı bir parantez açmak gerekirse kendisi yeniliklere daima açık, günümüzün güncel eğitim ve pedagojisine hakim olması çocuklarımızı hep ileriye götürdüğü, inşa etmeye çalıştığı geleceğin alt yapısına olan emeklerini ne yapsak neler desek ödeyemeyiz.Betül öğretmenin sınıfının farklı olmasına rağmen dahi çocuklarımızla yakın ilgisi de bizi her daim mutlu ediyor.Diğer branş öğretmenlerinin yüksek motive ile işine bağlı olması da cabası.Bugün bir çocuğum daha olsa düşünmeden verebileceğim bir okul.Çocuklarımıza kullandıkları malzemelerin kalitesi,çocuklarımızın yediği yemeklerde sağlıklı menüleri ile.Semtimizde böyle bir okul olduğu için çok şanslıyız.Bu sene son senemiz olduğu içinde içimiz buruk.

  • bk

    okul öncesi eğitim aldığımız ve 2 yıldır devam ettiğimiz parlak fikirler anaokulundan çok memnunuz.Çevremizde okul arayışında olan tüm ailelere gönül rahatlığı ile referans veriyoruz.önce aileden biri, sonra öğretmen olan sevgili öğretmenimiz Seda Gezmiş'e.Okulda çocuklari, insan ayırımı yapmadan fiziksel kusurları önemsemeden yetiştiren eğitim ve eğitmen sistemini kuran değerli okul yönetimine ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • BA

    Parlak Fikirler anaokulu gördüğüm en sıcak en samimi ve çocukların fikirlerinin ön planda tutulduğu ,kurucularının işine olan sevgisi, özveriyle çocuklarımıza anne gibi yaklaşımı bir anne olarak gördüğüm tanıdığım en merhametli en güzel insanlardır. Bu okul anlatılmakla bitmez. Her gün yeni bir etkinlik ve partiler ile iç içeyiz. Okul Herşeyiyle çok donanımlı ve işini çok seven bir ekip var. Oğlum her gün yeni bir heves ve mutluluk içinde gidiyor. Buda bizleri anne baba olarak çok mutlu ediyor. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir okuldur. Küçük kardeşimizi de vermek istedik fakat yaşının dolmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Başta Betül öğretmenimiz olmak üzere bize katmış olduğu Herşey için teşekkür ediyorum ve diğer tüm öğretmenlerimizi çok seviyoruz.

  • SG

    HER YÖNDEN KENDİNİ GÜNDEN GÜNE GELİŞTİREN BİR OKUL. BU 3. SENEMİZ VE ÇOK MEMNUNUZ. ÇOCUĞUMUN AKADEMİK OLARAK GELİŞMESİ YANI SIRA EV SICAKLIĞI GÖSTEREN BİR ÖĞRETMENİMİZ VAR.EVET SEDA ÖĞRETMENİMİZİ :) ÇOK SEVİYORUZ VE ÇOCUĞUMUN KARAKTERİNİN TAM OTURDUĞU ŞU YAŞLARINDA İYİ Kİ BU OKULU SEÇMİŞİZ VE ÖĞRETMENİMİZLE KARŞILAŞMIŞIZ. TEŞEKKÜRLER PARLAK FİKİRLER AİLESİ

  • HS

    Hala iletişim halinde olduğumuz sevgili Parlak Fikirler Ailesi keşke 2,5 yaşındaki kızımı alsa☺️ 36 ayı doldurmayı sabırsızlıkla bekliyoruz☺️ Israrlarımız üzerine almadığınız, ilkeli ve her zaman çocuk odaklı olduğunuzu daha başlamadan gösterdiğiniz için çok teşekkür ederiz☺️ Bu aileye katılmak için dört gözle ayımızı doldurmayı bekliyoruz☺️

  • Bt

    Oglumun özel parlak fikirker anaokulunda 2.yılı ve cok memnunuz. Oglumun anaokul egitimine başladığı süreç de bu ikinci okuludur, ve ilk okulunda istemeyerek hergün gitmicem ben o okula diyerek gecirdigimiz sancılı gunleri 10 gün sonrası sonlandırarak başka bir okul arayışına girmiştim. Parlak fikirler anaokulunu arastırmalarım sonucunda buldum ve ilk görüşmemden itibaren güvenleriyle okulun donanımıyla ögretmenleriyle ve ilgisiyle gönlümüzü kazanmıstı. Oglumu bu kreşe kaydederek o sancılı donemleri beraber atlattık ve giderek okulunu ögretmenlerini aşçı ablamızı dahil cok sevdi. 2 yıldır da devam ediyor. Parlak fikirler anaokuluna sevgisinden ilgisinden dolayı tesekkur ederiz...

  • ES

    2 senedir iyiki bu okuldayız.hem okul eğitimi hem sosyal egitim en doğru şekilde öğretildi veli olarak çocuğumuz için çok güzel geri dönüşler aldık ne zaman bir sıkıntımız olduğunda hemen destek alarak beraber çözüme kavuşturduk. Çocuğunuzu güvenle birakacaginiz gozunuzun arkada kalmayacagi tertemiz tutulan, yemeklerine çocukların ve sınıfların temizliğine hep dikkat edilen onlara anne gibi sahip çıkan harikalar harikası bir anaokulu. Yöneticilerinden öğretmenlerine (Betul ogretmenimiz) hepsi çok donanımlı çok bilgili ileri görüşlü isini ve cocuklari gercekten cok seven merhametli kişiler. Onlara ne kadar çok teşekkür etsek az. Gözünüz kapalı çocuğunuzu gonderebileceginiz bir ana kucağı

  • Zt

    Oğlum okula hiç başlamak istemiyordu ve ilk senemizdi seda ögretmenimiz sayesinde tamaladık zorlu bir süreç geçirdik ama Şuan mezun olacak onun heycanını yaşıyoruz

  • BS

    Okul müdüründen öğretmenlerine dek saygılı güleryüzlü ve ilgili insanlardan oluşmuş bir eğitim çatısı. Her açıdan güvenle çocuğunuzu emanet edebılırsınız

  • FT

    Cocugumu anaokuluna vermek konusunda tereddutlerim vardi. Fakat Parlak Fikirler Anaokuluna gittigim ilk andan beri tüm soru isaretlerim kayboldu. İyiki de oyle oldu... Çocuğum 2 yıldır parlak fikirler de, biz cok güzel yol kat ettik. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • zs

    Her anlamda eksiksiz bulduğum tek okul çocuğunuzu güvenle bırakabileceğiniz aklınızda asla acabalarin kalmayacağı ,çocuğunuzun hergun eğlenerek ve öğrenerek geldiği mükemmel bir anaokulu

  • ne

    okulumuzu çok seviyoruz benim oğlum yarım gün gidiyordu tam gün gitmeyi istedi hatta bu sabah anne ben sabah karanlıkta gitmek istiyorum dedi özellikle betül öğretmenimize teşekkür ediyorum okulu sevdirdiği için çok memnunuz tüm öğretmenlerimize kolaylıklar ve başarılar diliyorum

  • EB

    Her açıdan çok donanımlı bir okul öğretmenler çok ilgili,pedegog var ve çocuğunuzun her anına hakim ve bu çok önemli ve değerli bir şey.Temiz ve güvenli bir okul çok memnunum en çok da oğlum memnun çok severek gidiyor.Eksiği yok fazlası var.

  • DG

    Oglumu biryıldir güvenle gönderiyorun ve oğlum 3 yaşında konuşamiyor kendini anlatamıyor du şimdi ikinci döneme girdik şimdi kendini anlatıyor ve anlıyor... ögretmen le güler güz ve cok ilgililer

  • EB

    Her açıdan donanımlı bir okul öğretmenler çok ilgili pedegog var ve çocugunuzun her anına şahit. Temiz düzenli güvenilir tavsiye ediyorum çok memnun kaldık..

  • S

    Çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir okul, eğitimi okulun guzelligi hersey mükemmel..Okul harika hicbir eksik yönünü gormedım..

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Parlak Fikirler Anaokulu İletişim Bilgileri

Çirçir Mah. Dönmez Sok. No:35/43A, Eyüp/İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum