fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bilimkent Anaokulu

Özel Bilimkent Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00

Özel Bilimkent Anaokulu Hakkında

Özel Bilimkent Anaokulu, İzmir'in Karabağlar ilçesinde yer alan bir okuldur. Geniş iç mekanları, kapalı ve açık oyun alanları ve 300m2 bahçesiyle çocuklara ferah bir eğitim ortamı sunmaktadır. Tek katlı toplam 500 m2lik müstakil bir binada, oyun salonu, uyku odası, yemekhane ve 6 sınıf ile hizmet vermektedir. Çocuklar okulun kendilerine sunduğu fiziksel imkanlar ile oyun oynama başta olmak üzere istedikleri sportif ve sanatsal organizasyonlar noktasında herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamaktadır. Öğle arası çocukların temiz ortamlarda yemeklerini sorunsuz bir şekilde yediği merkezde ulaşım ise servisler ile yapılmaktadır. Erken yaşlarda dil öğretinin önemli olduğu ülkemizde Özel Bilimkent Anaokulu öğrencilerine alanında uzman öğretmenler aracılığı ile dil eğitimi verilmektedir. Okulda yılın belirli dönemlerinde yapılan gezi ve seminerler ile öğrencilerin erken yaşlarda sosyalleşmesine katkıda bulunulmaktadır. Okulda resim ve benzeri farklı alanlarda çocukların ilgi ve yeteneklerine göre vakit geçirebilecekleri mekanlar da bulunmaktadır. Akıl ve zeka oyunları, drama, satranç, bale, değerler eğitimi, yüzme, görsel sanatlar, el sanatları okulda yapılan etkinlik ve derslerden bazılarıdır.
Özel Bilimkent Anaokulu’nda öğrenciler güne kahvaltı ile başlar, öğle yemeği ve ikindi takviyesi ile devam eder. Sertifikalı aşçı tarafından kendi mutfağında hazırlanan yemeklerin yapımında kullanılan tüm malzemeler çocuk gelişimine uygun, hijyenik ve organiktir. Öğrenciler, sağlıklı bir şekilde beslenirler ve düzenlenen çeşitli etkinliklerle mutfak becerileri de kazanırlar.
Anaokulu çağında oyun, eğitim programının temelini oluşturur. Serbest ve önceden programlanmış oyunlarla öğrenciler kendini ifade etmeyi, sosyalleşmeyi, paylaşmayı, hayal güçlerini geliştirmeyi, becerilerini uygulamayı öğrenirler. Özel Bilimkent Anaokulu’nda bu doğrultuda hazırlanmış eğitim programında yaratıcılık ve problem çözme, matematik ve deneysel aktiviteler, anadil ve yabancı dil etkinlikleri, el becerileri, sanat etkinlikleri yer alır. Proje bazlı eğitimi benimseyen okulda çocukların hem oyun parkı hem de tarım alanının bulunduğu bahçede düzenlenen etkinlikler, günlük eğitim programında önemli bir yer tutar.

Özel Bilimkent Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Bilimkent Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bilimkent Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Bilimkent Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Bilimkent Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bilimkent Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Bilimkent Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bilimkent Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bilimkent Anaokulu Yorumları (13)

  • şy

    okulun çocuğum üzerinde kısa zamanda olumlu etkilerini gördüm. çocuğumu keşke daha önce Bilimkente gönderseydim.

  • as

    dörtbuçuk yaşında bir kızım var. beş aydır bilimkente gidiyor. keşke daha önce gönderseydim. kızımda hem dil becerileri hem de zihinsel açıdan anlamlı gelişmeler gözlemledim. ayrıca insana müthiş bir güven duygusu yaşatıyorlar. kısacası çok memnunum.

  • ng

    4 yaşında bir kızım var. Kızımı güvenle, arkama bakmadan bilimkente bırakıp işime gidiyorum. iyi ki varsınız.

  • sk

    erkek çocuk annesiyim. okula başladıktan kısa bir süre içinde oğlumun dil gelişiminde çok büyük ilerlemeler gözlemledim. zamanla oğlumun tüm zihinsel ve bedensel aktivitelerinde müthiş ilerlemeler oldu. teşekkürler bilimkent anaokulu.

  • oğlumu iki yıl bu okula gönderdim. çok memnun kaldım. anaokulu arayan annne babalara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • Oğlumu 3.5 yaşında Bilimkent Anaokuluna gönderdim. Gerek öğretmenlerimiz gerek yönetim gerek de yardımcılar herbiri işinde çok iyiler. Oğlumuza verdikleri eğitim, sevgi, ilgi, alaka, disiplin son derece memnun kaldık. Biz Bilimkent ile oğlumuza çok şey kazandırdığımızı düşüyoruz. Şimdi 4 aylık bir oğlum daha var. Nasipse o da zamanı geldiğinde Bilimkent öğrencilerinden olacak :)-

  • ks

    okulun tek katlı olması ve bahçesinin oyun ve tarım amaçlı kullanılabilmesi harika bir şey. okulun fiziksel imkanları diğer okullardan çok daha iyi. tavsiye ederim.

  • KY

    okulun yetkileri, okulun bahçesini çok iyi kullanıyorlar. hem yeşil alan var hem de tarım alanı var. ayrıca okul bahçesinde kümes bile var. kızım ilk defa kümes hayvanlarını yakından tanıma imkanı buldu.

  • Okulun bahçesinde çocuklarla birlikte mevsimine göre sebze yetiştiriyorlar. Çocuğum market reyonlarında gördüğü sebzeleri, şimdi kendi eliyle ekiyor ve toplayıp yiyor. Bu okul sayesinde doğayı tanıdı. Teşekkürler Bilimkent Anaokulu yetkilileri.

  • kızını bu okula gönderen bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu okula çocuğumuzu kaydettik. okulda tam bir aile ortamı var. güvenle çocuğumuzu gönderiyoruz. çok memnunuz ve ısrarla tavsiye ederiz.

  • YB

    Çocuğunuzu güvenle bırakabileceğiniz bir anaokuludur. Okulun kurucuları da tecrübeli ve eğitim her kademesinde görev yapmış eğitimcilerde.

  • Eğitim sistemi ve etkinlik çeşitliliği açısından okulu çok beğendim. yemek ve servis hizmetleri de çok iyi. pekçok kurumda görmediğim ilgiyi ve profesyonelliği bu kurumda gördüm. tavsiye derim.

  • S

    Okul lokasyon, fiziksel imkanlar ve eğitim kalitesi açısından birinci sınıf anaokuludur.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bilimkent Anaokulu İletişim Bilgileri

Maliyeciler Mahallesi, 52/124. Sokak, No:41, Karabağlar/İzmir
0 232 335 1298
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum