fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu

Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu Hakkında

Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu, İzmir Buca bölgesinde öğrencilerini geleceğe hazırlarken uzman eğitmenleri ve fiziki açıdan zengin binasıyla okul öncesi eğitimlerini sürdürmektedir. Öğrencilere verilen okul öncesi eğitimde önemli olan nokta okulun ve eğitimin sevdirilmesidir. Bu bağlamda okul birçok etkinlik ve eğlenceli oyunlarla öğrencilere hem akademik anlamda bir şeyler katmakta hem de ruhsal ve zihinsel gelişimlerini arttırmaktadır. Öğrenciler bu etkinliklerde sosyallik duygusu kazanmaktadır. Yaşıtı bireylerle eğitim gören öğrenciler grupla ve bireysel şekilde bir çok etkinliğe dahil edilmektedir.
Buca Hayal Çağı Anaokulu, fiziki açıdan donanımlı bir okul olup öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek alanlarla donatılmıştır. Bir çok oyuncak ve alan bulunan okulda öğrencilerin sağlığı ve hijyenine büyük önem gösterilmektedir.
Okul modern anlayışlarından biri olan Montessori eğitimini de öğrencilere vermekte. Çok yönlü gelişim sağlayarak geleceğe bilinçli, bir çok alanda yetkinliğe sahip bireyler yetiştirmektedir.

Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu Yorumları (3)

  • ÖU

    Merhaba bütün samimiyetimle söyleyebilirim ki hayal çağı anaokulu hayatımın iyikilerinden. 3 yaşında kızım yaklaşık 8 aydır bu okulda ki ben çok kaba tabiriyle pinpirikli biriyim, bu okula vermeden bucadaki neredeyse bütün okullarla görüşme yaptım, araştırdım, etiket yapmış okullar dahil süslü binalar, hiç biri içime sinmedi, bir yakınımızın tavsiyesiyle görüşmeye gittiğim hayal çağı anaokulu ki iyiki gitmişiz, ilk andan bu güne kadar en ufak bir tereddütüm, endişem, acabam hiç olmadı okulla ilgili. İşletmecisi Fazıl bey ama ve Yasemin hanım okadar iyi insanlar ki, bu bütün okula, öğretmenlere, ve hatta aşçısı Songül ablaya kadar yansımış. İçleri çocuk sevgisiyle dolu, şevkatli çoook iyi kalpli insanlar. Gözümüz bir an olsun arkada kalmadan emanet ettiğimiz sevgi, şevkat dolu bir yuva. Size kesinlikle tavsiyem, eğer evladınızı anaokuluna verecekseniz muhakkak görüşün. Hiç pişman olmayacaksınız.

  • Öl

    İyiki diyoruz burayı tercih ettik Oğlum daha önce başka okula gidiyordu ve hep ağlıyordu hiç gitmek istemiyordu .kaydımızı okulumuza aldık ve ilk gün itibari ile eve geldiğindeki değişimi anlatamam şuan arkasına bakmadan okula gidiyor . Okulun yapmış olduğu etkinler çok güzel oğlumuZdaki değişim harika iyi ki varsınız

  • ST

    Okulumuzdan, ogretmenlerimizden, servisten, personelden çok memnunuz. Oğlum koşarak gidiyor. Fazıl bey ve yasemin hanımın güler yüzü, sürekli bilgilendirmeler, etkinlikleri, kısacası her şeyi ile mükemmel bir okul. İyi ki yollarımız kesişti. Arkadaşım da tavsiyem üzerine oğlunu hayal çağı anaokuluna kayıt ettirdi. Herkese tavsiye ederim.Herseyi dört dörtlük. Ben de hem öğretmen hem anne olarak fazlasıyla araştırma yaptım. Ve doğru karar vermişim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Buca Hayal Çağı Anaokulu İletişim Bilgileri

Vali̇ Rahmi̇ Bey Mah. 110 Sok. No:5, Buca / İzmi̇r
0 232 335 1298
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum