fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 09:00/13:00
Öğlenci: 11:00/17:00

Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi Hakkında

İzmir Balçova ilçesinde bulunan Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi 2015 yılında kurulmuştur. Özel anaokulunda 2- 6 yaş aralığında aktif öğrenme eğitim modeli öncelikli olarak minik bireylerin gelişimsel süreçlerine destek verecek bir çok yeni eğitim metotları kullanılarak eğitim öğretim süreçleri desteklenmektedir. Bu doğrultuda, farklı eğitim metotları olan Montessori ve Waldorf gibi yöntemler de eğitim öğretim süreçlerinde kullanılarak çocukların öğrenme deneyimleri zenginleştirilmektedir. Bu sayede çocuklar, hem akademik hem de sosyal becerilerini geliştirme fırsatı yakalamaktadır.
Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi alanında uzman eğitim kadrosu donanımlı sınıfları dünya standartlarında geliştirilmiş eğitim metotlarıyla çocukların okul öncesi eğitimi vermektedir. Farklı Dünyam Gündüz Bakım Evi'nde, alanında uzman anadili İngilizce olan eğitmen ile haftanın beş günü yarım gün İngilizce dil eğitimi verilmektedir. Bu program sayesinde çocuklar, erken yaşta yabancı bir dil olan İngilizceyi öğrenme fırsatı bulurken dil becerilerini geliştirme imkanı elde etmektedir. Kurumda; robotik kodlama, satranç ,yaratıcı drama, bale, jimnastik, dans, müzik, doğa, orman ve sosyal kültürel gezi etkinlikleri, gastronomi, fen ve matematik, okuma yazmaya hazırlık çalışmaları oyun temelli faaliyetlerle verilmektedir. Bu etkinlikler oyun temelli faaliyetlerle desteklenerek çocukların keyifli bir öğrenme deneyimi yaşamaları sağlanmaktadır. Ayrıca, fen ve matematik çalışmaları ile okuma-yazma hazırlık çalışmaları da kurumun programı içinde yer almaktadır.
Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi "Her Çocuk Kendine Özeldir" misyonu ile öğrencilerin bireysel farkındalıkları göz önünde bulundurularak eğitim faaliyetlerini devam ettirmektedir. Kurum, minik öğrencilerin; oynayarak, eğlenerek, keşfederek, soran, cevap arayan, sağlıkla büyüyen, gelişen ve Atatürk ilkeleri yönünde ilerleyen, bireyler olarak hayata hazırlanmasını amaçlamaktadır. Öğrencilerin kendilerini ifade etmelerine ve potansiyellerini keşfetmelerine olanak tanıyan sanat, müzik, spor ve doğa etkinlikleri özel anaokulunda düzenlenmektedir. Özellikle robotik kodlama, satranç, yaratıcı drama, bale, jimnastik, dans, müzik gibi alanlarda öğrencilere geniş bir yelpaze sunulmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Aktif Öğrenme Sistemi

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Ayda 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 11:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi Yorumları (17)

  • NB

    Değerli Müdürümüz Tuba Hanım ve ekibi güzel öğretmenlerimiz hepsi çok değerli ve ilgiler.Böyle bir bakımevi ile karşılaştığımız için çok şanslıyız.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum…Saygı ve sevgi ile…Benim yok.Gayet yeterli.

  • Nc

    Nerden başlasam nasıl anlatsam degerli ögretmenlerimizin ve okul müdürümüz Tuğba hanımın ilgisi sevgisi yüreğinizi sımsıcak edicek türden oğlumu gözüm kapalı onlara emanet ediyorum bizim ikinci evimiz orası şehrin içinde müstakil bir bina ve gerçekten adı gibi farklı bir dünya saf sevgiden oluşan kötülüklerin giremediği bir yuva anlatılmaz yaşanır onlara ne kadar teşekkür etsek azdır bu işe gönlünü vermiş profesyonel donanımlı bir kurum kesinlikle tavsiyemdir..

  • Yk

    Tüm beklentilerimizi karşıladığını düşünüyorum emeklerine sağlık güvenle gönderebilirsiniz Tuğba hanım ve ekibi bu konuda gerçekten çok başarılı

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜRLER GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN

  • VS

    Arkasimin önce kızını daha sonra oğlunu gondederdigi Özel farklı dünyam gündüz bakım evi ile yollarımız kesişti . Yigenim için görüşüp ve verdiğimiz karardan dolayı inanılmaz mutlu ve huzurluyuz sebebine gelince , okulun eğtim , öğretim iletişim oyun , spor ve servisine varıncaya kadar daha sayamadığım bir çok aktivite ve en önemlisi güler yüzle ilgiyle ve sonsuz sabırla çocuklarımıza kattıkları her şey için minnettarım çünkü sadece özel gündüz bir bakım evinin dışında sizinlede olan iletişimleri, ilgileri ve en önemlisi donanımlı bir kadro ile titizlikle verdikleri eğtim bizim için çok ama çok önemli olmuştur yigenim 13 aydır bu okulda ve önümüzdeki eğtim ve öğretim yilindada devam edicek . Öncelikle Okul ve eğtim sorumlumuz Tuba hanım , öğretmeniz Nahide hanım ve tüm emeği geçen herkese minnet ve şükranlarimi sunuyoruz İYKİ VARSİNİZ iyki sizinle yollarımiz kesictiOkulun her yıl kendilerine ve çocuklarımıza kattıkları dan dolayı sadece BAŞARILARİNİN devamını diliyorum

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜRLER GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN

  • Eg

    Kızım 3 yaşında başladı bu okula şu an 6 yaşa başlayacak ve gerçekten çok memnunum. öğretmenler ve çalışanlar o kadar özverili ki çocuklarımıza kendi çocukları gibi sahip çıkıp yetiştiriyorlar. Bazı okullar gibi orayı ticarethane olarak görmeyip öncelik çocuk odaklılar. ayrıca büyük büyük okullarda alacağınız tüm eğitimleri bu okulda da bulmanız mümkün (ingilizce, bale, satranç, jimnastik yazın yüzme dersleri vb.) (belki küçük bir ayrıntı ama bence önemli bir şey de değinmek istiyorum tüm yaş grubu öğretmenleri kendi sınıflarında olmayan çocukların bile hem isimlerini hem de karakterlerini tanıyorlar)

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜRLER GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN

  • Os

    Tüm öğretmenler çalışanlar dahil hepsini takdir ettiğim çok sevdiğim insanlar eğitiminden de aktivitelerden de çok memnunum takdir ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜRLER GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN

  • Ts

    Yazmakla bitermi bilmem ama başlayayım 1.yoneticilerimiz öğretmenlerimiz bu kadar bilgili ilgili kesinlikle acaba ne yapıyor diye düşünmekten se Allah'ım her gün yepbyeni şeyler öğrenmesi paha biçilmez benim bile oglumdan ogrendiklerim var 2.velilere karşı anlayışları sıcak kanliliklari biz sormak için ne düşünüyorsak hemen akşama mobil kreş ve en küçük bir şey olsa ateşlenme veya çarpma düşme öğretmen lerimiz yönetim hepsi basindalar kendi evlatlarindan kesinlikle ayrı tutmuyolar 3.servis bu kadar ilgili güzel taşımazlar Daha çok yazcak şey var anlat anlat bitiremem.On numara beş yıldız daha ne olsun

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜRLER GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN

  • En başta eğitim sistemini ve işleyişini çok beğeniyorum çocuğumu gönderdiğim ilk günden beri bilgi yüklü gelmektedir. Hiç pişmanlık duymadım çocuğum ve biz bireyler çok mutluyuzOkul yönetimi ve öğretmenleri katıldıkları eğitimlerle kendilerini geliştirdiklerini görmekteyim ve bu biz velilere pozitif olarak yansımaktadır

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    NE MUTLU BİZE . BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

  • ÖB

    AKLINIZDA HİÇBİR ŞÜPHE KALMADAN BIRAKABİLCEĞİNİZ BİR OKUL. TEMİZLİK GÜVENLİK YEME-İÇME EĞİTİM BRANŞ DERSELERİNİN AYRI AYRI ALANINDA UZMAN ÖĞRETMENLER TARAFINDAN VERİLMESİ VE HERGÜN ALDIKLARI İNGİLİZCE EĞİTİMLE GÜNDEN GÜNE İLERLEYEN ÇOCUĞUMU GÖRDÜKÇE İYİKİ FARKLI DÜNYAM DİYORUM. TUĞBA HANIM VE EKİBİ İYİKİ VARSINIZ.KESİNLİKLE ŞUBELEŞMELİ

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    HER GEÇEN GÜN BÜYÜMEYE DEVAM ETMEKTEYİZ. İLERLEYEN ZAMANLARDA ŞUBELEŞME FİKRİMİZ ELBETTE VAR ÇOK TEŞEKKÜRLER :)

  • Tc

    Kız kardeşim için anaokulu arayışımız uzun sürdü zorlu bir sürecek sonunda kararımızı Farklı dünyamdan yana kullandık iyi ki Farklı dünyamı seçmişiz. Başta kurucusu tuğba hanım olmak üzere öğretmenler ve bütün çalışanlar çok güler yüzlü bir okadarda işinin eğitimini almışlar insanlar. Hiç aklımız kalmıyor tırnağına taş değse haber veriliyor ve bu durum bizim içimizi rahatlatıyor. Her koşulda yanımızdalar iyi ki Farklı dünyam ailesi :)

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    SİZLERDE BİZİM İÇİM ÇOK KIYMETLİ VE DEĞERLİSİNİZ TEŞEKKÜRLER :)

  • Nc

    Sabahtan akşama kadar güvende ve gözümüz arkada değil buna içimiz rahatlıkla söyleyebilirm iyiki varsınız keşke ilk okulda da devam edebilsek bunu içtenlikle isterim

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    KEŞKE DEDİĞİNİZ GİBİ DEVAM EDEBİLSEK BİZLERDE MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇOK ÖZLÜYORUZ. BURASI ONLARIN OKULU NE ZAMAN İSTERLERSE GELEBİLİRLER :)

  • Ed

    Ben çok memnunum açıkçası Tuba hanımın eğitimci tutumu öğretmenlerin ilgisi çalışan personellerin güleryüzlü olmasına kadar bi çocuğun okula alıştırma evresi için en ideal okullardan.Yok teşekürler

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ :)

  • GO

    Kendi gözümün önünde bile bu kadar güvende hissetmiyorum çocuğumu. Öğretmen kadrosu ve öğretmenlerin ilgi alakaları o kadar mükemmel ki çocuğumun hasta olup okula gitmediği günleri kayıp sayıyorum. Kendini çok çok fazla geliştirdi çocuğum buraya başladığından beri. Emekleri çok büyük tüm ekibin hakkı ödenmez. Gurur o gün yemek az yediyse veya yemediyse arayıp sebebini bile soruyorlar bu kadar ilgililer Biraz daha geliştirilirse zaten dünya markası olurlar bence :) tüm gelişim tamamlanmış fazlasıyla.

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜRLER BU GÜZEL YORUMLAR İÇİN ÇOK NAZİKSİNİZ :)

  • Hi

    Canımız müdürümüz Tuğba hanım ve ekıbı öğretmenlerimiz ıyıkı var Tabı Tolga bey sızlerde ıyıkı varsnz bız bı saat ılgılennce yoruluyoruz canımız kıymetlı öğretmenlerimiz bütün gün sıkılmadan ılgılenıyor sabrınız ve emekleriniz için minnettarız size farklı dünyam ❤️❤️Herseyiyle en guzelını yapıyorlar ❤️

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL YORUMLARINIZ BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ TEŞEKKÜRLER

  • EO

    İki oğlum da okul hayatına ilk adımını böylesine titiz, sıcak , tecrübeli ve en önemlisi güven dolu okulda attı. Başarılarınız daim olsun Farklı Dünyam ailesi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜRLER :)

  • Sg

    Ben hem kızımı, hem oğlumu bu anaokuluna gönderme fırdatı bulan şanşlı bir veliyim. Herseyden önce çocuklarımıza inanılmaz ve gerçek bir özen ve sevgi gösteriliyor. Sağlık hijyen gıda gibi en önemli konular sizin için asla sorun olmadığı gibi eğitimde tğm detaylar düşünülmüş ve kapsamlı şekilde veriliyor. Tüm özeni ve ilgisi için tesekkürler Farklı dünyam ailesi...Bence tek gelişmesi gereken yanı şubeleşme. Bu deneyim ve birikimi çoğaltmanız dileğiyle

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ :)

  • ÖB

    iki yıldır hizmet aldığımız her daim telefonun diğer ucunda çocuğum hakkında bilgi alabildiğim bir okul . çocugum hergün mutluluk ve heyecanla okula gitmek istiyor . bizim için farklı dünyam bir şans ...

  • Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ :)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Farklı Dünyam Gündüz Bakımevi İletişim Bilgileri

Eğitim Mah. Şair Neyzen Sok. No: 3, Balçova/İzmir
0 232 335 1827
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum