fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Karşıyaka Bir Anaokulu

Özel Karşıyaka Bir Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:30

Özel Karşıyaka Bir Anaokulu Hakkında

Kurucumuz
Gözde Oral, okul öncesi eğitimde lisans ve yüksek lisans eğitimini başarıyla tamamlamış, 20 yıllık deneyime sahip bir eğitim uzmanıdır. Ayrıca oyun terapisti olarak görev yapmakta, dil ve zeka gelişimi konularında uzmanlaşmıştır. Okul öncesi eğitim ve yaklaşımları üzerine aldığı eğitimleri hem öğretmekte hem de paylaşmaktadır. Ayrıca Montessori eğitimeni olarak da görev yapmaktadır.
Akademik bakış açısıyla "Yaratıcı ve Kendine Güvenen, Özgür ve Mutlu Çocuklar Yetiştirmek" ilkesini benimsemektedir. Bu slogan, eğitim anlayışını ve hedeflerini özlü bir şekilde ifade ederek, çocukların bireysel potansiyellerini ortaya çıkarmaya odaklanan bir yaklaşımı temsil etmektedir.
Okulumuz
Karşıyaka bölgesinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Özel Karşıyaka Bir Anaokulu, 3-6 yaş grubundaki çocuklara yönelik eğitim veren özel bir okuldur. Yüksek güvenlik standartlarına uygun olarak yeni ve sıfır bir binada hizmet vermektedir. Deprem yönetmenliğine uygun bir şekilde tasarlanmış olan okulumuz, öğrencilerin güvenliği ve konforu ön planda tutularak inşa edilmiştir. Okulumuzun 350 m2 bahçesi, çocukların açık havada oyun oynama ve etkinliklere katılma imkanı sağlayarak, sağlıklı bir öğrenme ortamı sunmaktadır.
Özel Karşıyaka Bir Anaokulu’nda çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli özel dersler sunmaktadır. Robotik kodlama ve dikkat dersleri, öğrencilerin teknolojiye olan ilgilerini destekleyerek problem çözme yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olur. Her gün düzenlenen bilişsel etkinlikler, çocukların zihinsel kapasitelerini artırmak ve öğrenme süreçlerini desteklemek adına planlanmıştır.
Ayrıca, anadil seviyesinde öğrenmeyi hedefleyen eğitimlerin yanı sıra, her gün düzenlenen İngilizce eğitimi sayesinde çocuklar dil becerilerini günlük yaşamlarında etkin bir şekilde kullanmayı öğrenirler. Bu uygulama, erken yaşlarda dil öğrenimine olanak tanıyarak çocukların dil becerilerini geliştirmelerini hedefler. Okulumuz, çocukların her yönüyle gelişimine odaklanarak, onları geleceğe hazırlamayı ve öğrenmeye olan tutkularını desteklemeyi amaçlamaktadır. Ayrıca İngilizce yabancı diline ek olarak Almanca eğitimi de verilmektedir.
Özel Karşıyaka Bir Anaokulu’nda, çocukların bireysel potansiyellerini keşfetmelerine ve sosyal becerilerini geliştirmelerine odaklanarak, eğlenceli ve öğretici bir ortam sunmayı amaçlamaktadır. Çocukların geniş bir yelpazedeki becerilerini geliştirmelerine olanak tanımak adına çeşitli branş dersleri sunmaktadır. Bu dersler arasında: Bale, Origami, Drama, Görsel Sanatlar, Jimnastik gibi sanatsal ve sportif aktivilerimizin yanında Satranç, Müzik ve Bilişim Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları, Robotik Kodlama gibi etkinlik ve uygulamalarımız bulunmaktadır.
Özel Karşıyaka Bir Anaokulu’nda, çocukların bireysel gelişimine odaklanan ve çeşitli pedagojik yaklaşımları bir araya getiren eklektik bir eğitim anlayışını benimsemektedir. Ayrıca, çocukların farklı beceri alanlarını keşfetmelerine olanak tanıyan ve çok yönlü bir öğrenme deneyimi sunan birkaç öne çıkan pedagojik yaklaşımı içermektedir. Montessori Eğitimi, Reggio Emilia Yaklaşımı, Waldorf Pedagojisi ve Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi gibi pek eğitim programını bir araya getirerek Eklektik bir yaklaşım sergilemektedir.
Bu Eklektik Yaklaşım, çocukların farklı öğrenme stillerine uyum sağlamalarını ve çok yönlü bir şekilde gelişmelerini desteklemeyi amaçlamaktadır. Ayrıca çocukların gelişim sürecinde kurucu Gözde Oral’ın velilere yönelik bilgilendirme ve yönlendirmeleri de olmaktadır.
Karşıyaka ve Çiğli bölgesinde yer alan tüm veliler için kolay ve hızlı bir ulaşım rotasında yer almaktadır.

Özel Karşıyaka Bir Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Waldorf Pedagojisi

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Karşıyaka Bir Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Karşıyaka Bir Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Karşıyaka Bir Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Karşıyaka Bir Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Karşıyaka Bir Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Karşıyaka Bir Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Karşıyaka Bir Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Karşıyaka Bir Anaokulu İletişim Bilgileri

Bahariye Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi, No:86/1A Karşıyaka / İzmir
0 232 335 1863
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum