fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Soylu Anaokulları Plus

Özel Soylu Anaokulları Plus

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Soylu Anaokulları Plus Hakkında

Özel Soylu Anaokulları Plus olarak İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Mavişehir'de Atatürkçü ve çağın gereklerini taşıyan yenilikçi okul öncesi eğitim yaklaşımları ile öğrencilerimize eğitim vermekte olan bir anaokuluyuz. Okulumuzda Tam gün veya yarım gün seçenekleri ile eğitim vermekteyiz. Özel Soylu Plus Anaokulları olarak velilerimize hafta içi her gün sabah 07:30'dan aksam 18.30'a kadar açığız. Bu zaman diliminde öğrencilerimizle güvenli bir eğitim ortamında, onların günlük tüm ihtiyaçlarını karşılayacak tüm hazırlıklara sahibiz. Toplam üç Okulöncesi Dersliğimiz ve 110 metrekarelik bahçe alanımız ile gün boyu aktif ve güvenli bir eğitim alanına sahibiz.
Özel Soylu Anaokulları Plus 30 ay ile 72 ay aralığındaki öğrencilerin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenmiş kazanım başlıklarını aylık olarak hazırladığımız eğitim programlarımız ile 2,5 - 6 yaş aralığında uyguluyoruz. Bu yaş aralığının fiziksel bilişsel duygusal ve sosyal olarak ihtiyaç duyduğu gereksinimlere cevap verecek yeterliliklere sahip sınıf içeriklerimiz ve alanında uzman eğitim kadromuz ile 7 yıldır çokça ailenin hayatına dokunma fırsatı taşıdık. Bu 7 yılda edindiğimiz tecrübe ve birikimi daha nice yedi yıl daha nice ailelerle paylaşacak olmanın heyecanı ile her yeni yıla başlıyoruz. Sizleri de bizimle beraber Soylu Anaokulunun bu ayrıcalıklı dünyasında olmaya Çocuklarımızı hep birlikte hayata hazırlamaya davet ediyoruz.
ÖZEL SOYLU ANAOKULLARI’NDA EĞİTİM
Eğitimci kurucu Aleyna Beste BİNİCİ önderliğinde Karşıyaka Mavişehir'de; Üniversite mezunu uzman öğretmenleriyle, her yaş grubuna uygun özel sınıflarıyla, Hight Scope, Duygusal Zeka ve Aktif Öğrenme metotlarının kullanıldığı Avrupa standartlarındaki eğitim modeliyle, Tüm yaş gruplarına İngilizce (yoğun yabancı dil etkinliği içeren) ve Anadili dersleriyle, Alanında uzman öğretmenlerle verilen branş dersleriyle, Velilere, öğrencilere okul psikoloğumuzun rehberliğiyle, Anaokulları arasında aldığı proje birinciliği ile, ilk beyaz bayrak ödülü alan anaokulu olarak, kalite belgeli İZMİR deki ilk anaokulu olarak, Türkiye’de ilk kütüphane çalışmasıyla, Çıkardığı Soylu Çocuk dergisiyle ve kısa sürede aldığı özel ödüllerle, 3-6 yaş çocuklarımız; İlgiyle Büyüyecek, Sevgiyle Eğitilecek.
2,5 – 6 YAŞ EĞİTİM VE ATÖLYE PROGRAMI
Yaş grubuna uygun özel hazırlanmış sınıflarımızda, Üniversite mezunu uzman nitelikli sınıf öğretmenlerimizin yanı sıra konularında uzman branş öğretmenleri kadrosuyla yapılan etkinlikler: İngilizce Yaratıcı Drama Müzik Bale / Modern Dans Satranç Resim / Seramik Anadili Etkinliği Matematik Etkinliği Fen / Doğa Etkinliği Proje Çalışmaları Mutfak Etkinliği Hareket ve Koordinasyon Okuma Yazma Çalışmaları Ses Eğitimi Dikkat ve Algı Çalışmaları Kavram ve Yaratıcı Çalışmalar Scamper (Farklı Düşünme Tekniği) Eğitici Oyun

Özel Soylu Anaokulları Plus Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Gems ve High Scope

- Hibrit Eğitim Modeli

- MEB Odaklı Eğitim

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Soylu Anaokulları Plus Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Soylu Anaokulları Plus ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Soylu Anaokulları Plus hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Soylu Anaokulları Plus hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Rusça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Soylu Anaokulları Plus yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Soylu Anaokulları Plus yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Soylu Anaokulları Plus psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Soylu Anaokulları Plus Yorumları (39)

  • Zg

    Geçen hafta eşim gitmişti Soylu anaokuluna.Bu sabah da eşimle ben okulu gezmeye gittik.Erken kaydımızı gerçekleştirdik.Lokasyona göre evime en yakın okulları gezmekle başladım işe.Çok okul gezdim.Bu okul uzak ve son gezdiğim okuldu.İçime çok sindiği için uzak olmasına rağmen kayıt olduk.Okulu gezdiğimde farklı bir his oldu.Sanki yıllardır tanıyorum hissi öyle bir güven.Açıkcası ben biraz dikkatli bir veliyim.Ancak ikna oldum.Yıl boyunca memnun olacağımızı düşünüyorum.İlginize,samimiyetinize teşekkürler Soylu anaokulu ekibi Eylülde görüşmek üzere

  • GB

    Soylu Anaokulları Plus kızımı 2,5 yaşından beri gönül rahatlığıyla teslim ettiğim değerli bir kurumdur. Kızım 5 yaşında ve ilk günden beri meydana gelen gelişimi ve değişimi gördükçe gözlerim doluyor. Okulumuzun hem Türkçe hem de İngilizce dil eğitimi çok iyi. Kişisel temizlik, ders disiplini, sosyal faaliyetler ve insanlarla iletişim kurma kazanımları konusunda da çok başarili oldular. Kızıma kazandırılan sevgi dolu okul öncesi eğitimden dolayı değerli Soylu ailesine teşekkürlerimi sunarım. Başarılarının devamını dilerim.

  • NB

    İletişime açık yöneticisiyle başarılı çalışmalar yapan nezih bir okul. Çalışmalarını ilgiyle takip ediyorum

  • Söz konusu köklü eğitim kurumunun başta Kurucusu olmak üzere İdari personeli ve öğretmen kadrosunun yaklaşımları gerçekten çok samimiydi. Bu anlamda okul öncesi eğitim olarak okulu diğer velilere tavsiye ediyorum.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Au

    Harika bı okul gayet güzel temiz ve disiplinli . İyi ki bu okulla yollarımız kesişimis. İdari kadrosu ve öğretmen kadrosuyla tama içimize sinen. Bı okul okul arayişinda bulunan tüm ebeveynlere tavsiye ederim

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK BÖYLESİNE GÜZEL BİR AİLEYE SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN BİZ DE SİZLERE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

  • CT

    Köklü bir kurum olmasıyla birlikte çocuklarla ilgili ve çözüm odaklı giden bir okul.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    DEĞERLİ YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ. BİZ BURADA BİR AİLEYİZ VE ÇOCUKLARIMIZ VE SİZLER BU AİLENİN ÜYELERİ... AİLEMİZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ.

  • Sb

    Bu anaokulunda çocuğumun bireysel yetenekleri teşvik ediliyor ve destekleniyor. Öğretmenler ve yönetim ile iletişim kurmak da son derece kolay. Çocuğumun bu okulda her gün yeni bir şeyler öğreniyor olması, öğretmenlerin ve personelin sıcak yaklaşımı, okulun eğitim kalitesini gösteriyor. Bizim için en doğru tercihti.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS KADROSU BİRÇOK YAKLAŞIMA AŞİNADIR VE ÖĞRENME DURUMUNU ÖĞRENCİNİN BİREYSEL İHTİYAÇLARINA GÖRE AYARLAMAKTADIR. ÇOCUKLAR VE ÖZELLİKLERİNDEKİ FARKLILIKLAR HAKKINDAKİ ÖNEMLİ GERÇEKLERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURAN BİR EĞİTİM SİSTEMİ ANLAYIŞINI BENİMSİYORUZ.

  • by

    Çocuğum sadece bilgi edinmiyor; aynı zamanda sosyal beceriler, empati ve takım çalışması gibi değerler kazanıyor. Bu, onun için mükemmel bir temel oluşturuyor. Eğitimdeki modern yaklaşımları, etkili öğretim yöntemleri ve çocuklarla kurdukları sıcak bağ ile bu anaokulu sektörde gerçekten öne çıkıyor.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    DEĞERLİ YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ. BİZLER BU KURUMU BİR YUVA OLARAK, SİZLERİ DE AİLEMİZ OLARAK GÖRÜYOR, MESLEĞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ.

  • st

    Bu anaokulu, çocuklar için gerçek bir öğrenme cenneti. Her gün yeni bir şey öğreniyorlar ve öğretmenler her çocuğun bireysel ihtiyaçlarını dikkate alıyor. Çocuğum bu okulda hem arkadaş ediniyor hem de keyifle öğreniyor. Öğretmenlerin çocuklarla olan iletişimi ve okulun temiz, güvenli ortamıyla tam anlamıyla memnunuz.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS KADROSU BİRÇOK YAKLAŞIMA AŞİNADIR VE ÖĞRENME DURUMUNU ÖĞRENCİNİN BİREYSEL İHTİYAÇLARINA GÖRE AYARLAMAKTADIR. ÇOCUKLAR VE ÖZELLİKLERİNDEKİ FARKLILIKLAR HAKKINDAKİ ÖNEMLİ GERÇEKLERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURAN BİR EĞİTİM SİSTEMİ ANLAYIŞINI BENİMSİYORUZ.

  • at

    Çocuğum her gün mutlulukla okula gidiyor. Bu okulun sıcaklığı, eğitim kalitesi ve etkili yaklaşımlarıyla kesinlikle memnun kaldık. Öğretmenlerin ilgisi, çocukları anlamaları ve eğitim yaklaşımı beni etkiledi. Çocuğum burada sadece derslerle değil, sosyal aktivitelerle de gelişiyor.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    ÇOCUKLARIMIZIN HER ALANDA GELİŞİMİNİ SON DÜZEYDE DESTEKLİYOR, SOSYAL AKTİVİTELERE ÖNEM VERİYORUZ. SOSYAL AKTİVETELER SAYESİNDE ÇOCUKLARIMIZ ÇEVRESİNDEKİ İNSANLARLA SAĞLAM BİR İLETİŞİM KURABİLME YETENEĞİNİ KAZANIRLAR. SORUMLULUK ALMAKTAN KAÇINMAZLAR. İLERDE SOSYA VE TOPLUMSAL OLAYLARA KARŞI DUYARLI YETİŞKİNLER OLURLAR.

  • be

    Çocuğumun bu anaokulunda her gün neşeyle öğrenmesini ve büyümesini izlemek beni son derece mutlu ediyor. Okulun sıcak ortamı, deneyimli öğretmenleri ve inovatif eğitim yaklaşımı sayesinde en doğru tercihi yaptığımızı düşünüyorum. Tavsiye ederim.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    DEĞERLİ YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. GELENEKSEL YÖNTEMLER YERİNE DEĞİŞİMLERİ VE GELİŞİMLERİ YANSITAN, GELECEK ODAKLI, YARATICILIĞI VE YENİ FİKİRLERİ ORTAYA KOYAN, ÇÖZÜM ODAKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK BİRİNCİL AMACIMIZDIR.

  • Ab

    Çok güzel bir ekip, çok sıcak, sevecen ve bilgililer. Kızım burası sayesinde büyük bir gelişim gösterdi her konuda

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    ÖNCELİKLE GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMİ İÇİN HER DAİM KENDİNİ YENİLEYEN, GELİŞTİREN BİR KADROYUZ. EĞİTİMLERİMİZ, TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR VE EDECEKTİR.

  • ZA

    Kurum sahibiyle ilk kayıt görüşmesine gittiğimde psikolog sanmıştım:))) beni çok sakinleştirdiğini bilirim çocuğum 3 yaşında ve korkularım vardı mutlu olacak mı alışacak mı diye tedirgindim açıkçası.Bir defasında akşam 21.30 da aramıştım o halde geç oldu demeyip sağolsun ilgilenmişti bu benim için çok ince bir davranış.Kesinlikle tavsiye ederim ilgili bir kurum başta.Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    DEĞERLİ YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ. BİZLER BU KURUMU BİR YUVA OLARAK, SİZLERİ DE AİLEMİZ OLARAK GÖRÜYOR, MESLEĞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ.

  • SC

    İçeri girdiğinizden itibaren yuvanız gibi hissettiren bir kadrosu var.Sıcak ve Güven verici

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    KIYMETLİ YORUMUNUZ VE GÜZEL DUYGULARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK BİZLER BURAYI BİR YUVA OLARAK GÖRÜYOR VE ÇOCUKLARIMIZA TÜM SEVGİMİZLE KUCAĞIMIZI AÇIYORUZ.

  • AY

    Eşim ve ben İngilizce eğitimine çok dikkat ediyoruz.İlerde oğlumuza yurtdışında eğitim aldırma düşüncemiz var.Malum İngilizce artık her yerde .Bu okulda Haftanın 5 günü boyunca İngilizce dersi görülmesi ve en önemlisi (yabancı öğretmen İngilizce dersi veriyor.Ve kendi branşıymış bu benim için nokta atışı çünkü herkes İngilizce bilir bence önemli olan bilmek değil onu çocuğuma aktarabilme yeterliliği.öğretmen diye herhangi bir İngilizce bilen birini İngilizce dersine sokan kurumlar da var) haftada 1 gün yetmez.Bu okula başlatmadan önce birçok okula gidip görüşme sağladım.Az çok bilinçli olduğumu düşünüyorum.Çünkü biraz ince düşünen bir anneyim.Ancak başka okullar ya çok kalabalık geldi burası butik oluşu cazip .o enerjiyi güveni diğerlerinde alamadım.Hiçbir şey dört dörtlük değildir ancak mükemmele yakın kesinlikle Soylu diye düşünüyorum.Ve ailece memnun,mutluyuz.İlgi alakaları üst düzey.Teşekkürler.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • TK

    Okulun 16 yıllık köklü bir okul oluşu gerçekten kaydadeğer bir unsur.Bunca yıldır oturmuş bir eğitim sistemi var.Bunca yıl tutulmuş ki demek ki devam ediyor.Dilerim Nice 16 yılllarınız olsun:)

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • ŞG

    Çocuğumu bu okula yazdırmamdaki önemli husus googleadaki olumlu yorumlarından etkilenişimdi.Gerçekten iyi ki yazdırmışım ve bu okuldan mezun olacağız teşekkürler Soylu ailesi

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • GT

    Bu okula kızım 3 yaşından beri gidiyor.Okula gitmeden önce inat bir çocuktu.Yemek konusunda sorun yaşıyorduk çok seciciydi.Okula başlamasıyla birlikte hep inadini yendi hem de yemek yeme alışkanlığını kazandi.Bu süreçte bize destek olan öğretmenimiz ve okul idaresine teşekkürü borç bilirim..

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Merhaba, Karşıyaka’nın en güler yüzlü okulu diyebilirim. Öğretmenler donanımlı ve oldukça ilgili. Beste hanıma ayrıca teşekkür ederim. ☺️

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • sg

    Soylu Plus'a gelinceye dek 3 ve 4 yaşındaki 2 çocuğumuza bakıcımız bakıyordu ama sosyalleşmeleri ve grup eğitimi almaları için SOYLU PLUS a kaydettik. Çocuklarımızda son derece olumlu gelişim gözlemledik. okula severek ve büyük istekle gittiler. hatta cumartesi pazar okula gitmek için yalvardılar. Bundan dolayı Özellikle okulun kurucusu Beste hanım ve Ceylin öğretmene ilgi ve özverilerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum.. İyi ki SOYLU PLUS a gelmişiz.Mevcut ilgi ve özveriyi korumalarını tavsiye ediyorum.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • DD

    Bir çocuğun yetişmesinde emek veren sevgiyle bakan başta okul müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekkür ederim

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • NA

    İkizlerim 13 yanındalar ve ilk ve tek kreşe soyluda başladılar.Mutthis özverili bir ekip olmaları çocuklarımın eğitim hayatlarında çok katkıda bulundu.Dilek Soylu,öğretmenlerimiz Damla ve Hayat sonsuz tesekkurler

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • PY

    Yönetim, öğretmenler, çalışanlar çok bilgili, başarılı ve kibar insanlar. Her çocuğun kişiliğine, davranışlarına, alışkanlıklarına göre ayrı ayrı ilgileniliyor.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • ZS

    Okul öncesi eğitime ilişkin araştırma yaptığım dönemde, gerek idari kadro gerekse öğretmen kadrosu ve eğitim düzeyi olarak diğer okullardan pozitif yönde ayrıştığını değerlendirmekteyim ve bu okulu tavsiye ediyorum.Oturmuş sistemi ile bir eksiğinin bulunduğunu düşünmüyorum.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Kaliteli eğitim veren,hijyene dikkat eden bir kurum.Tum personele özverili çalışmaları ve guleryuzlu oluslarindan ötürü teşekkür ediyorum

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • S

    Kaliteli ve hijyene artık daha önem veriyorlar, bi değişim olmuş bence. Gönül rahatlığı ile çocuklarımızı emanet edebileceğimiz bir yuva olmuşlar tebrikler

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • SS

    YORUMLARIMIZ BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR..HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.. YOUR COMMENTS ARE SO PRECIOUS AND THANK YOU SO MUCH...

  • FT

    Okul yöneticilerinin bilgisi ve eğitimleri ışığında yaptıkları etkinlikler ve öğretim metodları ile çocuklarımız için güvenilir bir adres .Emek ve sevgiyle yapılan herşey için teşekkürler ...Reklam konusunda daha aktif olabilir.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Öğrencilerinin en iyi seviyeye gelmesi için ilgili ve araştırmacı olan Beste Hanıma sevgiler. Öğretmenler deneyimli, bilgili güler yüzlü…

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • ÇO

    Harika idarecileri ve eğitimcileri vardır. Sorunlara anında çözüm bulabilen daima profesyonel bir kurumdur.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • ZS

    Soylu Anaokulları Plus'ta idari ekibin sıcak ve samimi yaklaşımı ile iyi seviyede yabancı dil ve okul öncesi eğitimi diğer okullara nazaran ayırt edici hususlar olarak dikkati çekmektedir.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • BE

    Gerek konum gerek ilgi ve alakaları tatmin edici. Eğitimci olarak uygulanan eğitim ve öğretim programlarını geliştirici ve destekleyici buldum. Gönül rahatlığıyla kayıt yenileyebilir veya yeni kayıt yaptırabilirsiniz.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • F

    Okulun veli iletişimi ve eğitim programlamaları çok iyi. Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu teslim edebilirsiniz.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Cy

    Kurucusunun Okul önceci genç ve dinamik olduğu ve üniversite mezunu okul öncesi öğretmenlerinin olduğu, İngilizce eğitimine önem verilen bir kurum.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Sa

    Kızım okadar mutlu ki size anlatamam eğitim sistemleri, dil eğitimi, etkinlikleri ,branş dersleri ile donanımlı bir okul. Öğretmenimize de bayılıyoruz :)

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • RB

    Alanında uzman ve güler yüzlü öğretmenleri sayesinde kızım arkasına bakmadan koşarak gidiyor. Kızıma okulu sevdiren idareci ve öğretmenlere milyonlarca teşekkürler…

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • U

    A wonderful kindergarten: the kind attitude of the staff, interest in the comfort and development of children, every day some new crafts and activities. And most importantly - true love for children, which is felt right from the entrance to the institution. My son had a hard time adapting to the new country and the kindergarten, but after a month and a half he made friends and got used to it. (Harika bir anaokulu: personelin nazik tavrı, çocukların rahatına ve gelişimine ilgi, her gün yeni el sanatları ve aktiviteler. Ve en önemlisi - kuruma girişten itibaren hissedilen gerçek çocuklar sevgisi. Oğlum yeni ülkeye ve anaokuluna alışmakta zorlandı ama bir buçuk ay sonra arkadaş edindi ve alıştı.)-

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • F

    güvenli çevre3-4 yaş çocuklar daha çok fiziksel ve hareketsel aktivitede bulunmalı, daha doğal ve çevreci malzemeler kullanılmalıdır.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • SK

    My daughter goes to your kindergarten with pleasure. She really likes the classes your teachers give there.

  • Özel Soylu Anaokulları Plus

    Okulun Cevabı:

    SOYLU ANAOKULLARI PLUS AİLESİ OLARAK,KIYMETLİ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Soylu Anaokulları Plus İletişim Bilgileri

Yalı Mahallesi, İdil Biret Caddesi, No: 12/A Karşıyaka/ İzmir
0 232 335 1632
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum