fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Konak Ödül Anaokulu

Özel Konak Ödül Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:15

Özel Konak Ödül Anaokulu Hakkında

Özel Konak Ödül Anaokulu Alsancak ta Sabah 08:00 Akşam 18:30 saatleri arasında eğitim verilen okulumuzda okulun uzman kadrosu ve psikoloğu tarafından hazırlanmış müfredat ile çocuklarımız hayata hazırlanmaktadır. Okulumuz 2,5 - 6 yaş aralığındaki çocuklarımıza eğitim vermektedir. Sizlerin en kıymetlisi olan çocuklarınızı aynı hassasiyetle sıcak aile ortamında sevgi ve şefkatle büyütüyoruz. Milli eğitimin ana okullarında eğitime uygun gördüğü müfredatlara ek olarak gelişimlerini desteklemek adına branş dersler verilmektedir. Verilen branş dersler ; İngilizce , yaratıcı drama, müzik ritm , halk oyunları, akıl oyunları yer almaktadır. Yaratıcı drama dersleri çocukların yaratıcılıklarını sergilemesine olanak sağlayan bir etkinliktir bu etkinlikler ile çocukların jest ve mimiklerini doğru kullanarak kendilerini etkili bir şekilde ifade edebilmesi sağlanmaktadır. İngilizce dersleri konuşma odaklı işlenmekte olup, renkli materyallerle öğrencilere dersler sevdirilir. Halk oyunları dersleri ile kültürümüz olan halk oyunlarımız dans müzik eşliğinde çocuklarımıza öğretilmektedir. Akıl oyunları dersleri ile matematik zekalarının gelişimi hedeflenmektedir. Okulumuz Geniş bahçesi ile çocuklarımıza gün içerisinde spor yapma ve bahçe oyunları oynamalarına olanak vermektedir. Havaların müsaade ettiği sürece günün 1 öğünü bahçede açık havada yapılmaktadır. 2004 yılından beri aynı adreste faaliyetlerini ilk günkü gibi aşkla yapmaya devam etmektedir. Deneyimli kadrosu ile Alsancak , Mimar Sinan Mahallesinde hizmet vermeye devam etmektedir. Ayrıca Özel Konak Ödül Anaokulu'nda eğitici grup oyunları, fen doğa etkinlikleri, görsel sanatlar, neşeli sayılar, yaratıcı görsel etkinlikler, gezi ve gözlem, ana dil etkinlikleri, scamper, sportif faaliyetler, değerler eğitimi, dikkat etkinliği gibi faaliyetler yapılarak öğrencilerin çok yönlü gelişimi sağlanmaktadır. Öğrencilerin çevreye duyarlı, topluma faydalı, doğa sevgisi olan bireyler olarak yetişmesi hedeflenmektedir. Verdiğimiz hizmetlerde en iyisini yapmak ve öğrencilerin okul içinde huzurlu, sağlıklı ve mutlu olması için çalışan okulda güvenlik en hassas olunan konulardan biridir. Özel Konak Ödül Anaokulu'nda Sınıflar, tuvalet ve yemekhanenin temizliği düzenli olarak yapılmaktadır. Yemekler okul içerisinde günlük olarak hijyen kurallarına bağlı kalınarak hazırlanmaktadır . Okulumuz resmi tatiller hariç tüm yıl sömestr ve yıl sonu tatilleri dahil açıktır. Sınıf mevcutlarımız 15 kişiliktir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Konak Ödül Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Ayda 1 kere

Özel Konak Ödül Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Konak Ödül Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Konak Ödül Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:15 şeklindedir.
  • Özel Konak Ödül Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Konak Ödül Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Konak Ödül Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Konak Ödül Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Konak Ödül Anaokulu Yorumları (17)

  • Dk

    Sevdiğim bir ablam sayesinde ödül anaokulu ile tanıştık iyikide tanışmışız. 19 aylıkken bırakmaya başladım başlarda (tabiki alışma sürecinde )keyifsiz giden çocuğum şimdi okula gideceğiz dediğim de kendi gitmek istiyor. Çocuğumu güvenle ve huzurla sabahları bırakıp akşamları alıyorum. Müdürümüz Taner beye, öğretmenimiz esma hanıma ve tüm öğretmenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorum ve düşünceleriniz için teşekkürler. Sizlerin bu düşüncelerinizi boşa çıkarmamak adına üzerimizdeki sorumluluk bilinci ile var gücümüzle çalışıyoruz...

  • KB

    Başta müdürümüz olmak üzere tüm öğretmenlerimiz ve okul çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Yasmin’in ebeveynleri olarak özellikle kendi öğretmenimiz Esma Hanıma da ayrıca teşekkür ederiz. Güzel samimi sıcak bir ortam. Güvenilir ve çocuklara kısa sürede yeni etkileşimler katabilen eğitimde doğru yönlendirmeler yapabilen okulumuz dan çok memnunuz. Başarılarınızın devamını diliyoruz.

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz ve olumlu düşünceleriniz için teşekkürler. Bize emanet ettiğiniz en kıymetli varlığınız çocuğunuzun gelişiminde doğru bilgi ve davranış kazanımında elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

  • EO

    Kısın 1 yıldan fazladır gidiyor gerçekten çok memnununuz okula severek ve isteyerek gidiyor alışmakta hiç zorluk çekmedik ve öğretmenini çok seviyor en yakın arkadaşım Gamze öğretmen diyor hepsi baya ilgili çok teşekkür ederiz

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz ve düşünceleriniz için teşekkürler. İşini seven bir ekibimiz var ve var güçleri ile çalışmaya devam ediyorlar.

  • Çü

    Başta Tuğçe öğretmenimiz ve (sevgili dedemiz ❤️) Taner bey olmak üzere oğluşumu gözü kapalı teslim ettiğim muhteşem yuva. Sizlerin sayesinde oğlumun ilerlemesini gördükçe hep iyiki diyorum. Herşey için teşekkür ederim

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz bir aileyiz hem büyük hem sıcacık bir aileyiz...

  • Es

    Çok sevdiğim bir arkadaşım sayesinde ödül anaokulu ile tanıştık iyikide tanışmışız çocuğumu güvenle ve huzurla sabahları bırakıp akşamları alıyorum okul müdürü ve öğretmenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum 2 ayda çocuğumda çok güzel değişimler gözlemledim

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için teşekkürler. Sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına canla başla çalışmaya devam ediyoruz...

  • Dr

    Başta Taner beye çok tesekkurederiz.oglumun maalesef 2 hafta kadar başka bir kreşe gitti bizim için tam bi kabustu.neyse ki özel ödül anaokulu ile iletişime geçip Taner bey ile görüşüp kaydimizi aldik.yaklasimi için çok tesekkurederim kendisine.en önemli olan bir çocuk için öğretmen çok önemlidir bizde çok şanslıyız ki Tuğçe hanımla karşılaştık iyikide karşılaştık yaklaşımından tavrından dolayı da kendisine çok ama çok tesekkurederimm.

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    yorumunuz için teşekkürler.

  • Dr

    Başta Taner beye çok tesekkurederiz.oglumun maalesef 2 hafta kadar başka bir kreşe gitti bizim için tam bi kabustu.neyse ki özel ödül anaokulu ile iletişime geçip Taner bey ile görüşüp kaydimizi aldik.yaklasimi için çok tesekkurederim kendisine.en önemli olan bir çocuk için öğretmen çok önemlidir bizde çok şanslıyız ki Tuğçe hanımla karşılaştık iyikide karşılaştık yaklaşımından tavrından dolayı da kendisine çok ama çok tesekkurederimm.

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuzu okuyunca iyi ki burdayız diyoruz. Tüm ekibimizle çocuklarımızın eğitim öğretim hayatının ilk basamaklarını oluştururken aynı özveri ile çalışmaya devam ediyoruz.

  • Hepsi birbirinden değerli öğretmenlerimiz anlayışlı sıcak kanlı kurum sahipleri harika bir uyum içinde her anlamda çocuklarımizla en güzel şekilde ilgileniyorlar eğitimin ilk basamağına çok güvenli ellerde başlamak çok kıymetli hepsi iyi ki varlar sanki bir okula değil de ailemden birilerine teslim ediyorum çocuğumu bu duygu icin hepinize teşekkürler

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sıcak yorumunuza ve düşüncelerinize layık olmak için çalışıyoruz...

  • LH

    Okulumuzu da öğretmenlerimizi de çok seviyoruz 4 senedir buradayız ve çok memnunuz emekleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İlk günden beri aynı özveri ile çalışıyoruz. Bunları sizlerin ağzından duymak sizleri ekstra motive etmektedir.

  • Oe

    Sena öğretmeni ve Toner beyi çok teşekkür ederim kızıma aile gibi davrandığınız için . İyiki size tanıdım

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizlerde sizi ve kızınızı tanıdığımız için çok mutluyuz. iyi ki varsınız...

  • Mm

    Okulun kurucularından sevgili öğretmenlerimize kadar görevli tüm personele hoş görülü oluşlarından bize sağladıkları her türlü destekten eğitim öğretimine kadar herşey için sonsuz teşekkür ediyoruz oğlumun bu sene son sınıfı 3 yıldır birlikte destekleriyle epey bir yol kat ettik emeğiniz ve güzel kalpleriniz için hep iyiki dedik teşekkürler

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için çok teşekkürler.

  • Hg

    Bir okuldan daha fazlası çocuğumu güvenle emanet ettiğim güler yüzlü öğretmenleri ve içten sıcak insanları iyiki varsınız sizleri tanıdığım için çok mutluyuz. Eğitim konusunda bize kattıklarınız için minnettarım

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Düşünceleriniz için teşekkürler. sizlerde iyi ki varsınız. Bizler sizin için ve varız ve sizlerle güçlüyüz...

  • Pa

    Başta Taner bey olmak üzere sevgili öğretmenimiz Tuğçe hn ve diğer tüm öğretmenlerimizin ilgileri ve öğretileri için mütesekkiriz.gönül rahatligiyla emanet edeceğiniz cevre okullarin en iyisi

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için teşekkürler. Bizlere emanet ettiğiniz çocuklarınızı en iyi şekilde yetiştirmek için tüm ekibimizle var gücümüzle çalışıyoruz.

  • Okulumuzu ve öğretmenlerimizi çok seviyoruz. Hepside birbirinden sevimliler. Kesinlikle gözümüz arkada kalmadan çocuğumuzu öğretmenine teslim ediyoruz.

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz ve bizim ile ilgili düşünceleriniz için çok teşekkürler.

  • Çç

    Başta sena öğretmen olmak üzere okul kurucusuna çok teşekkür ederim harika bir okul çok memnunuz

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • YS

    Bir aile olduk.bizim düşündüğümüz kadar çocuklarımızı düşünmeleri çok güzel

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yola çıktığımız ilk gün kendimize verdiğimiz söz , bize emanet edilen çocukların sıcak aile ortamında büyümesini sağlamaktı. Bunun başarıldığını görmek bizleri ekstra motive etmektedir.

  • mk

    çocuklarınızı güvenle teslim edebilirsiniz. Alsancakta çocuklarınız emin ellerde olur.

  • Özel Konak Ödül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için teşekkürler. Sizlere ve çocuklarımıza en iyi hizmeti vermek için tüm ekibimizle var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Konak Ödül Anaokulu İletişim Bilgileri

Mimar Sinan Mahallesi, 1403. Sk. No.:4/B , 35220 Konak/İzmir
0 232 335 1618
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum