fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/18:30

Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu Hakkında

Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak 3 ve 6 yaş arasındaki öğrencilere yönelik eğitim vermektedir. Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu İzmir Karataş'ta bulunmaktadır. Geniş ve ferah sınıflarda sınırlı sayıda öğrenciyle eğitim kalitesinin hep yüksek tutulması hedeflenmektedir. Bu nedenle öğrenci ile bireysel ilgilenme imkanı sunmaktadır. Fiziksel olanaklar içerisinde bahçe, aydınlık ve ferah sınıflar, açık ve kapalı oyun alanları, oyun parkı ve yemekhane, sinema odası, müzik odası, satranç ve zeka oyunları odası bulunmaktadır.
Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu'nun farklarından biri çocuklara doğal beslenme alışkanlığı kazandırma ve paketli gıdalardan uzak tutmaktır. Bu nedenle zeytinimizi, domates salçamızı, biber salçamızı, domates suyunu, kendimiz yaptığımız gibi, zeytin yağı ve tereyağını kendi köyümüzden getirtiyoruz. Yumurtalarını özel olarak anlaştığımız bir yumurtacıdan 1 numara olarak seçiyor ve haftanın her günü kahvaltılarına dahil ediyoruz. Her öğlen öğünlerin de yoğurt veya ayran içerek kalsiyum almalarına özen gösteriyoruz. Çocukların beslenme alışkanlıklarına özelikle dikkat ediyoruz. Yapılan tüm yemeklerin numuneleri 72 saat saklanmaktadır. Aynı zamanda aşçımız hemşire emeklisi olduğu için çocukların sağlık sorunları ile birebir ilgilenmekte ve ateş ölçüm takiplerini yapmaktadır.
Öğrencilerin ilgi alanları ve bireysel farklılıklarına uygun şekilde MEB müfredatına ek olarak alanında uzman farklı branş dersleri öğretmenler tarafından verilmektedir. Branş dersleri öğrencileri akademik ve karakteristik olarak her alanda geliştirmektedir. Okulumuzda uygulanan dersler ile düşünmenin bir yetenek değil, geliştirilebilir zihinsel bir süreç olduğu öğretilmektedir. Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu öğrencileri uygulanan ‘Gelişim Setleri’ ile çocukların sorgulama, araştırma ve deneyimleme becerileri geliştirilmektedir.
Öğrencilerimiz daha önceden eğitim almış sınıf öğretmenleri tarafından her gün minimum 1 saat İngilizce eğitimi almaktadır. MEB müfredatının yanında öğrencilerimize kodlama, robotik, müzik, beden eğitimi ve spor, görsel sanatalar, akıl ve zeka oyunları ( Haftada 2 ders ) , satranç dersleri de ( haftada 2 ders) verilmektedir. Okulumuz tüm aylarda açıktır.
Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu Eğitim anlayışında kurumun hedefi geleceğe dönük, araştıran, sorgulayan, toplum kurallarına saygılı, özgüven sahibi bireyler yetiştirmektir. Bu doğrultuda her zaman kendini yenileyen ve geliştiren kurum, günden güne eğitim alanında yaptıkları ile saygınlığını arttırmaktadır.
Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu Konak Karataş semtinde hem tam gün , hem yarım gün olacak şekilde hizmet vermektedir.

Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu Soru - Cevap

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Klasik Sistem

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu Yorumları (13)

  • Gs

    Öğretmenlerin çocuklara yaklasımları harika, yemekleri anneannenin yapması bana güven verdi. Doğal beslenmeye önem veren okul bulmak zor, bol meyve yedirmeleri süper, ezgi hanımın profesyonel yaklaşımı bize çok güven verdi.gönlümüz içimiz rahat

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Meyve yemeyen çocuk olmayacak !!! Çocuklar görerek öğrenirler bu nedenle bolca meyve yemek onlara alışkanlık kazandırır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.

  • BS

    Okulda en çok begendiğim özelliği doğal beslenmeye önem vermesi olsu açıkçası cocugumu gözüm kapalı emanet ettim çok teşekkür ederim

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın büyüme süreçlerinde yedikleri yemeklerin, sebzelerin ve meyvelerin önemiz büyük. Bu neden ile okulumuz da meyve , çerez günleri yapıyoruz. Hem paylaşımı öğreniyor hemde sağlıklı besleniyoruz :)

  • Da

    Birkaç kez kreş tecrübesi olan bir veli olarak diyebilirim ayrılma sorunu yaşayan oğlumla ilgili destekleri harika,profösyenel yaklaşımları ile süreci titizlikle yönetmeleri her çocuğa farklı davranmaları ile kreşe gitme çekinceleri olan bir çocuğunuz varsın yuva sıcaklığında yaklaşımları ile içiniz çok rahat bırakabileceksiniz,beslenme konusundaki titizlikleri de en beğendiğim konu,teşekkürler Ezgi hanım ve Yaren öğretmenimiz.

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu güzel düşünceleriniz ve yorumlarını için çok teşekkür ederiz. Her çocuk bizler için özel ve farklıdır. Çocukların sağlıklı beslenmeleri için doğal beslenmeye önem veriyoruz. Bu nedenle salçasını, tarhanasını, yogurdunu.. vs her şeyi kendimiz yapıyoruz

  • Bk

    Ezgi hanım işinin ciddiyetinin bilincinde son derece profesyonel ve çözüm odaklı yaklaşımlarıyla hem cana yakın hemde güvenilir bir kurum sahibi.Hiç düşünmeden çocuğunuzu emanet edebileceğiniz bir kurum

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bana güvenliğiniz için teşekkür ederim çocuklarınız bana emanet

  • NA

    Çocukları yaş ve gelişimini uygun sınıflar düzenlenmiş..Yöneticisi olan Ezgi hanım, iletişime açık, güler yüzlü ve yeniliğe açık biridir. Okulunuz tekrardan hayırlı olsun Birçok çocuğun yüreğine dokunabilmeniz dileğiyle..İyi çalışmalar dilerim..

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Gelecekte mutlu sağlıklı kendi ayakaları üzerinde durabilen bireyler yetiştirmek için elimizden gelen her şeyi yaptığımızdan emin olabilirsiniz. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

  • AA

    Bir anaokulundan beklediginiz herseyi bulabileceginiz etkinlikleri, egitimi ile cocuk gelisimini en ust noktada hedefleyen ozellikle kurucusu Ezgi hanim enerjisi, egitimi ve anneligi ile gozu kapali guvenebileceginiz bir kurum

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Her daim güncel etkinliklere ve Montessori'ye önem vermeye, bu alanda gelişmeye devam ediyoruz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • SK

    Ezgi Hanım'ın güler yüzü ve özverisi tercih etmeniz için en büyük neden olabilir. Ekibinin güler yüzü, samimi davranışları çocuklar için en önemli özellik. İşlerine gösterdikleri özen ve ilgi takdire şayan. Gözünüz kapalı çocuklarınızı emanet edebilirsiniz.

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Güveninizi boşa çıkarmayacağımızdan emin olabilirsiniz.

  • S

    Ezgi hanımın titiz ve yoğun çalışmasını gördüğümde ve onunla konuştuğumda kesinlikle bu okul dediğim yer. Kızım şuan burada okuyor ve oda bende çok mutluyuzzz.

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Çocuklarınızı kendi çocuklarımdan ayırmadan en iyisi yapmaya çalışıyorum. :)

  • HD

    Kurucu Ezgi hanım gerek velilere gerekse okul içindeki çocuklara karşı oldukça ilgi ve alakalı, sahip olduğu yüksek enerji ve eğitim alanında uzmanlığını fark etmemek mümkün değil:) İyi ve kaliteli bir eğitim, gülen/mutlu çocuklar için kesinlikle ilk tercihiniz Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu olmalı...

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımın mutlu olması ve okulunu severek gelmeleri bizler için çok önemli, biz de buna çok dikkat ediyoruz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim :)

  • Çocuklarımızı güvenerek emanet edebileceğiniz profesyonel bir kurum.Özellikle kurucusu Ezgi hanıma özveri ve titizliğinden dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum.İyiki siz.

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Tüm çocuklar bizler için çok değerli , çocuklarımızın doğal beslenmesi ve hijyenik şartlar altında olması bizler için önemli, ince düşünceleriniz için teşekkür ederim

  • MK

    Eğitim alanındaki tecrübesi tartışılmaz olan Ezgi hocamın miniklerin gelişmesi,insana verilen değer,iş ahlakı,yenilikçilik ve daha bir çok konuda başı çekeceğine inancım tam.Kendisine başarılar diliyor,hayırlı olmasını temenni ediyorum.Doğru Adres Burası.

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu güzel düşünceleriniz ve temennileriniz için çok teşekkür ederim

  • Se

    Sayın ezgi hanım işinde başarılı özverili sabırlı her çocuğun farklı ihtiyaçlarını önemseyen gözlemleyen doğru yolu sakin sabırlı biçimde uygulayan etik bir eğitimci böyle bir kurum oluşturduğu için çocukların çok şanslı mutlu güzel güven içinde bir gelişim sağlayacağını düşünüyorum iyiki var hayat yolu hep açık ve verimli geçmesini diliyorum çok tesekkurlerDaha çok eğitim kurumu planlaması yapmasını istiyoruz.

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda mezun öğrencilerimiz için yeni kurumların planları yapılmakta her şey daha da güzel olacak

  • ŞM

    Böyle bir kuruma ihtiyacı vardı bölgemizin. Eminim çok başarılı işler cikarir. Hayırlı olsun

  • Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederim. Çocuklarımız bizler için çok değerli. Geleceğin çocuklarını yetiştirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Konak Zeka Küpü Anaokulu İletişim Bilgileri

Barbaros Mah. 332. Sok. No:3/1-2, Konak / İzmir
0 232 335 1892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum