fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kuzey Anaokulu

Özel Kuzey Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:15/18:15
Öğlenci: 12:30/18:15
Sabahçı: 08:00/12:30

Özel Kuzey Anaokulu Hakkında

Özel Kuzey Anaokulu, İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan okul öncesi eğitimlerini modern şekilde sürdüren özel anaokuludur. Bünyesinde 3 - 6 yaş aralığındaki öğrencileri kabul etmektedir. 2016 yılında kurulmuş olan okulda öğrencilerin serbest zamanlarını etkili geçirebilmeleri için geniş ve ferah oyun alanları bulunmaktadır. Öğrencilerine sadece akademik anlamda değil aynı zamanda psikolojik ve fiziksel yönden eğitimleriyle çok yönlü gelişim sunan bir okuldur. Çeşitli dans etkinlikleriyle öğrenciler, eğlenceli zaman geçirirken öz güven ve sosyallik duyguları pekiştirilmektedir.
Laboratuvar ve deney etkinlikleriyle algısı gelişen madde - materyal bilincini kazanmış öğrenciler, Özel Kuzey Anaokulu'nun kendine ait geliştirdiği eğitim sistemiyle yetiştirilmektedir. Bu eğitim sistemi MEB tabanlı ilerlemekte ancak okul eğitimlerini modern anlayışla harmanlayarak sunmaktadır. Her öğrencinin farklı yeteneklere ve farklı öğrenme gücüne sahip olduğunun bilincinde olan bu kurum, öğrencilerinin ileride mutlu bireyler olmasını amaçlamakta ve bu doğrultuda onları küçük yaştan yönlendirmektedirler.
Pedagojik eğitim almış öğretmenler ve psikolojik danışmanlarla ilerlenen bu süreçte çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimleri incelenerek velilere düzenli aralıklarla raporlanmaktadır. Aynı zamanda çocuk gelişiminde ailenin yerinin önemini çok kez vurgulayan Özel Kuzey Anaokulu, velilerin çocuklarıyla daha sağlıklı iletişim kurabilmesi, çocukların ilgi alanlarına göre oyunlara yönlendirebilmesi gibi seminerler düzenlenmektedir.
Yemekhane hizmeti verilen bu kurumda öğrenciler için organik besinlerden meydana gelen eğlenceli tabaklar oluşturulmakta ve çocuğa dengeli ve sağlıklı beslenme konusunda alışkanlık kazandırılması amaçlanmaktadır.
Yabancı dil anlamında öğrencilerin okul öncesinde aldığı dil eğitimleri gelecekleri için büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu bağlamda Özel Kuzey Anaokulu öğrencilerine çeşitli görsel ve işitsel etkinliklerle temel İngilizce eğitimi sunmaktadır. Aynı zamanda yaz okulu ve oyun grubu gibi imkanlarıyla öğrencilerin eğlenerek öğrenmeye ara vermeden devam etmesi sağlanmaktadır. Tüm bu imkanlar dolayısıyla çevrede tercih edilen okul öncesi kurumlardan biri olarak yerini alan Özel Kuzey Anaokulu, çocukların güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayabilmek için, servis annelerinin de bulunduğu servis hizmeti vermektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Kuzey Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Eklektik Yaklaşım

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Kuzey Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kuzey Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Kuzey Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:15 - 18:15 şeklindedir. Öğlenci grup 12:30 - 18:15 saatleri arası eğitim görmektedir.Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Kuzey Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kuzey Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Kuzey Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kuzey Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kuzey Anaokulu Yorumları (20)

  • Lt

    Ikı yıldır oğlum bu kreşe gidiyor.Benım için en önemli olan öğretmenlerinin çocugunuzu kendi çocugu gibi görmeleri o kadar değerli ki iyi ki varlar

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • NB

    Okul hakkında çok araştırma yapmadan evime en yakın okul olduğu için kaydetmistik çocuğumuzu. Okuldan zıplayarak ,mutlu çıkan çocuğum okul hakkında yeterince fikir veriyor bana :) Okul müdiresi Müjde Hanım 'ın kendini geliştirmeye açık yönü ise oldukça güven verici . Okul -aile - öğretmen arasındaki işbirliği gayet güzel ilerledi bizim açımızdan. Evet keşke daha büyük bir bahçesi olsaydı ancak yine de çocukları tatmin edecek kadar olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Kardelen öğretmenimiz ise bir baska bizim içinBahçeye ve doğaya çıkma saatlerinin sıklaştırılması hatta hergun ve kışın dahi mümkün olan her hava koşulunda bahçe saatinin yapılmasını isteriz.

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz☺️ bahçe saatleri ile ilgili öneriniz mutlaka değerlendirilecektir daha düzenli bahçe kullanımı için planlarımızı yapıyoruz

  • Fd

    Çocuğumun guvenli ellerde yüksek tecrübe ellerde olduğunu bilmek bir anne baba için huzur verici. Okul değil aile gibi

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz çocuklarımız, velilerimiz ve ekip olarak kocaman bir aileyiz

  • MK

    Eğitim ve öğrenciler ile olan iletisimden memnunum , sadece kişisel bakıma bıraz daha imtina edilebilir.Yeni bir kaç Askılık yapılabilir

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın öz bakım gelişimlerini öğrendikleri önemli bir dönemde zaman zaman aksaklıklar yaşanabilmekte. özel olarak rahatsızlık duyduğunuz durumları öğretmeninize veya kurum yönetimine iletirseniz mutlaka yardımcı oluruz:) Askılık ve kişisel dolaplarımız için çalışmalarımız devam ediyor en kısa zamanda yapılacak. eleştiriler bizim için her zaman çok değerlidir. gelişmek için bize ışık tutuyor görüşleriniz.

  • Ça

    Bu okula ilk kapıdan girdiğimiz günü dün gibi hatırlıyorum aşırı kaygılı aşırı endişeliydim hep acabalarım vardı ama iki çocuğum da bi gün bile okulumu sevmiyorum öğretmenlerimi sevmiyorum diye gelmediler eğitimleri tartışılmaz bana göre ama çocuklarımızın mutlu olması her şeyden daha önemliydi iyiki kuzey ailesi ❤️❤️❤️Eğitim ilgi alaka farkındalık hersey çok güzel tek eksiğimiz çocukların oyun alanı kısıtlı bahçe olarak ama emin olun çocuklarımız okuldaki etkinliklerden bunun yoksunluğunu bile yaşamıyorlar bence

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz güzel düşünceleriniz için :) okul bahçelerimiz bulunduğumuz lokasyona göre en kullanışlı şekilde düzenlenmeye çalışıldı fakat okul sınırlarına sıkışıp kalan bir eğitim programı uygulamadığımız için yakın çevremizde bulunan parklar ve kısa mesafede bulunan orman bölgelerini de sık sık kullanmaya çalışıyoruz bildiğiniz gibi :)

  • DY

    Aliağanın en iyi okulu diyebilirim.Çok memnunum hem okuldan hemde öğretmenlerden iyiki kızımı oraya vermişim♥️Yeterince gelişmiş bi okul

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Kuzey Anaokulu olarak en büyük isteğimiz çocuklarımızın mutlulukları, öz güvenli büyüme, mutluluk ile öğrenme her zaman en büyük destekçimiz kıymetli kuzey velileri.

  • DI

    İçtenlikle söylemek gerekirse iyi ki oğlumun eğitim hayatı bu okul ile başladı.Gerek eğitim anlayışı olsun gerekse öğrenci-öğretmen & öğretmen- Veli iletişimini son derece önemseyen,bir velinin beklentilerini karşılayabileceği bir kurum diyebilirim.iyi ki oğlumun yolu müjde hanım ve değerli öğretmenlerimizle kesişti…

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulöncesi eğitimde en önemli nokta ailenin içinin rahat olmasıdır o nedenle biz oryantasyon sürecinde ailenin oryantasyonunu da önemseyen bir program oluşturuyoruz. Güzel düşünceniz için teşekkür ederiz. En kıymetlileriniz bizimde en kıymetlilerimiz :)

  • Ilk senemiz çok memnunuz teşekkür ederizCaninizin sagligi cocuklarimizin mutlulugu

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz :)

  • BK

    Gerek okul yönetimi gerekse bütün öğretmenler çok ilgili kızım hergün büyük bir istekle gidiyor okuluna çok araştırmıştık kayıp yaparken ama şimdi çok memnunuz..

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ne mutlu bize :) zorlu araştırma süreçlerinden sonra tercihinizden memnun olmuş olmanız bizi de çok mutlu etti.

  • Ed

    Canımızın parçasını güvenle ve huzurla emanet ettiğimiz , eğlenerek hayatı öğrendiği , muhteşem mimarisi ve bahçesiyle kizimin kendisini evinde gibi hissettiği, anne sıcaklığı ve şefkatini yaşayabildiği ikinci evimiz. Başta kurucumuz Müjde Hanım olmak üzere tüm Kuzey Anaokulu ekibinin üstün sabır ve özverili çalışmaları en büyük şansımız.Emekleriniz, sabrınız ve hassasiyetiniz için ne kadar teşekkür etsek az. İyi ki varsınız iyi ki yollarımız sizlerle kesişmiş.

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok çok teşekkür ederiz. okulöncesi eğitim çocukların ileriki yaşamlarında temel oluşturacak sosyal duygusal, zihinsel ve öz bakım becerilerini kazandıkları eğitimin bizce en değerli basamağıdır. Çocuk kendini rahat ve mutlu hissederse öğrenir ilkesini benimsediğimiz sistemimiz ile doğru yolda olduğumuzu görmek:) Gururla yolumuza devam etmek en büyük dileğimiz. Kuzey velisi candır :)

  • Dd

    Oğlum 3 senedir kuzeyde eğitim görüyor çok memnunuz öğretmenleri ilgileri eğitimleri mükemmel. Kurumda Uzman psikolog desteği olması en beğendiğim yanı.

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Kuzey Anaokulu olarak en büyük isteğimiz çocuklarımızın mutlulukları, eğitim programının temelini de bu ilkemiz oluşturur. Her işi en iyi uzmanı bilir biz de bunu önemsiyoruz.

  • Ga

    Okulumuzu beğeniyor ve güveniyoruz birde lale öğretmenimiz var dünya tatlısı gözünüz kapalı lale hocama emanet edebilirsiniz

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ederiz. Lale Öğretmenimiz ile başlar Kuzey de yolculuklar. Kuzey Ekip bir başkadır :)

  • BA

    2 yıldır sizin ailenize katıldık ve hayatımızın iyikileri arasına girdiniz

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizler de iyi ki bizlerle bu yolculuktasınız :)

  • Okulumuzdan cok memnunuz her konuda yardımcı oluyorlar anlayışlılar. Öğretmenleri calışanları gayet güler yüzlü ve samimiler önemli olanda bu zaten:)) Eğitim olarakta cok kaliteli bir okul

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Kuzey Anaokulu olarak en büyük isteğimiz çocuklarımızın mutlulukları, öz güvenli büyüme, mutluluk ile öğrenme her zaman en büyük destekçimiz kıymetli kuzey velileri.

  • Zy

    Oğlum bu sene 3 yaş grubuna başladı beklediğimizde daha çabuk adapte oldu öğretmenini çok seviyor buda bizim çok büyük bir artı oldu her konuda çok katkı sağladı okul bizim için gerek konuşması, gerek kendi işlerini halledebilmesi konusunda çok iyi rehber oldular buradan da hepsine çok teşekkürler ediyoruz .☺️Gelecek yıllar için yine ilk önceliğimiz olacaklar☺️

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. umarız güzellikler ile dolu nice yıllarımız olur birlikte. bir de mezun olurken görün neler neler olmuş olacak :)

  • En kıymetlinizi güvenle teslim edebileceğiniz çok değerli bir eğitim kurumu. Bu sene ilk yılımız 3 yaş grubundayız. Eğitimcilerimizin özeni ve hassasiyeti sayesinde oryantasyon sürecini hiç sorun yaşamadan atlattık ve sonrasında da tabiki çok severek heycanla gidiyoruz. En ufak bir şeyde bile hemen aile ile iletişime geçip bilgi veren değerli öğretmenlerimiz var. Okul-aile uygulamasından yumurcakların etkinliklerini en önemlisi yeme-içme bilgilerini takip etmekte en güzellerinden birisi. Yani o kadar çok güzellik bir araya toplanmış ki saymakla bitmez :)

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizi bizden güzel anlatan güzel velilerimiz. Sizin kıymetliniz bizim kıymetlimiz. Yolculuk daha yeni başlıyor daha nice güzelliklerde birlikte olalım:)

  • CU

    Çok memnunum kaliti bir eğitim herkese tavsiye ederim başarılarin devamini diliyorum bir anne olarak

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Başarı sizlerden gelen güzel düşünceler ve çocuklarımızın mutluluğu :)

  • İA

    Aklımda ve kalbimde tek bir soru olmadan gönül rahatlığıyla oğlumu teslim ettiğim kıymetli okulumuz.Genel eğitim standartlarının fazlasıyla üstünde eğitimi olan bir okul daha ne olsun. Sevgi, saygı,mutluluk herşey var iyi ki Kuzey var.

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    iyi ki sizlerin kıymetli destekleri ve sonsuz güveni var :)

  • Sv

    Eğer gerçekten çocuğunuza sizin gibi bakacak öğretmenler arıyorsanız sadece Kuzey ve Müjde Hoca der susarım ❤️

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çünkü onlar gerçekten bizim çocuklarımız olurlar bu kapıdan içeri girdiklerinde :)

  • Öç

    İyi ki kuzey anaokulu ile yollarımız kesişmiş içim çok rahat çocuğum çok mutlu

  • Özel Kuzey Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Kuzey Anaokulu olarak en büyük isteğimiz çocuklarımızın mutlulukları, öz güvenli büyüme, mutluluk ile öğrenme her zaman en büyük destekçimiz kıymetli kuzey velileri.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kuzey Anaokulu İletişim Bilgileri

Yeni̇ Mah. 532/1 Sk. No: 4A, Ali̇ağa / İzmi̇r
0 232 335 1892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum