fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 0-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:45/18:15
Sabahçı: 08:00/13:00

Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi Hakkında

Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi, aile sıcaklığında samimi eğitim ortamları ile okul öncesinde öğrencilerin eğitim ihtiyacını en doğru şekilde karşılamayı hedeflemektedir. Seferihisar'da okul öncesi eğitim hizmeti sağlamakta olan en iyi anaokulu ve en iyi kreş en iyi kurum diyebiliriz. Bünyesine 0 ile 72 ay arası öğrencileri kabul etmektedir. Çeşitli eğitim yaklaşımları, çalışmalar ve öğrenci merkezli düşünce yapısı ile oluşturduğu eğitim programlarını, branşında yetkin eğitmenler ile sürdürerek, öğrenciler için etkin öğrenme ortamları oluşturmaktadır.

Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde öğrenciler eğlenerek öğrenmektedir. Oyun temelli eğitim yaklaşımları da uygulanan okulda öğrenciler bilgiyi isteyerek kabul etmekte ve kalıcılığını sağlamaktadır. Okul bünyesinde bulunan psikolojik danışmanlık hizmeti ile öğrencilerin gelişimleri yakından takip edilirken, eğitimin ileri dönemlerinde çıkabilecek sorun ve problemlere temelden çözüm getirilmektedir. Maksimum 20 öğrenci kapasiteli sınıflarda öğrenim hizmeti sağlayan kurum, mevcudu olabildiğince az tutarak öğrencilerle birebir ilgilenme oranını artırmaktadır.
8 sınıf, yoga salonu, dogum günü parti odası, hobi bahçesi, açık ve kapalı oyun alanlarına sahip olan Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi farkını ilk okula giden çocuklarımızdaki dönütlerden aldığımız haberlerin gururunu taşıyoruz.Genelde okullar yemek menülerini ve sınıf içerisindeki videoları sanal ortama atmaktan korkarlar. Kurum olarak hayat sadece resim karesi ile anı resimlemek dışında çocuklarımızı ve eğitimimizi video görüntüleri olarak en doğal ve gerçek halleri ile sunmaktayız. Yemek saatlerimizde velilerimiz habersiz olarak istedikleri anda anaokulumuza gelip birlikte yemek yiyebilirler. hemde yemeklerimize göstermiş olduğumuz özene ortak olabilirler.

Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Oyun Temelli Eğitim

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Waldorf Pedagojisi

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- SCAMPER Tekniği

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:45 - 18:15 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi yaş aralığı nedir?
    0-6
  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi Yorumları (31)

  • M

    Okulda kayıt bekleyen velilerdenim. Birçok arkadaşımın çocuğu bu okuldan mezun oldu. Gerçekten okuldan mezun olan çocukların dört dörtlük mezun olduklarına şahit olduğum için ko tenjan açılışında çocuğumu bu okula vereyim diye bekliyorum Seferihisardaki 2 tane devlet okulda arkadaşlarım var ergon okul hakkında onlarında görüşlerini devamlı alıyorum Daha mezun ettikleri çocuklar hakkında hiçbir ilkokul öğretmeninden olumsuz görüş almadığım için kontenjan açığı beklemekde sabırlı oldum. Zaten okulun fiziki koşulları belli tartışmaya bile gerek yok zaten güzel düşünülerek tasarlanmış bir okul.

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Amacımız öğrencilerimizin ilkokulda bir adım daha ileriye taşımak. Değerli düşünceleriniz için öğretmenlerim ve kendi adıma çok teşekkür ederim. N. Ergon

  • İ

    Okulun sosyal donatı alanları çok fazla okul içinde 2 ad kapalı oyun alanı 1 ad jetinlu oyuncakların olduğu alan var. Geniş yaklasık 30m2 kum havuzu var. Açık bahce Park alanı ayrıca hobi bahçesi diye bahsettikleri bir alan varken sanki surwiwor alanı gibi birde sebze bahçeleri var okulu gezerken gerçekten çok detaylı hazırlanmış bir okul diye kendilerini tebrik ettim. Buradanda sizlere okul arayışlarınızda yardımcı olmak için yazdım. Ayrıca tüm sınıfların ayrı ayrı yangın çıkış kapıları var. Yemek menüleri çok güzel ev tipi yamakler çıkıyor. Benim yemek yemegen oğlum şaşkınım kilo aldı ve okula başlayalı 1ay oldu evdeki pisirdigim yemekleride yemeğe başladı. Eğitim sistemi ve sınıf içi etkinlikleride gerçekten çok başarılı buldum.iyiki bu okuldayım. Tavsiye ederim tüm okul arayışında velilere

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    OKUL HAKKINDAKİ GÜZEL GÖRÜŞLERİNİZ İÇÇİN VE BİZİ BU KADAR AÇIK ANLATTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • H

    Çocuğum bu okuldan buyıl mezun oldu. Sadece 1 yılını mehmet ergonda geçirdi neden bu okula daha önce kayıt yaptırmadı diye kendimi suçluyorsun. Çocuğum daha önce gittiği okullarda boşuna vakit geçirdiği için çok üzgünüm. Iyiki bu okulda Anaokulu eğitimi aldı kızım inşallah ilkokul 1.sinifdada ödev tamamlama yönünde destek almak üzere kayıt yaptıracam. Çalışan annelere tavsiyem gözünüzü kapatarak çocuğunuzu teslim edebileceğiniz bir ortam. Öğretmen ve eğitim kalitesi mükemmel

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    BİZLER HEM OKUL ÖNCESİ HEMDE İLKOKUL DÖNEMİNDE ÖĞRENCİLERİMİE HER ZAMAN HER KONUDA DESTEK OLMAK İÇİN HERZAMAN YANINIZDAYIZ.

  • H

    Covid döneminden beri bu okuldayim Okul UV cihazları ile steril edildiği gibi Gümüş ile de aylık olarak ilaclandiguni gördüm Hasta olan çocukların iyileşen kadar okula getirilmemesi yönünde devamlı uyarı veriyordu okul ayrıca gün içerisinde hastalanan çocukları müdüriyet içerisindeki revirde dinlendirmek düzenli aileye bilgi vermeleri ve aile gelene kadar özenle çocuğun ateş vs gibi genel durumları ile ilgilenmeyen muhteşemdi. Ayrıca sosyal aktivite anları olabildiğince güzel ve çok fazla şiddetle tavsiye ediyorum.

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    HERŞEY ÇOCUKLARIMIZIN DAHA KATİLETELİ VE SAĞLIKLI BİR ORTAMADA İLERLEMELERİNİ SAĞLAMAK İÇİN. TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • E

    Buyıl başladık okula öğretmenler çok enerjik ve herbir çocuk ile tek tek ilgileniyorlar. Dogumgünlerinde okulun lunapark var orada güzel dakikalar geçiriyorlar Okul yönetimi tüm çocuklara hakim Her geçen gün kurum kendini yeniliyor başarılar diliyorum

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    ÇOCUKLARIMIZ BİZİM EN KIYMETLİMİZ HERZAMAN ONLARIN YANINDA VE SEVGİYLE KUCAKLAYACAĞIZ. TEŞEKKÜR EDERİZ GÜZEL YORUMLARINIZA.

  • B

    2 yıldır bu okuldayız. Bu yıl mezun olup ilkokula gidecek kızım. Daha önce başka bir okulda deneyimimiz olmuştu ama kısa sürede o okuldan ayrıldık.ergona geldiğimiz günden bu güne hiç çizgisini değiştirmeyen bir yönetimle karşılaştım. Personel hem disiplinli hemde çok sevecen yemekleri bir harika çocuk okula gitti gideli evde düzenli yemek yemeğe başladı temizlik zaten müthiş. Bina yeni bina oldugu icin saglam ve düzenli planlı yapılmış Güvenle çocuğumu bıraktım ve bu yıl mezun oluyoruz insallah çocuğuma verdikleri emek için teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum okulu.

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TÜM EMEKLERİMİZ ÖĞRENCİİLERİMİ DAHA KALİTELİ DAHA EĞİİTİMLİ DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

  • H

    Dün okulu gezip eğitim sistemi sınıf mevcutları ve fiyat bilgisi hakkında bilgi aldım. Kurum aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı olduğu için patent gereği Gündüz bakım evi olarak geçiyormuş yani meb e bağlı Anaokulları ile aynı statüde olduğunu öğrendim e-okul sistemine bağlı olduklarını duydum Egitim setleri hakkında bilgi aldım Okulu gezerken merdivenlerde korkuluk haricinde çelik file sistemi ile güvenlik önlemi alındığını tesbit ettim. Sınıfların içerisinde tuvalet olması güzel bir detaylı. Her sınıfda yangın çıkış kapısının olması bence iyi düşünülmüş bir konfordu Okulun temizliği hijyeni iyi idi. Geniş iç mekan oyun alanı ve okulun içinde lunapark vardı çocuğum gerçekten çok mutlu bir yarım saat geçirdi. Kurucular benim ecel sorularıma sabırlikla cevap verdiler. 48 Ay gurubu için çok enerjik öğretmenler ile tanıştım. Tek kelime ile ilgili ve muhteşem bir okuldu.Diğer okullar Ergon okulunu bakımevi diye kücümsüyorlar idi .diğer okullarda gitmiştim ama bu okula en son tercih olarak gitmiştim ama keşke ilk önce ergona gitseydim diğer okullarda boşuna vakit harcadığımız fark ettim

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    DEĞERLİ VELİLERİMİZ ANAOKULU VE GÜZDÜZ BAKIM EVİ OLMAK DURUMU SADECE PATENT MESELESİDİR. BİZLER AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINA BAĞLI KURUMUZ. BU BAKANLIĞA BAĞLI TÜM KURUMLAR GÜNDÜZ BAKIM EVİ OLARAK ADLANDIRILMAKTADIR. MİLLİ EĞİTİME BAĞLLI KURUMLAR İSE ANAOKULU OLARAK ADLANDIRILMAKTADIR.

  • H

    Gurula söyleyebilirim ki ilçe okulu demeye bin şahit ister. 30 a yakın çalışanı var diye biliyorum okulun en son çocuklar mutlu olsunlar diye ücretsiz lunapark kurdular okula . Okulun fiziki koşulları mükemmel öğretmenlerde bitmeyen enerji var yemekler mükemmel bina yeni deprem bölgesinde olduğumuz için bu da önemli bir detay. Açıkçası benim oğlum bu okuldan ilkokula gitti şimdi kızım orada ama ilk acildiklari günkü gibi kurucularda ögretmenlerde enerjiler ve yeniliklere çok açıklar. Allah yollarını açık etsin gözüm kapalı olarak bu okula çocuğumu teslim ediyorum. Kısacası okul gibi okul arayan çocuğuna değer veren annelere şiddetle davsiye ederim okulu

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TÜM ÇALIŞANLARIMIZLA DHA KALİTELİ DAHA DİSİPLİNLİ DAHA ÖZGÜVENLİ DAHA İYİ ÖĞRENCİLER İLE OLMAK ARZUMUZ.

  • E

    Anasınıfinda çocuğum ilçedeki başka bir Kristen buraya aldım çocuğumu Çünkü çocuğa ilgi alaka çok iyi Çok kalabalık bir ekip ile çalışıyorlar Sınıflar ferah ve temiz Egitim çok iyi sınıfların içlerinde wc olması çok güzel okulun sosyal alanları çok fazla birde ücretsiz lunapark kurmuşlar okulun içerisine onuda görünce hem çocuğum hem ben bayıldık. 2ay oldu okullar açılalı şuan çocuğum 10 kıta İstiklal marşımızı ezbere biliyor çok gururlandım açıkçası İngilizce öğretmenine çok özverili tebrik ediyorum ekibinizi başarılar

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    ÖĞRENCİLERİMİZ BİRİNCİ SINIFA HAZIR KENDİNDEN EMİN VE BİR ADIM ÖNDE OLARAK BAŞLAMALI. ÖZGÜVENLERİ DAHA İYİ OLMALI.

  • Yaklaşık 2 yıldır bu okuldayız okula kayıt yaptırmadan önce tüm okulları gezdim Ergon okulunda pandemi döbeminde hiçbir okulda gmrmediğim NANO gümüş teknoloji ve UV cihazları ile covid e karşı ciddi önlem aldıklarını gördüm okulun eğitim kadrosu inanılmaz kalabalık takşaşık 25 kişi civarında çalışan var geniş bahçe olanakları yemek kalitesi hijyen çok ön planda daha çocuğum 4 yaşında 50 ye kadar saymayı, istiklal marşımızın belli kıtalarını biliyor ingilizce saatleri geröekten çok elverişli binaları ise yeni oldugu için deprem vs konusunda içim çok rahat olarak işime gidiyorum kurum sahipleri çocukları kendi çocuklarıymış gibi sahiplenip her türlü çocuk hakkında bilgiye sahipler ve çözüm odaklı bir kurum kesinlikle denenmesi gereken bir okul ön kayıt yaptırmakta acale edilmeli çünkü kontenjan fazlası çocuk okula almıyorlar

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TÜM ÇABAMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİM ALANINDA BİR ADIM ÖNDE OLMASINI SAĞLAMAK. TEŞEKKÜR EDERİZ GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN.

  • 15 gündür bu okuldayız seferihisardaki diğer tüm okulları gezdim fiziki koşulları hijyeni ve çocuga verdikleri değerler açısından çok ama çok farklı bir okul olduğunu tesbit ettim beni şaşırtan bir konu olmuştu diğer okullarıda ziyeret ettiğimde okul yetkilileri Ergon kreşi Anaokulu değil bakımevş diye bu kurumu kötülerken Ergon kreşi yetkilileri diğer okullar hakkında hiçbir yorum yapmadan kendilerini ve çocuklar için neler yaptıklarını anlatmaktan öteye geçmediler iyiki bu okulu tercih etmişim çocuğum evde yemek yemiyordu 15 günde 2 kg aldı uyku düzeni şekillendi hafta sonu evde ağlar hale geldi okula gidelim diye ❤️ İyiki yolumuz bu okulla kesişti Eğitim olarakda kullandıkları Eğitim seti çok özenle seçilmiş olduğunu çocugumun yaptıklarından gördüm ve yaşadım Ayrıca araştırmalarıma göre okul PANDEMİ SÜRESİNCE BİLE HEP AÇIKTI Hiçbir tereddüt etmeden gözünüz kapalı çocugunuzu okula kayıt taptırabilirsiniz

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    EN İYİ EĞİTİMİ EN İYİ YEMEĞİ EN İYİ FİZİKİ KOŞULLLARI SAĞLAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.GÜZREL YORUMUNUZ VE DÜŞÜNCENİZ İÇİN MİNNETARIZ.

  • Ck

    Bir kaç okul arastırırken internetten yorumları okuyarak burayı tercıh ettim iyi ki de tercih etmişim hem yemeklerinden hem okulun disiplininden çok memnunuz ...ayrıca okul yonetiminden emre hanım herzaman konu her ne olursa olsun muhakkak özenle yardımcı oluyor

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    GÜZELL YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDRRİZ. HER ZAMAN ÇÖZÜM BULMAK İÇİN BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİİLE .

  • Gg

    Öncelikle okulun konumu ulaşılabilirlik acisindan ve apartmanlar arasi olmamasindan dolayi çok rahat sadece okula aile bir bahceli bir bina ve dışarıdan bakıldığında bile çocukların merakla gitmek istediği bir dekor.Guleryuzlu ve eğitimli bir ekip ve tabiki heran her konuda size destek bir yönetim var.hem kapali oyun alani hem açık oyun alanı hem hobi bahçesi olarak olanaklari maks seviyede tutarak çocukların enerji atmalarına destek sadece bakım olarak değil eğitsel anlamdada gerek kitap setleri gerek eğitici sınıf içi oyunlarla sadece bir bakımevi değil gerçekten cocugunuzu hayata hazirlayan ikinci bir aile. Yemekler harika, hijyen üst seviyede,çocuklara karşı sabır değil anlayış gösterme var çünkü severek yapıyorlar bu işi. Gözüm arkada kalmadan çocuklarımı emanet ediyorum iyiki yolumuz kesişmiş yine tekrarliyorum çocuklarımın ikinci evi ve ailesi

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    LOKASYON AÇISINDAN ULAŞILABİLİR DURUMDA. KURUMUMUZ ULAŞILMASI EN KOLAY NOKTADA. HERKESİ BEKLERİZ.

  • My

    Tüm kadro bilinçli hareket ediyorlar çocuklarımızı kendi çocuklarından ayırmadıklarını görüyorum Benim çocugum kural tanımayan hıtçın ve yemek yemegen bir çocukdu şuan 2 aydır bu okuldayız çocugum kendi başına yemek yiyor masadan kalktıgında sandaliyesini düzeltip ellerimi yıkamaya gidiyor Boyama yaparken eskiden yerlere dökerdi şimdi boyama önlğünü giyip öyle oturuyor etkinliğine 2 ay gibi kısa sürede çocugum çok yol aldı emeği geçen ekibe teşekkürler bence her yönden çok başarılılar tabiiki bunu yaşayarak görmek gerekKış aylarında kaloriferden dolayı çok sıcak oluyor çocuk hep atletde geziyor

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ SİZİN CANINIZ BİZİM KIYMETLİMİZ ÜŞÜMESİNLER YESİNLER EĞLENSİNLLER KENDİ ÇOCUĞUMZA DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ HERŞEY SİZİN ÇOCUKLARINIZ İÇİN OLMAYA DEVAM EDECEK.

  • şt

    30/ekim/2020 seferihisar depreminde çocuğum bu okulduydı instegram sayfasındada kuruculur yayınladı tüm ekip sakin tavırlar sergileyerek çocuklarımızı çok kısa sürede tahliye ettiler ve bizlere sakinlikle çocuklarımızı teslim ettiler tekrar tekrar ekibe teşekkürler. bir veli olarak okulun çok fazla tahliye kapısı olduğuda ğözümden kaçmadı. çıkış kapılarının çok olması panik ve kargaşayı ortadan kaldırdığı bir ğerçek. iyiki bu okuldayız çocuklarımız güvende oldugunu birkez daha gördük ve yaşadık

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    OOKUL İÇİN DE DÜZENLİ OLARAK TATBİKATLAR DÜZENLENMEKTEDİR. HAYATIMIZN PARÇASI OLAN OLAYLARA TEDBİRLİ VE TEMKİNLİ OLMAYIP ÖĞRETMEK . HER ZAMAN BİLİNÇLİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ.

  • Ay

    Okul gibi okul arayanların buluşma adresi bence veli ve ögrenci portföyü çok iyi okul çocuk hakkında herşeyi resmen beyinlerine çip yerleştirmiş gibi biliyorlar hijyen ve yemekler harika eğitim de bence ilçede tek

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL DÜŞÜNCENİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDRİZ.

  • Covid döneminden sonra herkez gibi bende çokpanikteydim çocugumu kime emanet ederim diye ama şuan içim biraz daha rahat çünkü seferihisardaki özel okulları gezdim en son olarakda Etgon kreşe gittim tek cümle ile şu cümleyi söyleyebilirim ERGON KREŞİ OKUL İSE DİĞER GÖRDÜĞÜM OKULLAR NEYDİ Çünkü okulda hijyen temizlik çok özenle yapılmış tüm hijyenik ürünler maskeler sterilazötörler hazır vaziyetde Büyük kollejlerde bile neredeyse görmedigim spor salonları ve oyun slanları var hobi bahçelerinde çiftlik gübresi ile yetiştirilen sebzeleri gördüm Yemek numunelerinin 3 gün saklandıgını tesbit ettim açıkcası daha sonra okulun instegram saygasına baktımki yıl içinde yapılan etkinlikler özenli ve güzel ingilizce satranç yoga akıl zeka oyunları vs branş dersleri videolarını izledim tek kelime ile muhteşem Bina yeni yapılmış deprem yönetmeliğine uygun oldugu idare tarafından da söylendi Her sınıfda tuvalet ve lavabolar var Her sınıfda yangın çıkış kapıları var Açıkçası ben çok etkilendim Eğitim setlerine göz attım zaten dahada söylenecek söz bukamıyorum Emeklerine saglık İnşallah Eylül ayında çocugumu güvenli ellere emanet edecem Mutlaka okulu gezin derim Okulda yok yok çünkü

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN MİNNETTARIZ. TÜM ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMAK MUTLULUKI VERİCİ.

  • Covid 19 tatili oldu sanal ortamdan takip ettiğim kadarı ile okulda her ay yaptıkları ilaçlamalar okul tatilkende devam etmiş. Çocuklar için hareketli yaşam merkezi adı altında geniş bir bahçe içinde yeni aktivite alanları ve trafik egitim pisti yapmışlar yine yaz ayı için çeşitli sebzeler dililmiş ( bu yıl çocuklarımız evde oldukları için dikemedi) ya nasip okulumuz açılırsa belki bizim çocuklar sembolik sebze çapalama görevlerine devam ederler Geniş bahçe alanı içerisinde çocuk oyunnevlerinin yapıldıgını gördüm okulumuzu tebrik ediyorum. Bizlerden daha. Çok çocuklarımız için daha neler yapabiliriz diye hiç durnadan alan yaratmaya devam ediyorlar.

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    BU GÜZEL EKİM ALANLARI GÜZEL BAHÇELER ÖĞĞRENCİLERİN KEŞFETMESİ ÖĞRENMESİ İÇİN TASARLANMIŞ ALANLARDIR. EĞLENEREK ÖĞRENMEK GÜZELDİR.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • ao

    ilçenin sayılı okullarından olmasına ragmen diğer okullar Ergon Anaokulunu karalama politikasını yürütüyorlardı. Fakat ben okulu gittim gezdim ve gözlemledim Beklentimin bile çok çok üzerinde bir okul. okul sahipleri çok ilgili Temizlik ve Güvenlik hat safhada iyi. özel gereksinim gerektiren çocuklara davranış ve sabırları ise takdir edilecek boyutda olduğunu gördüm. iyiki bu okulu tercih etmişim

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    GÜZELL YORUMUNUZ VE TERCİHİNZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. HEP BİR ARADA OLMAK DİLEĞİ İLE.

  • ga

    ilgili bir okul yönetim kadrosunda 3 kişi hizmet veriyor. eğitim kadrosu çok kalabalık kaç kez okula gittiysem okul hep temiz ve hijyenik koku vardı. tebrik ediyorum. yarıadanın en güzel kreş ve anaokulu diyebilirim. fiyat politikalarıda net.

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL YORUMUNUZA TEŞEKKÜR EDERİZ. KİŞİYE ÖZEL FİYAT POLİTİKASI İZLEMİYORUZ. ÜCRETLERİMİZ NET VE ŞEFFAF.

  • eğitim meteryalleri renkli ve çok çok fazla. okul Sadece okulun fiziki imkanları bile beni etkiledi doğrusu. Çocugum için aradıgım herşey var. hakkında hiç acabam kalmadı. kurum sahibi işini severek yapıyor belliki. satranç ingilizce akıl zeya okunları. yoga. jimnastik hijyen herşey 5 yıldız Fiyatı ise emsal okullara göre çok düşük

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    EN İYİSİ IOLMAK İÇİN ÇABA SARFEDİYORUZ.MİNİKLERİMİZ MUTLU VE HUZURLU OLSUNLAR.

  • hm

    yaklaşık 4 yıldır okulu takip ediyorum. hiç çizgisini ve kalitesini kaybetmedi. her geçen gün ileriye doğru emin adımlar ile yürüdüğünü görüyoruz. sanıyorum okul binası kendilerine ait olduğu için sürekli yenilik içerisindeler

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    KURUM BİNASI KENDİMİZE AİTTİR. HER DAİM YENİLEMEK VE YENİLİK KATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

  • ea

    hijyenin ön planda olduğu bir kurum. ciddiyet ve samimiyet bir arada olan eğitim kadrosu var. özellikle alt katdaki oyun alanı ve tranbolin çok hoşuma gitti.çünkü kış ayında çocugumu parka çıkaramıyorum. orada enerjisini atar diye düşünüyorum degerli bir okul görmenizi tavsiye ederim

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    GÜMÜŞ İYON TEKNOLOJİSİİLE OKULUMUZ DEZENFEKTE EDİLMEKTEDİR. KAPALI ALANDAKİ SOFT PLAY OYUN ALANI ÖĞRENCİLERİMİZN ENERİSİNİ ATMAK İÇİN TASARLANMIŞTIR.

  • Ak

    okulu gezdim gördüm; pozitif enerji, güler yüz, umut, çağdaş yaklaşım, heyecan, sınırsız sevgi ve tabii mutlu miniklerin gülen gözleri hemen dikkatinizi çekiyor. Siz de mutlaka gidin görün, kararınızı verin ve çocuğunuz geleceğine güvenli, sevgi dolu ilk adımını atsın :)

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TÜM VELİLİERİMİZİ BİZİ TANIMAYA DAVET EDİYORUZ.

  • seferihisar ve yelki bölgesindeki en iddaali ve çocuk odaklı bir okul. oglumuda 2 yıl bu okula verdim. seviyeli disiplinli ve sevecen bir kadroya sahipler. özellikle yemeklerde tarhana.salça.zeytin ve reçellerini kendilerinin yaptıklarını gözlemledim

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    OKULUMUZDA TÜM YAPILAM YEMEK VE KIŞLIK KULLANILACAK HER ÜRÜN OKULUMUZDA PERSONELİMİZ TARFAINDAN HAZIRLANMAKTA. SAĞLIKLI YEMEKLERLE ÇOCUKLARIMIZ BÜYÜYECEK.ANNE ELİ DEĞMİŞCESİNE.

  • FG

    Kalitenize 5 yıldız az bile. Her çocukla böylesine tek tek özenle ilgilenmek kolay değil. Bunun için sizlere çok teşekkür ederiz. Ayrıca hem öğretmenler olsun hem personel ayrı ayrı güzel insanlar.

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. İYİ Kİ TANIŞMA FIRSATIMIZ OLDU.

  • Kalitesini her zaman gösteren bir ekipe sahip okul. Sosyal etkinlikleri çocuklar için hem öğretici hem eğlenceli. Süpersiniz valla. Hepinize çok çok teşekkür ederiz.

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    ÖĞRENCİLERİMİZ HER ZAMAN AKTİF HER ZAMAN SOSYAL DUYGUSAL ALANDA GELİŞEREK ÖĞRENMELİLER. TÜM İSTEĞİMİZ KALİTELİ ZAMAN

  • Çok cana yakın eğitmenleri olan güzel bir yuva. Kızımızın bundan önceki kreşinde ilgisizlik ve kalabalık ortam vardı. Burada ilgi çok yüksek. Her çocukla ayrı ayrı her konuda ilgileniyorlar. Çok teşekkürler Mehmet Ergon ailesi.

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    HER ÖĞRENCİMİZ KIYMETLİMİZ HER ZAMAN YAN YANA GÖNÜL GÖNÜLE OLMAK ARZUMUZ. TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • S

    Uzun bır arastırma sonrasında gonlumuze gore bi kurumla tanıştık. Egıtımı donanımlı kadrosu fızıkı acıdan ve sayamadıgım bırcok ozellık mukrmmel bır yer . Guvenle cocugjnuzu emanet edebılcegınız bır kurum

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    SİZ DEĞERLİ VELİERİMİZİM GZEL YORUMLARI İÇİN TÜM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ MİNNETTAR.

  • G

    Çocuğumu güvenle gonderdigim eğitsel meteryaller açısından donanmli bir kurum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TÜM EĞİİTİM MATERYALLERİ EĞİTİM SİSTEMİNE VE ÖĞRENCİ YAŞ GRUPLLARINA GÖRE SINIFLANDIRILMIŞTIR. TEŞŞEKKÜR EDRİZ.

  • Ed

    Okulun fiziki koşulları Eğitim kadrosu ve yemekler bir harika iddalı bir eğitimi var. Hobi bahçesi ve kapalı oyun alanı çocukların hareket ve kas sistemini güçlendirmek için. Çok güzel

  • Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL GÖZLEM VE YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Mehmet Ergon Kreş ve Gündüz Bakımevi İletişim Bilgileri

Hıdırlık Mah. 78/7 Sok No:18/1, Seferihisar/İzmir
0 232 335 1605
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum