fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Menemen Derinsu Anaokulu

Özel Menemen Derinsu Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/18:30
Sabahçı: 07:00/13:00
Öğlenci: 12:00/18:30

Özel Menemen Derinsu Anaokulu Hakkında

Özel Menemen Derinsu Anaokulu, İzmir'in Menemen ilçesinde kurulmuş olan Ulukent semtinde bulunan 3,4,5 ve 6 yaşlarındaki çocuklara eğitim ve öğretim veren bir eğitim kurumudur. Sınıf mevcutları 10-15 kişiliktir. Okulumuz çocukları aile ortamından ilk ayrılışlarından sonra ilkokula hazırlayan köprü görevi görmektedir. Tüm yaş gruplarına gerekli gelişim, dikkat ve görsel motor algı testleri yapılmaktadır. Ayrıca 1. sınıfa gidecek öğrencilerimize metropolitan ve diğer okula hazırlık testleri yapılmaktadır. Öğrencilerimizin ilgi alanları ve farklılıklarına uygun şekilde MEB müfredatına ek olarak farklı branş derslerine de yer vermekteyiz. Bu dersler; İngilizce, Almanca, Robotik Kodlama, Müzik, Jimnastik, Dans, Psikodrama, Drama, Yoga, Zumba, Yüzme ve Resim dersleridir.
Özel Menemen Derinsu Anaokulu , geleceğe umutla bakabilen, yaratıcı, kişiliği sevgi ile yoğrulmuş, Atatürkçülüğü benimseyen, modern, yetenekli, özgüvenli, kendini ifade edebilen, sosyal, başarılı, mutlu, analiz ve sentez yapabilen, bilinçli, umutlu, ve güzel ahlaklı çocuklar yetiştirebilmek için okul öncesi eğitim programı ışığı doğrultusunda eğitim vermektedir. Alanında uzman kişilerin hazırlayıp sunduğu eğitim semineri ve drama çalışmaları ile çocukların dil bilişsel gelişimleri, sosyal becerileri, öz bakım becerileri, kaba ve ince motor gelişimi gibi gelişim alanlarını desteklemek, ve geliştirmek amaçlanmıştır. Okulumuzda tiyatro salonu, oyun bahçesi, bahçe, uyku odası, yemekhane, oyuncak sınıfı, İngilizce sınıfı bulunmaktadır. Gerekli tüm eğitim ve öğretim araçları mevcuttur. Etkinlik kitapları, zeka oyunları, eğlenceli oyuncaklar, jimnastik ve spor aletleri, müzik aletleri ingilizce eğitim araçları, hoparlör ses sistemi ve eğlenceli bahçe oyuncakları mevcuttur.
Özel Menemen Derinsu Anaokulu okul öncesi eğitimde; topluma örnek bir kurum olarak geleceğin güvencesi olan çocukların ve onları emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermek, güven sağlamak ve memnun olmaları okulun en büyük misyonudur.

Özel Menemen Derinsu Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Menemen Derinsu Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Menemen Derinsu Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Menemen Derinsu Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Menemen Derinsu Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Menemen Derinsu Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Menemen Derinsu Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Menemen Derinsu Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Menemen Derinsu Anaokulu Yorumları (14)

  • EA

    3.5 yaşındaki oğlum ilk defa Derinsu Anaokulu ile kreşe başladı ve bu seneyi tamamlıyoruz , iyiki tanışmışız her anlamda çok mutluyuz, zaten çok iyi referanslarla karar vermiştik . Eğitim kadrosu çok iyi , öğretmenleri çok ilgili, özellikle yemek konusunda çok sağlıklı ve lezzetli öğünleri var, okul sayesinde bir çok kazanımımız oldu , her zaman okulda bulunan çocuk psikoloğu Ayşıl hanım da çok önemli bir artı bence . Hiranaz öğretmenimizin bizim için anlamı çok büyük, yönetimle de her konuda sıcak iletişimdeyiz çocuğumuzla ilgili her şeye sınıf öğretmenleri kadar hakimler, teşekkür ediyoruz

  • Hu

    Hem öğrenciye hem veliye saygılı ve başarılı bir okul. İletişim gücü yüksek, çalışkan bir eğitim merkezi.Fiziksel şartlarından ötürü doğa ile iç içe olunamıyor, belki doğa ile alakalı gezi düzenlenebilir.

  • mk

    Çocuklarımız için Bölgenin en iyi okullarından biri. tavsiye ile gittim tavsiye ederim.

  • Rk

    Kızımın ilk kreş deneyimi oldu bu sene hem yoneticiler olsun hem ogretmenlerimiz o kadar ilgi alakali ve guleryuzlulerki gönül rahatliligiyla okula gönderebiliyorum iyiki derinsu❤

  • oğlum için güvenli ve sevgi dolu bir aile derinsu anaokulu, bir okuldan beklentim çocuğuma şefkatli davranan güzel öğretmenlerdi ve sonrasında onu geliştirecek etkinlikler, ilgili bir kurucu...iyiki derinsu anaokuluyla tanıştık, arkadaşım önermişti, ben de okul arayan velilerin gelip mutlaka sizinle tanışmasını öneriyorum

  • Ö

    Derinsu anaokulundan bir egitimci olarak çok memnun kaldık.Çocugumuz şimdi 4.sınıfta ve Derinsu'nun katkılarını somut olarak görüyoruz.Çok teşekkürler herşey için.Sosyal medya ve içerik paylaşımlarını daha yoğun yapmali

  • MT

    Derinsu ailesine üç yıllık eğitim süresinde bize kattıkları için teşekkür ediyoruz. Şu an ilkokul birinci sınıfta olan oğlum için en doğru tercihlerden biriydi. İçe kapanık bir öğrenciyken kendini ifade etmesi, akranlarıyla iletişimi ve derslerdeki bireysel başarısının temellerini özenle oluşturdular. Gidip görüştüğünde veliler zaten Derinsu Anaokulu’nun diğer kurumlardan farklı olduğunu anlayacaklardır.

  • BF

    Oğlumuz iki senedir Derinsu Anaokuluna gidiyor. Anne baba olarak biz çok memnunuz çünkü oğlumuz okulunu ve öğretmenlerini çok seviyor, okula zevkle gidiyor. Tüm öğretmenler ve çalışanlar ilgili, sınıf öğretmenimiz Aylin hanım tam bir çiçek

  • 2 yil devam edip gecen yil mezun olduk.Her zaman güzellikleriyle hatırlayacağımız ,bizde çok güzel izler bırakan ,tüm personeli tek tek kıymetli olan ve egitimi, hijyeniylede asla tereddutumuzun olmadığı bir okuldu.

  • BR

    Merhabalar Derinsu anaokulunda tam 3 yılımız geçti.Çok güzel bir üç yıldı.Okulun web sayfasından bütün gün oğlumla ilgi resim,video paylaşımları aldım.Akşama ise bütün gün yemeklerinde neler yiyip neleri yemediğini bildim.Yine etkinliklerde bir hafta veya bir gün önceden hazırlıklar yaparak koskoca 3(üç) yılımız geçmiş.Öğretmenlerimiz ilgili ve her ne rica ettiysem. hemen yerine getirildi.İYİ Kİ VARSINIZ ANNE KUCAĞINDAN SONRAKİ EN GÜVENLİ YER DERİNSU ANAOKULU❤️

  • No

    Tum kaygilari acabalari silen bir okul oldunuz 2 yilimiz gecti sizlerle emanetimi kisiligi,dusunceleri olusmus bir sekilde mezun olduk hakkiniz odenmez yeriniz hep ayri olucak varliginiz daim olsun.

  • MU

    Kızım severek gidiyor , hergün ama bir kelime ama bir konu kesinlikle kendine katarak evimize dönüyor. Sabahları doğal ve sıcak karşılama , tertemiz bir ortam, yemeklerin çocuğum için düzenleyici olması , akşam aynı güleryüzle uğurlama çok güzel bir şey. İyi ki buraya denk gelmişiz ve seçmişiz. Birgün bile pişman etmediler teşekkür ederim tüm çalışanlara ve eğitimcilere.Ben oldukça yeterli ve düzgün olduğu kanısındayım. Kendilerini değiştirmemeleri yeterli benim için sevgiler

  • Ek

    Hoşgörülü, anlayışlı, aile ortamı sunan bir kurum 2 oğlum var ikiside oraya gidiyor iyiki siz

  • MY

    Oğlumun 3 yıllık kreş serüveni boyunca çok güzel günler geçirdi.. Öğretmenler ve ortam çok iyi çok memnun kaldık. Akademik olarak da çok başarılılar.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Menemen Derinsu Anaokulu İletişim Bilgileri

30 Ağustos Mh. 1. Cd. No:19/A Ulukent / Menemen
0 232 335 1605
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum