fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Minik Yuvam Anaokulu

Özel Minik Yuvam Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00
Sabahçı: 08:30/12:30
Öğlenci: 12:30/17:30

Özel Minik Yuvam Anaokulu Hakkında

Özel Minik Yuvam Anaokulu, İzmir'de eğitim vermekte olan özel bir okul öncesi eğitim kurumudur. 3-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim hizmeti vermektedir. Çocukların gelişimlerini çok yönlü olarak ele almayı amaçlamaktadır. Bu amaçla teknolojinin her türlü imkanlarında yararlanmanın yanında sanatsal ve sportif aktivitelerle çocukların keyifli ve verimli vakit geçirmesi sağlanmaktadır. Çocuk gelişimi ve eğitimi uzmanının kurduğu okulda çocukların her bir eksiğini tespit ederek sevgi ve güvenli ortamda eğitim verilmektedir. Yaz okulu bulunan okul, eğitimini bütün yıl boyunca sürdürmektedir.
Özel Minik Yuvam Anaokulu drama, müzik, bale, jimnastik, yoga, satranç, robotik kodlama, steam, gems, akıl oyunları, laboratuvar, ingilizce , piyano gibi etkinliklerle öğrencilere sanatla iç içe imkanı sunmakta ve onları sanat dallarına aşina şekilde yetiştirmektedir. Böylece çocuklar yeteneklerini ve ilgilerini erken yaşta keşfederek belli bir alana yönelme imkanını erken yaşta bulabilmektedir. Okulda değerler eğitimi verilmekte, böylece ailede başlayan karakter ve duygu gelişimi okul döneminde de devam etmektedir.
Özel Minik Yuvam Anaokulu çocukların zihinsel gelişimlerini desteklemek adına robotik kodlama ve satranç gibi çocukların zihnini açacak aktiviteler gerçekleştirmektedir. Dil gelişiminin en hızlı olduğu 3-6 yaş grubuna anadili düzgün kullanabilme alıştırmaları yaptırılmaktadır. Bunun yanında İngilizce dil eğitimi verilmektedir. Her gün gerçekleştirilen İngilizce eğitimler ile çocuklar yabancı dille erkenden tanışma imkanı bulmaktadır. Yemek alışkanlığı kazanmamış öğrencilerin yemek yeme alışkanlığı ve beslenme takipleri yapılmaktadır. Tuvalet eğitimi verilmektedir. Doğru bir eğitimle çocuğunuza güçlü gelecek seçin.

Özel Minik Yuvam Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Minik Yuvam Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Minik Yuvam Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Minik Yuvam Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Minik Yuvam Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Minik Yuvam Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Minik Yuvam Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Minik Yuvam Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Minik Yuvam Anaokulu Yorumları (13)

  • GB

    Hülya hanım karika bir egitimci çocuklara karşı olan ilgisi alakası samimiyeti pozitif enerjisi ile sabah çocuğu okula bırakınca bütün gününüz güzel geçiyor çok çalışkan çok ilgili kızım daha önceki gittiği 2 okula nazaran sevgisini öğretmenlerinden bahsetmesinden hissettiriyor Hülya hanım ve seda hanım çocuklarla ayrı ayrı ilgileniyor ve temizlik düzen ve disiplin konusunda süper ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum iyiki sizi tanımışız başarılarınızın devamını dilerim. (Not) izmirde çok üst düzeyde olduğu için gönderdiğim okuldan çok çok daha iyi bir okul hakkını layıkıyla veriyor sevgi ile şefkat ve dürüstlüğüne güvendim ve tavsiye edeceğim bir okul gözünüz kapalı çocuğunuzu emanet edebilirsiniz Denendi onaylandı

  • Au

    Eğitim sektöründe gerçekten başarılı iyi bir okul.Herkese tavsiye edebilcegim, güvenli bir okul;her zaman yapılan etkinlikler bile paylaşılıyor öğretmenlerimizden de çok memnunuz ilgisi olsun yemek alışkanlığı olmayan çocuğum herşeyi yiyor artık herşey için çok teşekkür ederizz

  • BB

    BIRAZ UZUN RESMI TATILLERE DENK GELDIGINDE OĞLUM OKULUMU OZLEDIM DIYOR .HULYA VE SEDA HANIMA TESEKKUR EDERIMSosyal medyada daha fazla resim paylasilmasini isteriz. gunluk yapilan aktiviteleri takip etmek adina benim icin onemli.

  • AH

    Tanıdığım en ilgili, en titiz , işini ve çocukları bu kadar çok seven en mükemmel öğretmenlerimiz Hülya hanım ve Seda hanım iyiki tanımışız sizleri. Biz minik yuvamızda çok mutluyuz.

  • ŞC

    Oğlumu gözüm kapalı emanet ettiğim bir kurum. Hülya hanım gibi bir öğretmenimiz olduğu için kesinlikle çok şanslıyız. Güler yüzü, samimiyeti, eğitimi, ilgisi, herşeyi ile bizim en büyük şansimiz. Minikyuvam bizim ikinci evimiz ❤️

  • AG

    Sizinle tanıştığımız günden beri oğlum ile birlikte çok güzel yol katettik , iyiki Minik Yuvam Anaokulu .. iyiki Hülya öğretmenim & Seda öğretmenim ❤️

  • AA

    Çocuğumu gönül rahatlığıyla emanet ettiğim yegane yer... Hülya hanım ve tabi diğer öğretmenlerimiz hem eğitim hem sevgi hem de emek veriyorlar yavrularımıza.Bunun yanın da hijyen kuralları ve beslenme listesi ile düzeni de gerçekten çok çok iyi.İsim yapmış kurumlardan birinde yaşadığım olumsuzluklardan sonra minik yuvam bize derman oldu.Herkese gözüm kapalı tavsiye ederim.Bana göre her şeyiyle dört dörtlük.

  • SK

    Minik Yuvam Anaokulu Her konuda titiz ve özenli Hülya hanım ve Ekibi ile son derece güven veriyor..Kızımın anaokuluna alışma süreci, beslenme, tuvalet eğitimi, arkadaşlarıyla uyum süreçlerini sayelerinde çok rahat ve sağlıklı aşabildik. Bu konuda emekleri ödenmez...İstediğiniz zamanda ulaşabilmek ve hızlı geri dönüşleri ile de biz annelerde çocuklar kadar mutluyuz... :))) Yoğun bir tempoyla çalışan bir anne olarak Hülya hanımın yarattığı güven ve konforun rahatlığı paha biçilemez bir gerçektir. İyiki Minik Yuvam.....

  • SK

    Minik Yuvam Anaokulu Her konuda titiz ve özenli Okul Müdürümüz Hülya Hanım ve ekibiyle son derece Güven veriyor..Kızımın Anaokuluna alışma süreci, beslenme, tuvalet alışkanlığı gibi problemlerini sayelerinde çok kısa sürede atlattık. Henüz 4 yaşında olan kızım okuluna mutlu ve istekli gidebiliyor. İstenilen zamanda ulaşabilmek ve hızlı geri dönüşleri sayesinde anneler de hep mutlu :) İyiki sizinleyiz Minik Yuvam..

  • Hm

    Çok okul değiştirip en sonunda minik yuvam anaokuluyla tanıştım ,kurucusunun öğretmen olması çok büyük bir artı oldu benim için oğlum çok mutlu gidiyor okuluna hülya hanım okuldaki bütün çocuklarla tek tek ilgilenir. gözüm artık hiç arkada kalmıyor. dürüst ve güvenilir tek okul .herşey için çok teşekür ederiz.

  • Nt

    Mükemmel bir okul eğitimleri çok başarılı. Çalışanların hepsi güler yüzlü çocukları seven insanlar. Kızım okulunu çok seviyor hele hülya öğretmenimizi çevremizdeki herkese anlatıyor.

  • Si

    Ilk basta guvenilir olmasi benim icin cok onemliydi ve ikinci olarak yemek problemin çözülmesi, oğlum agzina surmedigi ıspanağı yiyor hülya hanim sayesinde ,cok temiz hijyenik ve harika bir okul emekleriniz icin minnettarız..Hersey dört dörtlük eksiksiz

  • Kapı ilk açıldığı an o sevgiyi şefkati hissediyorsunuz. Çocuğum güvenli ve dürüst yerde hülya Hanıma çok teşekkür ederiz.çocuğumuza anne gibi seviyor .çok okul değiştirdik kötü bir okuldan ayrılarak geldik onun yanına kızım hemen okuluna alıştı,okulunu çok seviyor. Saat kaç olursa olsun telefona cvp veriliyor.işinizi severek yapıyorsunuz.yemekleri temizliği çocuklara olan iletişim mükemmel daha ne istenirki,Eğitim konusunda zaten mükemmel bir okul tercihiniz arasında ilk Sırada olmalı ❤️

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Minik Yuvam Anaokulu İletişim Bilgileri

Kızılay Mah. 511/1 Sok. Dayan Blok, No:18 Bornova/İzmir
0 232 335 1759
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum