fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu

Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 07:00/13:00
Öğlenci: 12:00/19:00

Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu Hakkında

Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu, İzmir'in Balçova ilçesinde kurulmuş olan ve okul öncesi eğitim vermekte olan bir anaokuludur. Alanında uzman ve deneyimli eğitimci kadrosu ile müstakil binasında ve ferah ve geniş sınıfları ile hizmet vermektedir. Kendine ait bir bahçesi ve bahçe içerisinde yer alan oyun alanı bulunmaktadır. Okul çocukların en iyi öğrenme dönemlerinin okul öncesi dönem olduğunu bilmektedir.
Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu'nun amacı kendini tanımış, kendi yeteneklerinin farkında olan ve bu yeteneklerini geliştirmeye yönelik çalışan, öz güveni yüksek, empati kurmasını bilen, özgür düşünebilen ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, başkalarının düşüncelerine saygı gösteren, milli ve manevi değerler ile donanmış, akademik olarak kendini geliştirmiş, okumayı ve öğrenmeyi seven ve hayatı boyunca bunu sürdürebilecek bireyler yetiştirmektir.
Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu, öğrencilerin bilişsel, duyuşsal, sosyal ve kültürel gelişimlerini destekleyerek ilkokul dönemine hazır hale getirme amacını ön planda tutmaktadır. Bu doğrultuda, okul öncesi eğitimin önemini vurgulayarak öğrencilerin temel bilgi ve becerileri kazanmasını sağlamaktadır. Eğitim programları, oyun temelli yaklaşımlarla zenginleştirilmiş olup öğrencilerin meraklarını ve keşfetme isteklerini teşvik etmektedir. Aynı zamanda, öğrencilerin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek ve özgüvenlerini artırmak için çeşitli etkinlikler kurumda düzenlenmektedir.
Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu, öğrencilerin sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmelerine de önem verir. Bu doğrultuda, organik ve dengeli beslenme prensipleri doğrultusunda yemekler sunar ve çocuklara sağlıklı yaşamı öğretir. Ayrıca, spor ve sanat etkinlikleriyle öğrencilerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerini destekler.
Okulun fiziksel ortamı, çocukların güvenliğini ve konforunu sağlayacak şekilde düzenlenmiştir. Ayrıca, minik bireylerin doğayı keşfetmeleri ve çevreye duyarlı olmaları için çeşitli aktiviteler düzenlenir. Öğrencilere sanat, müzik, hareket, drama gibi alanlarda da deneyimler sunularak yaratıcılıklarının gelişmesi desteklenir.

Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Oyun Temelli Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Müzik Aletleri

Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu Yorumları (16)

  • Genel olarak memnunuz. Güleryüzlü ,hepsi eğitimli,sabırlı öğretmenlerimiz var. Kızım okula gitmek için can atıyor. Okulumuz tatil olduğunda çok üzülüyor ce sürekli öğretmenini çok özlediğini dile getiriyor;bu da bizim için güzel bir duygu.Onun dışında bir anaokulunda olması gereken içerikler mevcut.

  • GE

    Okulda birinci yılımız dolmak üzere oğlum hergün büyük bir heyecan ve mutlulukla okula gidiyor. Öğretmeninin adını sürekli sayıklıyor. ögretmenleri ve kurum yöneticilerinin samimiyeti, sıcaklığı ve titizliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz

  • YA

    Okul ortamı, öğretmenler ve çalışanlar aile gibiler çocuğa da o sıcaklığı veriyorlar. Bana göre bir kreşte olması gereken en önemli özellik.Jimnastik :)

  • ND

    Kızım 3 yaş 7 ayında başladı okula. İlk günlerimiz çok zordu ama okulun öğretmenleri o kadar pozitiv, o kadar güler yüzlü ki,kızım o kadar güzel alıştıki okul hayatuna tatil günlerinde üzülüyor okul yok diye. Bahar öğrtemenimizin ilgisi ayrı söz konusu! Kısacası hiç tereddüt etmeden en iyi okul diye bilirim ! Mezun olana kadar burdayız☺️❤️

  • GO

    Okulumuzdan çok memnunum,sahibi Şirin hanım’ın güleryüzlü olması,eğer bir problem varsa onu hızlı çözümlemesi oldukça önemli.Öğretmenleri de birbirinden tatlı ve oldukça ilgililer.Bahar öğretmenimizin bizde yeri ayrı onun çocuklara sevgisi ,ilgisi ve alakası tabiki tartışılamaz.Yemek konusunda da hiç sıkıntı yaşamadık her ay düzenli listeyle aileleri bilgilendiriyorlar.Branş olarak;bale,akıl ve zeka oyunları,drama ve ingilizce derslerine farklı öğretmenlerin girmesi ayrıca bu okulu tercih etme sebebimdir.Kısacası okulumuzdan oğlum ve ben çok memnunuz.

  • İG

    Hem öğretmenleri hem de kurum sahipleri çok ilgili ve güler yüzlüler okul etkinlikleri öğrenciyle iletişimleri de gayet iyi ayrıca okulun hijyen konusunda da yeterli olduğunu düşünüyorum

  • Gözümün arkada kalmadığı çok güvenli bir okul. Öğretmenlerimizin hepsini çok seviyoruz.

  • NK

    3. Senemiz bizim en önemli unsur hijyen ve güven..sımsıcak pozitif güleryüzlü ailemiz

  • Eg

    Öğretmenlerin hepsi birbirinden özverili,, cocuklara yaklaşımları sevgileri anlayışları,, işlerini severek ve hakkını vererek yapan bir kurum,, hepsini ayrı ayrı çok seviyoruz iyiki yollarımız kesişmiş,, oglum cok mutlu,, hasta olup gitmediği gunler okul diye sayıklıyor resmen öğretmenini cok özlüyor,, gozunuz kapali güvenebilirsiniz..

  • İlk başlarda çok tereddüt ederek gönderdiğim sonrasında sonsuz memnuniyet ve güven duyduğum bir okul ilgi ve alakaları özellikle çocuğa yaklaşımları tartışılmaz.Oğlumun dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite problemi vardı.Gerekli yönlendirme ve eğitimleri ile şuanda minimuma inmiş durumda..Diğer konularda da kendini aşmış bir okul.Şüphesiz temiz ve hijyenikler.Bir problem olduğunda arayıp bilgi vermeleri sürekli iletişim halinde olunması çok iyi.Ve bizim için en önemlisi güler yüzleri ve samimiyetleri.Bu yüzden sonsuz teşekkür ediyorum her birine. ♥️

  • FS

    Okulun faaliyetleri, kullandıkları malzemeler, özel önemli günlere verilen değer ve bu yönde çocukların bilinçlendirilmesi, öğretmen ve diğer çalışanların çocuklarla iletişimi... Gerçekten çok memnun olduğum bir okul. Benim bir anne olarak gözlemlerimi geçtim, oğlumun bana yaptığı geri bildirimlerle ne kadar iyi bir okul olduğunu anlıyorum. Teşekkür ederiz

  • Ba

    Kurumdaki hem yöneticilerin hem de öğretmenlerin tutum,yaklaşım,iletişim yönlerinin güçlü olduğunu,çocuklar ile iletişimlerinin çok iyi olduğunu aktarabilirim.Temizlik düzen konusunda gayet yeterli olup etkinliklerinin fazla oluşu çocukların okul hayatına alışmalarında çok etkili oluyor.Gönül rahatlığıyla her çocuğun ilk okul deneyimlerini Sarı papatyada deneyimlemelerini tavsiye ederim.

  • ÖK

    Oğlumun Sarı Papatyadaki ikinci yılı ve biz gerçekten çok memnunuz. İlk sene oğlumu konuşması biraz daha açılsın ve sosyalleşebilsin diye gönderdim ve sosyal becerilerini çok iyi bir şekilde geliştirdi. Mutfaktaki hanımefendiden tutun öğretmen ,yöneticiler ve hatta çok sevgili İklime hanımın oğluma gösterdikleri sevgi dolu yaklaşımdan da çok memnunum. Okulu çevremdekilere tavsiye ediyorum. Emekleriniz ve oğluma kattıklarınız için teşekkürler.

  • Sc

    Kızım severek gidiyor Ekip olarak ilgili ve alakalıCocuklar için biraz daha aktiviteler ve geziler olsa bence güzel olur

  • DT

    Birbirinden tatlı,guleryuzlu,cana yakın ögretmenlerimiz cocuk konusunda adetâ bir ilaç diyebilirim . Kızımla birlikte yeni tanıştık okulla fakat 3bucuk yaşında olan kızımın krizleriyle başedemezken bu krizleri ortadan kaldıran öğretmenimize burda sonsuz şükranlarimi sunuyorum (Dilek ögretmen). Isletme sahibi Şirin hnm kendin emin duruşuyla ve engin tecrübeleriyle beni kendilerine çekti ve iyi ki tanıştık.yemek yemeyen kızım yemek yedi,alisamaz dediğim kızım alıştı, kriz geçiren kızımla başedemezler dedim ve başettiler. Bambaşka bir çocuk olur mu ,oldu gerçekten. Bu kadar hızlı tesir edeceğini düşünemedim. İletişim ve beceri olarak kızımda büyük bir gelişme var ,daha ılımlı ve daha sakin.İyi ki varsiniz. Sizde hiç düşünmeden tanışın derim. Sevgiler

  • CK

    oldukça ilgili, şevkatli öğretmenleri var. temizlik konusunda hassas, oyuncakları çeşitli ve yeni. yemekleri her gün kendi bünyesinde özel olarak yapılıyor. Tüm Milli bayramlar özel bir hassasiyetle kutlanıyor. Atatürk sevgisi aşılanıyor. kişilik gelişimi ve değerler eğitimi çok yerinde... Kızım ile çok mutluyduk, şimdi oğlum için yine birlikte olmayı planlıyorum.bahçesi biraz daha büyük olsa süper olurdu :)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Balçova Sarı Papatya Anaokulu İletişim Bilgileri

Teleferik Mah. Uzun Hasan Sok. No:3A/7, Balçova/İzmir
0 232 335 1618
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum