fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Simgem Anaokulu

Özel Simgem Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 07:00/12:30
Öğlenci: 13:00/19:00

Özel Simgem Anaokulu Hakkında

Özel Simgem Anaokulu; 2-6 yaş çocuklarına hizmet veren, kaliteli eğitimi ile öz güvenli, mutlu ve sorgulayan öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen eğitim programları ile hizmet vermektedir. Menderes bölgesindeki özel anaokulu, küçük yaştaki öğrencilerin gelişimlerini her açıdan sağlayarak geleceğe en doğru biçimde hazırlanmalarını amaçlamaktadır.
Özel Simgem Anaokulu'nda her bir öğrenci sevgi ve saygı ile karşılanarak kendilerini evde hissetmesi sağlanmaktadır. Öğrenci merkezli çalışmalar sonucunda oluşturulan eğitim programlarını branşında uzman eğitmenler sağlayarak gelişimlerini doğru biçimde etkilemektedir. Özel anaokulu, deneyimli, güler yüzlü, eğitimli ve mesleğinin farkında olan kadrosu ile mutlu, güvenli, huzurlu, sevgi dolu, gözleri parlayan geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye yönelik çalışmalar sürdürmektedir.
Özel Simgem Anaokulu öğrencilerin gelişimlerinin doğruluğunu sağlamak, eğitim alanında oluşabilecek problemlerin önüne geçmek, öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirmek amacı ile psikolojik danışmanlık hizmeti sağlamaktadır.

Özel Simgem Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Simgem Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Simgem Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Simgem Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Simgem Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Simgem Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Simgem Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Simgem Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Simgem Anaokulu Yorumları (8)

  • c

    kesinlikle güvenle çocuğunuzu götürün derim ben çok memnunum özellikle yemekleri ve eğitimi kıyaslanamaz . kurum sahibinin parkta çocuklara kendisinin yemek yedirdiğini parkta oynattığını gördüm uzaktan gözlemledim inanılmaz hoşuma gitti çocukları çok sevdiği ve işini çok iyi yaptığını gözümle gördüm içim rahat çocuğumu bırakıyorum. çok teşekkür ederim simgem anaokulu ikiyi siz diyorum.

  • g

    benim çocuğum 2 yıldır simgem anaokuluna gidiyor çocuğum konuşmuyordu çok araştırdık tavsiye üzerine simge hanımı bulduk ve iki ki bulmuşuz kızım şimdi sadece Türkçe değil İngilizce ve Fransızcada kelimeler söylüyor bizi her gün şaşırtın güzel gelişmeleri oluyor. Türkçe konuşması tamamen düzeldi ve artık çocuğumla sohbet edebiliyorum bu bir anne için ne demek olduğunu yaşan anlar. biz okulumuzdan çok çok memnunuz ALLAH razı olsun çocuğuma çok faydalı oldular. herkese kesinlikle tavsiye derim. simge hanımın bir anne olarak çocuklara yaklaşımı koruyup kollama şeklini çok beğeniyorum. çocuğum okulunu çok seviyor hafta sonları bile okul çantasını alıp okula gidelim diye ağlıyor. çocuğum mutlu olunca biz daha çok mutlu oluyoruz.

  • au

    İyiki bizde simgem anaokuldayız 3 yıl oldu çocuklarım gidiyor çok memnunuz önceden başka kurumdaydık tavsiye üzerine okul değiştirince simgem anaokuluna gidince farkı anladık çocuklarıma çok güzel katkıları oldu, severek gidiyorlar haftasonu olunca okula gideceğim diye ağlıyorlar bu bizi anne baba olarak çok mutlu ediyor.çocuklarımızın severek ve isteyerek gitmeleri güzel bir eğitim almaları en önemlisi güvenli bir kurumda olduğunu bilmek bizi rahatlatıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum . Çok teşekür ederiz simgem anaokulu simge hanım ve ekibine.

  • Z

    4 yıldır Oglum bu kuruma gidiyor bu sene son senemiz ilkokula hazırlanıyor iyiki oğlumun ikinci evi oldunuz sizin gibi eğitimi çocuğu önemseyen kurumların çoğalması ümüdiyle, bize kattıklarınız için çocuğuma çocuğunuz gibi baktığınız için ve bukadar kaliteli eğitim verdiğiniz için çok teşekkür ederim iyiki sizleri tanıdık herkese kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu zamanda bukadar güvenilir kurum bulmak çok zor emin olun.

  • e

    simgem anaokulunda 1 senedir kızım gidiyor covid sürecinde bile çok hasas davrandılar hiçbir sıkıntı yaşamadık kızıma çok şey kattılar eğitimi çocuklara yaklaşımları ve yemekleriyle hariha bir kurum kesinlikle tavsiye ederim birçok kurum gezdim ve iyikide simgeme verdim dedirtikleri için çok teşekür ederim.

  • an

    geçen sene başka bir okuldaydık hiç memnun kalmadık sonra tavsiye üzerine simgem anaokuluna gittik 5 aydır çocuğum burada ve çok memnunum ilk defe eğitimi bukadar önemseyen ve gerçekten uygulayan öğreten bir okul gördüm.ilk çocuğumda gaziemirde bir okuldaydı ama hiç bir okulda simge hanım kadar eğitimi ve çocuğu önemseyen ciddiye alan alanında bilgili biriyle karşılaşmadım. gönül rahatlığıyla çocuğumu bırakıyorum. okul çok temiz yemekleri bol ve doğal köyden yaşlı teyze yumurta getirdiğinde okuldaydım çok hoşuma gitti. hep böyle devam edin sizler gibi dürüst insanlara ihtiyacımız var. herşey için çok teşekür ederim.

  • a

    Harika ve güvenilir bir okul. kesinlikle tavsiye ederim. simge hanım iyiki sizinle tanışmışız çocuğumuz emin ellerde.

  • z

    çok temiz ve hijyen güleryüzlü ekibiyle ve eğitimiyle harika bir okul herkese tavsiye edebileceğim bir oku. menderesin en iyi oku zaten bence burası. iyiki çocuğumu verdiğim yer.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Simgem Anaokulu İletişim Bilgileri

Kasımpaşa Mah. 233 Sok. No:16/A, Menderes / İzmir
0 232 335 1591
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum