fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Şirin Adımlar Anaokulu

Özel Şirin Adımlar Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/18:00
Öğlenci: 10:30/18:00
Sabahçı: 07:30/12:30

Özel Şirin Adımlar Anaokulu Hakkında

İzmir'in Menemen ilçesinde bulunan Özel Şirin Adımlar Anaokulu 2017 yılında kurulmuş, 2019 da 2. şubesini açmıştır. Şirin Adımlar Anaokulları deneyimli öğretmen ve hizmetli kadrosu ile çocukların hem iyi eğitim aldığı, hem de aile sıcaklığında değer gördüğü, kurumsallaşmış bir yapıdır. Her birey farklıdır ve herkes aynı eğitim modeliyle eğitilmemelidir. Bu yaklaşımları göz önünde bulundurarak en iyi eğitim modelleri ile çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Sınıflarımıza öğrencileri yaş değil ay gruplarına göre yerleştiriyoruz. Böylece çocuğumuzun özgüven gelişimine daha çok katkı sağlıyoruz. Çocuk Psikoloğumuz, gerekli izlemlerini yaparak çocuklarımızın gelişimini takip etmektedir. Tam zamanlı İngilizce, Bale, Jimnastik, Halk Oyunları, Müzik, Satranç, Robotik Kodlama, Akıl ve Zeka Oyunları, Çocuk Felsefesi ve Drama başlıca branşlarımızdır. Branş dersleri branş Öğretmenlerince verilmektedir.
İzmir'in Menemen ilçesinde bulunan Özel Şirin Adımlar Anaokulu temizlik ve hijyen kurallarına titizlikle dikkat etmektedir. Öğrenciler yemekhaneye veya branş dersine çıktığında sınıflarımız havalandırılmakta yerler dezenfekte edilmektedir. Sağlıklı beslenme, Şirin Adımlar Anaokullarının iddialı olduğu en önemli konulardan biridir. Gıda alımlarımızı kendimiz yapmaktayız mümkün olduğunca doğal ürünler tercih etmekteyiz. Okullarımızda ısıtma ve soğutma sistemleri vardır. sınıf derecesi ile sıcaklık daima kontrol edilmektedir. Terleyen çocuklarımızın kıyafetleri zamanında değiştirilmektedir. Tuvaletler vb. alanlar çocuklara göre dizayn edilmiştir. okullarımızın bahçeleri çocuklarımıza göre donatılmış hareketli , hareketsiz oyun parkları vardır. Okullarımız 3-6 yaş arasında bulunan çocuklara hizmet vermektedir.
Okul yalnızca hafta içi eğitim vermektedir. Hafta içi eğitim saatleri 07:00 ve 18:30 arasındadır. Okul eğitim programlarını aylık olarak yapmaktadır. Her çocuğun , farklı gelişim düzeyleri, farklı ilgi alanları ve farklı ihtiyaçları olduğunu bilen okul eğitim planlarını ve programını bu doğrultuda hazırlamaktadır.
İzmir'in Menemen ilçesinde bulunan Özel Şirin Adımlar Anaokulu, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanata değer veren, sosyalleşmeyi ve yaratıcılığı teşvik eden, takım çalışmasını ön plana çıkaran, farkındalık yaratan, estetik duygusunu güçlendiren, sorumluluk alabilen, sağlıklı iletişim kurabilen, eğitim anlayışı ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmak amacındadır. Geçen zaman içinde bu amaca ulaşmış olduğu velilerimizce onaylanmaktadır. "Bizde anaokuluna başlayan çocuk, Bizden sonra ilkokula başlar." bu sloganın durumun gerçekleştiği bir kurum olmanın sorumluluklarını yerine getiren bir kurumdur.
Özel Şirin Adımlar Anaokulu , alanında uzman ve deneyimli eğitimci kadrosu ve modern dizayn ile öğrencilerin; eğlenerek öğrenen, kendilerini ifade edebilen, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, paylaşımcı, araştırmacı, toplumda birey olarak var olduğunun farkında olan, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, yaparak yaşayarak öğrenen doğayı koruyan, Cumhuriyet’ine sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olarak eğitim verir.
Menemen'in her yerinden kendi servis aracımız ve eğitimli personelimizle çocuklarımızı alıp, güvenle tekrar evine bırakıyoruz.

Özel Şirin Adımlar Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- P4C Eğitim Sistemi

- Hibrit Eğitim Modeli

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

Özel Şirin Adımlar Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Şirin Adımlar Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Şirin Adımlar Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 18:00 şeklindedir. Öğlenci grup 10:30 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Şirin Adımlar Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Şirin Adımlar Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Şirin Adımlar Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Şirin Adımlar Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Şirin Adımlar Anaokulu Yorumları (9)

  • At

    Şirin adımlar kreşine ana sınıfı kısmına oğlum,kreş kısmına da kızım gitti bu sene. 3 yıldır buradalardı zaten.hiç gözüm arkada kalmadı. Karınları hep tok eve geldiler. Öğretmenleri çok ilgili. Ayşe öğretmen mükemmel çalışmalar yaptı ana sınıfına. Oğlum bütün dinozorların ismini gezegenleri toplama çıkarmayı ve daha bir çok şey öğrendi. İngilizce öğretmenleri çok iyi. Robotik kodlamada satranç öğrendiler. Sosyal ve ahlaki yönden çok gelişti çocuklar. Kendi kendilerine yemek yemeyi bile onlar öğretti.ben çok memnun kaldım. Sene sonu partileri de harika yapıyorlar

  • SA

    Şirin adımlar ailesine özellikle öğretmenlerine çok ama çok teşekkür ediyorum. Anne ilgisi şefkati kadar ilgilendiler çocuklarımla. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • MD

    Merhaba biz 2 yıldır oğlumuzu Şirin Adımlar Anaokuluna gönderiyoruz .Çok memnun kaldık gerek yeme içme alışkanlığı ve gerekse gelişim süreci açısından fazlasıyla ilerleme kat ettik . Öğretmenlerimiz çok ilgili herhangi bir durum olduğunda hemen haber verip bilgilendirme yapabiliyorlar.Eğitim öğretim açısından da çok verimli geçti .Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Gelişim süreci gözle görülür bir şekilde değişti.Teşekkürler Şirin Adımlar.Gayet memnunuz

  • Kayıt yenileyerek geldiğimiz okuldan sonra oğlum iki yıl üst üste çok güzel gelişim gösterdi.Konuşması kendini ifade etmesi arkadaşlarıyla sosyal ortamda kaynaşması arttı.Daha az yemek seçiyor kendine verilen sorumluluğu tamamlıyor.Kitap karıştırmaya bir resim kağıdını daha fazla doldurmaya başladı Okulun kadrosu deneyimli ilgili ve çok saygılı ayrıca bir aile ortamı sağlanmış Çocuğunuzun sıcak bir ortamda dans müzik bale robotik kodlama satranç ve İngilizce öğrenerek gelişmesini istiyorsanız memnuniyetle tavsiye ederim. Makul fiyatlandırmanız kostüm resim ve kırtasiye giderlerinde bizi düşündüğünüz için de çok teşekkür ederim,başarı başarmak isteyenlerindir tavsiye ederim.Özellikle resmi tatil gerektiren durumlarda çalışan anne ve babalar için öncesinden okulun açık olup olmadığı duyurusunda bunları yazdım ama benim açımdan bir sorun hiç yaşamadım teşekkür ederim

  • Cp

    Egitim olarak ve ogretmenlerimiz olarak harika sizlere minnettariz emeklerinize saglik tesekkur ederizEgitim icin eksiksiz bi okul tesekkur ederiz

  • Kızım bu okulda okudu ve mezun oldu. Gerçekten harika bir okul. Daha özenli, ilgili, temiz, şefkatli, titiz bir okul bulamazsınız. Öğretmenimizden, öğretmenlerimizden, yönetiminden ve tüm kadrodan ailece çok memnunuz. İyi ki yollamışız çocuğumuzu. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • DU

    Öğretmenlerimiz çocuklarımıza hem bir anne hem bir eğitmen sevgisi göstermeleri yönünden Şirin adımları seviyorum.. Yemekleri güzel.. İngilizce dersleri verimli.. Satranç dersleri verimli.. Bale dersleri çok güzel.. Müzik adam efsane :) Birsen öğretmen ve Aynur öğretmenle beraberdik bu yıl.. Alanlarında çok iyiler..iyiki sizlerle beraberiz diyorum..iyiki varsınız diyorum kısaca..

  • Sinem öğretmenimiz her zaman özenli. Biz minik kalpler sınıfında çok mutluyuz. En önemlisi de oğlumu güvenle emanet edebiliyorum

  • ÖA

    Yonetjmi, Öğretmenleri, hizmet personelleri çok iyi. Beslenme ve hijyen üst düzey. Her şeyi ile güzel bir okul. Giderseniz anlarsınız.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Şirin Adımlar Anaokulu İletişim Bilgileri

Uğur Mumcu Mah. 1304/1 Sk. No.11, A-Blok, Menemen / İzmir
0 232 335 1827
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum