fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Şirin Köşk Anaokulu

Özel Şirin Köşk Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/18:30

Özel Şirin Köşk Anaokulu Hakkında

Özel Şirin Köşk Anaokulu olarak, çocukların öğrenme yolculuğunda yanlarında olan, oyun temelli öğrenmeyi benimseyen Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 2011 yılında kurulmuş bir eğitim kurumuyuz. Okulumuz, 3-6 yaş arası çocukların okul öncesi eğitimlerinde uzmanlaşmış bir kadro tarafından yönetilmektedir. Buca Dumlupınar da bulunan okulumuz sabah 7:00 akşam 18:00 saatleri arasında eğitime devam etmektedir.

Misyonumuz, öğrencilerimizin doğal meraklarını ve öğrenme isteklerini destekleyerek, onların bireysel özelliklerini ve becerilerini geliştirmektir. Okul öncesi eğitiminin çocukların hayatındaki en önemli adımlardan biri olduğuna inanıyoruz ve bu nedenle öğrencilerimizin eğitimindeki her ayrıntıyı dikkatle ele alıyoruz.

Özel Şirin Köşk Anaokulu Eğitim programımız, farklı alanlarda çeşitli dersler içermekte olup, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını, sosyal becerilerini, özgüvenlerini ve özerkliklerini geliştirmeleri için farklı aktiviteler ve etkinlikler düzenlemekteyiz. Programımızın birinci önceliği, çocukların güvenli bir ortamda okula gitmeye hazır hale gelmelerini sağlamaktır. Okul öncesi eğitiminin bu dönemi, çocukların okula başlamadan önce öğrenme alışkanlıkları edinmeleri ve özgüven kazanmaları için ideal bir zamandır. Bu nedenle, programımız, çocukların okula başlamaları için gerekli olan temel becerileri kazanmalarına yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır.

Eğitim kadromuz, her bir öğrenciyle bireysel olarak ilgilenir ve her çocuğun benzersiz özelliklerine uygun bir eğitim planı hazırlar. Öğrencilerimizin güvenliği ve refahı bizim önceliğimizdir. Okulumuzda, öğrencilerimizin fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini desteklemek için farklı etkinlikler düzenlemekteyiz. Ayrıca, öğrencilerimizin İngilizce, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler ve sanat dahil olmak üzere farklı alanlarda çeşitli dersler almasını sağlıyoruz.

Buca Dumlupınar ilçesinde bulunan Özel Şirin Köşk Anaokulu ziyaret etmeye ve bizimle iletişime geçmeye davet ediyoruz. Çocuklarınızın okul öncesi eğitimi konusunda en iyi kararı vermeniz için elimizden geleni yapacağız."

Özel Şirin Köşk Anaokulu olarak sevginin, saygının ve güvenin çatısı içerisinde "Her Çocuk Sorgulayan Birer Filozoftur" düşüncesiyle; öğrenmekten mutlu olan , hayal gücü gelişmiş, hayatı, yaşamayı ve paylaşmayı seven bireyler yetiştirmeye devam etmekteyiz.

Çocuğunuzu Şirin Köşk Anaokuluna yazdırmak için onlarca nedenden bazıları
• Çocuklar için Geniş ve Büyük Oyun Alanları
Okulumuz Buca ilçesindeki en büyük bahçe ve tavan yüksekliğine sahip okullardan biridir. Bu sayede çocuklarımız enerjilerini oyun oynayarak atarlar. Aynı zamanda derslerimiz geniş sınıf ortamında keyifli bir şekilde yapılmaktadır.
• Güvenlik
Okul binamız, tarihi bir köşk olup, tüm yangın ve deprem yönetmeliklerinden geçmiştir. Geniş avlu duvarları ve 7/24 çalışan kamera sistemi ile kötü niyetli insanlara karşı koruma sağlar. Okulumuzda İSG Kuralları aktif olarak uygulanmaktadır.
• Sağlıklı ve Lezzetli Yemekler
Okulumuzda tam zamanlı aşçı bulunmaktadır. Günlük besin değerleri hesaplanarak menülerimiz oluşturulmaktadır.
• Etkinlikler
Okulumuzda her özel gün ve haftalar için etkinlikler hazırlanmaktadır. Ayrıca aylık olarak belirlediğimiz okul dışı geziler yapılmaktadır.
• Branş Dersleri
Jimnastik, Drama , Müzik , İngilizce , Robotik kodlama ,Satranç , Resim , Montessori , Halk Oyunları için her hafta konusunda uzman öğretmenler ders vermektedir.
İngilizce dersi her gün verilmektedir.
• Hijyen
Okulumuz Beyaz Bayrak ve sertifikaya sahiptir. Beyaz Bayrak, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından denetlenmesi sonucunda temizlik ve hijyen açısından yeterli olan okullara verilmektedir.
• Psikolog
Her hafta okulumuza gelen konusunda uzman psikoloğumuz her bir çocuk için çocuk gelişim raporları hazırlıyor ve gerekli durumlarda aile ile bire bir görüşmeler planlıyoruz.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Şirin Köşk Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Montessori Eğitimi

- Klasik Sistem

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- Aktif Öğrenme Sistemi

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Bağımsızlık

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

Özel Şirin Köşk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Şirin Köşk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Şirin Köşk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Şirin Köşk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Şirin Köşk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Şirin Köşk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Şirin Köşk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Şirin Köşk Anaokulu Yorumları (32)

  • Oğlum 2senedir kreşe gidiyor, keşke ilk seneden burda başlasaydık diyecek kadar memnunuz. Bahçesi de hayvanlar çocuklar onları besliyor. Bahçesinde ayrı bir oyun alanı var. Güvenli güzel, öğretmenler personel yoneticisi müdürü Harika insanlar.Yok

  • VD

    Şirin köşk anaokulu eğitim ve öğretim olarak çok çok iyi. İkinci çocuğumu da aynı okula gonderiyorum. Her konuda destek ve yardımları için çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımda ki gelişimi görmek bana mutluluk veriyor. Deniz Hanım a ve Onur Bey e ilgi alakaları çok güzel bizim için artık ailemiz olarak görüyoruz çocuklarımızı gözü kapalı emanet edeceğimiz yuva. Yazarak teşekkür ve minnetimi tam ifade edemiyorum. İyi ki Şirin Köşk e denk gelmişiz Geliştirmesi gereken bir şey yok. Herseyi sizden önce düşünen bir okul.

  • Uk

    Bir buçuk yıldır kızımı Şirinköşk Anaokuluna gönderiyorum okulumuzun yemekleri servisi yöneticileri ve öğretmenleri çok iyi ve çok ilgili.İlk eğitimini sizler gibi aydınlık ve pırıl pırıl eğitimcilerden aldığı için çok şanslıyız.İyiki sizleri tanimişiz ve kızımı sizlere emanet etmişiz.hepinizin emeğine sağlık.

  • SA

    Uc yıldır güvenle oglumuzu gonderiyoriyoruz yönetimin güler yüzü sıcaklığı anlayış ögretmenimizin tecrübesi isinin ehli oluşu iyi ki dedirtiyor.Öğretmenimizin üc yildir aynı olması ve cocugumun gelisimini yakından takip etmesi bizi çok mutlu ediyor.Branş derslerine önem veriyorlar oglumuzda ingilizce alt yapısı ,resim yapma satranç oynama robotik kodlama gibi pek çok alanda gelisim görmek bizi mutlu etti. Teşekkür ediyorum iyiki.

  • ED

    Okul değil ev ve aile ortamı. Öğretmenlerimizi ve yönetim de olan herkes o kadar merhamet vicdan sahibi ki sanki ailenizden biriyle konuşuyormuşsunuz gibi böyle güzel bir ailenin parçası olmak böyle güzel evlatlar yetiştirmenize geliştirmenize katkılarınızdan dolayı çok çok teşekkür ederiz

  • FK

    İlk ayrılışımız burda oldu.burasi bir aile sıcaklığında gözümüze hiç arkada değil.Neşe öğretmenimiz,ezgi öğretmenimiz,Deniz Hanim hepsi ile yollarımız iyi ki kesişmis.❤️❤️❤️

  • AA

    Kızımı gözüm kapalı emanet ediyorum. Güler yüz, pozitif enerji, eğitim, doğayla iç içe aradığınız her şeyi bulabileceğiniz harika bir okul.. Tek bir öğretmen değil tüm öğretmenlerimiz harika... Kızımın bu kadar hızlı adapte olabileceğini düşünmüyordum ancak her anlamda gözle görülür devamlı bir gelişim var özgüveni arttı hafta sonu bile hazırlanıp okula gitmeye çalışıyor miniğim:) Neşe Öğretmenimizle başladık, Ezgi Hanım ve Simge Öğretmenimiz ile devam ettik.. Sadece kendi öğretmenlerimiz değil hem yönetim Onur Bey, Şenay Bey, Deniz Öğretmenimiz, hem de diğer öğretmenlerimiz ve personellerden her konuda her zaman destek alabiliyoruz. Hepsi birbirinden değerli tüm öğretmenlerimize ve personellere çok teşekkür ederim... Gözünüz arkada kalmadan kıymetli çocuklarınızı emanet edebileceğiniz sıcacık bir aile ortamına ihtiyacınız varsa tavsiye ederim:) Sendromdan sendroma koştuğumuz bu dönemde İyi ki Şirin Köşk Ailesi :)

  • sk

    okulumuzdan , öğretmenlerimizden ve tüm çalışanlarından çok memnunum iyi ki tanımışım

  • AY

    Eğitim yolculuğumuza büyük bir heyecan ve mutlulukla başladık ve çocuğumuzu "Şirin Köşk Anaokulu"na kaydettik. Bu harika okulda geçen zaman içinde, çocuğumuzun gelişimindeki muazzam ilerlemeleri görmek bizi gerçekten etkiledi. sadece bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda bir aile atmosferi sunan bir yer. Eğitimciler, sadece öğretmen değil, aynı zamanda çocuklarımızın ikinci anneleri, ikinci babaları oluyorlar. Bu samimi ve sevgi dolu ortam, çocuğumuzun okula gitmeyi sevmesini sağlıyor. Okulun eğitim programı sadece akademik başarıları değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal gelişimi de destekleyerek bütünsel bir öğrenme deneyimi sunuyor. Sanat etkinlikleri, oyunlar ve öğretici materyaller aracılığıyla çocuklarımızın hayal güçlerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Öğrenme sürecini eğlenceli kılmak, çocuklarımızın merak duygusunu canlı tutmak için harika bir yöntem. fiziksel çevresi de gerçekten etkileyici. Güvenli, temiz ve renkli sınıflar, çocuklarımızın öğrenme ortamını olumlu bir şekilde etkiliyor. Ayrıca, bahçe düzenlemeleri ve oyun alanları, çocuklarımızın dışarıda özgürce oynayabilmeleri için mükemmel bir ortam sunuyor. Bu harika okulu diğer velilere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz. Çocuklarınızın eğitimine kaliteli bir başlangıç yapmak istiyorsanız, şirinköşk anaokulu doğru tercih olacaktır.

  • Sk

    Eğitim konumunda çok kaliteli ve mükemmel bir okul çocuklarınızı gönül rahatlığıyla kayıt yaptirabileceginiz bir kurum iyiki varlar ...Çok mükemmel bir kurum

  • GA

    Öncelikle okuldan içeri girer girmez öğretmenlerin pozitif enerjisi sizi çok etkiliyor. Kızım için özellikle şefkatli bir ortam bnm için çok önemliydi. Fazlasıyla ihtiyacımız karşılandi. Eğitim konusuna gelirsem algı gücü ezber gücü ve en önemlisi verilen ödevler ve sunumlar ile kızımın özgüveni o kdr arttı ki gözle görülür bir fark oluştu:) son olarak bahçeden bahsetmek isterim. Doğayla içiçe bir okul düşünüyorsanız kesinlikle bu okulu seçmelisiniz. Bahçede oyuncaklar dışında hayvanlsr da var çünkü. Kısacası şefkatiyle, her çocuğa ayrı ayrı verilen eğitimiyle, doğayla içiçe olmasıyla mukemmel bir okul diyebilirim. İyi ki sirinkosk ailesiyle tanıştım

  • ED

    İyi ki şirin Köşk anaokulu ile yollarımız kesişmiş iyi ki kızım böyle güvenli , sevgi ve saygı dolu bir okul da büyüyor. İyi ki varsınız şirin Köşk ailesi

  • EB

    Okul Yönetimi Deniz Hanım Ve Eşi Şenay Bey Öncelikle Çok Teşekkür Ediyorum.Kızımı 2.5Yaşına Kadar Kendi Verebileceğim İmkanlarla Büyütüp Verebileceğim Eğitimi Dahada İleri Ki Yaşlarda Verebileceğimi Düşüncesini Aklımdan Silip Bir Öğretim Sisteminde Yapabileceklerim İle Kısıtlı Olacağını Ne kadar İstesemde Eğitimin Bu Gibi Eğitim Kurumlarında Daha İyi Yetiştirilebileceğini Bana Gösterdikleri Çok Sağollun.Şirin Köşk Anaokulu Eğitim Öğretim Temizlik Yemek Beceri Yetenek Herşeyi İle Çocuğunuzu Güvenle Teslim Edebileceğiniz Bir Yuvadır.Neşe Öğretmenimiz Kızımın Tüm Eğitimini Becerilerini Yemek Yeme Alışkanlıklarını Topluma Sağlıklı Bir Birey Olarak Onu Her Konu Da Yetiştirdiği Ve Yanında Olduğu İçin Ona da Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum.

  • Sp

    Güzel yüzlü olmanız mükemmel enerji dolu bir okulSadece gün içerisinde çocuklarımız ile ilgili fotoğraf paylaşımi yapılmasını istiyoruz.

  • My daughter in enrolled here. Thank you so much teacher for making her learn a lot where i cannot able to make it now due to what happent to my life now. My daughter know how to read now that one makes me so happy while she is silently reading some words at home and while im checking those words she reads it is right. Her attitude is not hyperactive now unlike before. She loves her teacher so much and she learn a lot. Thank you teachers for taking care and teaching my precious daughter.Everyhting is okay for me.

  • Özel Şirin Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Hello! Thank you so much for the wonderful feedback. It's great to hear that your child has improved their reading skills and has become more calm in their behavior. Our teachers work very hard to provide a personalized learning environment tailored to the needs of our students. Your feedback helps us constantly improve and provide the best education possible for our students. We greatly value the positive feedback we receive from both you and your child. Thank you!

  • Yy

    Eğitim ve öğretim açısından çok güzel bir okul. Okulun bahçesi hayvanlarla iç içe olması çocuk için bu zamanda bulunmaz nimet. Öğretme ve okul yönetimi sizi diğer okullar gibi maddi hem mânevî olarak yoruyor. Bir sorun olduğunda mutlaka bir çözüme bağlanıyor. Kısacası harika bir okul.Pandemiden dolayı oldu aslında onlarinda elinden birsey gelmedi ama dış gezi ve etkinlik kısmı artık artırılmalı.

  • DA

    2020 Haziran ayında kesişti yollarımız Şirin Köşk ile..Başlangıçta Gülden öğretmenimiz sonrasında da Deniz öğretmenimiz ile devam eden yolumuza bu sene noktayı koyuyoruz ne yazık ki..Bir yanımız bu sebeple buruk..Bu üç yıl içerisinde oğlumuza gösterdiğiniz ilgi sevgi özen ve tüm yaramazlıklarına katlanışınız için minnettarız..Gönül rahatlığıyla en kıymetinizi emanet edebileceğiniz bir yuva ve gözünüz asla arkada kalmayacaktır..

  • Sk

    Her konuda kaliteli bir okul. Çocuğunuzu gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz bir yer. Eğitim anlamında sağlam bir temel istiyorsanız tek tercihiniz burası olmalı. Oğlum hasta olup okula gidemeği gün okula gitmek için ağlıyordu. Öğretmenleri profesyonel. Biz velilere dahi sıkıştığımız zaman destek oluyorlar. Hiçbir zaman pişman olmayıp iyiki dediğim bir okul. Yeni sene içinde şimdiden kaydı yaptırdım. Sinem öğretmen, Aysel öğretmen ve Deniz öğretmen başta olmak üzere tüm ekibe yürekten teşekkür ederim. İyiki yollarımız sizinle kesişmiş. İyiki varsınız.

  • MC

    Büyük kızım 4 yıldır bu okula gidiyor bu sene veda edecek kardeşi de aynı okula başladı ve iki kızımada verilen eğitimden ilgiden ve başarıdan ötürü çok tşk ediyorum. Temizliği yemekleri ve disiplinli sevgilerinden çok ama çok memnunum. Gerçekten iyi ve doğru eğitim veren bir okul herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

  • Sa

    Oğlumuzu iki yılda çok güzel geliştirdi öğretmenimizin, kreş sahibimizin ve diğer çalışanların ilgisi sevgisi ile güvenle devam etmemizi sağladılar iyiki şirinköşk ile tanışmışız

  • AA

    Eğitim olarak çok başarılı bir okul yemek konusunda çocukların sevdiği yemek yapılıyor çocuklar hem mutlu hem eğleniyor hem çok güzel eğitiliyor benim oğlum özel şirin köşk anaokuluna gidiyor ve çok memnunum iyi ki bu okula vermişim öğretmenimiz Sinem hanıma ve Deniz hanıma çok teşekkür ediyorumOkul gayet muhteşem ve çok memnunum oğlum gerekli verimi okuldan alıyor

  • Uk

    Eğitim,sevgi,saygı,ilgi ve alaka çok iyi,geleceğin iyi bireylerini yetiştirme konusunda ilk adımı sizlerle attığımız için çok memnunuz.Cocuklarimizi birer müşteri değilde kendi çocukları gibi gören eğitimcilerden kurulmuş güzel bir kadro.iyiki sizinle birlikte yol almaya başlamışiz..başarılarınızın daimi olmasıni diliyorum

  • AA

    Okulun yönetimi, öğretmenleri, servisi, temizlik hizmetleri, branş dersleri, etkinlikleri, veli ile iletişimleri, teknolojiyi kullanmaları vs. her şeyi ile en kıymetlimiz evladımızı gönül rahatlığıyla gözümüz arkada kalmadan teslim edebildiğimiz yuvamız

  • SA

    Sevgili meslektaşım Aysel öğretmenim gittiğiniz heryeri çiçeklendirdiğinizi biliyoruz... Şirin Köşk Anaokulu na çok yakıştınız okulun kalitesi ,eğitim anlayışı geleceğe umut ,neşe saçıyor...Gözü kapalı emanet edilecek kadronuzu canı gönülden kucaklayıp sevgilerimi sunuyorum. Işığınız daim olsunGeleceğin umudu çocuklarımız gelişimin akışını kendi süreçlerinde her geçen gün tamamlamaya devam edecektir ...Minnattarız teşekküler öğretmenlerim

  • BK

    Mesleğine saygılı sürekli gelişim ve yenilik peşinde koşan öğretmenlerden Kurulu bir kurum bir öğretmenim bizim kursumuzda çocuklara daha faydalı olabilmek için ukulele öğrenmeye bile başladı çok kısa sürede çok hızlı ilerledik

  • Özel Şirin Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz :)

  • Sk

    Öğretmenleri çok eğitimli bir okul öğrencileriyle çok ilgili nezaman aklıma birşey gelse öğretmenimizi arayıp ögrenebiliyoruz

  • IA

    Ah canım kızımın okulu. O kadar memnunduk ki gözüm hiç arkada kalmadı. Sahibi Deniz hanım da, canımız Aysel öğretmenimiz de kızıma çok güzel davrandılar ,bir sürü şey öğrettiler. Ah hele 23 Nisan gösterisi! Hayatımızda hiç unutamayacağımız bir mutluluk ve gururla 3,5 yaşındaki kızımızı sahnede izledik. Herşey için öncelikle canımız Aysel öğretmenimize, sonra da Deniz hanıma çok çok teşekkür ederim. Hala izmire gittiğimizde okulunu ziyaret edip arkadaşlarıyla oynuyor kızım öyle seviyoruz.Herkese çok tavsiye ediyorum

  • Özel Şirin Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz :)

  • Öy

    Eğitim olarak çok başarılı bir okul yemek konusunda çocukların neler seveceğini bilerek yapılıyor ve sebze ağırlıklı olması çok güzel ogretmenlerin hepsi denegimli çocuğunuzla ilgili bir problem olduğunda öğretmenlerine rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz en önemlisi bu

  • Özel Şirin Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz :)

  • EG

    Eğitim yönünden kaliteli bir okul çocukları eğlendirerek eğitim veriyorlar ve çok kalıcı oluyor :)

  • Özel Şirin Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz :)

  • NG

    Çocuğunuzun kaliteli eğitim alması için en doğru anaokulu Bucada bulunan en güzel okul personelleri ve öğretmenleri de çok güler yüzlü her biri ayrı eğitimli öğretmenler

  • Özel Şirin Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz :)

  • Okulun konumu ve bahçesi tam da çocukların gelişimi için uygun..okulda ki kadro işlerini bilinçli mutlu,kendine güvenen çocuklar yetiştirmek için çaba harcıyorlar...Gözünüz arkada kalmadan kayıt yaptırabilirsiniz..Her zaman yeniliğe açık bir okul...mutlaka bir kahve içimi uğrayıp çocuğunuzu bu okulun sevgi çemberine eklemelisiniz...

  • Özel Şirin Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz:)

  • Tk

    2018 grubuna kızım gidiyor. Bi okul bu kadar mı güzel ve bu kadar mı evimiz gibi olur. Öğretmenimizin sıcaklığı çalışanların güler yüzlü yaklaşımı kızımın söylediğine göre yemeklerinin lezzeti (ıspanak yemeyen kızıma ıspanak sevdirdi) her daim ulaşılabilir olması ile biz okulumuzdan çok memnunuz. Başladığı günden bu yana her alanda çok iyi geri dönüşler alıyorum kızımdan. Eğitime olan yaklaşımları ve Aysel öğretmenimizin ilgisinden çok memnumum, kızım harika şeyler öğrendi ve öğrenmeye devam ediyor.İyi ki yollarımız kesişmiş diyorum. Şirin Köşk Anaokulu ailesine çok ama çok teşekkür ediyorum.

  • Özel Şirin Köşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz:)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Şirin Köşk Anaokulu İletişim Bilgileri

Dumlupinar Mah. 117. Sok. No:12, Buca / İzmi̇r
0 232 335 1827
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum