fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:30/16:30

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu Hakkında

Okulunuz 486 metrekare kapalı alandan ve bu kapalı alanda bulunan 7 sınıf 1 denge koordinasyon odası ve yemekhaneden oluşan triplex bir binadır. Koşu İzban İstasyonuna 10 dk, Kaymakamlık binasına 5 dk. Lokasyon olarak oldukça avantajlı bir bölgede yer almaktadır.

Sınıflarımız hem doğalgazlı hem de klimalıdır. Okulumuza 48-71 ay arası öğrenciler psikolog ve pedagog görüşmesi ile kayıt olmaktadır.

İzmir, Buca, Yenigün Mahallesi'nde bulunan okulumuzda Drama, Satranç, Müzik, Jimnastik, Akıl Oyunları ve İngilizce branşlarının dışında çocuklarımızın gün içinde bahçede ve sınıfta serbest oyun zamanları bulunmaktadır. Çocuklar her hava koşulunda 598 metrekarelik doğal çim yeşil alan bahçemizde oyun oynarlar.
Bahçemizde tarım alanları, tavuk, tavşan, bıldırcın gibi hayvanlar bulunmakta, çocuklarımız bu hayvanların bakımında görev almaktadırlar.

Okulumuzun en önemli özelliklerinden birisi teknoloji kullanmamasıdır. Çocuklar gün içinde hiçbir şekilde teknoloji ile muhatap olmazlar.

Okulumuzda oyun terapi odası mevcuttur. Psikoloğumuz çocuk ve aile görüşmelerini yapmakta, gerektiği durumlarda oyun terapi uygulamaktadır. Okul olgunluğu dahil birçok test konusunda yetkindir.

Çocukları ve gençleri geleceğe hazırlarken insan olmayı iyiliği ve erdemleri öğrenmelerini hedef aldık ve bu dersleri sadece teoride bırakmayıp pratik uygulamalarla ödevlendirdik.
Eğitimimizin amacı öğrencilerimizin sınavlardan yüksek notlar alıp çok iyi yabancı dil konuşup iyi üniversitelerde okuyup zengin ve başarılı olmalarını sağlamanın yanı sıra, iyi insan olmayı, ahlaklı olmayı,erdem ve değer sahibi olmalarını sağlamaktır.

İzmir, Buca, Yenigün Mahallesi'nde bulunan Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu'nda öğrencilerimiz; dünyayı anlayan, sorgulayan, kültürlerarası farklılıklara duyarlı birer dünya vatandaşı olma bilinciyle dil eğitimlerini tamamlarlar.

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu olarak kendi işini kendi yapabilen, özgüvenli ve mücadeleci çocuklar yetiştirmenin yanı sıra okul öncesinde çocukların “çocuk” olduğunu unutmadan hareket edilmesi gerektiğini düşünmekteyiz.
Kapalı Alan: 486m²
Açık Alan: 598m²

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:30 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu Yorumları (27)

  • Öa

    Çk güzel ve nezih bir okul öğretmenlerimiz ilgili ve sevecen teşekkürederiz

  • EE

    Kızım 4 yaşında, bu yıl başladı Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları'na. Ilk kez birbirimizden ayrılacağımız icin ikimiz de başta endişeliydik. Ilk günden itibaren Raziye öğretmenimiz anne şefkatiyle sarıldı. Nilay öğretmenimiz duygularını tanımalarına ve ifade etmelerine çok yardımcı oldu.Okulun veliyle iletişimi çok iyi olduğu için bir gün bile aklım kalmadi. Geçen 6 ayda okulun kızıma katkıları çok oldu. Şimdi daha meraklı, sorgulayan, çözüm üreten, yardımlaşmayı seven ve kendi kendine yetebilen bir çocuk. Eğitim ve öğretim hayatına bu kurumda adım attığı için çok mutluyum. Emeği, ilgisi ve sevgisi için tüm öğretmenlerimize teşekkürler.

  • Kızım anaokulunda Bahar öğretmen ve Nazan hanım süper biri keşke 2 sene önce gönderseydim başka yere gönderene kadar. İnanılmaz ilgililer kızıma çok şey kattılar. Ayrıca alerjik hastalıklarımızın olmasından kaynaklı çok dikkatliler gözüm arkada hiç kalmadı. Kızım o kadar mutlu oluyor ki okul çıkışlarında zaman zaman sorun yaşadık çünkü ayrılmak istemiyor. Anaokulu tüm personel güleryüzle ilgilenir sizinle. Tekrar Bahar ve Nazan hanıma çok teşekkür ederim

  • NA

    Kızımızın bizden bağımsız ilk deneyimiydi ilk kayıt yaptığımızda anne baba olarak tedirgindik ama herşeyiyle o kadar şeffaf bir okul ki asla gözünüz arkada kalmiyo öncelikle Nazan hoca ve Nilay hanım o kadar samimi ve ictenler ki her konuyu rahatlıkla konuşup danisabiliyorsunuz okulun sıcak samimi bir ortamı var ve en büyük şansımız Raziye hocamız ona çok teşekkür ederiz okula ilk alışma süremiz çok zor olmustu öyle büyük bir sabır gösterdi ki bizlerde ondan güç aldık ve pes etmedik kızım çok mutlu haliyle bizde çok mutluyuz...

  • Ya

    Kızımın ilk okul deneyimi bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüştüm gayet memnun kaldım kesınlıkle tavsıye ederım samimi bir okul ilgili öğretmenler verilen tüm sözler tutuldu. herkesin emeğine sağlık

  • AK

    Biz Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları ile 2021 yılında tanıştık. Fiziki şartları çok ama çok iyi olan bir kurum. Kızım tam bir sevgi delisi olarak büyüdüğü için canımı emanet edeceğim yer çok ama çok önemliydi. İlk başta çok zorlandı ama bu zorlu süreci yüzündeki gülümsemelerini hiç kaybetmeyen Canımız Defne öğretmenimiz ,Okul İdaresi ,Psikoloğu ve diğer öğretmenlerimizle aştık. Her hastalandığında ilaçlarına özen gösteren ,saçlarını değişik değişik örüp eve gönderen ,kıyafet koymayı unuttuğumda bir yerlerden yedek bir kıyafet bulup üşümemesini sağlayan , bazen erken aldığımda tıpkı bir anne gibi ikindi kahvaltısını kızımın eline veren sizler işteyken aklımın onda kalmamasını sağladığınız ve sevginizi hiç esirgemediğiniz için teşekkürler. Defne Öğretmenim teşekkürler. İyi ki kurumunuzu tanımışız .

  • Gk

    Oglum icin en iyi okul ( ticarethane degil ) arayışından sonra dusuncelerine cok guvendigim ve sizin okulunuza cocugunu gonderen bir arkadaşım sayesinde kesfettim.... 1 yildir birlikteyiz... En başta sabir ve sevgiyle cocuklarimizla ilgilenen Bahar Oksuz ogretmenimiz ve Okul mudurumuz Nazan Keskin cok tesekkur ederim.. zubeyde hanim okulu cok sansli

  • 2021 yılında kayıt olduk zübeyde hanım eğitim kurumlarına kendim araştırıp buldum ve kızımın bu okulda eğitimine başlayıp bitirmesini istedim görüşmeye gittiğimde nazan hanımdan aldığım ilgi alaka samimiyet detaylar o kadar açık şeffaftı ki bunca zaman geçmesine rağmen rahatsız olabileceğimiz hiç birşey ile karşılaşmadık çocuklara verilen sevgi şevkat eğitim sabır yardımlaşma ve sayabileceğim daha bir çok şey kendi ilkelerinde yapabilceklerinin en iyisini yapmaya çalıştıklarının bilincinde olduğum için kızımı gönderirken bir kere dahi tereddütte kalmadım umarım herşey güzel şekilde devam eder ve kızımın zübeyde hanım eğitim kurumlarından mezun olduğunu da görebilirim.Tavsiye konusunda gidip herkes görüşmeli kanaatindeyim çocuklarımızın güzel bir geleceği olmalı ve tüm öğretmenler bunun için çok güzel emek veriyorlar hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Kübra Keleş Özdemir

  • Dk

    Oğlum Bahar Öğretmenimiz ve Okulumuz ile bu yıl tanıştı.daha önce 2yıl başka bir anaokulu tecrübemiz vardı ancak Zübeyde Hn anaokulunu görünce açıkçası 2yılımız için pek de tecrübe diyemeyiz. Sevgi dolu bir kadro ki bunu ayırt etmeksizin tüm okul personeli için söylüyorum. Eğitim keza aynı şekilde. Bize Öğretmenimiz Bahar hn ın özellikle söylediği birşey vardı;”sevgi mutluluk başarı getirir.bunlar varsa başarı zaten gelir” Öğretmenimiz tüm öğretmenler gibi çok kıymetli ve bu konuda çok şanslıyız. Umuyorum karar aşamasındaki ebeveynler için yardımcı olur yorumlarım…

  • BT

    Benim oğlum 2 yıldır zubeyde hanim anaokuluna gidiyor. Okulumuzun gerek fiziki şartları olsun gerekse öğretmen kadrosu ve diğer çalışanları olsun hepsinden çok memnunuz. Okulun Oğlum için çok faydalı olduğunu ve büyük bir gelisme sağladığını düşünüyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bize göre Buca bölgesindeki en iyi anaokulu.

  • Ry

    Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Anaokulu bölümüne dönem başında başladık.Başladığımız günden bugüne olumsuz bir durum yaşamadık aksine kızımda çok güzel ilerlemeler katettik.Gerek öğretmenimiz Bahar Öğretmen , Gerekse müdürümüz Nazan Hanım ve tüm ekip hepsi de çok ilgililer sevecenler.Gözüm hiç arkada değil .Ayrıca okulumuzun sosyal ve kültürel açıdan çok aktif olması benim için artı puan.Daha da iyi bir şekilde ilerleyeceğimizi düşünüyorum

  • ZG

    Zübeyde hanım koleji ile geçen sene tanıştık ve hiç bir gün pişmanlık yaşamadık.herseyimiz ile özenle ilgilenen öğretmenlerimiz ve müdüremiz var.kizim çok çok mutlu gidiyor okula o yüzden içim çok rahat.nazan hocamız ile tanışmaya gittiğimiz gün, mutlu özgüvenli sosyal bireyler yetiştirmek istediklerini söylemişti kızıma bu yönde katkıları yadsinamayacak kadar fazla.Bahar öğretmenimize, Nazan hocamıza Nilay hanıma ve tüm emek verenlere sonsuz teşekkürler iyi ki sizinle birlikteyiz

  • EA

    Okul maceramız oğlum ile 6 sene önce başladı kızımla devam ediyor. Çocuklarımı gönül rahatlığıyla ve huzurla emanet edebildiğim tek yer. Maceramız okul olarak değil artık Aile olarak devam ediyor. Başta NAZAN öğretmen, şuan kızımın öğretmeni olan DEFNE ( Dünya tatlısı ve sevgi dolu) olmak üzere bütün öğretmenlere çok Teşekkür ediyorum. İYİKİ VARSINIZ..

  • Sb

    Öncelikle öğretmenlerimizden ve müdürümüzden inanılmaz memnunum .herhangibi bir sorun oldugunda hızlı çözüme ulaşmaları sürekli iletişim halinde olabilmem bakımından oldukca memnunum..Emekleri için herbirine ayrı ayrı teşekürederim..Şimdilik yok

  • yP

    2 yıldır bu okuldayız.Ozellikle öğretmenlerin ilgisinden,temizlikten, eğitimden ve yemek menüsünden çok memnunuz.Bir kere bile sorun yaşamadık.Her konuda çok başarılı bir kurum

  • Pt

    Biz okulda yer olmadığı için başka okullar gezmek zorunda kaldık ve oğlum çogunda istemyrum dıyıp aglama noktasında çıktı artık yollamayı dusundgumuz anda okulda bı bosluk oldu ve gorusmeye gıttık aliş bahcesını gordugu anda yuzu güldü snrasında ögretmenı razıye hanımda tanıstı ve o anda sarıldı ve okula başladık o kadr severek ve mutlu gıdıyor iykı razıye hanımla tanıstık ve oglusumun ıkıncı annesı oldu

  • AY

    Oğlum 2019 dan beri bu okulda eğitim almakta.İlk yıldan itibaren hep olumlu geri dönüşler aldık.Öğretmenlerin donanımı ve alternetif eğitim sistemi ile bizim bile bakış açımızı değiştiren yenilikçi ,çocuklarda merak duygusunu arttıran,sınırlar içinde özgürlük tanıyan,doğa sevgisi aşılayan ve gerçekten bunu doğada yaşatan ideal bir okul Çocukluğun ilk yıllarının ne kadar önemli olduğunu bildiğimizden burda olduğumuz için ilk günden beri hep iyi ki dedik.Umarım yeni başlayacak olanlar için belirleyici olabilir yazdıklarım

  • BC

    Çocuklara toplumda çocukluk haklarının olduğunu ve bir birey olacağı yönünde eğitim veren, hayatta çocukların da söz sahibi olabileceği bilincine sahip, çocuklarla beraber ailelere de eğitim veren, çözüm üreten, öğretmenlerine düzenli eğitim veren, çocukların psikolojisine ve gelişimine destek olan, gelecekte kendi ayakları üzerinde durmayı başarabilecek kabiliyetleri ortaya çıkaran bir eğitim kurumudur.Gelişime açık bir eğitim kurumudur.

  • My

    Zubeyde hanim a kayit icin gittigimde anaokulu muduru Nazan hanimla gorusmustum.onunla yaptigim gorusmeden sonra aradigim okulu buldugumu dusundum.Kızım 5.sınıf öğrencisi anaokulundan beri zubeyde hanım eğitm kurumlarına gidiyor.yillardir hicbir sorun yaşamadık.gayet mutlu bir şekilde okula gidip geliyor.oglumda okul cağına gelince hiç düşünmeden zubeyde hanım eğitim kurumlarına kayıt yaptırdım.o da şuan 3.sınıf oldu ve gayet mutlu bir şekil de okula gidiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

  • ED

    Okulumuzla 2019 Nisanında oğlum 3 yaşındayken tanıştık. Son yıllarda çocuklar sadece anne odaklı bir yaşam öğrenimine mecbur kaldıklarından; en basit ve temel değerleri, duyguları ve yaşının gerektirdiği kendine yetme becerilerini bir türlü kazandıramıyordum. Bu elbetteki anne olarak benim yetersizligimdi. Birçok başka anaokulunu tecrübe etmemize rağmen bence ortalık daha da karıştı. Zübeyde Hanım Anaokulu na geçince çaktırmadan önce beni rehabilite ettiler, incitmeden ve uzun uzadıya konuşmadan olanla olması gerekeni gösterdiler tabi bunu şu an bu yorumu yazarken farkediyorum aslında... öğrenmenin sürekli olduğunu onlarla öğrendim, sabrı, çocuğuma güvenmeyi, çocuğuma çocuk gibi davranmam gerektiğini vs. Bunlar benim kazanımların. Oğlum daha ilk günden birey olduğunu öğrendi böylelikle bir diğer çocuğun da birey olduğunu öğrendi.. çıkan anlaşmazlıkları okulun BARIŞ MASASINDA çözmeyi, paylaşmayı, teşekkür etmeyi, beklemeyi, kendine yetmeyi, en saçma da olsa fikirlerinin sorularının sabırla dinlenmesini öğrendi. Gıda alerjisine benden bile daha fazla özen gösterildi, her branşta farklı öğretmenle İngilizce nin yani sıra ikinci bir dil, spor, müzik,satranç, robotik Kodlama dersleriyle ilk günden ilkokula hazırlık yaptılar, öğretmenleri sırf uykusunu alsın diye 1 saat kucaklarında uyuttular, her hafta yeni bir ülke onun kültürünü bir iki lisanlarında kelimeler öğrendiler ve öğreniyorlar ve bunu ne kadar kulaklarında kalırsa niyetiyle yapıyorlar, çocuklarımıza o kadar çok güveniyorlar ki gezi olarak onları resim sergilerine ve müzelere götürüyorlar... Her hafta bir öncü ismi tanıtıyorlar Tesla, Mozart, Einstein, Currie... Okula girdiğinizde müthiş bir sakinlik ve dinginlik vardır anaokulunda olduğunuzu unutursunuz. Şimdi yazdıklarımı okurken sanki bir tanıdık veya akrabaymışım da yaz demişler de yazmışım... hayır sadece Zübeyde Hanım Anaokuluna sonsuza dek minnettarım. 3 yıldır oğlumu okula bıraktıktan sonra aklım hiç onda kalmıyor çünkü en ufak birsey de bile aranacağımı, ilaçlarının verileceğini, asla rencide edilmeyeceğini biliyorum. Böylelikle beni de bana vermiş oldular. Uzun oldu kusura bakmayın daha yazamadığım çok şey var ama gidip görmelisiniz, tanışmalısınız. E. Tuğçe Göktekin Doğan.

  • AA

    Zübeyde hanım eğitim kurumlarını bir arkadaşımın referansı sayesinde tanıdım. İlk görüşmeye gittiğimizde okul müdürümüz Sıdıka Hanımın sevencen karşılaması her sorduğumuz soruya içtenlik ile yanıt verişine hayran kaldığımız için farklı bir okul ile görüşme yapmadan direk kaydımızı gerçekleştirdik. Okula başladığımız günden itibaren bütün öğretmenlerimizin ilgi, alaka şevkat ve merhametlerine hayran kaldık. İyiki varsınız Harikasınız

  • HB

    Okulumuzdan ve öğretmenimiz Gözde hanımdan oldukça memnunuz,ilgi alaka ve okul etkinliklerini oldukça eğlenceli ve eğitici buluyoruz

  • AB

    Nazan Müdür başta olmak üzere tüm öğretmenler alanında uzman ve işini severek yapıyorlar. Çocuğumla ilgili dönütleri çok hızlı ve çözüme kavuşmuş olarak alıyorum. Bahçe etkinlikleri ve faaliyetleri eğitici.

  • ta

    bizim çocuğumuz 3 boyunca kreş ve anaokulu burda eğitim gördü gerek nazan hanım ,kuruçeşme kampüs sıdıka hamım ve değerli öğretmenler hepsinden çok memmunuz.

  • DA

    Okulun gerek fiziki şartlari gerek tecrübeli,mesleğini seven, güleryüzlü eğitimci kadrosu ve personelleri yaşanan pandemi döneminde hijyen kurallari ile özverili çalısmaktadir. Hepsine sonsuz tesekkürler.

  • SA

    Kızım 3-6 yaş arası 3 devam etti Buca ilçesinde bulunan en iyi okul diyebilirim

  • TD

    Oglum 2 yıldır bu kurumda ...biz çok memnunuz.sevgi ve mutluluk odaklı bir eğitim sistemi var.Ogretmenimizden de çok memnunuz.Kurum müdürü Nazan hoca işini seven ve bilen bir yönetici...çok teşekkürler...

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Merkez Anaokulu İletişim Bilgileri

Yenigün Mahallesi, 271/3 Sokak, No:1 Buca, İzmir
0 232 335 1298
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum