fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu Hakkında


Okulunuz 606 metrekare kapalı alandan ve bu kapalı alanda bulunan 10 sınıf 1 denge koordinasyon odası ve yemekhaneden oluşan tek katlı bir binadır. Tınaztepe hastanesine 5 dk, Buca koop meydanının arka tarafında yer almaktadır.
Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu'nda sınıflarımız hem doğalgazlı hem de klimalı olup çocuk sayısı 15 i geçmemektedir. Okulumuza 36-71 ay arası öğrenciler psikolog ve pedagog görüşmesi ile kayıt olmaktadır.
Montessori, Jimnastik,Drama, Müzik, Akıl Oyunları ve İngilizce branşlarının dışında çocuklarımızın gün içinde bahçede ve sınıfta serbest oyun zamanları bulunmaktadır. Çocuklar her hava koşulunda 598 metrekarelik doğal çim yeşil alan bahçemizde oyun oynarlar. Bahçemizde tarım alanları tavuk, tavşan, bıldırcın, gibi hayvanlar bulunmakta çocuklarımız bu hayvanların bakımında görev almaktadırlar.
Okulumuzun en önemli özelliklerinden birisi teknoloji kullanmamasıdır. Çocuklar gün içinde hiçbir şekilde teknoloji ile muhatap olmazlar.
Okulumuzda oyun terapi odası mevcuttur. Psikoloğumuz çocuk ve aile görüşmelerini yapmakta, gerektiği durumlarda oyun terapi uygulamaktadır. Okul olgunluğu dahil birçok test konusunda yetkindir.
Çocukları ve gençleri geleceğe hazırlarken insan olmayı iyiliği ve erdemleri öğrenmelerini hedef aldık ve bu dersleri sadece teoride bırakmayıp pratik uygulamalarla ödevlendirdik. Eğitimimizin amacı öğrencilerimizin sınavlardan yüksek notlar alıp çok iyi yabancı dil konuşup iyi üniversitelerde okuyup zengin ve başarılı olmalarını sağlamanın yanı sıra, iyi insan olmayı, ahlaklı olmayı,erdem ve değer sahibi olmalarını sağlamaktır.
Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları'nda öğrencilerimiz; dünyayı anlayan, sorgulayan, kültürlerarası farklılıklara duyarlı birer dünya vatandaşı olma bilinciyle dil eğitimlerini tamamlarlar.
Kendi işini kendi yapabilen, özgüvenli ve mücadeleci çocuklar yetiştirmenin yanı sıra okul öncesinde çocukların “çocuk” olduğunu unutmadan hareket edilmesi gerektiğini düşünmekteyiz.
İzmir, Buca, Buca Koop'da bulunan okulumuzun Kapalı Alan: 606 m² Açık Alan: 1264 m² Toplam:1870 m²

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu Yorumları (21)

  • Na

    3 aylık kayıtlı olmakla birlikte herşey şuana kadar gayet yolunda. Tutarlı ve bilinçli bir okul.K12 uygulamasında rubrik uygulamalar kısmı. Her gün güncel girilmeli ve sıralama tarih olarak doğru olmalı.

  • GH

    Iki cocugum da Zubeyde Hanim Anaokulu'nda egitim aldi. Her asamada cok memnun kaldik. Acik hava olanaklari, bahcenin fonksiyonel kullanilmasi, egitim ogretimin doga ile ic ice gecerek planlanmasi benim en cok onem verdigim konulardandi, cok memnun kaldim. Ayrica genel kultur gelisimi acisindan cok genis bir yelpazede bilgi ve materyal kullanimina sahipler. Cocuklar 3 yasindan itibaren fraktallarla tanisiyor, ulkelerin ozellikleri farkli ulkelerdeki insanlarin yasam tarzlari, bilimin hayatimizdaki yeri ve onemi, dogaya ve hayvanlara ve ozgurluge onem verme gibi cok genis alanlarda bilgileri icsellestirerek mezun oluyorlar okuldan. Egitim kadrosu ve yonetim anlayisi da oldukca isbirligine yatkin ve cocugun yararini gozeten bir noktadan yaklasiyorlar. Yenilikleri takip eden ve calismalarina uygulayan bir ekip. Biz her asamada cok memnun kaldik. Tasindigimiz icin ikinci cocugumuzu baska okula almamiz gerekti ama aklim hala Zubeyde Hanim Anaokulunda kaldi diyebilirim.

  • Du

    Oğlum 3 yaşında ve yaklaşık 2 ay önce başladı okula. İlk olarak tanışma için gittik ve okulunun bahçesine bayıldı. Beni de ilk olarak çeken büyük ve toprak zemini olan, yapay çim yerine gerçek çim ekili bahçesiydi oğlumun sevmesine de şaşırmadım. Görüşmeye gittiğimde ise bir okuldan beklentilerimi ki az değildi karşılayan bir okul olduğunu gördüm ve başka bir okulla görüşmedim bile. 1 hafta oryantasyon sonrası okula başladı oğlum ve koşarak gidiyor bunun için öncelikle öğretmenimiz Hanife hanıma ve bütün okul çalışanlarına teşekkür ediyorum. Oğlum çok sevince bir sonraki dönem kaydını da vakit geçirmeden yaptık

  • MB

    Öğretmen kadrosu nazik, çocuklara karşı son derece ilgililer. Çocuğunuzun özgürce oyun oynadığı, sevgi dolu bir kurum. Aynı zamanda ressamlardan , bilim adamlarına, doğa konularından güncel bilgilere harika temalar öğreniyorlar. Eğitim koordinatörü Sıdıka Hanım'ın eğitim anlayışının, naifliğinin, çalışmalarının izlerini kurumun her yerinde hissedersiniz. Kurumun en güzel kampüsü bize kazandırdığı çok şey oldu.

  • GE

    Yeni kayıt yaptırdığım ikizlerim okula koşarak gidiyorlar. Bir sebebi olmalı… buna katkı sağlayan idari ve eğitimci kadrosuna çok teşekkür ederim. Ebeveyn olarak hızlı iletişim kurabildiğim ve güvende hissettiğim bir kurum. Uzun yıllar işbirliğimizin süreceğini öngörüyorum.

  • Okulda 1. Yılımızı tamamladık tabii ki de önümüzdeki yıl kaydımızı yaptırdık öğretmenlerimiz çok ilgili ve çok sabırlılar Bir çocuğun dilinden anlamak çok zorken onlar birçok çocuğun dilinden anlıyorlar okulun kocaman bahçesi ve ilgili bilgili kadrosu gözümün arkada kalmamasının en büyük etkendir .

  • SG

    İyi ki yolumuz Zübeyde Hanımdan geçti, Gülten Öğretmenimizin en başından beri gösterdiği ilgi, alaka, sevgi ve kibarlığı bizi son derece memnun etti. Okula, öğretmenimize ve diğer tüm çalışanlara minnettarız. İyi ki varsınız.

  • AY

    3 yıldır oğlum bu kurumda eğitim alıyor.Okulun fiziki şartları,hijyen ve sağlanan olanaklar beklentiyi karşılayacak düzeyde.Derya öğretmenimizi çok seviyoruz.Donanımı,çabası ve özverili yaklaşımı ile oğluma okulu sevdirdi.Onun sayesinde çok güzel bir eğitim aldığımızı düşünüyorum.Okulun eğitim sistemi ve yöneticileri Nazan Keskin ve Sıdıka hanımın donanımı okulun eğitim düzeyini ve kalitesini de arttırıyor diye düşünüyorum.Tüm öğretmenler işinde uzman ve güleryüzlü.Alternatif,Doğacı ve çocukların merak duygusunu arttırmak için sınırlar içinde verilen sınırsız özgürlükler ve çocukların herşeyi yaparak ve yaşayarak öğenmeleri ve herşeyden önce gerçekten bir okul öncesi eğitimi verilen ideal bir kurum.Biz üç yıldır hep iyi ki dedik.Umarım yeni başlayacak olanlar için de yazdıklarım belirleyici olabilir.

  • SK

    Zübeyde hanım anaokullarına oğlum gidiyor. Gerçekten eğitim kalitesi çok güzel. Bizim öğretmenimiz Nesrin hanım. Nesrin hanımı iyi ki tanımışız. Çocuğumuz okula alışamaz diye düşünürken şimdi hiç tatil olmasın istiyor. Öğretmenini çok seviyor. İyi ki tanımışız sizi Nesrin hanım. İyi ki Zübeyde Hanım Anaokulundayız.

  • AA

    Zübeyde hanım eğitim kurumlarını çok yakın bir arkadaşımızın referansı sayesinde keşif ettik. Her an her dakika ilgilerini, alakalarını ve en önemlisi şevkatlerini evlatlarımızdan eksik etmeyen bir eğitim kurumu.. oryantasyon döneminde ilgisine hayran kaldığım derya öğretmenimize çok minnettarız

  • EA

    2 senedir ikiz kızlarım eğitim öğretimlerine devam etmekteler.Ögretmenlerimizin donanımlı olmaları,sabır,ilgi,sevgi dolu yaklaşımları,eğitim içeriğinin kaliteli olması birçok yönüyle okulumuzdan ve ögretmenlerimizden çok memnunuz.Kızlarım her gün öğrendikleri bilgilerle bizi şaşırtıyo,eve geldiklerinde günlerini dolu dolu geçirdiklerini anlıyoruz.ve en önemlisi kızlarım okulda çok mutlular; öğretmenlerini çok seviyor,okula gitmek için can atıyorlar.Veli olarak bizde kızlarımızın olumlu yönde gelişimlerini gördükçe mutlu oluyoruz.şunu da ekleyeyim Bucadaki okulların içinde bahçe ve fiziksel açıdan en iyisi

  • YA

    Eğitim kalitesi ve öğretmen profili ile tercih edilecek bir okul. Öğretmenler ve yönetim gayet ilgili. Sınıf içerisinde yapılan uygulamalar detaylı ve çocuğun her günü dolu dolu geçiyor. Tavsiye ederim.Gezi sayısı arttırılabilir. Bir de yaparak öğren etkinliklerinin sayısı arttırılmalı örn: kurabiye hamuru hazırlama vb.

  • GK

    Eğitim ve öğretim bu kurumda tam olarak veriliyor.Hem kurumdan hem öğretmenlerimizden gayet memnunuz.Gozunuz arkada kalmasın derseniz kesinlikle seçiminiz Zübeyde hanım eğitim kurumları olmalı.Herşey için teşekkür etmekten başka yorum yapamıyorum maalesef

  • Ha

    Sevgi saygı ve ilkelerden ödün vermeden geleceğe çocuklarımızı hazırlayan duzenledıklerı gezı etkınlık ve geniş bahçesiyle güler yüzlü görevlileriyle doğru beslenme ile mutfağıyla sizinle heran iletişim halinde olan çocuğunuzu sizin kadar düşünen eğitim ordusu ile kapıdan girişten akşam çıkışa kadar tam bir donanımlı kurum olan Zübeyde Hanım Egıtım Kurumlarına başarılarının devamını dılerız

  • Ü

    İki çocuğumu da gönderdiğim gözümün arkada kalmadığı,çocuklarımın sosyal ve bilişsel gelişiminin yeterli bir şekilde desteklendiği bir okul. Okul öğrenci ve Veli üçgenini çok iyi koruyan sürekli aileyle iletişim halinde olan, çocukları çok iyi gözlemleyen onlarla duygusal bağlarını her geçen gün kuvvetlendiren çok güzel bir eğitim kadrosu var. Gerçekten çok memnunum. İyi ki yollarımız kesişmiş

  • Sağlıkçı bir annenin çocuğu olarak doğmak ve büyümek Covid-19 zamanında zordur ve getirileri vardır. Böyle başlayan hikayede Nesrin öğretmen ile tanışırsın ilk defa 3 yaşında anne babanın dışında yanına yaklaşan birisi nasıl bir bağ kurdu, nasıl yaklaştı, tekniği nedir bilemem ama okulun adını duymak istemeyen agresif ağlama krizleri olan çocuğu, kısacık zamanda çantasını kendi hazırlayıp, bu koşa koşa okula girip şarkılar ezberleyen, ağlama krizleri olmayan, mutlu her gün okula gitmek isteyen bir Ela. Çok güzel biliyor musunuz bunu yapmak işin dışında çocuğa ne kadar fedakarca davranmaktır. Eline, emeğine özverili e canıgönülden teşekkür ederim. Çok mütevazi olanu Nesrin öğretmenin bu okulda denk gelmesi, Ela için hayata sevgi dolu çocukları kazandırmak çok özel bir ekip işi. Keşke evde nasıl mutlu mutlu anlattığının videosunu çeksem. Yeni dönem kaydını yaptirmamizin Nesrin öğretmenin bu paha biçilemez ilgisi ve özverisinin olduğunu bildirmek istiyorum. İnşallah çocuğum okul hayatı boyunca Nesrin öğretmen gibi öğretmenler ile karşılaşır. Nesrin öğretmen nezdinde okulunuz yönetimine ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim.

  • Öç

    Degerlı öğretmenlerımızın anne baba olarak bıze güven vermesı sevgıyle cocuklarımızın her ıhtıyaclarıyla ılgılenmelrı bızı ıyıkı zubeyde hanım kreşıne cocuklarımızı göndermişiz dememızı sağladı..cocuklarımızın gelişimine katkılarından dolayı ve emeklerınden dolayı cok tşk edıyoruz..Çocukların kostüm partısı gbı eglencelı etkınlıklerının bıraz daha arttırılması guzel olur dıye dusunuyorum..

  • AC

    Çocuklara yaklaşımınız, biz velilerle olan iletişiminiz, dürüst ve şeffalığınız çok güzel. Sizlerle başladığımız kreş maceramızda, sizlerin bir parçası olmaktan çok mutluyuz.

  • EB

    Nazik sevecen anlayışlı aciklayici bir yaklaşım herzamanSosyal projelerde belki daha fazla gelişme spor alanında profosyenel takım çalışmaları yaşlara göre özel spor eğitimi lisans çalışmaları olabilir.

  • ŞE

    Ogretmenleri Her zaman çok ilgililer, çocuğumu yakından takip edip gerekli bilgileri yerinde ve zamanında bildirirler. Gelişiminde pozitif yönde çok faydasını gördük. Ve bir okul öncesi eğitimde çocuklar için fiziki şartları da çok uygun

  • BT

    Benim bir anaokulundan beklediğim tüm beklentilerimi karşıladı. Çocuğunuzu gözünüzün arkada kalmayacak bir rahatlıkta bırakabileceğiniz güvenli bir yer. Ayrıca çocuğun gelişimini tamamlayacağı, çocukluğunu yaşayabileceği, eğlenirken öğreneceği ve doğal şartlarla kendisini geliştirebileceği bir yer. Hem eğitim hem öğretmenlerin kalitesiyle bence çok güzel bir Anaokulu.Belki sporsal etkinlikleri daha fazla olsa bir tık daha iyi olurdu.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Tınaztepe Anaokulu İletişim Bilgileri

Buca Koop. Mahallesi, 1409 Sokak, No:3/D Buca, İzmir
0 232 335 1298
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum