fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Belgrad Anaokulu

Özel Belgrad Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/12:00
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Belgrad Anaokulu Hakkında

İstanbul sarıyer ilçesinde orman bölgesinde bulunan Özel Belgrad Anaokulunda çocuklarımız; harikadır, önemlidir, tasarımcıdır, bilim insanıdır, kaşiftir, liderdir, değerlidir, arkadaş canlısıdır, saygı değerdir ve farklılıklarıyla özeldirler. Özel Belgrad Anaokulu özellikleri: Orman okulu Okulumuz butik bir okul olup, büyük geniş bahçemiz, oyun parkımız mevcuttur. Aydınlık, geniş ve güneş alan sınıflarımız çocuklarımız için uygundur. MEB. Bağlı olan kurumumuz MEB. Müfredatına uygun ek programlarımızla birlikte eğitim vermektedir. Uzman deneyimli eğitmenlerimiz rehberliğinde çocuklarımız yaş gruplarına uygun olarak eğitim almaktadırlar. Proje tabanlı eğitim anlayışımızla birlikte portfolyo çalışmalarımızla çocukların öz güvenlerini geliştirme, sunum yapıp kendilerini ifade edebilmelerini sağlıyoruz.

Kurumsal Hizmetlerimiz: Yaz dönemi dahil yıl boyunca eğitim imkanımız tam gün ve yarım gün olarak mevcuttur. İngilizce eğitim, satranç, bale, modern dans, folklor ve müzik kulübümüz, yaş gruplarına uygun, yaş gruplarına uygun matematik çalışmaları, fen ve doğa çalışmaları, sanat atölyesi, drama çalışmaları, anadili etkinlikleri, robotik kodlama, ebru sanatı, play-grup, yogo, zumba, psikolog servisimiz, özel partiler, bitki yetiştirme(organik bahçe), mutfak etkinliklerimiz, doğum günü partileri, piknik, at biniciliği, çeşitli sanatsal ve kültürel gezi çalışmaları.

Sarıyer , Bahçeköyde bulunan Özel Belgrad Anaokulu Beslenme: Temizlik ve düzenli yemek yemek her çocuk için olması gereken mecburi bir ihtiyaçtır. Yemek listemiz çocukların günlük alması gereken kalori miktarına göre düzenlenmektedir. Kırmızı etler, beyaz etler, sebzeler, meyveler günlük alınmaktadır. Ayrıca yoğurt için okulumuza Bahçeköyden köy sütü alınıp aşçımız tarafından mayalanıp çocuklarımıza verilmektedir. Servis imkanımız mevcuttur.

Özel Belgrad Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Belgrad Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Belgrad Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Belgrad Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Belgrad Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Arapça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Belgrad Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Belgrad Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Belgrad Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Belgrad Anaokulu Yorumları (31)

  • Okulun eğitimi, etkinlikleri çok iyi. Öğretmenleri güler yüzlü, hergun günlük aktivitelerin bilgisi paylaşılıyor. Kızım severek gidiyor. Okuldan memnunuz.

  • SK

    Okulumuz çok iyi eğitim veren bir okuldur kızım burada eğitim görmeye başladığından beri çoğu şeyi daha çabuk çözmeye başladı

  • Belgrad Ana Okuluna oğlumuz bu sene başladı... Gerek öğretmenlerimiz gerek Okul sahibesi Hülya hanım'a ilk olarak teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Oğlumu gözüm kapalı emanet ettiğim ve bizlere bu güveni sağladıkları için... Verilen eğitime gelince eğlenerek öğrenmek,dokunarak ve yaşayarak öğrenmek okulun bence temel ilkesi... Çocuklar hava güzelken bahçede çok güzel eğlenerek öğreniyor bu en büyük avantaj... Okulda tüm özel gün ve haftalar büyük emek harcanarak kutlanıyor... Öğretmenlerimiz gencecik pırıl pırıl öğretmeye hevesli... Bu heyecan çocuklarada yansıyor ve çocuklar okula büyük heyecanla gidiyor... İyi ki oğlumuz eğitim hayatına sizlerle başladı Belgrad Ana Okulu bizim en büyük şansımız

  • MG

    Okulun özel günlere verdiği önem,yapılan etkinlikler ve öğretmenlerin ilgisi çok güzel.Tüm öğretmenler öğrenci gözetmeksizin herkesle ilgileniyorlar.Çok fazla emek ve sevgi var hepsine burdan çok teşekkür ederim.Başarılarınızın devamını dilerim.Yeterince gelişmiş bence :)

  • Ap

    Dönem başinda baska bir okula gidiyordu oglum .yakin olsun diye Belgrad ana okuluna gectik .Ögretmenimiz Serenay hanim deneyimli,guler yuzlu ,açıklayici en ufak bir sey olsa hemen haber verir gözümüz arkada kalmiyor .Cocuklarimiz güvende .Ayrica okul aktiviteleri önemli konu ve haftalara yönelik boll tiyatrolu canlandirmali ve ögretici dolu dolu ,açik ve net programlari var .Okul müdürü Hülya hanim ilgili,aciklayici ve cok yardimci oluyor .Keşke daha öncesinde tanissaymisiz diye üzüldüm işin açıkçasi.Her anlamda harika geliyor bana .

  • Fb

    Ben oğlumu gönderdiğim bu anaokulundan çok çok çok memnunum emekleri için önce okul müdürümüzhülya hanıma sonra öğretmenimiz sude hanıma çok teşekkür ediyorum gözüm kapalı emanet edebileceğim bir kurum.Daha fazla ne yapılabilir diye düşünüyorum çocuklarımıza ama yok herşey muhteşem

  • 3 yaşındayken kızım Belgrad Anaokuluna gitmişti, daha sonraki senelerde taşındığımız için başka özel bir kreşe göndermiştim ama bu okulun yeri biz de bambaşkadır.Serenay Hanım, çocuğumun her zaman üstünğ değiştirir terli kalmasına asla izin vermezdi, bir anne gibi yaklaşırdı yeri biz de bambaşkadır keza Hülya Hanım, branş öğretmenleri deneyimli öğretmenler başka kreş deneyimlerimiz olduğu için de çok rahat kıyaslama yapabiliyorum bambaşka eğitim odaklı çocuklara çok şey katan bir okul Örnek vermem gerekirse daha sonraki anaokulunda yaz okulunda havuz kurulup yüzme dersi veriliyordu kızım hiç bir şekilde koskoca bir yaz gittiği halde yüzüne su gelmesinden irkiliyordu ve bunu aşamadı, bu yaz yine bir taşınma sürecim oldu ve bu süreçte sadece bir hafta tekrardan Belgrada verdim kızımı ve götürdükleri yüzme dersinde kızım sadece 2 derste dalmayı yüzmeyi öğrendi tüm korkularını yendi aradaki farkı burdan anlayabilirsiniz çocuklara yaklaşımı gerçekten profesyonel.

  • MP

    Herşeyden önce öğretmenlerin ilgi ve alakası çok iyi henüz 2.ayımız ama keşke geçen yıl da oğlumu buraya verseydim çok güzel okul içi ve dışı etkinlikler yapılıyor. Çocuğunu getirmek isteyenler yalnızca gidin görüşün yeterli müdürümüz Hülya hanım oğlumun öğretmeni Sude hanım ve diğer tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz ❤️

  • NB

    Ilgi ve alakalari cok güzel, cözüm odaklı olmaları harika tavsiye edilmesi ...Servis temin edilmesi

  • AD

    Tatlı öğretmenleri ve sevecen müdüremiz ile okulumuz 2.evimiz gibi oldu.Oğlum severek gidiyor, ben de annesi olarak sonsuz bir güven ve gönül rahatlığı ile gönderiyorum. Çocuğumun aldığı kaliteli egitim ve gördüğü eşsiz sevgi icin tesekkür ederiz. IYIKI VARSINIZHersey gayet iyi.

  • ÜI

    Okul oğluma çok şey kattı benim eksiklerimi okul tamamladı. Hergün yeni birşeyler öğreniyor ve gurur duyuyorum oğlumla. Teşekkür özel Belgrad anaokulumuza

  • Ae

    Sıcak samimi güler yüzlü öğretmenleriyle oğlumun severek gittiği okulu.Oyun alanları sınıfları gayet güvenli ve hijyenik her gün farklı aktivitelerle çocuğunuz eğlenirken eğitim alması için ideal bir okul

  • SA

    Okulumuza çocuğumuzu kayıt ettirdikten sonra gözümüz arkada kalmadan gönül rahatlığı ile eğitim alması için ellerinden gelenin fazlasını yapan ve bir o kadar da ilgili okul yönetimi ve öğretmenlerimize defalarca kez teşekkürlerimizi iletiyoruz.

  • Ad

    Hülya hanımı severim öğretmelerini bir birinde kibar ve çok tatlılar kuzum severek gidiyorGayet iyi herşey

  • MF

    Eğitimi, öğretmen kalitesi, konumu, biricik oğluşumun öve öve bitiremediği Aysel ablasının harika yemekleri… okulun kalitesi say say bitmez bana göre. Oğluşum okula başladığı günden itibaren okulunu çok sevdi. Yaz okulu ile başladık kışında eğitime burada devam ettik. İyiki Belgrad anaokulunu tercih etmişim. Keşke oğlum tüm okul hayatını burada sürdürebilseydi.. Oğluşuma kattığınız herşey için teşekkürler…Okul çok başarılı ilkokul ve ortaokulda açın lütfen:)

  • ED

    Öğretmenler çok ilgili, 2 sene oldu bir sorun yaşamadık. Teşekkür ederiz…….

  • IA

    Cok tatlı bir okul çocuğumun eğlenerek öğrenmesini görmek bizi mutlu ediyor. Gayet kaliteli bir işletme

  • ST

    Fazlasıyla evcimen oğlumuz için 8 ay önce başladığı bu yolculukta evi kadar mutlu olduğu bir yer oldu okulu. Öğretmenlerinin hepsini ayrı ayrı sevdiği, evde yemediği çoğu yemeği okulda yediği ( bunu da eve geldiğinde ballandıra ballandıra anlattığı), dans etmekten cekinirken en sevdiği hobisi dans etmek olduğunu keşfettiği bir yer oldu. Hastaysa, yağmur kar varsa evden çıkıp gidemediyse anneannenin vay haline:) İlk olarak eğitim gördüğü bir yer çocuk için önemlidir oğlumda bu anlamda çok özel bir yerde. Bizim içinde akşamları günün fotoğraf ve videolarını sabırsızlıkla bekledigimiz bir etkinlik yarattılar:) Gün sonunda ne kadar eglendiğini izlemek büyük keyif:) Aysel ablasının yemeklerini eve gelince özlediğini bile itiraf etti:) Hem sınıf hemde branş öğretmen kadrosuyla hemde kurucu Hülya hanım ile ekip muazzam tatlı.. Biz ailecek iyi ki diyoruz:)Gerek konum, gerek öğretmen kadrosu, eğitim içeriği ve ozenilerek yapılan yemek menuleriyle okulumuzda bir eksik gorememekteyiz :)

  • NR

    Basta hülya hanım ve diğer öğretmenler olsun çok ilgili ve anlayislilar benim coxugum yemek konusunda sıkıntılı olduğu için hep kendi elleriyle yedirdiler hepsine çok tsk ederim

  • ÇB

    İlgileri çok iyi öğretmenleri özenle ilgileniyorlar.Okulun bahçesi çocuklar için park gibi bahçelerinde yetiştirdikleri sebzeleri çocuklar dalından koparıyor ve bunlardan yapılan yemeklerle organik besleniyorlar.

  • Harika bir okul, programı ve etkinlikler çok güzel ve yaratıcı; müzik, dans, seramik, at binme, yüzme kursu, boyama, masal saati, bahçe bakımı. Okul doğa içinde ve çocuklar bahçede güzel vakit geçiriyorlar, öğretmenleri ve müdürü çok anlayışlı, saygılı, güler yüzlü, sabırlı ve işinde iyiler. Yemekleri de güzel ve lezzetli. Oğlum çok hızlı alıştı, ve her gün okulunu soruyor, çok memnunuz. Diğer veliler de çok memnun. Çok tavsiye ederim.Herşey güzel.

  • Ha

    Merhabalar kayıt süreçleri hep sancılıdır anne olarak bizler çocuklarımız için en iyiysi olsun diye araştırır çabalar dururuz Belgrad Anaokulunda bu yıl bizim ikinci yılımız birde kızımın geçmişini düşünürsek üçüncü yılımız Hülya hanıma güvenim sonsuzdur egitim programları günlük rutinleri kendilerini tekrarlamayan aktiviteleri ile çocukların kendilerini bulabilecegi bir okul ben çok memnununm ve çocugumu gönül rahatlıgıyla bırakabliyorum.

  • Dt

    Kızım yeni başladı hergün severek gidiyor çok ilgili ögretmenleri çok çabuk adepte oldu çok teşekkür ederim Belgrad anaokulu

  • Zs

    Özel Belgırat anaokulundan çok memnunum İlk kızımı göndermiştim. Bu yılda oğlum gönderdim öğretmenleri olsun tüm çalışanları çok iyiler güvenle gönderebileceğiniz bir okulEğitim her zaman kendini yenileyen bir kurumdur.Bı okulda kendini her zaman yenileyen bir okuldur

  • Sg

    Okuldan çok memnunum çok geliştirici faydalı öğretmenler çok tatlı ve ilgili

  • SY

    Değerler eğitimi verdiklerinden dolayı tercih ettim ama bu eğitimin yanında son derece güzel bir eğitim içerikleri var. Öğretmenlerin programları çok dolu ve sitematik. Okul bahçesi çok güzel bir avantaj ve çocuklara ıyi geliyor. Yemekleri çok besleyici ve porsiyonları doyurucu. Aktiviteleri guzel samimi ve güvenilir bir ortam.

  • NA

    Kızım 4 yaşında bir yıl olucak çok memnunuz. Öğretmenlerimiz çok tatlı anlayışlı kibar ve nazik tavsiye ederim Bnce sorun yok gayet iyiler

  • Cd

    Yeni bahçe düzenlemesiyle daha da harika oldu çocuğum bana çok bağlı olmasına rağmen rahatlıkla çok kısa sürede alıştı okula öğretmenleride çok içten ve sıcak .

  • Hy

    Öncelikle öğretmenlerimiz çok ilgili eğitim yönünden çocuğuma çok katkısı oldu çocuğum için iyi bir ortam

  • Nr

    Kesinlikle çocuğumu gözüm arkada kalmadan birakabilecegim güvenilir sevgi dolu eğlenceli bir ana okulu öğretmenlerimiz çok ilgililer çok anlayışlar özellikle hulya hanim

  • D

    Okul öğretmenleri ve sahibi çok ilgili.her konuda paylaşımcı ve yardımcılar.çocuğumu güvenle emanet ediyorum.sahibi hülya hanım vizyoner bir bayan.

  • Özel Belgrad Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sevgiler.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Belgrad Anaokulu İletişim Bilgileri

Bahçeköy Yeni Mahallesi, Doğanbey Caddesi, No:19, Sarıyer/İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum